TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pabaigai: iš Lenkijos sandėlio už mažiausią kainą „Roborock S50“, nuolaidų kuponai ir geriausia kaina „Xiaomi Mi Band 4“ apyrankei, naujausiam „Teclast T30“ planšetui su 8000 mAh baterija (Video, 2019 m. 41 savaitė)  ()

- 26 % nuolaida robotui siurbliui „Roborock S50“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 25 % nuolaida robotui siurbliui „Alfawise V9S BL517“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 59 % nuolaida išmaniajai apyrankei „Xiaomi Mi Band 4“ (su nuolaidos kuponu)

- 39 % nuolaida „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuokliui (su nuolaidos kuponu)

- 22 % nuolaida atminties kortelei „Alfawise 128GB UHS - 3 XC High Speed High Capacity Micro SD Card“ (su nuolaidos kuponu)

- 23 % nuolaida atsuktuvui-suktuvui „Xiaomi Wowstick 21 in 1“ (su nuolaidos kuponu)

- 29 % nuolaida naujos kartos planšetiniam kompiuteriui „Teclast T30“

- 26 % nuolaida bekontakčiui temperatūros matuokliui „Xiaomi T09“

- 30 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi A3“ (su nuolaidos kuponu)

- 33 % nuolaida LED šviestuvui „Yeelight YLXD42YL“ (su nuolaidos kuponu)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Geriausias „Roborock S50“ pasiūlymas šiuo metu: iš Lenkijos sandėlio už fantastišką kainą ir nemokamą pristatymą

331.62€ | 26 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | „Roborock S50“ specifikacijos

Retai pasitaikantis, bet labai geras pasiūlymas „Roborock S50“. Tai yra „Xiaomi“ dulkių  siurblys - flagmanas. Jis pasižymi paprastu dizainu - beveik taip pat kaip ir pirmos kartos „Xiaomi Mi Robot Vacuum“, bet gerokai patobulėjo technologiškai. Nors yra dar naujesnė versija „Roborock S6“, tačiau palyginamosios apžvalgos rodo, kad „Roborock S50“ mažai kuo atsilieka technologiškai, siurbia dar geriau, o kainuoja apie 150€ pigiau. Kitaip tariant, šiuo metu tai be konkurencijos geriausias dulkių siurblys už tokią kainą. 

„Xiaomi Roborock S50“ apžvalgos

„Tai du, visų laikų geriausi robotai dulkių siurbliai, o kainos skiriasi bent 150€ - po daugybės testų jau aišku, kurį iš jų tikrai verta pirkti“ („Roborock S50“ prieš „Roborock S6“ – palyginimas, testų rezultatai, apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 10 11

  • Aliexpress - 331.62€
  • 26 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio
  • Siunčia nemokamai per 2-5 dienas
  • Gearbest - 347.70€
  • 40 % nuolaida, iš Kinijos sandėlio
  • Siunčia už 16.07€
  • Lietuvoje - 376.71€

Kaip ir geriausi namų robotai, „Roborock S50“ yra beveik nepastebimas. Kaip siurblys, jis veikia itin tyliai, gali siurbti ir naktį, ir pats nuvyksta iki įkrovimo stotelės.

Tačiau priverstinai joje jis lankosi nedažnai - jis gali veikti net 2,5 valandos ir išvalyti 250 kvadratinių metrų plotą. Tiesa, jei grindis plaunate, „Roborock S50“ veiks tik 45-60 minučių - po to išseks 0,14 l vandens talpa.

„Roborock S50“ kaip ir senesnioji versija naudoja lazerinį atstumo matuoklį, kuris leidžia robotui pasidaryti virtualų žemėlapį ir tvarkingai bei sistemintai išvalyti jūsų nurodytą plotą. Ir jei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ suprojektuotas taip, kad jo kupolas, kuriame yra navigacinė sistema, yra roboto priekyje, tai „Roborock S50“ kupolas yra pačiame centre ir tai tikrai nėra kosmetinis sprendimas, tai rimtas privalumas. „Roborock S50“ greičiau įvertina situaciją, išsisuka iš sudėtingesnių situacijų ir greičiau sutvarko namus.

„Roborock S50“ sugeba atpažinti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimą, kuris yra pritaikytas kiliminei dangai. Tai yra labai patogu, ypač jei namuose yra įvairaus paviršiaus grindų.

„Roborock S50“ taip pat turi drėgną plaušinę su 0,14 l talpos vandens bakeliu, kurie pritvirtinami prie roboto galo ir yra skirti plauti smulkiems grindų nešvarumams.

Be vandens talpos „Roborock S50“ gali perlipti 2 cm aukščio kliūtis, o aplink važinėja pagal išanksto sudarytą namų žemėlapį. Taip pat „Roborock S50“ išmanioji programėlė yra atnaujinta, kurioje yra toks dalykas, kaip „virtualios sienos“. Su šia funkcija galima robotui nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norima, kad būtų išvalytos, o kurios nepaliestos. Visą tai galite pamatyti programėlėje, kuri leidžia keisti siurblio nustatymus ir pasiųsti robotą išvalyti konkrečią vietą. 

„Roborock S50“ pasižymi tuo, jog galima telefone nustatyti norimo siurbti ploto ribas, tarkim jeigu norite išsiurbti tik virtuvę (o ne visus namus).

„Roborock S50“ iš tiesų siurbia labai stipriai, o plaunamas filtras užtikrina, kad dulkinas oras nebus recirkuliuojamas į kambario klimatą.

