Už tokią kainą, tai vienos geriausių belaidžių ausinių iš Kinijos - su nuolaida Ebay parduodamos „Xiaomi Mi Airdots“ (Video)  ()

Neabejotinai šios belaidės ausinės kelia itin didelį susidomėjimą. Apžvalgininkai teigia, kad „Xiaomi Mi Airdots“ yra tiesiog puikios belaidės ausinės. Jas dabar siūlo daug parduotuvių iš Kinijos, bet jei jomis nepasitikite, yra galimybė ausines įsigyti iš Ebay.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu „Xiaomi Mi Airdots“ ausinės parduodamos už 31,27 eurus.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • 30-ies dienų pinigų gąžinimo garantija.

Iškart į akis krenta šių belaidžių „Xiaomi Mi Airdots“ ausinių dizainas. Jos atrodo labai šauniai. Tiek pats dėkliukas, kuris veikia ir kaip įkrovimo stotelė, tiek ir pačios ausinės, kurios, pasak gamintojo ir apžvalgininkų, labai patogiai laikosi ausyse.

„Xiaomi Mi Airdots“ palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ technologiją, tad gali būti susietos su įvairiais įrenginiais ir užtikrinamas stabilus bei greitas duomenų perdavimas.

Signalas perduodamas iki 10 metrų spinduliu, o pačių ausinių susiejimas su išmaniuoju telefonu yra greitas ir paprastas.

Žinoma, šias ausines galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą bei kalbėtis su savo pašnekovu.

Kiekviena ausinė turi po 40 mAh talpos bateriją, o dėkliukas 300 mAh talpos. Tad ausines galima pakartotinai įkrauti 2-3 kartus.

Taip pat gamintojas nurodo, kad ausinių baterijų energijos užteks klausytis muzikos 4 valandas, o su dėkliuko sukaupta energija – iki 12 valandų.

Ausinių įkrovimas užtrunka 1,5 valandos, o pačio dėkliuko iki 2 valandų.

„Xiaomi Mi Airdots“ palaiko 20-20000 Hz dažnio diapazoną, 32 omų varžą, maksimalus garso lygis siekia 100 dB, o 7.2mm dinaminiai transduktoriai užtikrina stiprius žemus tonus, delikačius vidutinius ir kokybiškus aukštus tonus.

Gamintojas taip pat nurodo, kad naudojama triukšmo mažinimo technologija, kuri pašalina aplinkos triukšmą, tad visiškai nereikia jaudintis dėl skambučių kokybės.

Kad tai yra vienos geriausių šių metų belaidžių ausinių teigia ir šis apžvalgininkas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(2)
(6)

Komentarai ()