TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pabaigai: anonso nuolaidos naujausiam „CUBOT X20 Pro“ telefonui, mažiausia kaina su specialiais nuolaidų kuponais „Oclean X“ šepetėliui, „Xiaomi Redmi Airdots“ ausinėms ir „Xiaomi Mi Pad 4 Plus“ planšetui (Video, 2019 m. 38 savaitė)  ()

- 20 % nuolaida stilingam elektroniniam namų laikrodžiui „Mijia“ su drėgmės ir temperatūros matavimu (su nuolaidos kuponu)

- 40 % nuolaida išmaniajam telefonui „CUBOT X20 Pro“ (anonso nuolaidos)

- 12 % nuolaida elektriniam dantų šepetėliui „Oclean X“ (su nuolaidos kuponu)

- 38 % nuolaida populiariausioms belaidėms ausinėms „Xiaomi Redmi Airdots“ (su nuolaidos kuponu)

- 29 % nuolaida planšetei „Xiaomi Mi Pad 4 Plus“ (su nuolaidos kuponu)

- 28 % nuolaida muilo dozatoriui „Xiaomi Youpin AD-1806“ (su nuolaidos kuponu)

- 15 % nuolaida robotui siurbliui „Alfawise V8S PRO E30B“ - 1800 Pa siurbimas, grindų plovimas ir HEPA filtras (su nuolaidos kuponu)

- 14 % nuolaida konstruktoriui vaikams iš Kinijos - „13-in-1 Solar Robot“

- 22 % nuolaida atminties kortelei „Alfawise 128GB UHS - 3 XC High Speed High Capacity Micro SD Card“

- 16 % nuolaida rankiniam langų valytuvui „Xiaomi Lofans QX - 408“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Su nuolaidos kuponu siūlomas stilingas elektroninis namų laikrodis „Mijia“ su drėgmės ir temperatūros matavimu

14.55€ | 20 % nuolaida + nuolaidos kuponas O9BEW7L8YV„Mijia“ specifikacijos

Tai - drėgmę bei temperatūrą fiksuojantis namų laikrodis „Mijia Temperature Humidity Monitoring Electronic Watch“. Jį galima naudoti namie, garaže, šiltnamyje ar kitose vidaus patalpose. Jis naudoja dvi CR2032 baterijas, kurių pakaks keliems mėnesiams. Šis įrenginys turi ir „Bluetooth“ modulį, kuris leidžia palaikyti ryšį su programėle, kurioje fiksuojami pokyčiai per pusę metų. Pats prietaisas yra paprastas ir lengvai montuojamas - net turi magnetą, todėl jį galima prilipdyti prie šaldytuvo.

Rodo laiką, kambario temperatūrą, drėgnumą, programėlėje yra dienos, savaitės, mėnesio statistika ir net galima kurti įvairius scenarijus („Xiaomi Mijia“ mikroklimato stotelės apžvalga, tikslumo testai, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 09 20

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 14.55€.
  • su nuolaidos kuponu O9BEW7L8YV
  • 20 % nuolaida
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą

Matysite, kaip skirtingi metų laikai, šildymas ir vėdinimas veikia jūsų namų orą, kuomet jis sausiausias, o kada pakankamai drėgnas.

Šis įrenginys taip pat bendrauja su kitais išmaniaisiais namų prietaisais ir jiems praneša dabartinius oro parametrus. Tai gali padėti išmaniesiems orų kondicionieriams, šildytuvams, oro drėkintuvams ir drėgmės sugertuvams.

Žinoma, dabartinius duomenis visada galima pamatyti ekrane. Šis „Mijia“ laikrodis turi 88 x 33 mm elektroninio rašalo ekraną, kuriame didžiąją dalį vietos užima laikas.

Po juo galima pamatyti santykinę oro drėgmę bei temperatūrą. Šalia taip pat yra nedidelis šypsenėlės simbolis, kuris nurodo, ar viskas atitinka optimalius parametrus. Jei temperatūrą laikosi ties 19-27 laipsniais Celsijaus, o drėgmė –20-85 % diapazone, šypsenėlė šypsosis, o jei ne – taps liūdna.

Šis įrenginys naudoja dvi mažas CR2032 standarto baterijas. Elektroninio rašalo technologija naudoja labai mažai elektros energijos, todėl baterijų energijos pakanka mėnesių mėnesiams. Vėliau jas galima lengvai pakeisti.

