Nuolaidos iki 40 % ir geriausi „Lenovo“ kompanijos produktai: Gearbest skelbia „Lenovo Brand Sale“ išpardavimą ir štai du įdomūs pasiūlymai - belaidės ausinės sportuojantiems (Video)  ()

Naujausi Gearbest.com pasiūlymai:

- „Lenovo Brand Sale“ išpardavimas;

- „Lenovo HE15“ ant kaklo pakabinamos, sportinio tipo ausinės;

- „Lenovo HT10“ TWS, aptX HD palaikančios belaidės ausinės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Lenovo Brand Sale“ išpardavimas

Gearbest.com informuoja, kad prasidėjo „Lenovo Brand Sale“ išpardavimas ir jo metu galima įsigyti įvairių „Lenovo“ kompanijos produktų.

Pavyzdžiui: išmaniųjų laikrodžių, išmaniųjų apyrankių, ausinių, automobilinių įkroviklių, išmaniųjų svarstyklių ir kt. 

Visoms šioms prekėms yra taikomos iki 40 % siekiančios nuolaidos bei papildomai dar galima gauti 10 dolerių nuolaidą, jei bus perkama už 70 ir daugiau dolerių. Visas sąlygas ir pasiūlą rasite apsilankę oficialiame „Lenovo Brand Sale“ išpardavimo puslapyje. 

O dabar pasižiūrėkime į porą itin įdomių „Lenovo“ kompanijos produktų.

„Lenovo HE15“ ant kaklo pakabinamos, sportinio tipo ausinės

  • Šiuo metu šios ausinės parduodamos už 24,54 €;
  • 32 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Gamintojas išskiria keletą šių ausinių savybių: ilgą baterijos tarnavimą, aplinkos triukšmo slopinimą ir atsparumą vandeniui bei prakaitui.

„Lenovo HE15“ yra labiausiai pritaikytos aktyvų gyvenimo būdą mėgstantiems žmonėms. Jos yra lengvos (165 gramai), patogiai laikosi ausyse ir pakabintos ant kaklo, yra atsparios vandeniui bei prakaitui (IPX5 standartas), lengvai valdomos ir užtikrina puikią garso kokybę.

„Lenovo HE15“ palaiko Bluetooth 5.0 technologinį sprendimą, signalas perduodamas iki 15 metrų atstumu, jos yra suderinamos su Android ir iOS įrenginiais, ir ausinės valdomos su ant ausinių esančiu valdikliu.

Šaunu ir tai, kad „Lenovo HE15“ palaiko balso asistentę Siri, turi mikrofoną ir slopiną aplinkos triukšmą, tad pašnekovas girdės tik jūsų balsą.

„Lenovo HE15“ turi 160 mAh talpos bateriją ir jos energijos užteks klausyti muziką net 12 valandų. Tikrai labai geras rodiklis. Be to, pakuotėje yra „Lenovo HE15“ ausinių baterijai skirtas įkrauti USB laidas.

Gamintojas pabrėžia ir tai, kad „Lenovo HE15“ ausinės užtikrina puikią garso kokybę. Teigiama, kad tai yra HiFi garsas su ypatingai stipriais žemais tonais, o būtent tuo ir turi pasižymėti sportinio tipo ausinės.

„Lenovo HT10“ TWS, aptX HD palaikančios belaidės ausinės

  • Šiuo metu šios ausinės parduodamos už 54,54 €;
  • 14 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Lenovo HT10“ yra aukščiausios kokybės belaidės ausinės, aprūpintos naujausiais techniniais sprendimais.

„Lenovo HT10“ įdiegtas naujausias Bluetooth 5.0 technologinis sprendimas, kuris užtikrina, jog duomenų perdavimas bus stabilus ir nuo išmanaus telefono ar kito įrenginio nutolos 20 metrų.

Kitas labai svarbus  dalykas jog tai yra TWS ausinės, o tai reiškia, kad vienu metu jas galima naudoti abi arba po vieną. Tik pirmą kartą reikės ausines suporuoti su išmaniuoju telefonu, o sekančiais kartais tai vyks automatiškai - tereikės ausinę (-es) išimti iš dėkliuko ir jau galėsite klausytis muzikos arba ją (-as) naudoti, kaip laisvų rankų įrangą.

Nemažiau svarbu ir tai, kad „Lenovo HT10“ palaiko naujausią Qualcomm aptX HD technologinį sprendimą. Ši technologija užtikrina, kad ausinės perteiks ypatingai detalų ir kokybišką garsą. Įprastos ir Qualcomm aptX HD technologijos nepalaikančios ausinės to tikrai nesugeba.

Verta pažymėti, kad ausinės reaguoja į prisilietimus ir taip yra valdoma muzika bei skambučiai. „Lenovo HT10“ palaiko balso asistentę Siri, slopina aplinkos triukšmą, yra atsparios vandeniui (IPX5 standartas) ir labai patogios dėvėti.

Kiekviena „Lenovo HT10“ ausinė sveria vos po 4,5 gramus ir turi po 60 mAh talpos bateriją. O jų dėkliukas, kuris tuo pačiu yra ir ausinių įkroviklis, turi 800 mAh talpos bateriją. 

Gamintojas nurodo, kad ausinių baterijų energijos užteks muzikos klausytis 8 valandas, o su dėkliuko energija - net 48.

Naujausi technologiniai sprendimai, puiki garso kokybė, ilgas baterijų tarnavimo laikas, patogus valdymas ir gražus, šiuolaikiškas dizainas - „Lenovo HT10“ yra puikus pasirinkimas, ieškantiems kokybiškų belaidžių ausinių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()