„Roborock S50“ yra galingesnis nei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“– jo siurbimo galia siekia 2000Pa, o pačio siurblio galia siekia 58 W. „Roborock S50“ šiek tiek didesnę susiurbtų atliekų dėžė – 0,48 l, kai „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ 0,42 l.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.89 balai iš 5 (6562 vertinimai)
  • Galia: elektrinė galia – 58 W; 2000Pa siurbimo galia - puikiausiai susiurbia pradedant nuo mažiausių dulkių, baigiant sunkesniais ir didesniais akmenukais;
  • Režimai: 4 siurbimo rėžimai, nuo tyliausio iki galingiausio.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: yra; „Roborock S50“ turi 360 laipsnių besisukančius lazerinius radarus, kurie roboto aplinką skenuoja 1800 kartų per sekundę, ši informacija vėliau naudojama virtualiems žemėlapiams sudaryti ir nustatyti efektyviausią valymo maršrutą arba apriboti tam tikras erdves;
  • Garsas: 60dB;
  • Filtras: plaunamas HEPA filtras;
  • Apsaugos: 2 mm guminis bamperis, 4 vertikalūs nuo nukritimo saugantys sensoriai, robotas išsijungia, jei yra pakeltas ar nukrenta;
  • Dulkių dėžutės talpa: 480 ml;
  • Vandens talpa: 140 ml;
  • Baterija: baterijos talpa – 5200 mAh, pakanka 2,5 valandoms arba 250 kvadratinių metrų;
  • Valdymas:  per programėlę - stebėkite realiu laiku siurblio judėjimo trajektoriją, pasirinkite siurbimo rėžimą, valdykite siurblį su virtualiais mygtukais, gaukite ataskaitas apie siurblio atliktus darbus (išvalytas plotas, trukmė ir pan.) Nustatykite roboto siurbimo laiką ir savaitės grafiką;
  • Išskirtinės savybės: Sausas ir drėgnas valymas - „Roborock S50“ gali iššluoti/išsiurbti grindis, o paskui, uždėjus specialią šluostę ir vandens rezervuarą jas gali ir išplauti; savaime grįžta pasikrauti į stotelę; aukšti ratukai - įveikia net 2 cm barjerus;
  • Pakuotė: siurblys robotas, matinimo adapteris, įkrovimo stotelė, vandens talpa, plovimo padas, angliška instrukcija
  • Matmenys ir masė: 35.30 x 35.00 x 9.65 cm; 3.5 kg

2. Iš Čekijos sandėlio su nuolaidos kuponu siūlomas robotas siurblys „Alfawise V9S BL517“

243.39€ | 25 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas GBV9SVL11 | „Alfawise V9S BL517“ specifikacijos

„Alfawise V9S BL517“ – tai naujos kartos išmanusis dulkių siurblys turintis lazerinę patalpų navigaciją ir yra pigesnė alternatyva „Roborock S50“. Šis robotas siurblys per sekundę patalpą 360 laipsniais aplink savo ašį geba nuskenuoti net 10 kartų, pakuotėje yra net 2 Hepa filtrai, geba įveikti net 27 laipsnių aukščio įkalnes, užtikrina 1000 Pa siurbimo galią, siūlo tris skirtingus darbo režimus ir yra tinkamas tiek sausam, tiek drėgnam grindų valymui. Pagal kainą ir turimą funkcijų kiekį šiam siurbliui šiuo metu tiesiog nėra lygių, tačiau žinoma, pagal efektyvumą jis nusileidžia „Roborock S50“ ir tai ypač pasijaus, jei yra kiliminės dangos. Taupant pinigus ir esant kietoms grindims, tai ko gero geriausia alternatyva „Roborock S50“.

Robotas dulkių siurblys vienu įkrovimu dirba 2 valandas ir darbą atlieka puikiai. Jis pats grįžta prie įkrovimo stotelės, kai baterija nusenka. Labai patogu išvalyti atliekų dėžutę. Galiu sudaryti valymo tvarkaraštį ir nurodyti kada noriu, jog jis pradėtų darbuotis. Jis puikiai užlipa ant mano plono kilimėlio ir jam nekyla problemų išvalyti storesnį kilimą. Tobulas siurblys nepašiauštiems kilimams. Mano namuose taip pat yra kietų grindų ir roboto gebėjimas plauti grindis man labai patinka. 2 in 1 vandens talpa yra elektroniškai valdoma, tad kiekvienas vandens lašas yra išleidžiamas preciziškai tiksliai ir jokių vandens dėmių ant grindų. Tai ypač svarbu – juk robotas pats grįžta prie įkrovimo stotelės, tad vandens padavimo kontroliavimas yra būtinas. Rekomenduoju. (Ana Brown)

Kaina

Tikrinta 2019 10 11

  • „Gearbest“243.39€
  • Tai mažiausia kaina
  • Iš Čekijos sandėlio
  • su nuolaidos kuponu GBV9SVL11
  • Dabar parduodamas su 25 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 5.19€.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Virtualus patalpų žemėlapis – reikšmingas išmaniųjų dulkių siurblių privalumas. Vis dėlto šią funkciją kol kas siūlo vos keletas gamintojų, o ir tokių robotų kaina dažniausiai perkopia 260€ diapazoną. Lazerinė navigacija ir virtualus patalpų žemėlapis – brangus malonumas.

Su tokia navigacija aplinka nuskenuojama itin tiksliai ir labai greitai. Taigi, robotas tiksliai žino, kur yra ir kur jam reikia judėti. Tai turi labai ryškių privalumų. Kadangi toks robotas dirba tiksliau, namus jis išvalo vidutiniškai 2 kartus greičiau nei robotas su giroskopine navigacija ar net 3-4 greičiau nei tas, kuris valo atsitiktinai. Sutaupytas laikas=sutaupyta energija.

Ar tokia sistema turi trūkumų? Iš tiesų, tai nelabai, išskyrus kaina - jis bus įkandama ne visiems. Tokie siurbliai dažnai yra aukštesni ir, aišku, brangesni, tačiau LDS technologija veikia žymiai efektyviau ir tai atperka galimus trūkumus.

Bene naujausias išmanusis dulkių siurblys, kuris yra aprūpintas šia funkcija pasirodė 2019 metų pavasario pabaigoje. Tai pirmasis „Alfawise“ robotas siurblys su lazerine navigacijos sistema. Iki šiol kompanija gamino pigesnius robotus siurblius su girokopine navigacija, bet tai kompromisinis variantas siekiant mažiausios įmanomos kainos – lazerinei navigacijai tai niekaip neprilygsta. Gamintojas tikisi, kad „Alfawise V9S BL517“ pagaliau galės sudaryti lygiavertę konkurenciją geriausiems „Xiaomi“ ir „360“ išmaniesiems dulkių siurbliams.