Šis „Mijia“ prietaisas yra labai plonas ir paprastas. ABS plastiko korpusas yra labai plonas ir lengvas, o gale yra stovelis ir magnetas. Taigi, šį įrenginį galima palikti stovėti ant stalo ar spintelės, bet jį galima ir prilipdyti prie šaldytuvo. Taip jis visada išliks akiratyje.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.75 balai iš 5 (28 vertinimai)
  • Tipas: kompaktiškas namų laikrodis su temperatūros ir santykinės oro drėgmės matavimu.
  • Ekranas: 88 x 33 mm elektroninio rašalo ekranas.
  • Korpusas: ABS plastikas su magnetine nugarėle.
  • Maitinimas: dvi CR2032 baterijos, veikia iki vienerių metų.
  • Tinka patalpoms: virtuvei, sandėliukui, darbo kambariui, šiltnamiui.
  • Išskirtinės savybės: „Bluetooth“ ryšiu galima prisijungti prie „Mijia APP“ programėlės, peržiūrėti, kaip kito temperatūra ir drėgmė; gali bendrauti su kitais išmaniųjų namų prietaisais ir jiems siųsti informaciją.
  • Išmatavimai ir svoris: 11,00 x 5,50 x 10,00 cm, 60 gramų.

2. Anonso nuolaidos ir mažiausia kaina išmaniajam telefonui „CUBOT X20 Pro“

136.44€ | 40 % nuolaida„CUBOT X20 Pro“ specifikacijos

Triguba galinė kamera su dirbtiniu intelektu (DI), 6GB RAM 128GB, galingas Helio P60 procesorius, 4000 mAh talpos baterija ir nuostabios kokybės FHD+ ekranas - net sunku patikėti, kaip naujasis „CUBOT X20 Pro“ gali tiek mažai kainuoti.

Kaina

Tikrinta 2019 09 20

Ir ką gi mes gauname už tokią kainą? Tiesą pasakius, netgi labai šaunų išmanųjį telefoną. Vien jau ko vertas „CUBOT X20 Pro“ 6,3 colių įstrižainės FHD+ ekranas. 

Tokioje kainų kategorijoje dar reikėtų gerai paieškoti išmanaus telefono, kuris galėtų pasigirti turintis 2340 x 1080 ekraną.

Ne ką mažiau įspūdingai atrodo ir tai, kad „CUBOT X20 Pro“ aprūpintas 8-nių branduolių Helio P60 procesoriumi, 6GB RAM ir 128GB ROM (galima įdėti atminties kortelę iki 128GB, užima SIM kortelės vietą, iš viso galima įdėti dvi nano SIM korteles), bei dirba su naująja Android 9.0 operacine sistema.

Gamintojas garantuoja, kad toks derinys užtikrina labai sklandų „CUBOT X20 Pro“ darbą.

Kitas puikus „CUBOT X20 Pro“ dalykas yra tai, kad jis nugarėlėje turi įtaisytas 3 kokybiškas kameras: 12.0MP + 20.0MP + 8.0MP. O su plačios aprėpties (125 laipsnių) kamera bus galima padaryti nuostabių nuotraukų.

Be to, „CUBOT X20 Pro“ kamerų darbą ypač pagerina ir naudojamas dirbtinis intelektas. Tad telefonas pats sugeba įvertinti fotografavimo sąlygas ir automatiškai parinkti tinkamiausią režimą. Belieka tik paspausti mygtuką ir mėgautis užfiksuotais vaizdais.

„CUBOT X20 Pro“ priekyje, lašo formos išpjovoje, turi 13MP kamerą. Ji leidžia padaryti puikios kokybės asmenukes ir dar papildomai nuotraukas galima pakoreguoti pasitelkus įvairius nuotraukų filtrus ir dirbtinį intelektą.

Taip pat priekinė kamera naudojama ir telefono atrakinimui - „CUBOT X20 Pro“ palaiko Face ID technologinį sprendimą.

Ir, žinoma, baterija. „CUBOT X20 Pro“ turi 4000 mAh talpos bateriją ir tarp išmaniųjų telefonų tai yra labai geras rezultatas.

Gamintojas nurodo, kad budėjimo režime baterijos energijos užteks 347 valandoms, o žaidžiant labai daug resursų reikalaujantį PUBG žaidimą - baterija ištvers virš 6 valandų. Tiesiog puikus rezultatas ir telefoną naudojant įprastai - jo tikrai nereikės įkrauti bent 2 dienas.

Verta pažymėti, kad „CUBOT X20 Pro“ palaiko Lietuvoje esančius mobiliuosius dažnius (išskyrus B40 aut. past.) ir darbuojasi įvairiomis kalbomis: anglų, rusų, lenkų, vokiečų, ispanų ir kt.

