Belaidės ausinės kiekvienam - vos už 7€ parduodamos naujausiais techniniais sprendimais pasižyminčios „TWS-M1“ ausinės  ()

Jau praėjo tie laikai, kai belaidės ausinės buvo prabangos prekė ir jas galėdavo įsigyti nedaugelis. Dabar kokybiškas, naujausiomis technologijomis aprūpintas belaides ausines gali įsigyti kiekvienas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Šiuo metu „TWS-M1“ belaidės ausinės parduodamos už 7,35 €;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • pinigų grąžinimo garantija;
  • galima rinktis iš dviejų spalvų modelių: baltos ir juodos.

„TWS-M1“ yra išvaizdžios, kokybiškai pagamintos ir naujais techniniais sprendimais aprūpintos belaidės ausinės.

Gamintojas ypatingai pabrėžia „TWS-M1“ belaidžių ausinių formą ir tai, kad jos puikiai laikosi ausų kanaluose. 

Tai yra svarbus dalykas, kadangi dažnu atveju tokias ausines žmonės naudoja gana ilgą laiko tarpą. Vieni tokias ausines naudoja, kaip belaidę laisvų rankų įrangą, kiti keliauja sportuoti, o treti mėgsta klausytis mėgstamos muzikos. Patogios ausinės yra labai svarbi savybė.

„TWS-M1“ belaidės ausinės, kaip ir galima spręsti iš pavadinimo, yra TWS ausinės ir tai reiškia, kad jas galima naudoti po vieną arba iškart abi.

Tereiks pirmą kartą jas su telefonu suporuoti - naujuoju Bluetooth 5.0 ryšiu - ir sekančiais kartais tereikės iš dėkliuko išimti ausinę ar jas abi, ir jos automatiškai aktyvuosis.

Kalbant apie techninius dalykus, tai „TWS-M1“ belaidės ausinės palaiko HFP, A2DP, HSP, AVCRP protokolus; nuo telefono gali dirbti nutolusios iki 10 metrų; užtikrinama 32 omų varža; 20-20000Hz atsako dažnis; maksimalus garso lygis siekia 98±3dB bei yra atsparios vandeniui (IPX4 standartas).

Kiekviena „TWS-M1“ ausinė turi po 45 mAh talpos bateriją, o jų dėkliukas-įkrovimo stotelė turi 350 mAh talpos bateriją. Taip pat ant dėkliuko yra šviesos indikatoriai, kurie leis suprasti kiek dėkliuke-įkrovimo stotelėje dar yra likę energijos.

Gamintojas teigia, kad pilnai įkrautų ausinių energijos užteks muzikos klausytis 3-4 valandas, o su dėkliuko-įkrovimo stotelės baterijos energijos užteks ausines įkrauti dar 3 kartus. Tad kaip už tokią kainą, tai yra labai geri rezultatai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(2)
(5)

Komentarai ()