Ir tai labai rimtos ambicijos, nes šiuo metu tai ko gero pats pigiausias robotas siurblys su lazerine navigacija ir plovimo funkcija.

Žiūrint tik pagal kainą „Alfawise V9S BL517“ konkuruoja su „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ ir „360 S5 Robot Vacuum“  – pastarieji su didžiausiomis nuolaidomis kainuoja labai panašiai, kiek ir „Alfawise V9S BL517“. Dizaino aspektu ir pagal kainą šie robotai siurbliai atrodo labai panašiai. Esminiai skirtumai slepiasi techniniuose aspektuose. Natūralu, kad naujesnės kartos „Alfawise V9S BL517“ išmanusis dulkių siurblys atkeliauja su nauju funkcionalumu ir patobulintomis techninėmis charakteristikomis.

Pavyzdžiui, išmaniojo dulkių siurblio valdymas išmaniuoju telefonu jau nieko nestebina. Šį funkcionalumą gali pasiūlyti tiek „Alfawise V9S BL517“, tiek „Xiaomi Mi“. Vis dėlto „Alfawise V9S BL517“ šiuo atveju žengia dar toliau, nes esant poreikiui šį išmanųjį dulkių siurblį galima valdyti ir išmaniųjų asistentų pagalba („Google Home“, „Amzon Alexa“).

„Alfawise V9S BL517“ taip pat ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes siūlo naudoti ne tik sausą, bet ir drėgną grindų valymą. Įdomu tai, kad siurblys naudoja patentuotą šluostės drėkinimo technologiją – ji užtikrina itin taupų vandens naudojimą ir tuo pačiu, užkerta kelią šlapių dėmių susidarymui.

Tuo tarpu „Xiaomi Mi“ ir „360 S5 Robot Vacuum“  savininkai vis dar turi tenkintis tik paprasto siurbimo funkcija. Kai šiuo atveju kalbame apie tiek pat kainuojančius išmaniuosius dulkių siurblius, kas tampa geresnius pasirinkimu yra daugiau nei akivaizdu.

Lazerinė patalpos navigacija „Alfawise V9S BL517“ atveju taip pat atrodo kur kas solidžiau nei „Xiaomi Mi“ atveju. Pavyzdžiui, jeigu išmanusis dulkių siurblys „Xiaomi Mi“ per sekundę patalpą 360 laipsniais aplink savo ašį geba nuskenuoti 5 kartus, tai „Alfawise V9S BL517“ per tą patį laiką šį procesą atlieka jau net 10 kartų.

Natūralu, jog dėka greičiau veikiančios patalpų skenavimo sistemos „Alfawise V9S BL517“ geba sudaryti tikslesnį virtualų patalpų žemėlapį. Suplanuojamas pats geriausias maršutas, o valymo zigzagai yra tokie tikslūs, kad nepaliekamas nė menkiausias nevalytas plotas. Išskyrus tas vietas, kur robotas fiziškai nepravažiuoja.

Deja, bet robotų siurblių valymo greičio šiuo atveju palyginti negalima, nes nei vienas iš gamintojų tokio tipo informacijos tiesiog nepateikia.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad išmanusis dulkių siurblys „Alfawise V9S BL517“ geba įveikti net 27 laipsnių aukščio įkalnes ir taip pat užtikrina 1000 Pa siurbimo galią. Ir tai vienintelis pastebimas parametras, kuriuo „Alfawise V9S BL517“ nusileidžia „Xiaomi Mi“ (1800 Pa) ir „360 S5 Robot Vacuum“ (2000Pa) robotams. Ar 1000Pa yra mažai? Priklauso, kam reikia siurblio. Jei kietoms grindims, tai pakanka per akis – tą rodo ir pirmieji pirkėjų atsiliepimai. Jei kilimams – bus mažoka. Tačiau kilimams ir plovimo funkcija yra nenaudojama, tad tokiu atveju geriau rinktis siurblį be plovimo.

Yra ir dar vienas aspektas – kuo didesnė siurbimo galia, tuo daugiau triukšmo. Tad jei turite kietas grindis ir nenorite triukšmo, „Alfawise V9S BL517“ yra puikus variantas.

Įdomu ir tai, kad 2600 mAh talpos bateriją turintis „Alfawise V9S BL517“ be papildomos įkrovos dirbti gali iki 2 valandų, o 5200 mAh talpos baterija aprūpintas „Xiaomi Mi“ ne ką daugiau – 2,5 valandos. Bene esminis skirtumas, kuris leidžia „Alfawise V9S BL517“ pasiekti šį neįtikėtiną rezultatą yra susijęs su elektrine galia. Šis naujos kartos išmanusis dulkių siurblys reikalauja tik 25 W elektrinės galios, kai „Xiaomi Mi“ atveju jos pririekia net 55 W.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.9 balai iš 5 (21 vertinimai)
  • Galia: 25 W elektrinė galia; 1000 Pa siurbimo galia.
  • Režimai: 3 režimai (Standard, Powerful, Silent).
  • Virtualus patalpų žemėlapis: yra, naudoja SLAM algoritmą ir LDS sensorių.
  • Garsas: 65 dB.
  • Filtras:  Hepa filtras.
  • Apsaugos: integruoti jutikliai leidžia orientuotis ir atpažinti erdvę – robotas neatsitrenkia į sienas ar baldus, taip pat nenukrenta nuo laiptų.
  • Dulkių dėžutės talpa: 230 ml.
  • Vandens talpa: 220 ml;
  • Baterija: 2600 mAh.
  • Valdymas: galima valdyti išmaniuoju telefonu, nuotoliniu valdymo pulteliu, išmaniųjų asistentų pagalba („Google Home“, „Amzon Alexa“).
  • Išskirtinės savybės: sausas ir drėgnas valymas; savaime grįžta pasikrauti į stotelę; ilgi šereliai pasiekia net ir sunkiai prieinamas vietas; įveikia net apie 27 laipsnių aukščio įkalnes; turi pažangų ir efektyvų siurbimo algoritmą; geba sudaryti virtualų patalpų žemėlapį.
  • Pakuotė: siurblys robotas, 2x Hepa filtrai, maitinimo adapteris, įkrovimo stotelė, vandens ir dulkių talpos.
  • Matmenys ir masė: 32,5 x 32,5 x 9,6 cm; 4,8 kg.