Palaikomos GPS, Glonass, Beidou, Galileo navigacijos sistemos, Bluetooth 4.2, Wi-Fi 2.4G ir 5.0G, C-tipo USB jungtis ir yra daugelio pageidaujama 3,5 mm audio jungtis. Šaunus išmanusis telefonas už neįtikėtinai žemą kainą.

Dabartinė 136.44€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo telefono kainų istorijoje:

3. Iš Čekijos sandėlio ir su nuolaidos kuponu siūlomas naujas, modernus, funkcionalus ir stilingas elektrinis dantų šepetėlis „Oclean X“

49.13€ | 12 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas GB-HBZOCXPL„Oclean X“ specifikacijos

„Oclean X“ - tai visiškai naujas, modernus, funkcionalus ir stilingas elektrinis dantų šepetėlis. Šis įrenginys turi 0,96 colių spalvotą ekraną, 800 mAh bateriją ir itin patogią įkrovimo stotelę, tačiau privalumai čia nesibaigia.

„Oclean X“ prieš „Soocas X5“: kuo jie tokie išskirtiniai, kuo skiriasi, kuo panašūs, kurį iš jų verta įsigyti ir kodėl tam dabar pats geriausias metas

Tai yra daugiau nei elektrinis dantų šepetėlis, tai tikras odontologas namuose. Kuo toks geras „Oclean X“, kaip veikia jo spalvotas ekranas ir ką tokio suteikia „Oclean“ programėlė? (Apžvalga)

„Didžiulė baterija, absoliučiai atsparus vandeniui, 0,96 colio OLED ekranas ir 32 dantų valymo pasirinkimai - aš jį išbandžiau praktiškai ir taip, tai aukščiausia kokybė už labai gerą kainą“ („Oclean X“ apžvalga)

„Manau, kad Oclean X ir SOOCAS X5 yra ne tas pats“. Praktiniai įspūdžiai išbandžius naujausią „Xiaomi SOOCAS X5“ elektrinį dantų šepetėlį („Xiaomi SOOCAS X5“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 09 20

  • Gearbest - 49.13€
  • Tai mažiausia kaina
  • Su nuolaidos kuponu GB-HBZOCXPL
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Į Lietuvą siunčiamas už 5.64€

Kartais gali pasirodyti, kad paprasčiausių prietaisų nebėra kur tobulinti. Kaip galima pagerinti paprastą elektrinį dantų šepetėlį? Pasirodo, tai tikrai įmanoma - anonsuojamas „Oclean X“ yra visu žingsniu priekyje.

Pavyzdžiui, šis šepetėlis turi 0,96 colių spalvotą TFT ekraną. Kam jis? Jame pamatysite valymo laiką, baterijos įkrovą ir net neišvalytos burnos ertmės dalį procentais. Šį rodiklį „Oclean X“ apskaičiuoja remdamasis integruotu giroskopu, kuris seka naudotojo judesius. Ekranas taip pat leidžia labai patogiai pasirinkti vieną iš 32 intensyvumo lygių - dantis valysitės tiksliai taip, kaip norite.

„Oclean X“ naudoja ypatingai tankiai „Dupont“ šereliais apgyvendintas galvutes. 3D dizainas ir net 40000 kartų per minutę vibracija užtikrina, kad dantys bus labai švarūs. „Oclean X“ tikrai yra naujos kartos atstovas - kiti gamintojai privalės atkreipti dėmesį į šio šepetėlio galimybes.

„Oclean X“ turi tris režimus - valymo, balinimo ir masažo. Sudėkite tai su 32 intensyvumo lygiais ir suprasite, kiek daug pasirinkimų jums suteikta. Programėlė dar siūlo ir daugybę planų, kurie leidžia gerinti savo burnos higienos įpročius ir kaupti taškus už gerą dantų valymąsi.

Visas „Oclean X“ korpusas atitinka IPX7 standartą. Tai reiškia, kad visą prietaisą galima plauti po vandens srove, nesibaiminant pakenkti elektronikai. 

Įprastai apie šepetėlių baterijų įkrovimo būdus net nėra ko pasakoti, tačiau „Oclean X“ turi ypatingą stotelę. Ją galima padėti ant vonios kambario spintelės ar ant kriauklės krašto, tačiau ją taip pat galima tvirtinti ir prie sienos. „Oclean X“ turi magnetinę jungtį, kuri leidžia šepetėlį apskritai patraukto nuo horizonatlių vonios kambario paviršių.

„Oclean X“ viduje slypi 800 mAh baterija. Nepaisant to ekrano, kuris tikrai pasisavina mažytę dalį energijos, šios baterijos sukauptų resursų turėtų pakakti maždaug mėnesiui. Tai šį šepetėlį daro patraukliu keliautojams. Padeda ir tai, kad „Oclean X“ svoris siekia tik 99,9 gramus.

