Nauji nuolaidų kuponai itin kompaktiškam „ifu D2“ elektriniam suktuvui su 22 antgalių rinkiniu ir išmaniems, autonomiškai veikiantiems „Stalwall D21“ belaidžiams durų ir langų davikliams (pirkėjų atsiliepimai, Video)  ()

Naujausi Gearbest.com pasiūlymai:

- „ifu D2“ elektrinis suktuvas su 22 antgalių rinkiniu;

- „Stalwall D21“ išmanusis, belaidis durų ir langų daviklis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„ifu D2“ elektrinis suktuvas su 22 antgalių rinkiniu

  • Su nuolaidos kuponu NSB6ZR6MGV jis parduodamas už 18,36 €;
  • žemiausia kaina;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą per Belgijos paštą.

„ifu D2“ yra labai šaunios išvaizdos elektrinis suktuvas, skirtas įvairiems smulkiems darbams ir elektronikos taisymui.

„ifu D2“ yra tokių išmatavimų: 16,70 x 0,16 x 0,16 cm ir sveria tik 55 gramus. Kompaktiškas ir stilingai atrodantis suktuvas, kuris yra maitinamas 280 mAh talpos baterija.

Baterijos įkrovimo jungtis yra „ifu D2“ korpuso viršutinėje dalyje ir ją įkrausime su pakuotėje esančiu microUSB laidu.

Be to, pakuotėje dar yra ir 22 antgaliai bei jų dėkliukas ir naudojimosi instrukcija kinų bei anglų kalbomis.

Verta pažymėti, kad „ifu D2“ galima naudoti ir kaip paprastą suktuvą. Jo valdymas vyksta su ant korpuso esančiais mygtukais.

Taip pat smagus dalykas, kad „ifu D2“ yra ir papildomas švietimas. 3 LED šviestukai tikrai pravers tais atvejais, kai reikės atlikti darbus tokiose vietose, kur trūks šviesos.

Šaunu ir tai, kad už tokią nedidelę kainą iškart gausime ir 22 antgalius bei patogų jų laikymo dėkliuką. Tad nereikės papildomai ieškoti reikalingų antgalių ir išlaidauti. Iškart gausime viską, ko reikia.

Ir pirmieji pirkėjų atsiliepimai apie „ifu D2“ elektrinį suktuvą yra labai geri:

  • djr - „Dar niekada nemačiau tokio nediduko elektrinio suktuvo. Man kaip tik reikėjo tokio įrankio, nes darbavausi prie nediduko drono. ifu D2 iškart turi daug nedidelių keičiamų antgalių ir man jie ypač padėjo. Tai mano pirmasis toks suktuvas ir juo esu labai patenkintas. Labai gerai supakuotas, aukščiausia pagaminimo kokybė ir puikus sukimo momentas. Mielas nedidukas įrankis.“
  • D.Algaard - „Nupirkau ifu D2 savo dukrai. Jai labai patinka verti karoliukus, tad šis prietaisas yra būtent tai ko reikėjo. Dirba tiesiog puikiai.“
  • Timothy G. - „Aš užsiimu kompiuterių bei kitos smulkios elektronikos taisymu ir man tiesiog būtinas toks elektrinis suktuvas. Su ifu D2 darbuojuosi jau savaitę laiko ir esu juo labai patenkintas. Dirba tyliai, tvarkingai. Dabar darbą atlieku kur kas greičiau ir lengviau. Be to, labai paprasta vieną antgalį pakeisti kitu ir juos saugoti šiame dėkliuke. ifu D2 yra puikaus dizaino prietaisas.“

„Stalwall D21“ išmanusis, belaidis durų ir langų daviklis

  • Su nuolaidos kuponu DUYL0ZXFS2 jis parduodamas už 9,10 €;
  • žemiausia kaina;
  • 0,11 € už siuntimą į Lietuvą per Belgijos paštą.

„Stalwall D21“ yra išmanus, belaidis durų ir langų daviklis. Iškart verta pažymėti, kad atkeliaus vienas daviklis - tai ką galite matyti žemiau pateiktoje nuotraukoje - tad, ypač atsižvelgiant į labai gerus pirkėjų atsiliepimus, verta įsigyti keletą tokių daviklių.

Juolab, kad jų kaina dabar yra pati žemiausia, o ir 9 eurai už namų apsaugą turbūt yra menkniekis, palyginus su tais nuostoliais, kuriuos padarytų tyliai namus apšvarinę vagišiai.