Dabartinė 243.39€ kaina yra mažiausia šio roboto siurblio kainų istorijoje:

3. Su nuolaidos kuponu ir fantastiškai gera kaina išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 4“

24.71€ | 59 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBBAND4MI | tarptautinė versija

22.24€ | 45 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBXMSH01 | kiniška versija

„Xiaomi Mi Band 4“ apyrankei šis pasiūlymas turbūt pats geriausias iki šiol, tad nekeista, kad šią savaitę apyrankė yra tiesiog masiškai šluojama iš Kinijos. Tai gali būti ir puiki Kalėdinė dovana, ir tiesiog eilinis nešiojamos elektronikos atnaujinimas. Dabar su nuolaidos kuponu  tarptautinė „Xiaomi Mi Band 4“ versija siūloma už mažiausią kainą, kokios negausite niekur Lietuvoje. Nuolaidos kuponas taip pat galioja ir kiniškai apyrankės versijai.

„Xiaomi Mi Band 4“ apžvalgos ir palyginimai

Kaina

Tikrinta 2019 10 11

Tarptautinė ​„Xiaomi Mi Band 4“ versija (palaiko anglų, kinų, vėliau su atnaujinimais bus papildomos kalbos, angliška instrukcija):

  • Gearbest - 24.71€
  • su nuolaidos kuponu GBBAND4MI
  • su kuponu mažiausia kaina
  • ​nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Aliexpress - 27.71€,
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Lietuvoje - apie 35€

Kiniška ​„Xiaomi Mi Band 4“ versija

  • Gearbest - 22.24€
  • su nuolaidos kuponu GBXMSH01

Galima drąsiai teigti, kad 2019 metais „Xiaomi Mi Band 4“ yra geriausia pasaulyje išmanioji apyrankė iki 40€ - visi jos konkurentai taip ir nepasiūlė stabiliau ir geriau veikiančio prietaiso šioje kainų grupėje. 

Pakuotė yra gražaus dizaino ir jos viduje randame pačią „Mi Band 4“ apyrankę, įkroviklį ir naudojimosi instrukciją.

Prieš pradedant naudotis „Mi Band 4“ apyranke, reikia į savo išmanųjį telefoną atsisiųsti „Mi Fit“ programėlę, ją įsidiegti, įjungti „Bluetooth“ ir susieti su „Mi Band 4“ apyranke.

Pastaroji dabar palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ ryšį, dėl ko duomenys yra perduodami greičiau, stabiliau ir mažiau naudojama baterijos energijos. Beje, „Mi Band 4“ suderinama su „Android 4.4“/„iOS 9.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

„Mi Fit“ programėlė yra anglų kalba, kaip ir visa informacija pateikiama angliškoje „Mi Band 4“ versijoje, tad viską suprasti yra labai lengva.

Pačioje programėlėje galima matyti daugybę įvairių apyrankės nustatymų, juos keisti, peržvelgti savo pasiekimus ir taip toliau.

Čia galima valdyti gaunamus skambučius, pranešimus (nustatyti iš kokių programėlių norite gauti pranešimus), įvairius įspėjimus (dėl per ilgo užsisėdėjimo ir pan.) ir kt.

Įdomesnis dalykas yra „Heart rate detection“. Čia galima nustatyti širdies ritmo ribas, kurias peržengus „Mi Band 4“ apie tai informuos. Tai ypač pravers sportuojant. Apyrankė stebės fizinės veiklos rodiklius ir įspės, jei šiek tiek persistengiame.

Dar vienas iškart į akis krentančių dalykų, kad „Mi Band 4“ turi daugybę ekrano atvaizdavimo pasirinkimų. Jų tiek daug, kad kiekvienas ras sau labiausiai patinkantį.

Vos tik programėlėje kuris nors iš jų pasirenkamas, jis iškart rodomas ir „Mi Band 4“ apyrankėje. Beje, šiuos ekrano atvaizdavimus galima rinktis ir pačioje apyrankėje.

Kalbant apie pačią „Mi Band 4“ ir jos valdymą, tai viskas gana paprasta ir intuityvu. Naujoji „Mi Band 4“ aprūpinti 0,95 colių įstrižainės, spalvotu „AMOLED“ ekranu ir apžvalgininkas teigia, kad „nors studijoje dabar yra labai šviesu, šviečia ryškios lempos, bet visa informacija apyrankės ekrane yra puikiai matoma.“

Kaip valdyti „Mi Band 4“ apyrankę?

Jos ekrano apačioje yra vadinamasis „Home“ mygtukas. Jis reaguoja į prisilietimus ir jį paspaudus, pradžioje aktyvuojame ekraną bei keliaudami per pasirinkimus grįžtame į pradinį langą.

Norint judėti per pasirinkimus, reikia braukti pirštu per ekraną iš apačios į viršų bei atvirkščiai. Patogu yra tai, kad pasirinkimai juda ratu, tai reiškia, kad nėra tokio dalyko, kaip paskutinis pasirinkimas, po kurio tektų braukti per ekraną keletą kartų, kol grįžtume atgal. Paprastas sprendimas, bet valdyti apyrankę tampa gerokai patogiau. Norint grįžti iš pasirinkimo atgal – reikia perbraukti per ekraną iš kairės į dešinę.