Dabartinė 49.13€ kaina yra mažiausia šio dantų šepetėlio kainų istorijoje:

4. Su nuolaidos kuponu siūlomos populiariausios belaidės ausinės „Xiaomi Redmi Airdots“

15.56€ | 38 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBREDMI189 | 4.76 balai iš 5 (2104 vertinimai)

„Xiaomi“ pradėjo leisti atskirą produktų liniją su „Redmi“ prekės ženklu ir naujausias jų produktas yra belaidės „Xiaomi Redmi Airdots“ ausinės. Net ir apžvalgininkas pripažįsta, kad „už tokią kainą, tai yra bomba“ ir šiuo metu tai yra perkamiausios belaidės ausinės iš Kinijos. 

„Už tokią kainą, tai yra bomba“ - su nuolaidos kuponu parduodamoms „Xiaomi Redmi Airdots“ belaidėms ausinėms gerų žodžių negaili ir apžvalgininkas

O, žmogau, už centus radau nuostabų daiktą. Mane dabar tiesiog užvaldė emocijos, bet kitaip negaliu.

Kaina

Tikrinta 2019 09 20

  • Gearbest - 15.56€
  • nuolaidos kuponas GBREDMI189
  • Cafago - 20.20€
  • 54 % nuolaida

Pats pirmas ir į akis krentantis dalykas yra šių belaidžių ausinių dizainas. Jos atrodo labai šauniai. Tiek pats dėkliukas, kuris veikia ir kaip įkrovimo stotelė, tiek pačios ausinės.

Kiekviena ausinė turi po 40 mAh talpos bateriją, o dėkliukas 300 mAh talpos. Tad ausines galima pakartotinai įkrauti 2-3 kartus.

Taip pat gamintojas nurodo, kad ausinių baterijų energijos užteks klausytis muzikos 4 valandas, o su dėkliuko sukaupta energija – iki 12 valandų.

Ausinių įkrovimas užtrunka 1,5 valandos, o pačio dėkliuko iki 2 valandų.

Viena ausinė sveria vos 4,1 gr. ir puikiai laikosi ausų landoje. „Xiaomi Redmi Airdots“ suprojektuotos taip, kad jas būtų galima naudoti ir intensyviai sportuojant.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ technologiją, tad gali būti susietos su įvairiais įrenginiais ir užtikrinamas stabilus bei greitas duomenų perdavimas.

Signalas perduodamas iki 10 metrų spinduliu, o pačių ausinių susiejimas su išmaniuoju telefonu yra greitas ir paprastas.

Žinoma, šias ausines galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą bei kalbėtis su savo pašnekovu.

Taip pat jos palaiko balso asistentą, geba rasti telefoną, įjungia navigaciją, išsiunčia „WeChat“ žinutę ir net padaro nuotrauką. Akivaizdu, jog tai šioms ausinėms suteikia tik dar daugiau privalumų.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko 20-20000 Hz dažnio diapazoną, 16 omų varžą, maksimalus garso lygis siekia 98 dB, o 7.2mm dinaminiai transduktoriai užtikrina stiprius žemus tonus, delikačius vidutinius ir kokybiškus aukštus tonus.

Gamintojas taip pat nurodo, kad naudojama protinga DSP triukšmo mažinimo technologija pašalina aplinkos triukšmą, tad visiškai nereikia jaudintis dėl skambučių kokybės.

5. Su nuolaidos kuponu siūloma planšetė „Xiaomi Mi Pad 4 Plus“

272.89€ | 29 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBXMPAD4P | 4.68 balai iš 5 (50 vertinimai)

„Xiaomi Mi Pad 4 Plus“ planšetė pasižymi ypatingai geromis savybėmis: „Qualcomm Snapdragon 660“ 8-nių branduolių, 2,2 GHz procesoriumi, „Adreno 512“ vaizdo plokšte, 4 GB DDR4 ir 64 GB eMMC, „MIUI 9“ operacine sistema, palaiko kinų ir anglų kalbas, „Face ID“ technologinį sprendimą, „Bluetooth 5.0“, „WiFi“ (2,4 ir 5 GHz) bei netgi LTE ryšio modulį.

Kaina

Tikrinta 2019 09 20

  • Gearbest - 272.89€
  • Mažiausia kaina su nuolaidos kuponu GBXMPAD4P
  • Į Lietuvą siunčia už 0.49€

Dėl LTE modelio verta pastebėti, kad „Xiaomi Mi Pad 4 Plus“ palaiko 4G, tačiau nepalaiko 2G ir 3G.