„Stalwall D21“ sudaro daviklis ir magnetukas. Kai tik tarp jų atsiranda 2 cm tarpas - lango ar durų atidarymo atveju - daviklis iškart sureaguoja ir 2.4 GHz ryšiu atsiunčia žinutę į išmanųjį telefoną. Tad „Stalwall D21“ galima drąsiai vadinti namų apsaugos sistema. 

Žinoma, verta pažymėti, kad tokiais atvejais tiek „Stalwall D21“ daviklis, tiek ir jūsų išmanusis telefonas privalo būti prijungti prie interneto.

Gali kilti pagrįstas klausimas: o kas jei prašalaitis tiesiog paims fiziškai ir pašalins šį daviklį? Juk jis prie paviršiaus yra priklijuojamas ir pašalinti tikrai nebus itin sudėtinga.

Apie tai gamintojas taip pat pagalvojo ir tokiais atvejais taip pat būsime iškart informuoti. Jei kas nors bandys būti gudresniais ir tiesiog pašalinti „Stalwall D21“, jis į telefoną atsiųs žinutę.

Taip pat „Stalwall D21“ sugeba bendrauti su kitais namų prietaisais. Ir jei jie priklauso „Tuya“ išmaniųjų prietaisų šeimai, tada namai tampa dar išmanesniais.

Tarkime, galima užprogramuoti, kad grįžus namo ir atidarius duris, automatiškai koridoriuje įsijungtų šviesa ar automatiškai pradėtų vaizdą įrašyti namuose esanti IP kamera. Arba, pravėrus langą, išsijungtų kondicionierius ir t.t. Galimybės yra labai plačios, bet čia jau reikia turėti ir kitų išmaniųjų prietaisų.

Verta pabrėžti, kad „Stalwall D21“ galima drąsiai naudoti ir be šių papildomų prietaisų. Jam daugiau jokių papildomų įrenginių nereikia - tiesiog pritvirtiname prie durų ar langų, prijungiame prie maršrutizatoriaus, susiejame su išmaniajame telefone esančia programėle ir viskas.

Kaip jau buvo galima suprasti, „Stalwall D21“ yra išmanus prietaisas, prijungiamas prie namuose esančio interneto maršrutizatoriaus WiFi 2,4 GHz ryšiu ir su išmaniuoju telefonu suporuojamas pasitelkus „Smart Life“ programėlę. Tą padaryti yra itin paprasta ir tereikės atlikti keletą bazinių žingsnių.

Be to, „Stalwall D21“ palaiko ir balso asistentus, kaip „Google Assistant“, „Google Home“ ir „Alexa“.

„Stalwall D21“ daviklis yra 6,40 x 3,20 x 1,90 cm dydžio, sveria 60 gramų, dirba nuo 0 iki 55 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje ir yra maitinamas 2 AAA tipo baterijomis. Jos jau yra pakuotėje ir gamintojas teigia, kad jų energijos užteks 8 mėnesiams.

Pakuotėje taip pat yra speciali lipni juostelė, skirta pritvirtinti „Stalwall D21“ davikliui su magnetu ir naudojimosi instrukcija anglų kalba.

O štai ką apie „Stalwall D21“ daviklį teigia jį įsigiję pirkėjai:

  • Leecie - „Man labai patinka šie daikčiukai. Paprastas pritvirtinimas ir puiki daviklių reakcija. Mes juos pritvirtinome ant trijų durų ir jie veikia puikiai. Tiesą pasakius, visas įrengimas mums užtruko gal kokias 5 minutes - tereikėjo su lipnia juosta pritvirtinti prie durų staktos ir suporuoti su programėle. Kaip tik neseniai grįžau namo ir pastebėjau, kad buvau palikusi neužrakintas duris. Dabar, su šiais davikliais to niekada nebus. Jei tik durys prasiveria, jie praneša žaibiškai. Puikus produktas.“
  • Allie - „Mums šie davikliai labai patinka. Juos buvo itin paprasta pritvirtinti ir pridėti prie programėlės. Jau net negaliu pasakyti, kiek aš tokiems daiktams buvau iššvaisčiusi pinigų, bet šie davikliai veikia tobulai. Esu labai patenkinta.“
  • Mary Wolton - „Daviklių parengimas darbui buvo itin paprastas ir užtruko vos kelias minutes. Aš juos suporavau su savo lempa ir tai padaryti buvo labai paprasta. Programėlėje viskas rašoma žingsnis po žingsnio. Daiktai tarpusavyje dirba puikiai ir be jokių nesklandumų. Aš tikrai įsigysiu ir daugiau tokių daikčiukų ir papildysiu savo išmaniųjų namų ekosistemą. Labai rekomenduoju.“
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(4)
(4)

Komentarai ()