„Šį telefoną tiesiog būtina įsigyti“ - apžvalgininkas liko sužavėtas tik ką pristatytų naujuoju „Xiaomi Mi A3“. „Geekbuying“ skelbia pirmuosius nuolaidų kuponus su nemokamu pristatymu į Lietuvą (Video)  (1)

„Xiaomi“ tik ką pristatė savo naująjį išmanųjį telefoną „Xiaomi Mi A3“ ir vienas pirmųjų apžvalgininkų jau teigia, kad „šį telefoną tiesiog būtina įsigyti“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi“ kompanija „Xiaomi Mi A3“ pristatė šį mėnesį, tad tai yra visiška „šviežiena“.  Ir svarbiausia, jį jau galima užsisakyti labai geromis sąlygomis - Geekbuying paskelbė apie specialius kuponus anonso proga. Tiesa, pirmųjų telefonų kiekis ribotas, tad kuponai platinami tik per partnerius. Telefonai bus išsiųsti nemokamai per 5 dienas, registruotu paštu.

Speciali akcija ir sąlygos

  • Su 3FUYCD7F nuolaidos kuponu globalios versijos, 4GB/64GB „Xiaomi Mi A3“ galima įsigyti už 210,50 €;
  • Su 3GJ3TLSO nuolaidos kuponu globalios versijos, 4GB/128GB „Xiaomi Mi A3“ galima įsigyti už 266,46 €;
  • Abi telefonų versijos į Lietuvą siunčiamos nemokamai.

O kuo gi pasižymi naujasis „Xiaomi Mi A3“? Įdėmiau apžiūrėkime šį gražuolį.

Naujasis „Xiaomi Mi A3“ turi 6,088 colių įstrižainės (1560*720) HD+ ekraną su Corning Gorilla Glass 5 apsauga. Pačiame ekrane yra įmontuotas pirštų atspaudų skaitytuvas, o lašo formos išpjovoje randame 32 MP, f/2.0, 0.8µm kamerą. 

Nugarėlėje išmanusis telefonas turi trigubą kamerą, kurią sudaro 48 MP pagrindinis vaizdo jutiklis su f/1.79 diafragma, taip pat 8 MP raiškos itin plataus kampo bei 2 MP gylio jutiklis.

Šaunus dalykas, kad naujasis „Xiaomi Mi A3“ aprūpintas gana galingu, 8-nių branduolių (2.0GHz) Qualcomm Snapdragon 665 procesoriumi ir Adreno 610 vaizdo plokšte. Ne Snapdragon 855 ar Snapdragon 885 Plus procesorius, tačiau „Xiaomi Mi A3“ ir nesitaiko į flagmanų kategoriją. Tai yra vidutinės klasės išmanusis telefonas, pasižymintis itin geromis savybėmis.

Verta atkreipti dėmesį, kad „Xiaomi Mi A3“ turi 4 GB RAM ir galima rinktis skirtingą kiekį vidinės atminties - 64 arba 128 GB. Be to, „Xiaomi Mi A3“ palaiko papildomą atminties kortelę - iki 256 GB - o tai taip yra didelis privalumas.

Kompanija lieka prie savo strategijos ir „Xiaomi Mi A3“ darbuojasi su „Android One“ operacine sistema. Tad telefonas yra visiškai „švarus“ ir be jokių papildomų kiniškų priedų. O kadangi tai yra globali „Xiaomi Mi A3“ versija, ji palaiko lietuvių kalbą ir visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius. Kas yra ypač svarbu.

Aliuminio rėmo „Xiaomi Mi A3“ turi 4030 mAh talpos bateriją ir palaiko greitajį baterijos įkrovimą (Quick Charge 3). Labai džiugus dalykas, kad į „Xiaomi Mi A3“ sugrįžo ne tik galimybė įdėti papildomą atminties kortelę, bet ir 3,5 mm audio jungtis. Daugeliui šis dalykas turėtų patikti.

„Xiaomi Mi A3“ turi C-tipo USB jungtį, palaiko FM radiją, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0 (A2DP, LE, aptX HD), GPS, A-GPS, GLONASS, BDS, akselerometrą, giroskopą, kompasą ir t.t. Šaunus telefonas, kuriam gerų žodžių negaili ir vienas iš pirmųjų apžvalgininkų, spėjusių išbandyti „Xiaomi Mi A3“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(23)
(21)
(2)

Komentarai (1)