Įdomu ir tai, kad nors yra LTE modulis, tačiau skambinti ir priimti skambučių su šia planšete nepavyks. Apie tai užsimena ir žemiau pateiktame vaizdo įraše kalbantis apžvalgininkas.

Dėl pačio duomenų perdavimo greičio su LTE moduliu problemų nėra, tad naršyti internete galima drąsiai tiek su „WiFi“, tiek įjungus mobiliuosius duomenis.

Verta pastebėti, kad „Xiaomi Mi Pad 4 Plus“ padidėjo, lyginant su pirmtaku, ir dabar turi puikios kokybės 10,1 colių įstrižainės 1920 x 1200 ekraną.

Taip pat ir baterijos talpa maloniai džiugina – 8620 mAh talpos. Tad nors planšetė didesnė, bet ir baterija didesnė, bei jos tarnavimo laikas pailgėjo.

„Xiaomi Mi Pad 4 Plus“ turi 13 MP galinę ir 5 MP priekinę kameras, C-tipo USB jungtį, 3,5 mm audio jungtį, integruotus garsiakalbius, mikrofoną ir t.t.

Ši planšetė yra išties galingas įrenginys, kuris ir apžvalgininkų nepalieka abejingais. „Xiaomi Mi Pad 4 Plus“ yra labai rimtas konkurentas pačioms galingiausioms „Samsung“ planšetėms.

6. Su nuolaidos kuponu siūlomas muilo dozatorius „Xiaomi Youpin AD-1806“

11.10€ | 28 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB082501„Xiaomi Youpin AD-1806“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Youpin AD-1806“ – tai šiuolaikinis elektroninis muilo dozatorius, kuris 250 mililitrų talpoje laikomą skiestą skystą muilą paverčia putomis. Be to, šis elektroninis muilo dozatorius taip pat turi tris darbo režimus, kurių kiekvienas pateikia skirtingą kiekį putų.

Man labai patinka, jog nuo šiol muilą galiu gauti nesiliesdamas prie jokių papildomų daiktų – tai žymiai saugiau sanitariniu aspektu. Esu be galo patenkintas savo pasirinkimu įsigyti „Xiaomi Youpin AD-1806“ muilo dozatorių, todėl drąsiai jį galiu rekomenduoti ir kitiems. (Iggi)

Kaina

Tikrinta 2019 09 20

  • „Gearbest“11.10€
  • su nuolaidos kuponu GB082501
  • 28 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Jeigu naudojate skystą muilą, tuomet kinai turi jums puikų pasiūlymą kaip šį muilą naudoti dar efektyviau. Greičiausiai dauguma yra įpratę pirkti skystą muilą tokioje talpoje, kuri iš karto turi ir muilo dozatorių. Vis dėlto kur kas efektyviau būtų pirkti skystą muilą didelėmis talpomis, o kaip dozatorių naudoti šiuolaikišką elektroninį muilo dozatorių „Xiaomi Youpin AD-1806“.

Ši elektroninis muilo dozatorius pranašumą įgyja dėl tos priežasties, nes į jį yra pilamas vandeniu skiestas skystas muilas. Tuo tarpu vėliau šis „Xiaomi Youpin AD-1806“ talpoje laikomas muilas yra paverčiamas į putas. Norime atkreipti dėmesį, jog putas dažniausiai įprasta naudoti ir prekybos centruose, nes taip galima ženkliai sumažinti muilo poreikį kiekvieno rankų prausimo metu.

„Xiaomi Youpin AD-1806“ elektroninį muilo dozatorių pravartu naudoti ir dėl higieninių sumetimų. Trumpai tariant, tiek paprastą muilą, tiek skystą muilą su dozatoriumi liečia kiti asmenys, todėl papildomų baterijų išvengti tiesiog yra neįmanoma. Tuo tarpu, naudojant „Xiaomi Youpin AD-1806“ nieko liesti nereikia, nes šis muilo dozatorius reikiamą putų kiekį pateikia naudodamas integruota nuotolinį jutiklį.

Šiuo atveju būtina pridėti dar ir tai, jog „Xiaomi Youpin AD-1806“ leidžia papildomai optimizuoti putų sunaudojamą pasirenkant vieną iš trijų galimų darbo režimų. Tokia kontrolė turėtų itin patikti turintiems mažų vaikų, o kartais gali praversti ir tais atvejais, jeigu nuspręstumėte „Xiaomi Youpin AD-1806“ elektroninį muilo dozatorių naudoti viešoje vietoje.

Galiausiai reikia pridėti ir tai, jog „Xiaomi Youpin AD-1806“ yra maksimaliai mobilus ir nereikalauja papildomo maitinimo šaltinio – šiam elektroniniam muilo dozatoriui energiją teikia standartinės keturios AA tipo baterijos.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.86 balai iš 5 (29 vertinimai)
  • Muilo talpa: 250 ml.
  • Darbo režimai: 3 muilo dozavimo lygiai.
  • Jautrumas: 3-5 cm atstumu.
  • Maitinimas: 4x AA tipo baterijos.
  • Matmenys ir svoris: 8,5 x 12 x 20,5 cm; 350 g.

7. Su nuolaidos kuponu siūlomas robotas siurblys „Alfawise V8S PRO E30B“ - 1800 Pa siurbimas, grindų plovimas ir HEPA filtras (giroskopinė navigacija)

150.09€ | 15 % nuolaida + nuolaidos kuponas ALFVCCP01„Alfawise V8S PRO E30B“ specifikacijos

„Alfawise V8S PRO E30B“ neabejotinai pats populairiausias šio pusmečio robotas siurblys iš Kinijos. Tai modernus, plonas, funkcionalus ir labai gerą kainos-parametrų santykį turintis dulkių siurbys-robotas. Jis siurbia net 1800Pa jėga, skleidžia vos 65 dB triukšmą, turi HEPA filtravimo sistemą ir net grindims plauti reikalingus priedus. Šio įrenginio 2500 mAh baterijos pakanka 110-120 minučių, o tada jis pats sugrįžta įkrovimui. „Alfawise V8S PRO E30B“ galima valdyti balsu, programėle arba pulteliu ir kainuoja pigiau nei 200€.

Kaina

Tikrinta 2019 09 20

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 150.09€
  • su nuolaidos kuponu ALFVCCP01
  • 15 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 16.92€
  • Patobulinta „Alfawise V8S“ (118.25€, iš Čekijos sandėlio) versija

„Alfawise V8S PRO E30B“ – tai naujas dulkių siurblys-robotas, skirtas įprastam namų naudojimui. Pagal pavadinimą matosi, kad tai atnaujinta „Alfawise V8S“ versija.

Priminsime, kad „Alfawise V8S“ yra vienas iš geriausią kainos/parametrų santykį turinčių siurblių Kinijoje, kainuojantis apie 131€, o iš konkurentų išsiskyrė išskirtiniu galingumu - 1300 PA siurbimo galią turėjo tik siurbliai, kainuojantis apie 200€. O kuo didesnė siurbimo galia, tuo geriau išvalo kilimus ir nuo grindų pakelia siunkesnius nešvarumus, tokius kaip krupas ar smėlis. 

O ir „Alfawise V8S“ apžvalgos ir atsiliepimai yra labai teigiami. „Galiu pasakyti, kad tai efektyviausiai besidarbuojantis robotas dulkių siurblys, kokį tik esu testavęs“, „Iš 10 balų duodu 9,5 - pigiau už „Xiaomi“ ir „Ilife“, o siurbia kur kas geriau nei brangesnis „Ilife V7S Pro“ - štai taip apie šį siurblį atsiliepdavo pirkėjai ir apžvalgininkai.

Jei „Alfawise V8S“ buvo toks vykęs siurblys, jo atnaujinimas turi būti dar geresnis. Bet ar tikrai? Pagal tai, ką rodo specifikacijos, tikrai taip -  „Alfawise V8S PRO E30B“ iš tikro yra ypatingas siurblys.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi pultelį, kuris leidžia perjungti skirtingus valymo režimus, tačiau šis prietaisas taip pat turi „Wi-Fi“ modulį, kuris leidžia įrenginiui bendrauti su „Google Home“ ar „Amazon Alexa“ virtualiais asistentais. Tai reiškia, kad „Alfawise V8S PRO E30B“ gali būti valdomas ir balsu, ir programėle.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi giroskopą ir eilę jutiklių, kurie užtikrina, kad siurblys judės tik ten, kur gali judėti laisvai, nenukris ir be reikalo nesitrankys į baldus.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi du šepetėlius, kurie nukreipia dulkes prie pagrindinės siurbimo angos. Šis įrenginys gali pasigirti net 1800 PA siurbimo galia. Tai dar daugiau nei „Alfawise V8S“, o įvertinus, kokia yra kainų kategorija, tai tiesiog neįtikėtinas rodiklis.

Negana to, per šį siurblį keliaujantis oras yra filtruojamas per HEPA filtrus, todėl į kambarį sugrįžta labai švarus. 