„Mi Band 4“ yra tokie pasirinkimai, kaip:

„Status“ - rodomi nueiti žingsniai, atstumas, sudegintos kalorijos ir įspėjimas dėl širdies ritmo;

„Heart rate“ - rodo širdies ritmo rezultatus;

„Workout“ - galimi 6 sporto režimai: bėgimas lauke, bėgimas ant bėgimo takelio, važiavimas dviračiu, ėjimas, darbas treniruoklių salėje, plaukimas baseine. „Ši apyrankė turi 5ATM standartą, tad ji yra pilnai atspari vandeniui ir galima nardyti iki 50 metrų gylyje“;

„Weather“ - rodoma orų prognozė. Reikia, kad „Mi Band 4“ būtų susieta su išmaniuoju telefonu ir tada šiuos duomenis paims būtent iš jo;

„Notifications“ - pranešimų informacija. „Visa informacija rodoma anglų kalba - jokių problemų. Čia galite matyti el. laiškų informaciją, socialinių tinklų ir kt. Žinoma, ilgo teksto ekrane matyti nebus galimybės, bet siuntėją ir pradinę pranešimo informaciją matome gerai. Rodoma informacija apie paskutinius 3 gautus pranešimus. Juos galima ištrinti, bet nėra galimybės į juos atsakyti“;

„More“ skiltyje yra „DND“ (netrukdyti – galima nurodyti konkretų laiką), „Alarm“, „Music“ (valdyti telefono muzikos grotuvą), „Stopwatch“, „Timer“, „Find device“ (randa telefoną), „Silent“, „Alipay“ (realiai veikia tik Kinijoje), „Band display“ (nustatyti ekrano ryškumą), „Settings“ (papildomi nustatymai).

Norint įkrauti „Mi Band 4“ apyrankę, belieka patį modulį išimti iš apyrankės ir įdėti į įkroviklį.

„Apibendrindamas galiu pasakyti, kad pirmasis įspūdis yra puikus. Xiaomi Mi Band 4 yra pagaminta labai kokybiškai. Nuostabios kokybės, spalvotas ir didelis ekranas. Daugybė naudingų funkcijų. Patogi, graži išmanioji apyrankė. Net neabejoju, kad ji bus tokia pat populiari, kaip ir jos pirmtakė Mi Band 3.“

4. Su nuolaidos kuponu populiariausias „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuoklis

11.60€ | 39 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB100801 | 4.78 balai iš 5 (9 vertinimai)

Greičiausiai sutiksite, kad namuose pravartu stebėti ne tik temperatūrą, bet ir drėgmę. Deja, bet šios užduoties seniau pirkti termometrai tikrai neatlieka. Tam puikiai tiks šis „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklis.

Šis „Xiaomi“ produktas intriguoja ir dėl tos priežasties, nes taip pat yra aprūpintas Bluetooth ryšio moduliu, kas reiškia, kad patalpos temperatūrą bei drėgmę esant reikalui galėsite matyti ir išmaniajame telefone.

Įdomu ir tai, kad šis elektroninis įrenginys maitinimą gauna iš AAA tipo baterijos, tačiau pastarosios energijos, pasak gamintojo, šiuo atveju pakanka net vieneriems metams.

„Manau, kad šis prietaisas yra tikrai kokybiškas ir geras. Jis gana paprastas, tačiau pasižymi naudingomis funkcijomis. O palyginęs jį su kitais Xiaomi bei įprastais drėgmės ir temperatūros matuokliais galiu pasakyti, kad jis tiksliai matuoja temperatūrą ir drėgnumą. Xiaomi Thermostat Accuracy Temperature Humidity Monitor papildė mano turimų Xiaomi įrenginių kolekciją ir tai nereiškia, kad jis guli kažkur nukištas, bet jis iš tikrųjų nuolatos darbuojasi mano kambaryje ir daro gyvenimą labiau komfortišku.“

5. Su nuolaidos kuponu atminties kortelė „Alfawise 128GB UHS - 3 XC High Speed High Capacity Micro SD Card“

16.97€ | 22 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB128CARD | 4.83 balai iš 5 (4236 vertinimai)

Tai turbūt pati pigiausia pasaulyje 128 GB „microSD“ standarto atminties kortelė. Tai - paprastas daiktas, kuris yra reikalingas ir išmaniesiems telefonams, ir fotoaparatams, ir kameroms, ir automobiliniams vaizdo registratoriams. Ši nėra ypatingai didelė, tačiau ji pasižymi  80MB/s sparta.

Duomenų skaitymo sparta siekia apie 80 MB/s, kas reiškia, kad naudojant „Alfawise High Speed Micro SD“ tūkstantį aukštosios raiškos nuotraukų į kitą laikmeną galima perkelti vos per vieną minutę.

Micro SD kortelė taip pat gali pasigirti maksimaliu suderinamumu su dauguma populiariausių elektroninių prietaisų. Trumpai tariant, šią Micro SD kortelę pagal poreikį galima naudoti tiek išmaniajame telefone, tiek skaitmeniniame fotoaparate, tiek drone, vaizdo registratoriuje, veiksmo kameroje ir t.t.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise High Speed Micro SD“ aukščiausius rinkos standartus atitinka dar ir dėl tos priežasties, nes yra maksimaliai atspari išoriniams aplinkoms poveikiams. Gamintojas tvirtina, kad „Alfawise High Speed Micro SD“ atspari magnetiniam laukui, smūgiams, temperatūriniams pokyčiams nuo -25 oC iki 80 oC ir taip pat gali pasigirti pilnavertišku atsparumu vandeniui.

6. Su nuolaidos kuponu atsuktuvas-suktuvas „Xiaomi Wowstick 21 in 1“

12.81€ | 23 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBAFF081212

„Jei tik man ką nors reikia suremontuoti – aš iškart naudojuosi Xiaomi WowStick 1F. Iš pliusų galiu iškart pasakyti, kad pakuotėje yra neįtikėtinai didelis kiekis antgalių, plius dar papildomai gaunate ir Xiaomi WowStick 1F laikymo stotelę. Atsuktuvą galima joje pastatyti, nors turiu pastebėti, kad atsuktuvas joje šiek tiek juda. Asmeniškai norėčiau, kad pastatytas atsuktuvas laikytųsi tvirčiau – tad šiuo klausimu yra tam tikras minusas.

Asmeninė nuomonė po 9 mėnesių su „Xiaomi WowStick 1F“ atsuktuvu-suktuvu: „aukščiausios kokybės gaminys - negaila nei vieno išleisto cento. Rekomenduoju visiems“ („Xiaomi WowStick 1F“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 10 11

  • Gearbest - 12.81€ (21 in 1)
  • su nuolaidos kuponu GBAFF081212
  • Aliexpress - 16-60 eurų už rinkinį.

Xiaomi WowStick 1F palaiko du režimus, tad su juo galima atsukti ir prisukti. Aš jau labai seniai neperku tokių įrenginių, kurie būtų maitinami baterijomis ir man tai atrodo pasenusi technologija, o čia – Xiaomi WowStick 1F turi microUSB jungtį, įkrovei jo bateriją ir keletui savaičių galima pamiršti šį reikalą.

Žinoma, reikia būti objektyviems ir suprasti, kad jei šiuo įrankiu naudositės kasdien ir daug – tai jo baterijos greičiausiai užteks savaitei. Bet jeigu taip, kaip aš – keletui kartų per savaitę po pusvalandį ar valandą, tada keletą savaičių jo baterija tikrai atlaikys.

Aišku daug priklauso ir nuo to, kokio sudėtingumo ir sunkumo užduotys teks Xiaomi WowStick 1F atsuktuvui-suktuvui, tačiau man jo baterijos užtenka tikrai ilgam, o taip pat patogus dalykas, kad yra LED indikatorius, pagal kurį galima suprasti kiek dar liko baterijos energijos.

O kaip gi antgaliai? Tai turbūt svarbiausias dalykas ir aš juos išbandžiau įvairiose sąlygose. Galiu pasakyti, kad antgaliai yra neįtikėtinai tvirti ir kokybiškai. Man greičiau nudilo atsukamų ir užsukamų varžtų galvutės nei Xiaomi WowStick 1F pakuotėje esantys antgaliai.

Beje, Xiaomi WowStick 1F atsuktuvui-suktuvui tinka tiek Xiaomi, tiek ir kitų firmų antgaliai, kadangi jie padaryti pagal bendrus standartus ir dėl to nėra jokių pretenzijų.

Patys mygtukai Xiaomi WowStick 1F korpuse yra kokybiški ir iš pradžių atrodė, kad aš juos galiu paspausti ir tuo metu, kai to nenoriu daryti, bet tereikia prie šio įrankio, kaip ir prie daugelio kitų, priprasti ir viskas.

Aš galėjau įsigyti visai kitą atsuktuvą ir jūs galite įsigyti gerokai pigesnį ar brangesnį, su didesniu ar mažesniu priedų skaičiumi suktuvą-atsuktuvą, bet aš įsigijau Xiaomi WowStick 1F ir dėl to nė trupučio nesigailiu.

Ir jei aš tuo metu, kai pirkau Xiaomi WowStick 1F, būčiau apie jį tiek žinojęs kiek dabar, turėjęs tiek patirties – net nesusimąstydamas jį pirkčiau.

Tikrai galėčiau įsigyti pigesnę alternatyvą, tačiau aš to paprasčiausiai nenoriu. Man Xiaomi WowStick 1F labai patinka ir aš jau žinau, kad jei tai Xiaomi – tai reiškia, kad gausiu puikios kokybės daiktą.

O jei ne, tai tada padarysiu tokią apžvalgą, kad visi apie tai sužinos. Bet man dar taip nenutiko. Žinoma, kaip ir su kiekvienu daiktu, po kurio laiko kas nors gali pasirodyti, bet po beveik metų laiko su Xiaomi WowStick 1F dar nieko blogo nenutiko.

Galiu pasakyti, kad šis Xiaomi atsuktuvas yra nuostabus. Jo pagaminimo kokybė puiki – niekas niekur nekliba, nejuda. Viskas pagaminta tvirtai ir labai kokybiškai.

Per visą šį 9-10 mėnesių laiką nebuvo nei vienos akimirkos, kad būčiau gailėjęsis šiuo pirkiniu.

Aukščiausios kokybės gaminys; labai šaunus dalykas yra jo pašvietimas – ryškus ir gelbstintis darbuojantis tamsioje vietoje; puikūs, tvirti ir keičiami antgaliai. Dar nei vienas nei sulūžo, nei sudilo nuo naudojimo. Nuostabus įrankis – nesigailiu nei vienu centu, kurį sumokėjau už šį atsuktuvą. Rekomenduoju visiems.“

7. Anonso akcija ir mažiausia kaina naujos kartos planšetiniam kompiuteriui „Teclast T30“ su 8000 mAh talpos baterija

183€ | 29 % nuolaida | „Teclast T30“ specifikacijos

  • Tai pirmasis planšetinis kompiuteris rinkoje su naujausiu 8 branduolių „MediaTek Helio P70“ CPU
  • iki 50% didesnis našumas
  • iki 60% sumažėjusios energijos sąnaudos

„Teclast T30“ – tai naujos kartos planšetinis kompiuteris, kuris yra aprūpintas „MediaTek Helio P70“ centriniu procesoriumi bei naujausia „Android 9.0“ operacinės sistemos versija. Šis 10,1 colių įstrižainės ekraną turintis planšetinis kompiuteris taip pat gali pasigirti didelės 8000 mAh talpos baterija, LTE ryšio palaikymu bei pakankamos 8 MP raiškos gale integruota kamera.

Kaina

Tikrinta 2019 10 11

  • „Gearbest“183€
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 29 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Speciali akcija
  • Lietuvoje neparduodamas.

Vietiniai Kinijos gamintojai jau gana ilgai dominuoja planšetinių kompiuterių rinkoje. Kad tai ne šiaip sau atsitiktinumas pilnai patvirtina nuolatinis progresas, o vienu geriausiu to įrodymu šiuo metu gali būti naujos kartos planšetinis kompiuteris „Teclast T30“.

Šis planšetinis kompiuteris turi viską ko jums tik gali prireikti tiek būnant namuose, tiek keliaujant. Tuo tarpu, patikima naujos kartos „Android 9.0“ operacinė sistema garantuoja sklandžią prieigą prie visų svarbiausių „Google“ paslaugų. Trumpai tariant, „Teclast T30“ nuteikia itin optimistiškai šį planšetinį kompiuterį vertinant tiek techniniu, tiek funkciniu aspektu.

Pavyzdžiui, „Teclast T30“ yra pirmasis planšetinis kompiuteris rinkoje su aštuonių branduolių „MediaTek Helio P70“ centriniu procesoriumi. Gamintojas tvirtina, kad šis CPU jį lyginant su senesnės kartos „Helio“ procesoriais pasižymi iki 50% didesniu našumu ir taip pat leidžia džiaugtis net iki 60% sumažėjusiomis energijos sąnaudomis.

Tuo tarpu, integruota „ARM Mali-G72 MP3“ vaizdo plokštė taip pat gerokai lenkia savo pirmtakę ir siūlo net iki 40% didesnį našumą. Praktika rodo, kad būtent tokio našumo šiuo metu pilnai pakanka ne tik vaizdo įrašų peržiūrai, bet ir naujausiems „Android“ platformai sukurtiems žaidimams žaisti. Tai tik patvirtina, jog „Teclast T30“ tikrai tiks ir patiks kiekvienam šeimos nariui.

Svarbu pabrėžti ir tai, jog planšetinis kompiuteris „Teclast T30“ turi net 8000 mAh talpos bateriją. Įvertinus visas įmanomas optimizacijas, pasak gamintojo, šiuo planšetiniu kompiuteriu be papildomos įkrovos intensyviai galima naudotis maždaug apie vieną darbo dieną. Jeigu nuspręstumėte naudoti „Teclast T30“ tik vaizdo peržiūrai, tuomet šio planšetinio kompiuterio baterija turėtų tarnauti maždaug 11 valandų.

„Teclast T30“ planšetinis kompiuteris gali tapti nepamainomu kompanionu tiek namuose, tiek keliaujant, nes šiame planšetiniame kompiuteryje yra integruoti ne tik Bluetooth bei WiFi, bet dar ir GPS bei LTE ryšio moduliai. Būtent tai reiškia, kad „Teclast T30“ kelionės metu galėsite naudoti ne tik naršymui internete ar kaip navigaciją, bet esant reikalui, pavyzdžiui, net ir balso ar vaizdo pokalbiams.

Galiausiai norisi atkreipti dėmesį dar ir į tai, jog „Teclast T30“ yra vienas iš nedaugelio planšetinių kompiuterių rinkoje, kuris atkeliauja su integruotu specializuotu garso stiprintuvu. Šį „Teclast T30“ privalumą tikrai teigiamai įvertins tiek tie, kurie šį planšetinį kompiuterį naudos filmams ar muzikai, tiek tie, kuriems jis atstos nešiojamą mobilų žaidimų kompiuterį.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.93 balai iš 5 (15 vertinimai)
  • Ekranas: 10,1 colio, 1920 x 1080 raiškos, IPS technologijos.
  • Procesorius: 8 branduolių „MediaTek Helio P70“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM Mali-G72 MP3“.
  • Atmintis: 4 GB RAM, 64 GB ROM duomenų atminties, Micro SD kortelės palaikymas iki 128 GB.
  • Kameros: 8 MP galinė kamera su autofokusavimu ir LED blykste; 5 MP priekinė kamera.
  • OS: Android 9.0 (Pie).
  • Baterija: 8000 mAh.
  • Jungtys: USB C tipo, Micro SD kortelės juntis.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.1, WiFi 802.11 b/g/n/ac, GPS, LTE.
  • Jutikliai: akselerometras, giroskopas, G-sensorius.
  • Išskirtinės savybės: turi garso stiprintuvą; GPS ir LTE palaikymas; didelės talpos baterija; naujausia „Android“ operacinės sistemos versija.
  • Matmenys ir masė: 24,9 x 13,5 x 0,85 cm; 560 g.

Dabartinė 183€ kaina yra mažiausia šios planšetės kainų istorijoje:

8. Mažiausia kaina bekontakčiui temperatūros matuokliui „Xiaomi T09“

12.81€ | 26 % nuolaida | 4.75 balai iš 5 (12 vertinimai)

„Xiaomi T09“ yra atnaujinta, gerai žinomo „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ bekontakčio termometro versija ir tapo vienu perkamiausiu produktu iš Kinijos šią savaitę. Šaltasis metų sezonas, artėjantys gripai ir labai gera kaina - derinukas, prieš kurį atsispirti labai sunku. 

Kaina

Tikrinta 2019 10 11

  • Gearbest - 12.81€
  • Tai mažiausia kaina
  • Siunčia į Lietuvą nemokamai

Įdomu ir tai, kad naujoji versija dabar kainuoja dvigubai pigiau nei senoji - pirmosios versijos „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ parduodamas už 22.75€.

Peržvelgus specifikacijas, matyti, kad „Xiaomi T09“ termometras išsaugojo daugumą savo pirmtako privalumų, tačiau yra ir tam tikrų pasikeitimų.

Pats pirmasis, žinoma, yra išvaizda. „Xiaomi T09“ dabar jau yra juodos spalvos, o ne baltos - kaip jo pirmtakas.

Tačiau išliko LED ekranas, kuriame rodoma išmatuota temperatūra (Farenheito ir Celsijaus laipsniais). Taip pat dabar jau ekrane galima matyti ir kiek liko baterijų energijos, to ankstesnis termometras nerodė.

„Xiaomi T09“ yra matinamas 2 AAA tipo baterijomis ir jas teks įsigyti atskirai.

„Xiaomi T09“ naudoja vokišką infraraudonųjų spindulių „German Heimann“ daviklį ir termometras matuoja +/- 0,2 laipsnių tikslumu.

Ir štai čia turime keletą atnaujinimų. Gamintojas teigia, kad „Xiaomi T09“ dabar temperatūrą matuoja dar tiksliau, nes jo IR daviklis apima 25 proc. didesnį matavimo plotą.

Taip pat „Xiaomi T09“ turi vidinę atmintį ir išsaugo iki 32 matavimų rezultatų. Be to, termometras automatiškai informuoja jei išmatuota temperatūra yra didesnė nei, prieš tai buvusi.

Tad niekur nereikės ant lapuko ar į telefoną užsirašinėti kokia buvo temperatūra - „Xiaomi T09“ atsimins paskutinius matavimus ir jei temperatūra kils, jis apie tai informuos.

„Xiaomi T09“ palaiko ir automatinį išsijungimą. Jei 12 sekundžių su juo nebus atliekami kokie nors veiksmai - termometras automatiškai išsijungs. Šaunus termometras, kuris tikrai pravers šaltuoju metų laiku.

Pakuotėje rasite bekontaktį „Xiaomi T09“ temperatūros matuoklį ir naudojimosi instrukciją anglų kalba.

Dabartinė 12.81€ kaina yra mažiausia šio termometro kainų istorijoje:

9. Su nuolaidos kuponais siūlomas išmanusis telefonas „Xiaomi Mi A3“

150.06€ | 30 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBA36402 | „Xiaomi Mi A3“ specifikacijos

„Xiaomi“ vos prieš porą mėnesių pristatė savo naująjį išmanųjį telefoną „Xiaomi Mi A3“ ir vienas pirmųjų apžvalgininkų jau teigia, kad „šį telefoną tiesiog būtina įsigyti“.

Šis telefonas „nuraus stogą“? Dėl ko „Xiaomi“ fanai burnoja ir kodėl apžvalgininkas vis tiek sako, kad „šį telefoną tiesiog būtina įsigyti“ (naujojo „Xiaomi Mi A3“ apžvalga, Video)

Labai geras telefonas. Kaip ir visi Xiaomi telefonai, taip ir Mi A3 yra puikus įrenginys. Labai rekomenduoju.

Kaina

Tikrinta 2019 10 11

4GB/64GB

  • Gearbest - 150.06€ (mėlynas)
  • su nuolaidos kuponu GBA36402
  • Gearbest - 150.06€ (pilkas)
  • su nuolaidos kuponu GBA36401
  • Geekbuying - 172.72€

4GB/128GB

  • Gearbest - 161.04€ (mėlynas)
  • su nuolaidos kuponu GBA312802
  • Gearbest - 161.04€ (pilkas)
  • su nuolaidos kuponu GBA312801
  • Geekbuying - 188.17€

Naujasis „Xiaomi Mi A3“ turi 6,088 colių įstrižainės (1560*720) HD+ ekraną su Corning Gorilla Glass 5 apsauga. Pačiame ekrane yra įmontuotas pirštų atspaudų skaitytuvas, o lašo formos išpjovoje randame 32 MP, f/2.0, 0.8µm kamerą. 

Nugarėlėje išmanusis telefonas turi trigubą kamerą, kurią sudaro 48 MP pagrindinis vaizdo jutiklis su f/1.79 diafragma, taip pat 8 MP raiškos itin plataus kampo bei 2 MP gylio jutiklis.

Šaunus dalykas, kad naujasis „Xiaomi Mi A3“ aprūpintas gana galingu, 8-nių branduolių (2.0GHz) Qualcomm Snapdragon 665 procesoriumi ir Adreno 610 vaizdo plokšte. Ne Snapdragon 855 ar Snapdragon 885 Plus procesorius, tačiau „Xiaomi Mi A3“ ir nesitaiko į flagmanų kategoriją. Tai yra vidutinės klasės išmanusis telefonas, pasižymintis itin geromis savybėmis.

Verta atkreipti dėmesį, kad „Xiaomi Mi A3“ turi 4 GB RAM ir galima rinktis skirtingą kiekį vidinės atminties - 64 arba 128 GB. Be to, „Xiaomi Mi A3“ palaiko papildomą atminties kortelę - iki 256 GB - o tai taip yra didelis privalumas.

Kompanija lieka prie savo strategijos ir „Xiaomi Mi A3“ darbuojasi su „Android One“ operacine sistema. Tad telefonas yra visiškai „švarus“ ir be jokių papildomų kiniškų priedų. O kadangi tai yra globali „Xiaomi Mi A3“ versija, ji palaiko lietuvių kalbą ir visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius. Kas yra ypač svarbu.

Aliuminio rėmo „Xiaomi Mi A3“ turi 4030 mAh talpos bateriją ir palaiko greitajį baterijos įkrovimą (Quick Charge 3). Labai džiugus dalykas, kad į „Xiaomi Mi A3“ sugrįžo ne tik galimybė įdėti papildomą atminties kortelę, bet ir 3,5 mm audio jungtis. Daugeliui šis dalykas turėtų patikti.

„Xiaomi Mi A3“ turi C-tipo USB jungtį, palaiko FM radiją, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0 (A2DP, LE, aptX HD), GPS, A-GPS, GLONASS, BDS, akselerometrą, giroskopą, kompasą ir t.t.

10. Su nuolaidos kuponu naujos kartos LED šviestuvas „Yeelight YLXD42YL“

87.84€ | 33 % nuolaida + nuolaidos kuponas YEE480NEW | 4.77 balai iš 5 (13 vertinimai)

„YEELIGHT YLXD42YL“ yra 48.00 x 48.00 x 8.00 cm dydžio ir 1,76 kg svorio LED šviestuvas, kurio galia siekia 32 W.

„YEELIGHT YLXD42YL“ ryškumas siekia iki 2200 lm, 95 Ra spalvos atkūrimo indeksas ir 32 W galios šviestuvo užtenka apšviesti 25 m2 plotui. Taip pat galima šviesos spalvos temperatūrą reguliuoti 2700 – 6000 K diapazone.

LED šviestuvą taip pat galima valdyti pulteliu, kuris jau yra pakuotėje, išmaniuoju jungikliu, balsu ir išmaniosiomis programėlėmis. Ir smagu tai, kad „YEELIGHT YLXD42YL“ palaiko „Moonligth“ ir „Sunlight“  švietimo režimus.

Šviestuvą galima suporuoti su „Xiaomi Mi Band“ išmaniosiomis apyrankėmis. Ir kai tik apyrankė pradės fiksuoti, jog užmigote, ji automatiškai apie tai informuos šį šviestuvą ir jis pats išsijungs - labai patogus dalykas.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(4)
(-4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: