„Be jokios abejonės, tai yra vienas galingiausių TV priedėlių, o žaisti žaidimus - vienas malonumas“ („Beelink GT King“ apžvalga, Video)  ()

„Beelink GT King“ aprūpintas naujuoju galinguoju „Amlogic S922X“ procesoriumi ir ne ką mažiau puikia „ARM Mali-G52“ vaizdo plokšte. O kaip gi jis veikia realiomis sąlygomis, ką rodo testų rezultatai, ar tikrai jį galima naudoti, kaip žaidimų konsolę? Visą tai bei dar daugiau ir sužinosime šioje apžvalgoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalga pradedama nuo TV priedėlio išpakavimo, jo ir valdymo pultelio pagaminimo kokybės, turimų jungčių aptarimo.

Toliau „Beelink GT King“ prijungiamas prie televizoriaus, aptariami techniniai parametrai, „Android 9“ operacinė sistema ir galiausiai prieisime prie testavimų.

Pakuotės turinys, pagaminimo kokybė ir jungtys

„Beelink GT King“ atkeliauja gražioje, juodoje dėžėje, su daliniu kaukolės fragmentu. Ant pakuotės nugarėlės yra surašyti techniniai parametrai.

Pakuotės viduje yra įvairiomis kalbomis surašyta naudojimosi instrukcija, HDMI laidas, maitinimo adapteris (atkreipkite dėmesį, kad galima pasirinkti JK, JAV ir ES variantą aut. past.). Taip pat randame nuotolinio valdymo pultelį ir patį „Beelink GT King“ TV priedėlį.

Apžvalgininkas teigia, kad valdymo pultelis yra kokybiškai pagamintas, plastikinio korpuso, valdymo mygtukai dengti minkšta ir malonia liesti medžiaga. Taip pat čia yra specialus mygtukas, kuriuo įjungiamas TV priedėlio valdymas balsu ir pats pultelis turi mikrofoną.

„Pultelis yra maitinamas 2 AAA tipo baterijomis (kurias teks įsigyti atskirai aut. past.) ir nuėmę šį dangtelį rasite USB imtuvą, kurį reikės prijungti prie TV priedėlio (1:15 min.).“

„Beelink GT King“ priedėlis yra gražaus dizaino, kvadratinis su užapvalintais kampais: 108 x 108 x 15,3 mm, o sveria 189 gramus.

„Priedėlio korpusas yra plastikinis ir pats jo viršus šiek tiek imituoja nešlifuotą metalą. Yra Beelink logotipas ir nupiešta kaukolė, kurios akys pradeda šviesti žaliai, kai tik įjungiamas TV priedėlis. Gana neįprastas dizainas.“

Priedėlio apačioje yra informacija apie tai, kokius sertifikatus atitinka šis TV priedėlis ir „Reset“ mygtukas. Taip pat čia kampuose yra keturios guminės kojelės.

Apžvalgininkas taip pat atkreipia dėmesį, kad „Beelink GT King“ priedėlis turi gausybę įvairių jungčių.

Pirmasis įjungimas, „Android OS“, techniniai dalykai ir testavimas

Pirmą kartą įjungus „Beelink GT King“ TV priedėlį, ekrane pamatysime kaukolę, kurios akys keis spalvą (2:30 min.).

Toliau tereikės pasirinkti kalbą ir kadangi „Beelink GT King“ dirba su „Android 9“ operacine sistema, tai ji palaiko įvairias kalbas – tarp kurių yra ir lietuvių.

„Beje, TV priedėlio pultas veikia ir kaip vadinamoji oro pelė. Na, čia tas variantas, kai pultelį judinate ore ir taip žymeklis juda televizoriaus ekrane.

Šaunu, kad operacinė sistema atkeliauja švari ir tėra įdiegti vaizdo bei garso grotuvai ir tik pagrindinės programėlės, kaip Google, Chrome naršyklės, Google Play parduotuvė, iš kurios ir atsisiųsime visas norimas programėles, bei kitos. Taip pat yra galimybė iškart atsisiųsti ir Youtube, Netflix, Skype.“

„Beelink GT King“ TV priedėlis gali pasigirti 4GB LPDDR4 RAM bei 64 GB vidine atmintimi ir yra aprūpintas naujuoju galinguoju „Amlogic S922X“ procesoriumi ir ne ką mažiau puikia „ARM Mali-G52“ vaizdo plokšte.

Verta atkreipti dėmesį, kad „Beelink GT King“ palaiko „Bluetooth 4.2“, WiFi (2,4/5,8 GHz) ir prie interneto gali būti prijungtas įprastu laidu.

Apžvalgininkas prie priedėlio prijungė žaidimų valdiklį ir pažaidė keletą žaidimų.

„Ir jie veikia tiesiog nuostabiai. Toks galingas TV priedėlis be vargo susidorojo su tokiais žaidimais, kaip Rail Racing ar PUBG.

Žaidžiant PUBG, vaizdo parametrai buvo automatiškai parinkti patys žemiausi. Tad aš įjungiau maksimalius. Pastebėjau šiokį tokį FPS (kadrų per sekundę aut. past.) nukritimą, bet tikrai ne kritinį.

Be to, nepamirškime, kad tai labai daug resursų reikalaujantys online žaidimas, tad aš išvis stebiuosi, kad TV priedėlis sugebėjo susidoroti su tokia užduotimi.“

Apžvalgininkas taip pat atliko „Benchmark“ testavimą ir štai kokie gauti rezultatai. „Beelink GT King“ surinko 124 644 taškus – „ir tokie rezultatai TV priedėliui yra daugiau, nei puikūs.“

Apžvalgininkas taip pat atkreipia dėmesį, kad „Beelink GT King“ TV priedėlis palaiko praktiškai visas naujausias vaizdo bei garso technologijas ir standartus: „visų tipų HDR, Dolby Vision, Advanced HDR10, HDR10+, HLG ir kt.“

Taip pat galima žiūrėti įvairių formatų vaizdo įrašus ir visą informaciją galite matyti štai šioje nuotraukoje.

„Be jokios abejonės, Beelink GT King yra vienas galingiausių TV priedėlių. Žaidimus žaisti vienas malonumas, jokio užlaikymo.

Žiūrėti vaizdo įrašus yra išvis kažkas tokio neįtikėtino – palaiko visus žinomus formatus ir net galima Youtube vaizdą žiūrėti 360 laipsnių kampu. Sukioju 4K vaizdą į šalis ir matau pačias mažiausias detales (5:57 min.). Tokios TV priedėlio galimybės išties žavi.

Tad įsigiję Beelink GT King jūs ne tik gausite puikiai veikiančią multimedijos sistemą, bet ir Android žaidimų konsolę, kuri susidoros su naujausiais žaidimais. Ir visa tai bus jūsų televizoriuje.“

Speciali akcija

„Beelink GT King“ TV priedėlis

  • Gearbest - 89,29 €, su specialiu nuolaidos kodu GBCNGTKING:
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
    • kuponas galioja 100 vnt.
  • Geekbuying:
    • 99€ su kuponu 3IJH65MO
    • iš ES sandėlio, nemokamas pristatymas
    • 93€ su kuponu GKB08005
    • iš Kinijos sandėlio, nemokamas pristatymas
  • Aliexpress98,36 €:
    • 32 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(11)
(-9)

Komentarai ()