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi 2500 mAh bateriją, kuri užtikrinta 110-120 minučių darbą. Kuomet energijos lygis nukrenta žemiau 20 %, siurblys pats sugrįžta į įkrovimo stotelę. Įdomu tai, kad senesnis „Alfawise V8S“ turėjo 2600 mAh bateriją, tai kodėl naujesnis turi mažesnę? Greičiausiai dėl vietos.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi 600 ml dulkių talpą („Alfawise V8S“ turėjo 350 ml), taip pat turi 350 ml vandens talpą ir vis tiek yra šiek tiek plonesnis (7,6 cm prieš 8).

Taigi, „Alfawise V8S PRO E30B“ skirtingai nei „Alfawise V8S“ palaiko ne tik sausą, bet ir drėgną grindų valymą. 

Sumažėję matmenys reiškia, kad naujesnis siurblys gali lengviau palįsti po baldais. Negana to, jis dar ir siurbia geriau – „Alfawise V8S“ gali pasigirti 1300 PA siurbimo jėga, o štai „Alfawise V8S PRO E30B“ siurbimo jėga siekia visus 1800 PA.

Naujasis „Alfawise V8S PRO E30B“ turi daugybę pranašumų – nuo HEPA filtro, iki didesnės siurbimo galios. Tačiau tikriausiai didžiausias iš jų yra galimybė plauti grindis. „Alfawise V8S PRO E30B“ pakuotėje rasite vandens talpą ir mikrošluostę, kurie padės išplauti grindis.

Įdomu tai, kad dirbdamas šį darbą robotas yra tylesnis – kai plauna grindis skleidžia tik 30 dB triukšmą.

„Alfawise V8S PRO E30B“ neturi lazerinės navigacijos, bet to ir neverta tikėtis šioje kainų grupėje. Bet jis turi giroskopinę navigaciją ir tai fantastiškas dalykas šioje kainų grupėje - ji taip pat padeda sudaryti patalpų žemėlapį ir robotas teritoriją valo labai efektyviai, tiesiog, nėra galimybės nustatyti atskirų valymo zonų ar kitų ribojimų, kaip kad lazerinės navigacijos atveju. 

Apibendrintai, „Alfawise V8S PRO E30B“ yra tiesiog įspūdingas robotas siurblys šioje kainų grupėje. Pagal tai, kokius parametrus jis turi ir kiek kainuoja, nelabai net yra su kuo jį palyginti - iki šiol už tokius robotus siurblius drąsiai prašydavo bent 200-250€ ir jie būdavo laikomi labai pigiais pasiūlymais. Tad kainos ir parametrų prasme „Alfawise“ perspjovė visus.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.79 balai iš 5 (103 vertinimai)
  • Galia: 30 W, 1800 PA siurbimo galia.
  • Triukšmas: 65 dB siurbiant, 30 dB plaunant grindis.
  • Filtras: HEPA filtras.
  • Navigacija: giroskopinė navigacija
  • Apsaugos: jutikliai saugo nuo trankymosi į baldus, giroskopas užtikrina taisyklingą zigzagą.
  • Dulkių dėžutės talpa:  600 ml.
  • Vandens talpa: 350 ml;
  • Baterija: 2500 mAh; veikimo trukmė iki 120 min.; automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, kai energijos likutis nukrenta žemiau 20 %.
  • Išskirtinės savybės: itin galingas, turi grindų plovimo funkciją, valdomas programėle, pulteliu arba balsu.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, vandens talpa, nuotolinio valdymo pultelis, maitinimo adapteris su stotele.
  • Matmenys ir svoris: 33,00 x 33,00 x 7,60 cm, 2,7 kg.

8. Mažiausia kaina konstruktoriui vaikams iš Kinijos - „13-in-1 Solar Robot“

12.96€ | 14 % nuolaida | 5 balai iš 5 (2 vertinimai)

Tai labai įdomus ir labai populiarus konstruktorius, kokio nerasite paprastose parduotuvėse.

Konstruktoriai yra lavinantys žaislai, padedantys vystyti augantį vaikų protą. Geriausia tai, kad rinka visada gali pasiūlyti skirtingo sudėtingumo konstruktorių, kurie tiks ir patiems mažiausiems, ir jau šiek tiek paaugusiems.

Pavyzdžiui, mažieji gali norėti pažaisti su kaladėlėmis, o štai šiek tiek paaugę susidomėtų tokiu saulės energiją naudojančiu robotu.

Gamintojas teigia, kad šį robotą galima surinkti skirtingai - įmanoma sukurti 13 skirtingų kombinacijų. Kadangi jis juda, šio roboto surinkimui reikės ir mechanikos, ir elektronikos žinių. O štai baterijų nereikės, nes jis naudoja nedidelį saulės elementą.

Įdomu tai, kad kai kurie iš šių robotų turi ratus, o kiti - kojas. Rinkinyje yra keli maži elektros varikliai, jungikliai ir mikroschemos. Viską sustačius į vietas pagal instrukciją gaunamas įdomus mažas robotas.

Toks konstruktorius lavina vaikų motorinius įgūdžius, loginį mąstymą, skatina susidomėjimą elektronika ir mechanika. Gamintojas teigia, kad žaislai su saulės energijos elementais taip pat ragina vaikus pasidomėti atsinaujinančia energetika.

Šio konstruktoriaus detalės yra pagamintos iš ABS plastiko, todėl yra nežalingos ir labai lengvos. Tiesa, jau vien dėl to, kad rinkinyje yra ir smulkių detalių, tėvai neturėtų leisti vaikams žaisti vieniems. Konstruktorius sveria 550 gramų.

Dabartinė 12.96€ kaina yra mažiausia šio konstruktoriaus kainų istorijoje:

9. Su 22 % nuolaida siūloma atminties kortelė „Alfawise 128GB UHS - 3 XC High Speed High Capacity Micro SD Card“

19.10€ | 22 % nuolaida | 4.83 balai iš 5 (4177 vertinimai)

Tai turbūt pati pigiausia pasaulyje 128 GB „microSD“ standarto atminties kortelė. Tai - paprastas daiktas, kuris yra reikalingas ir išmaniesiems telefonams, ir fotoaparatams, ir kameroms, ir automobiliniams vaizdo registratoriams. Ši nėra ypatingai didelė, tačiau ji pasižymi  80MB/s sparta.

Duomenų skaitymo sparta siekia apie 80 MB/s, kas reiškia, kad naudojant „Alfawise High Speed Micro SD“ tūkstantį aukštosios raiškos nuotraukų į kitą laikmeną galima perkelti vos per vieną minutę.

Micro SD kortelė taip pat gali pasigirti maksimaliu suderinamumu su dauguma populiariausių elektroninių prietaisų. Trumpai tariant, šią Micro SD kortelę pagal poreikį galima naudoti tiek išmaniajame telefone, tiek skaitmeniniame fotoaparate, tiek drone, vaizdo registratoriuje, veiksmo kameroje ir t.t.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise High Speed Micro SD“ aukščiausius rinkos standartus atitinka dar ir dėl tos priežasties, nes yra maksimaliai atspari išoriniams aplinkoms poveikiams. Gamintojas tvirtina, kad „Alfawise High Speed Micro SD“ atspari magnetiniam laukui, smūgiams, temperatūriniams pokyčiams nuo -25 oC iki 80 oC ir taip pat gali pasigirti pilnavertišku atsparumu vandeniui.

10. Mažiausia kaina rankiniam langų valytuvui „Xiaomi Lofans QX - 408“

47.87€ | 16 % nuolaida

„Lofans QX - 408“ yra šaunaus dizaino ir puikios išvaizdos langų valytuvas iš „Xiaomi“. Pagrindinės jo savybės yra patogus naudojimasis ir jokių laidų, galingas purvo siurbimas, ilgai tarnaujanti baterija ir galimybės panaudoti įvairių paviršių valymui.

Kaina

Tikrinta 2019 09 20

  • „Gearbest“ - 47.87€
  • Tai mažiausia kaina
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą registruotu paštu

„Lofans QX - 408“ yra pagamintas iš plastiko ir metalo, sveria 580 gramus ir yra kompaktiškas įrenginys: 27.50 x 11.00 x 33.00 cm. O pačio grandiklio valymo plotis siekia 27 cm.

„Lofans QX - 408“ atitinka IPX4 atsparumo standartą, tad jis nebijo vandens turi 120 ml talpą, į kurią ir surenkamas visas purvinas vanduo.

Pakuotėje yra specialus vandens arba langų valymo skysčio purkštuvas su valymo šluoste. Su šiuo priedu pirmiausiai apipurškiamas paviršius, atliekamas pirminis valymas, o tada darbo įmasi „Lofans QX - 408“.

Vos vieno mygtuko paspaudimu yra įjungiamas „Lofans QX - 408“ langų valytuvas ir jis nuo paviršių susiurbia visą purvą. Užtikrinama 1500 Pa siurbimo galia, o baterijos energijos užteks darbuotis 25 minutes. Tad tokio laiko tikrai užteks išvalyti namų langus, o pačią bateriją įkrausime su pakuotėje esančiu įkrovikliu. 

Be to, „Lofans QX - 408“ palaiko ir labai naudingą funkciją - kai jo vandens talpa prisipildo, valytuvas automatiškai išsijungia ir taip apsaugo patį įrenginį. Šauni savybė.

Dabartinė 47.87€ kaina yra mažiausia šio valytuvo kainų istorijoje:

 




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: