Skelbiama akcija pilnai skaitmeniniam multimetrui su automatiniu matavimo ribų nustatymu, žemo dažnio matavimu ir net gebėjimu nuotoliniu būdu aptikti įtampą („Mestek DM90S“ kaina, Specifikacijos)  (6)

„Mestek DM90S“ – tai pilnai skaitmeninis multimetras, kuris automatiškai geba identifikuoti svarbiausius elektrinius parametrus (talpą, varžą, įtampą ir t.t.). Šis multimetras taip pat ypatingas tampa dėl kompaktiškų korpuso matmenų, integruoto LED žibintuvėlio bei funkcijos, kuri nuotoliniu būdu leidžia aptikti įtampą (NCV).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mestek DM90S“ kaina

  • Gearbest“ – 16,32 €.
  • Dabar parduodamas su 14% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Elektroninių prietaisų namuose yra tikrai daug. Jeigu jie pradeda veikti netinkamai, pirminei jų diagnostikai dažniausiai prireikia multimetro. Problema šiuo atveju yra tokia, kad apie šį prietaisą pagalvojame tik tuomet, kai jo reikia čia ir dabar. Skaitytojams, kurie šio nepatogumo nori išvengti ateityje, rekomenduojame šiuolaikišką multimetrą „Mestek DM90S“.

„Mestek DM90S“ puikiai tinkamas tiek patyrusiems naudotojams, tiek pradedantiesiems, nes šis multimetras yra pilnai skaitmeninis ir matuojamus parametrus bei jų rėžius geba aptikti visiškai automatiškai. Be to, „Mestek DM90S“ taip pat garsėja kompaktiškais korpuso matmenimis (14,7 x 7,1 x 4,5 cm) ir dar turi LED žibintuvėlį, todėl esant poreikiui pilnai gali būti naudojamas ir, pavyzdžiu, tamsiuoju paros metu žiemą lauke tikrinant automobilio akumuliatoriaus įtampą.

Gamintojas taip pat pabrėžia, kad „Mestek DM90S“ yra tinkamas ne tik kintamai (AC), bet ir nuolatinei (DC) įtampai matuoti. Šiuo atveju tiek AC, tiek DC įtampa naudojantis „Mestek DM90S“ gali būti išmatuojama nuo 1 iki 600 V ribose.

Tuo tarpu, kitų svarbiausių parametrų matavimui apibrėžiamos ribos irgi padengia dažniausiai naudojamą diapazoną. Pavyzdžiui, talpos matavimą „Mestek DM90S“ gali atlikti iki 600 µF, varžą geba matuoti iki 10 MΩ. Kiek kuklesnė yra dažnio matavimo funkcija – diapzonas siekia nuo 10Hz  iki 1 kHz. Bet už tokią kainą tikėtis kažko daugiau būtų tiesiog naivu.

Būtina pridėti dar ir tai, jog „Mestek DM90S“ multimetras gali pasigirti integruota NCV funkcija, kuri padeda nuotoliniu būdu aptikti įtampą. Trumpai tariant, naudojantis „Mestek DM90S“ NCV funkcija galima lengvai identifikuoti kaip sienose yra išvedžioti laidai. Tai iš tiesų naudinga funkcija, kuri leidžia jaustis saugiai ir užtikrintai atliekant bet kokius gręžimo darbus.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, jog „Mestek DM90S“ multimetras kiekvieną pirkėją maloniai nustebins santykinai dideliu baltos spalvos pašvietimą turinčiu LCD ekranu. Be to, šio multimetro korpusas yra pagamintas iš patikimo plastiko, o gale integruotas specialius laikiklis esant poreikiui šį multimetrą bet kada leidžia pastatyti 45 laipsnių kampu ant stalo ar bet kurio kito lygaus paviršiaus.

Trumpai: „Mestek DM90S“ specifikacijos

  • Matuojami parametrai: varža, įtampa, talpa, dažnis, srovė, diodai, grandinės tikrinimas, NCV.
  • DC įtampa: 0,5 – 600 V.
  • AC įtampa: 1 – 600 V.
  • Varža: 1 Ω - 10 MΩ.
  • Talpa: 600 µF.
  • Dažnis: 10 – 1000 Hz.
  • Maitinimas: 3x AAA tipo baterijos.
  • Papildomos funkcijos: pašvietimą turintis LCD ekranas; galimybė nuotoliniu būdu aptikti įtampą (NCV); integruotas LED žibintuvėlis; automatinis parametrų aptikimas.
  • Matmenys ir svoris: 14,7 x 7,1 x 4,5 cm; 220 g.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(6)
(-6)

Komentarai (6)