TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pradžiai: specialus kuponas neįtikėtinam laikrodžiui „KOSPET Prime 4G“, mažiausia kaina „Redmi Note 8 Pro“ ir „Xiaomi Mi A3“, geriausia kaina 20 000 mAh „Xiaomi“ išorinei baterijai (Video, 2019 m. 42 savaitė)  ()

- 35 % nuolaida naujos kartos išmaniajam laikrodžiui „KOSPET Prime 4G“ (su nuolaidos kuponu)

- 2 % nuolaida išmaniajam telefonui „Redmi Note 8 Pro“ (su nuolaidos kuponu)

- 34 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi A3“ (su nuolaidos kuponu)

- 24 % nuolaida muilo dozatoriui „Xiaomi Youpin AD-1806“ (su nuolaidos kuponu)

- 37 % nuolaida langų valymo robotui „Alfawise WS-960“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 8 % nuolaida vaizdo registratoriui „Tecney N2“ (su nuolaidos kuponu)

- 31 % nuolaida belaidžiui dulkių siurbliui „Xiaomi Dreame V9P“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 21 % nuolaida išorinei baterijai „Xiaomi Redmi Power Bank“

- 27 % nuolaida į ausis įstatomoms belaidėms ausinėms „Bluedio Hi TWS“

- 57 % nuolaida moderniai bei stilingai miesto kuprinei (su nuolaidos kuponu)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Su nuolaidos kuponu siūlomas naujos kartos išmanusis laikrodis „KOSPET Prime 4G“

136.98 € | 35 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB-KOSPET | „KOSPET Prime 4G“ specifikacijos

„KOSPET Prime 4G“ - tai naujos kartos išmanusis laikrodis su tiesiog milžiniška 1260 mAh talpos baterija, veido atpažinimo technologija, dvejomis kameromis, 4G LTE palaikymu ir daugybe kitų unikalių savybių.

Kaina

Tikrinta 2019 10 15

  • Gearbest - 136.98€
  • Tai mažiausia kaina, galioja pirmiems 500 vnt. 
  • Su kuponu GB-KOSPET 11 val. Lietuvos laiku pirmi 3 pirkėjai gaus laikrodį už 90€. Akcija galioja 2019 m. spalio 14-18d
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą registruotu paštu;
  • verta atkreipti dėmesį, jog tokia kaina yra taikoma tik anonso metu ir galios vos kelias dienas. Pagal tai, kokios yra specifikacijos, vėliau šis išmanusis laikrodis neabejotinai brangs.

„KOSPET Prime 4G“ yra tikrai neeilinis išmanusis laikrodis bei turi labai daug kuo pasigirti: ir pagaminimo kokybe, ir savo funkcijomis bei galimybėmis. Tad pradėkime nuo pačių įdomiausių.

Pirmasis pasaulyje išmanusis laikrodis su Face ID technologija

„KOSPET Prime 4G“ yra pirmasis pasaulyje išmanusis laikrodis, kuris palaiko Face ID technologiją. Iki šiol išmanieji laikrodžiai veido atpažinimo technologijos neturėjo, tad „KOSPET Prime 4G“ tampa unikaliu išmaniuoju laikrodžiu visoje rinkoje.

Gamintojas teigia, kad veido atpažinimo technologija veikia puikiai ir vos per 0,1 s yra atrakinamas išmanusis laikrodis. Šauni savybė, kuri užtikrins papildomą asmeninių duomenų saugumą.

Rekordinė, net 1260 mAh talpos baterija

Antroji ir unikali „KOSPET Prime 4G“ savybė yra jo turima 1260 mAh talpos baterija. Skaičiai yra gigantiški - tokios baterijos neturi nei vienas kitas išmanusis laikrodis visame pasaulyje.

„KOSPET“ kompanijos išmanieji laikrodžiai visada pasižymėjo ypač talpiomis baterijomis - po 800 mAh ir pan. - bet, kad turėtų tokio dydžio, tai yra pirmas kartas.

Gamintojas teigia, kad „KOSPET Prime 4G“ baterija yra 40 proc. didesnė, palyginus su kitais išmaniaisiais laikrodžiais, turinčiais talpiausias baterijas.

Tokio dydžio baterija yra puikus dalykas ir gamintojas teigia, kad „KOSPET Prime 4G“ baterijos budėjimo režime užteks 7 dienoms, o naudojant įprastai - 2-3 dienoms. Rezultatas yra tikrai geras, ypač atsižvelgiant į šio išmanaus laikrodžio galimybes ir funkcijas.

Net 2 integruotos vaizdo kameros

Ir kuris iš rinkoje esančių išmaniųjų laikrodžių gali pasigirti turintis integruotą kamerą, ar dvi? Unikali „KOSPET Prime 4G“ savybė.

Šis šaunus išmanusis laikrodis šone turi 8MP kamerą, o priekyje įtaisyta 2MP kamera. Tad su šiuo išmaniuoju laikrodžiu galima fotografuoti ir atlikti video skambučius.

Tai beveik tikras telefonas ant rankos

Taip, „KOSPET Prime 4G“ yra išmanusis laikrodis, kuris palaiko nanoSIM kortelę ir su juo galiime skambinti, atsiliepti, rašyti žinutes, gauti pranešimus ir t.t. Lyg ant rankos riešo turėtume išmanųjį telefoną.

Ir geriausia, kad „KOSPET Prime 4G“ palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliuosius dažnius.

Neįtikėtinai galinga techninė įranga

„KOSPET Prime 4G“ aprūpintas itin galingu ARMCortex - A53 procesoriumi, su 1,25 GHz taktiniu dažniu, kokybiška vaizdo plokšte, 3 GB RAM ir 32 GB vidine atmintimi. Monstriški parametrai išmaniajam laikrodžiui.

Daugybė matuojamų parametrų

Po tokių skaičių ir parametrų nepamirškime, kad „KOSPET Prime 4G“ visgi yra išmanusis laikrodis, o ne išmanusis telefonas.

Tad, kaip ir priklauso tokiam įrenginiui, jis matuoja širdies ritmą, skaičiuoja žingsnius, seka miego kokybę ir palaiko 9 skirtingus sporto režimus: krepšinį, futbolą, bandmintoną, ping-pongą, šokinėjimą per šokdynę, važiavimą dviračiu, ėjimą, bėgimą lauke ir bėgimą ant bėgimo takelio. 

Tai tikras išmanusis laikrodis: veikia su Android 7.1 operacine sistema, todėl galima įdiegti papildomas programėles

„KOSPET Prime 4G“ darbuojasi su Android 7.1 operacine sistema, palaiko Google paslaugas, kaip Google Store, Google Map, Google Voice bei kitas ir į laikrodį galima įdiegti papildomas programėles.

„KOSPET Prime 4G“ palaiko WiFi 2.4GHz/5GHz ir Bluetooth 4.0 ryšius, suporuojamas su įrenginiais, kurie darbuojasi su iOS 9.0/Android 5.1 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

Žinoma, palaikoma išmanioji programėlė WiiWatch 2, kurioje bus galima peržiūrėti dar detalesnę savo fizinės veiklos informaciją ir kt. Laikrodis ir programėlė palaiko įvairias kalbas: anglų, rusų, vokiečių ir kt.

Visos sąsajos su socialiniai tinklais ir navigacinės sistemos

Žinoma, kad „KOSPET Prime 4G“ informuoja apie gautus pranešimus iš socialinių tinklų ir į juos bei elektroninius laiškus galima atsakyti.

Taip pat palaikomas nuotolinis išmaniojo telefono kameros valdymas, sugeba rasti telefoną, yra diktofonas, palaikomas muzikos grotuvas bei GPS, GLONASS, A-GPS navigacijos sistemos.

Metalinis ir keramikinis korpusas su LCD ekranu

O kaip gi pagaminimo kokybė? Kaip ir dera tokiam įrenginiui, ji yra puiki. Metalinis ir keramikinis korpusas su keičiama silikonine apyranke. „KOSPET Prime 4G“ yra atsparus vandeniui - IP67 standartas.

„KOSPET Prime 4G“ turi puikios kokybės, 1,6 colių įstrižainės apvalų LCD ekraną su 400 x 400 raiška ir 326PPI rodikliu. Jis reaguoja į prisilietimus ir laikrodį taip pat galima valdyti su ant korpuso esančiais mygtukais. Pats laikrodis sveria 83 gramus ir yra tokių išmatavimų: 27,4 x 5,08 x 1,75 cm. 

Tad štai koks jis, naujasis „KOSPET Prime 4G“ išmanusis laikrodis. Puiki pagaminimo kokybė, kosminio dydžio baterija, veido atpažinimo technologija, 4G LTE ir kitų ryšių palaikymas bei puikūs techniniai parametrai už, verta pripažinti, juokingą kainą. Toks išmanusis laikrodis turėtų kainuoti ženkliai brangiau ir tikėti, kad pasibaigus anonso nuolaidoms - taip ir bus.

Dabartinė 136.98€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo laikrodžio kainų istorijoje:

2. Su nuolaidos kuponu ir mažiausia kaina išmanusis telefonas „Redmi Note 8 Pro“ (tarptautinė versija)

219.17€ | 2 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBNOTE8P1 | „Redmi Note 8 Pro“ specifikacijos

„Aukščiausia kokybė už tokius pinigus, būsimas bestseleris ir tiesiog rezonansą sukėlęs išmanusis telefonas. Žinoma, kad kalbu apie naująjį Redmi Note 8 Pro. Turėjau pereiti 7 pragaro ratus, kad man į Ukrainą atsiųstų šį telefoną, bet labai tikiuosi, kad Redmi Note 8 Pro yra to vertas.“

„Redmi Note 8 Pro nuotraukų kokybę palyginau su Xiaomi Mi 9T bei Galaxy Note 10+ ir žinote – rezultatas šokiruojantis. Jie iš tikrųjų daro magiškus dalykus.“ („Redmi Note 8 Pro“ apžvalga, Video, Globali versija)

Kaina

Tikrinta 2019 10 15

6GB RAM 64GB ROM

  • Gearbest - 219.17€
  • su nuolaidos kuponu GBNOTE8P1, su kuponu mažiausia kaina
  • Siunčia nemokamai
  • Aliexpress - 247.59€
  • Siuntimas už 1.89€

6GB RAM 128GB ROM

  • Gearbest - 246.57€
  • su nuolaidos kuponu GBNOTE8P2, su kuponu mažiausia kaina
  • Siunčia už 2.79€
  • Aliexpress - 275.20€
  • Siuntimas už 1.89€

Apžvalgininkas savo apžvalgą pradeda nuo pakuotės turinio ir jam ypač patinka tai, kad nors „Redmi Note 8 Pro“ yra ganėtinai nebrangus išmanusis telefonas, bet drauge iškart atkeliauja ir greitąjį baterijos įkrovimą palaikantis 18W įkroviklis.

„Ir Xiaomi teigia, jog šis įkroviklis iškart palaiko dvi įkrovimo technologijas: MediaTek Pump Express ir Qualcomm Quick Charge.“

Toliau pakuotės turinys yra gana įprastas: adatėlė išimti SIM ir atminties kortelių dėklui, silikoninis apsauginis telefono dėkliukas, USB laidas ir pats „Redmi Note 8 Pro“ telefonas.

„Aš užsisakiau baltos spalvos Redmi Note 8 Pro, bet būtinai dar įsigysiu ir žalios spalvos modelį. Taip pat yra ir pilkos spalvos telefonas, bet jo dizainas manęs per daug nesudomino.

Redmi Note 8 Pro išvaizda yra nuostabi – labai patogu laikyti rankoje, puikiai pagamintas, kiekviena detalė apgalvota. Paimi telefoną į ranką ir iškart supranti, kad tai aukščiausios kokybės produktas.

Man Redmi Note 8 Pro dizainas netgi šiek tiek primena Samsung Galaxy S7. Ten irgi buvo tokios užapvalintos telefono korpuso kraštinės.

Beje, mūsų komandoje yra vienas žmogus, kuris nemėgsta Xiaomi kompanijos – tik pagalvokite, kaip jam sunku su mumis dirbti – bet net ir jam patiko naujojo Redmi Note 8 Pro išvaizda.“

Vienas iš itin įdomių „Redmi Note 8 Pro“ dalykų yra jo gale esantis kamerų modulis ir ypatingai 64MP kamera.

„Skamba išties įspūdingai – juolab, kad matricos dydis čia yra lygiai toks pats, kaip ir Huawei P30 Pro.“

Pastebima, kad pačių kamerų modulis yra išsikišęs į išorę ir uždėjus dėkliuką – jis pilnai to modulio nepaslepia.

„Dar vienas kiek nepatogus dalykas, kad pirštų atspaudų skaitytuvas yra įrengtas prie pat kamerų. Tad kai tik bandysite pasinaudoti pirštų atspaudų skaitytuvu ir taip telefoną atrakinti, pataikysite pirštu uždengti kamerą ir vėliau ją teks valyti.

O taip esu visiškai patenkintas Redmi Note 8 Pro korpusu ir jo jungtimis: IR prievadas, C-tipo USB jungtis, 3,5 mm audio jungtis ir kt.

Kalbant apie dydį, tai Redmi Note 8 Pro nei labai didelis, nei labai mažas išmanusis telefonas. Štai kaip jis atrodo šalia Redmi Note 7 ir Honor 9X.“

„Dar vienas svarbus dalykas, kad kaip ir Note 7 modelyje, taip ir Redmi Note 8 Pro nugarėlė yra dengta stiklu, o kraštinės iš plastiko.

Taip pat gamintojas nurodo, kad Note 8 Pro atitinka IP52 standartą, o tai reiškia, kad jis yra atsparus dulkėms ir vandens purslams.“

„Redmi Note 8 Pro turi 6,53 colių įstrižainės FHD+ ekraną ir jis yra nuostabus. Xiaomi jau keletą metų kaip neturi jokių problemų su savo telefonų ekranais ir Note 8 Pro ne išimtis.“

Telefonas darbuojasi su „MIUI 10“ operacine sistema, kurios pagrindas yra „Android 9“ ir tik įjungus telefoną, iškart buvo gautas operacinės sistemos atnaujinimas.

„Redmi Note 8 Pro“ aprūpintas 8-nių branduolių „MediaTek Helio G90T“ procesoriumi ir apžvalgininkas teigia, kad žaisti daug resursų reikalaujantį „PUBG“ žaidimą galima pasirinkus maksimalius grafikos nustatymus.

„Tačiau retkarčiais atsiranda vaizdo pastrigimų. Atrodo, kad viskas gerai, bet retkarčiais atsiranda tokių nesklandumų, tad aš siūlyčiau PUBG žaisti šiek tiek sumažinus grafikos reikalavimus.

Bendrai, telefonas veikia puikiai ir po ilgesnio intensyvaus darbo neįkaistas. O tai yra geras dalykas.“

„Redmi Note 8 Pro“ turi vieną garsiakalbį ir, apžvalgininko teigimu, jis yra kokybiškesnis, palyginus su „Redmi Note 7“ ir „Xiaomi Mi 9T“.

„Negaliu sakyti, kad esu sukrėstas Note 8 Pro garso kokybe, bet kaip vidutinės klasės telefonui garso kokybė yra labai gera. Dėl mikrofono kokybės taip pat neturiu priekaištų.“

„Redmi Note 8 Pro“ kameros, nuotraukų pavyzdžiai ir palyginimas su kitais telefonais

„Tikriausiai jau žinote tą faktą, jog Redmi Note 8 Pro yra pirmasis pasaulyje telefonas su 64MP moduliu. Taip pat dar turime 8MP plačiakampį jutiklį, 2MP gylio jutiklį ir ketvirtoji kamera yra atsakinga tik už makro fotografijas.

Pastarieji du, mano nuomone, yra visai nereikalingi. Čia daugiau marketinginis žaidimas, siekiant pasakyti: štai, žiūrėkite, mūsų telefonas turi 5 kameras (įskaičiuojant ir priekyje esančią 20MP kamerą aut. past.). Bet pagrindinės Note 8 Pro kameros dirba tiesiog puikiai.

Štai Redmi Note 8 Pro nuotraukų kokybę palyginau su Xiaomi Mi 9T bei Galaxy Note 10+ ir žinote – rezultatas šokiruojantis.

Jei dar iš pradžių didesnio skirtumo tarp Note 8 Pro ir Galaxy Note 10+ nuotraukų nematyti, tai priartinus ir pasižiūrėjus jų detalumą tampa aišku, kad Redmi telefonas kur kas geresnis.

O juk jis kainuoja beveik 6 kartus pigiau, bet fotografuoja netgi geriau. Štai dėl ko visi taip myli Xiaomi. Jie iš tikrųjų daro magiškus dalykus.“

„O štai esant prastesniam apšvietimui, tokių didelių skirtumų tarp nuotraukų kokybės jau nėra – plius, minus dirba panašiai, kaip ir konkurentai.

Priekinė kamera man taip pat patiko – ji dirba ne ką prasčiau už Xiaomi Mi 9T.

O štai su vaizdo įrašais yra tam tikrų nesklandumų ir belieka tikėtis, kad ateityje vaizdo stabilizavimas veiks geriau. Lieka tik laukti programinių atnaujinimų“.

O kaip baterija?

Apžvalgininkas teigia, kad „ant popieriaus viskas atrodo puikiai: 4500 mAh baterija ir norisi laukti gero tarnavimo laiko, tačiau jau dabar matau, jog tie papildomi 500 mAh, lyginant su Note 8 telefonu, praktiškai neduoda apčiuopiamesnės naudos. Matyt procesorius visą tą energiją ir suvalgo.“

Galutinis verdiktas

„Kas gi man patiko? Surinkimo kokybė, panaudotos medžiagos, ekranas, kameros, NFC (bus tik globalioje versijoje) ir žema kaina.

O kas nepatiko? Mediatek procesorius. Tai yra tamsusis arkliukas ir sunku pasakyti ko iš jo laukti, tad yra tam tikra rizika ir tik laikas parodys ar jis yra geras.

Be to, labai rekomenduoju palaukti globalios Redmi Note 8 Pro versijos – mano žiniomis Aliexpress jis atsiras rugsėjo pabaigoje, spalio pradžioje, nes įprastoje versijoje yra vienas trūkumas. Jis nepalaiko B7 ir B20, tad su mobiliaisiais ryšiais jūsų šalyje gali kilti tam tikrų problemų.

Bendrai, Redmi Note 8 Pro tikrai gali tapti labai populiariu išmaniuoju telefonu. O ką geriau pirkti: Redmi Note 7 už 170 eurų ar Redmi Note 8 Pro už 270 eurų?

Realiai, tai už tą papildomą šimtą eurų jūs gausite naujesnio dizaino telefoną, kuris turi NFC ir plačios aprėpties kamerą. O taip telefonai labai panašūs ir tiesą pasakius įprastas vartotojas tikrai taip nedaro, kaip apžvalginiai.

Juk padarėte nuotrauką, į ją pasižiūrėjote, įdėjote į socialinius tinklus ir judate toliau. Tikrai nekeliate šių nuotraukų į kompiuterį, nepriartinate ir nežiūrite kiek gi ten tos detalizacijos, pikselių ir viso kito reikalo.

Tad įprastas vartotojas tikrai nepastebės skirtumo tarp Redmi Note 7 ir Redmi Note 8 Pro kamerų ir nuotraukų kokybės. O kurį telefoną rinktis – lieka tik jums nuspręsti.“

3. Su nuolaidos kuponais siūlomas išmanusis telefonas „Xiaomi Mi A3“

147.94€ | 34 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBA36402 | „Xiaomi Mi A3“ specifikacijos

„Xiaomi“ vos prieš porą mėnesių pristatė savo naująjį išmanųjį telefoną „Xiaomi Mi A3“ ir vienas pirmųjų apžvalgininkų jau teigia, kad „šį telefoną tiesiog būtina įsigyti“.

Šis telefonas „nuraus stogą“? Dėl ko „Xiaomi“ fanai burnoja ir kodėl apžvalgininkas vis tiek sako, kad „šį telefoną tiesiog būtina įsigyti“ (naujojo „Xiaomi Mi A3“ apžvalga, Video)

Labai geras telefonas. Kaip ir visi Xiaomi telefonai, taip ir Mi A3 yra puikus įrenginys. Labai rekomenduoju.

Kaina

Tikrinta 2019 10 15

4GB/64GB

  • Gearbest - 147.94€ (mėlynas)
  • su nuolaidos kuponu GBA36402
  • Gearbest - 147.94€ (pilkas)
  • su nuolaidos kuponu GBA36401
  • Geekbuying - 163.16€

4GB/128GB

  • Gearbest - 158.90€ (mėlynas)
  • su nuolaidos kuponu GBA312802
  • Gearbest - 158.90€ (pilkas)
  • su nuolaidos kuponu GBA312801
  • Geekbuying - 187.64€

Naujasis „Xiaomi Mi A3“ turi 6,088 colių įstrižainės (1560*720) HD+ ekraną su Corning Gorilla Glass 5 apsauga. Pačiame ekrane yra įmontuotas pirštų atspaudų skaitytuvas, o lašo formos išpjovoje randame 32 MP, f/2.0, 0.8µm kamerą. 

Nugarėlėje išmanusis telefonas turi trigubą kamerą, kurią sudaro 48 MP pagrindinis vaizdo jutiklis su f/1.79 diafragma, taip pat 8 MP raiškos itin plataus kampo bei 2 MP gylio jutiklis.

Šaunus dalykas, kad naujasis „Xiaomi Mi A3“ aprūpintas gana galingu, 8-nių branduolių (2.0GHz) Qualcomm Snapdragon 665 procesoriumi ir Adreno 610 vaizdo plokšte. Ne Snapdragon 855 ar Snapdragon 885 Plus procesorius, tačiau „Xiaomi Mi A3“ ir nesitaiko į flagmanų kategoriją. Tai yra vidutinės klasės išmanusis telefonas, pasižymintis itin geromis savybėmis.

Verta atkreipti dėmesį, kad „Xiaomi Mi A3“ turi 4 GB RAM ir galima rinktis skirtingą kiekį vidinės atminties - 64 arba 128 GB. Be to, „Xiaomi Mi A3“ palaiko papildomą atminties kortelę - iki 256 GB - o tai taip yra didelis privalumas.

Kompanija lieka prie savo strategijos ir „Xiaomi Mi A3“ darbuojasi su „Android One“ operacine sistema. Tad telefonas yra visiškai „švarus“ ir be jokių papildomų kiniškų priedų. O kadangi tai yra globali „Xiaomi Mi A3“ versija, ji palaiko lietuvių kalbą ir visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius. Kas yra ypač svarbu.

Aliuminio rėmo „Xiaomi Mi A3“ turi 4030 mAh talpos bateriją ir palaiko greitajį baterijos įkrovimą (Quick Charge 3). Labai džiugus dalykas, kad į „Xiaomi Mi A3“ sugrįžo ne tik galimybė įdėti papildomą atminties kortelę, bet ir 3,5 mm audio jungtis. Daugeliui šis dalykas turėtų patikti.

„Xiaomi Mi A3“ turi C-tipo USB jungtį, palaiko FM radiją, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0 (A2DP, LE, aptX HD), GPS, A-GPS, GLONASS, BDS, akselerometrą, giroskopą, kompasą ir t.t.

4. Su nuolaidos kuponu siūlomas muilo dozatorius „Xiaomi Youpin AD-1806“

11.14€ | 24 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB082501„Xiaomi Youpin AD-1806“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Youpin AD-1806“ – tai šiuolaikinis elektroninis muilo dozatorius, kuris 250 mililitrų talpoje laikomą skiestą skystą muilą paverčia putomis. Be to, šis elektroninis muilo dozatorius taip pat turi tris darbo režimus, kurių kiekvienas pateikia skirtingą kiekį putų.

Man labai patinka, jog nuo šiol muilą galiu gauti nesiliesdamas prie jokių papildomų daiktų – tai žymiai saugiau sanitariniu aspektu. Esu be galo patenkintas savo pasirinkimu įsigyti „Xiaomi Youpin AD-1806“ muilo dozatorių, todėl drąsiai jį galiu rekomenduoti ir kitiems. (Iggi)

Kaina

Tikrinta 2019 10 15

  • „Gearbest“11.14€
  • su nuolaidos kuponu GB082501
  • 24 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Jeigu naudojate skystą muilą, tuomet kinai turi jums puikų pasiūlymą kaip šį muilą naudoti dar efektyviau. Greičiausiai dauguma yra įpratę pirkti skystą muilą tokioje talpoje, kuri iš karto turi ir muilo dozatorių. Vis dėlto kur kas efektyviau būtų pirkti skystą muilą didelėmis talpomis, o kaip dozatorių naudoti šiuolaikišką elektroninį muilo dozatorių „Xiaomi Youpin AD-1806“.

Ši elektroninis muilo dozatorius pranašumą įgyja dėl tos priežasties, nes į jį yra pilamas vandeniu skiestas skystas muilas. Tuo tarpu vėliau šis „Xiaomi Youpin AD-1806“ talpoje laikomas muilas yra paverčiamas į putas. Norime atkreipti dėmesį, jog putas dažniausiai įprasta naudoti ir prekybos centruose, nes taip galima ženkliai sumažinti muilo poreikį kiekvieno rankų prausimo metu.

„Xiaomi Youpin AD-1806“ elektroninį muilo dozatorių pravartu naudoti ir dėl higieninių sumetimų. Trumpai tariant, tiek paprastą muilą, tiek skystą muilą su dozatoriumi liečia kiti asmenys, todėl papildomų baterijų išvengti tiesiog yra neįmanoma. Tuo tarpu, naudojant „Xiaomi Youpin AD-1806“ nieko liesti nereikia, nes šis muilo dozatorius reikiamą putų kiekį pateikia naudodamas integruota nuotolinį jutiklį.

Šiuo atveju būtina pridėti dar ir tai, jog „Xiaomi Youpin AD-1806“ leidžia papildomai optimizuoti putų sunaudojamą pasirenkant vieną iš trijų galimų darbo režimų. Tokia kontrolė turėtų itin patikti turintiems mažų vaikų, o kartais gali praversti ir tais atvejais, jeigu nuspręstumėte „Xiaomi Youpin AD-1806“ elektroninį muilo dozatorių naudoti viešoje vietoje.

Galiausiai reikia pridėti ir tai, jog „Xiaomi Youpin AD-1806“ yra maksimaliai mobilus ir nereikalauja papildomo maitinimo šaltinio – šiam elektroniniam muilo dozatoriui energiją teikia standartinės keturios AA tipo baterijos.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.81 balai iš 5 (70 vertinimai)
  • Muilo talpa: 250 ml.
  • Darbo režimai: 3 muilo dozavimo lygiai.
  • Jautrumas: 3-5 cm atstumu.
  • Maitinimas: 4x AA tipo baterijos.
  • Matmenys ir svoris: 8,5 x 12 x 20,5 cm; 350 g.

5. Iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu siūlomas naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise WS-960“

136.98€ | 37 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas ALFAWCCP„Alfawise WS-960“ specifikacijos, atsiliepimai

Turbūt geriausias langų valymo robotų pasiūlymas šiuo metu. „Alfawise WS-960“ – tai atnaujinta „Alfawise WS-860“ langų valymo roboto versija, kuri pasižymi pakeistu dizainu, mažesniu korpusu ir įdiegtu unikaliu lango rėmo kraštus aptinkančiu techniniu sprendimu. Be to, šis langų valymo robotas pasižymi 2800 Pa vakuuminio siurbimo galia, kuri šį robotą tvirtai išlaikytų prie stiklo net ir tuomet, jeigu prie jo būtų pakabintas 7 kg svorio vandens butelis.

Tai yra tiesiog nuostabus produktas. Šis langų valymo robotas ne tik valo, bet ir blizgina langus. „Alfawise WS-960“ man tapo tikru išsigelbėjimu. Tik dabar pradedu suprasti kiek laiko sugaišdavau vien tam, kad nuvalyčiau langus. Su šiuo robotu jau nuvaliau 25 langus ir esu be galo patenkinta rezultatu. (Seigafolava)

Kaip 25-ame aukšte išbandė naujos kartos langų valymo robotą iš Kinijos ir kuo viskas baigėsi: „Metus nevalytų langų per kartą jis nenuvalo, bet paleidus kelis kartus - rezultatas fantastiškas“

Kaina

Tikrinta 2019 10 15

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“136.98€
  • Su nuolaidos kuponu ALFAWCCP. mažiausia kaina su kuponu
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Siunčia už 5.21€
  • Palyginimui: ankstesnės kartos „Alfawise WS - 860“ kainuoja 188.24€

Vietinis Kinijos gamintojas „Alfawise“ pamažu tampa langų valymo robotų ekspertu. Dar visai neseniai rašėme apie „Alfawise WS-860“ langų valymo robotą, tačiau šiuo metu jau galima įsigyti ir naujos kartos langų valymo robotą „Alfawise WS-960“.

Pagal vakuuminio siurbimo galią (2800 Pa) ir sukuriamą triukšmo lygį (60 dB) šie langų valymo robotai yra lygiaverčiai. Jie taip pat turi panašios talpos baterijas, todėl nutrūkus tiesioginiam elektros energijos tiekimui šie langų valymo robotai dar gali veikti apie 30 minučių.

Esminis skirtumas, kuris leidžia „Alfawise WS-960“ įgyti pranašumą ne tik prieš „Alfawise WS-860“, bet ir kitus kiniškus langų valymo robotus yra susijęs su nauju techniniu sprendimu. Pastarosios technologijos dėka „Alfawise WS-960“ geriau nei bet kada anksčiau jaučia lango rėmo kraštus. Praktika rodo, kad kiti langų valymo robotai dėl šios technologijos trūkumo gali užstrikti lango kraštinių susidūrimo vietoje, tačiau „Alfawise WS-960“ to pavyksta išvengti valant tiek didelius, tiek mažus langus.

Be to, „Alfawise WS-960“ dar turi kraštuose integruotus 360 laipsnių kampu aplink savo ašį besisukiojančius ratukus. Šių ratukų pagalba „Alfawise WS-960“ langų valymo robotas tampa ne tik maksimaliai tikslus, bet ir kur kas labiau manevringas nei kiti langų valymo robotai.

Gamintojas taip pat tvirtina, kad „Alfawise WS-960“ geba langus nuvalyti kur kas švariau nei kiti langų valymo robotai dėl tos priežasties, nes jis visų pirma nuo lango paviršiaus pašalina dulkes, o tik po to imasi langų valymo. Negana to, „Alfawise WS-960“ šluostė taip pat gali pasigirti geromis vandens sugėrimo savybėmis, kas leidžia nuo stiklo paviršiaus pašalinti net ir mažiausius vandens lašelius – tai padeda išvengti išdžiūvusių vandens taškelių ant stiklo.

Kaip reikšmingu „Alfawise WS-960“ atnaujinimu šį langų valymo robotą lyginant su „Alfawise WS-860“ galima laikyti sumažėjusius korpuso matmenis. Pavyzdžiui, jeigu senesnės kartos robotas yra 25,2 x 25,2 x 7 cm dydžio, tai „Alfawise WS-960“ korpuso matmenys jau siekia 23 x 23 x 9,3 cm. Tai atitinkamai gali praversti valant mažesnius langus. Gamintojas tvirtina, kad  „Alfawise WS-960“ yra puikiai tinkamas langams nuo 0,25 m2 iki 25 m2 valyti.

Taigi, didelių reikšmingų pasikeitimų tarp „Alfawise WS-960“ ir „Alfawise WS-860“ nėra, tačiau įvertinus dar mažesnę kainą rinktis naujesnį modelį greičiausiai bus labiau racionalus sprendimas. Ir taip elgtis reikėtų dėl to, nes jis atkeliauja su geriau lango rėmo kraštus aptinkančiu mechanizmu ir dar taip pat turi mažesnius korpuso matmenis. Tuo tarpu daugiau skirtumų galbūt paaiškės tada, kai šiuo abu langų valymo robotus kartu palygins užsienio apžvalgininkai.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.75 balai iš 5 (20 vertinimai)
  • Galia: vakuuminio siurbimo galia – 2800 Pa.
  • Valymo greitis: nenurodomas.
  • Valymo būdas: mikropluošto šluostė, tvirtinama prie roboto pagrindo.
  • Valdymas: pulteliu arba ant korpuso įmontuotais mygtukais.
  • Triukšmo lygis: 60 dB.
  • Maitinimas: turi iki 30 minučių veikiančią bateriją, bet visada privalo būti prijungtas maitinimo laidas.
  • Išskirtinės savybės: labai tylus, tinkamas valyti itin dideliems langams, turi naujos kartos techninį sprendimą, kuris padeda geriau aptikti lango rėmo kraštus.
  • Matmenys ir masė: 23 x 23 x 9,3 cm; 1,27 kg.

6. Su nuolaidos kuponu siūlomas vaizdo registratorius „Tecney N2“

21.01€ | 8 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBN28101 | „Tecney N2“ specifikacijos, atsiliepimai

Populiarumo rekordus mušantis biudžetinis vaizdo registratorius. „Tecney N2“ - kompaktiškas automobilinis vaizdo registratorius su atjungiamu 2 colių ekranu, 600 mAh baterija, keturių IR LED naktinio filmavimo sistema. Šis įrenginys yra lengvai valdomas, filmuoja HD raiška, turi judesio daviklį ir automatinį autoįvykio įrašo išsaugojimą. Pirkėjams taip pat patinka šio įrenginio dydis bei kokybės ir kainos santykis.

Vienas iš mūsų draugų įsigijo šį daiktą ir jį rekomendavo mums. Mes nusprendėme jį išbandyti ir jis tikrai yra vertas kiekvieno cento. Tai yra kompaktiškas, mobilus ir jautrų smūgių jutiklį turintis registratorius, automatiškai išsaugantis autoįvykių įrašus ir turinti ciklinio įrašymo funkciją. Lengvai įrengiamas, turintis geras instrukcijas ir puikiai filmuojantis net naktį šis registratorius yra nuostabus. Tereikia įsigyti savo atminties kortelę. (Bosco)

Kaina

Tikrinta 2019 10 15

  • Gearbest.com - 21.01€
  • su nuolaidos kuponu GBN28101
  • Tai mažiausia kaina
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Tecney N2“ - tai kompaktiškas automobilinis vaizdo registratorius su 12 MP sensoriumi, filmuojantis 1080P (1920 X 1080P) raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. Kameros objektyvas yra pakankamai platus - siekia 120 laipsnių. Šis įrenginys turi 2 colių TFT ekraną, kuris palengvina registratoriaus valdymą ir montavimą, tačiau neriboja matomumo.

Vienas iš išskirtinių „Tecney N2“ bruožų - atjungiamas ekranas. Jį galima tiesiog pašalinti, kad jis netrukdytų matomumui. Tuomet mažo profilio registratorius labai gražiai pasislepia už galinio vaizdo veidrodėlio.

„Tecney N2“ neturi „Wi-Fi“ prieigos, tačiau jį valdyti labai lengva ant įrenginio esančiais mygtukais.

„Tecney N2“ viduje - 600 mAh baterija, skirta tvarkingam vaizdo įrašų užbaigimui nutrūkus energijos tiekimui. Tai yra labai svarbu avarijų atveju, kuomet maitinimui skirtas „microUSB“ gali tiesiog iškristi. „Tecney N2“  turi smūgių jutiklį, kuris leidžia automatiškai išsaugoti svarbiausius vaizdo įrašus. Įprastai įrenginys įrašo cikliškai 1, 2 arba 3 minučių trukmės įrašais.

„Tecney N2“ taip pat turi ir judesio daviklį, kuris pravers, jei įrenginį naudosite kaip saugumo kamerą. Tačiau bene įspūdingiausiai atrodo naktinio filmavimo galimybė. „Tecney N2“ turi 4 IR spindulių LED, kurie užtikrina, kad naktį daryti įrašai bus ryškūs.

„Tecney N2“  turi daug gerų savybių, bet svarbiausia, kad kainuoja fantastiškai pigiai. Už tokią kainą būtų galima tikėtis visiško niekučio, bet pirmieji pirkėjų atsiliepimai netikėtai teigiami ir labai pozityvūs. Panašu, kad tai vienas iš pigiausių vaizdo registratorių su tokiais gerais pirkėjų atsiliepimais.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.95 balai iš 5 (20 vertinimai)
  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1080P (1920 X 1080P), HD raiška; 30 kadrų per sekundę.
  • Kamera: 12 MP raiška; F3.0 diafragma; objektyvo apžvalgos kampas – 120 laipsnių.
  • Atmintis: „microSD“ kortelė.
  • Ekranas: atjungiamas 2 colių TFT.
  • Valdymas: mygtukais ant korpuso.
  • Papildomos savybės: ciklinis vaizdo įrašymas (1,2 arba 3 min.), smūgių jutiklis, judesio daviklis (2-5 m), pažangus naktinio filmavimo režimas su keturiais IR spindulių LED.
  • Baterija: 600 mAh, skirta tik tvarkingam failo užbaigimui, kuomet nutrūksta elektros tiekimas.
  • Jungtys: „microSD“ kortelės lizdas, „microUSB“ .
  • Komplektavimas: registratorius, laikiklis su siurbtuku, „microUSB“ laidas.
  • Išmatavimai ir svoris: 3,50 x 3,50 x 9,00  cm, 83 gramai.

Dabartinė 21.01€ kaina yra mažiausia šio vaizdo registratoriaus kainų istorijoje:

7. Iš Lenkijos sandėlio ir labai gera kaina belaidžiui dulkių siurbliui „Xiaomi Dreame V9P“

182.58€ | 31 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (2445 vertinimai)

„Belaidis dulkių siurblys yra tikras išsigelbėjimas – ypač jei namuose turite vaikų. Į namus prisineša gana daug purvo ir su tokiu siurbliu grindis išvalyti užtrunka vos 5-7 minutes. Aš jau gana ilgai turiu Roidmi F8 dulkių siurblį ir labai juo džiaugiuosi. O dabar nusprendžiau išbandyti ir naujausią Xiaomi modelį – Dreame V9P.“

2019 m. vasaros naujiena iš „Xiaomi“: labai geros kainos, net 20 kPa galios rankinis siurblys „Dreame V9P“ su fantastiškai patogiu laikikliu - dar geriau nei „Roidmi F8“? („Dreame V9P“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 10 15

Kaip jau minėjome, „Dreame V9P“ yra visiškai naujas „Xiaomi“ rankinis siurblys, pristatytas 2019 metų vasaros pabaigoje. Su anonso nuolaidomis jis kainuoja panašiai tiek pat, kiek senstelėjęs „Roidmi F8“, nors yra dar galingesnis. Kuo skiriasi šie siurbliai, kokie jų privalumai ir trūkumai - išsamioje apžvalgoje. 

Apžvalgininkas teigia, kad „Dreame V9P“ siurblys iš Gearbest atkeliavo per savaitę laiko ir buvo pristatytas tiesiai į namus.

Ant pakuotės pavaizduotas pats siurblys ir surašytos kelios pagrindinės techninės charakteristikos – atkreipiamas dėmesys, kad „Dreame V9P“ užtikrina 20 kPa siurbimo galią ir yra šiek tiek galingesnis už „Roidmi F8“ (18,5 kPa).

Pakuotės viduje yra naudojimosi instrukcija anglų kalba; siurblio baterijos įkroviklis su europietišku kištuku; pagrindinis-ilgasis aliuminio vamzdis su fiksavimo mygtuku; siurblio, jo antgalių laikiklis, kuris tuo pačiu ir belaidžiu būdu įkrauna jo bateriją; pagrindinė siurbimo galva; mažesnė siurbimo galva, skirta valyti minkštiems baldams; universalus, platus antgalis, skirtas valyti sunkiai pasiekiamoms vietoms; dar labai panašus, bet siauresnis antgalis ir pats „Dreame V9P“ siurblys.

„Nors jis vizualiai atrodo kiek gremėzdiškas, bet labai puikiai subalansuotas jo svoris. Laikyti šį dulkių siurblį vienoje rankoje yra patogu – siurblys tikrai lengvas.

Paspaudžiu rankenos viduje esantį mygtuką ir siurblys įsijungia, o jo nugarėlėje yra siurbimo režimų perjungimo mygtukas.

Režimų čia turime 3: pirmąjį, antrąjį bei Max. Siurblys labai galingas ir jo baterijos pasirinkus šiuos režimus atitinkamai užteks 60, 28 ir pasirinkus Max režimą – 9 min.“

Apžvalgininkas atkreipia dėmesį, kad „Dreame V9P“ baterijos įkrovimo jungtis yra siurblio rankenoje, tačiau jo bateriją galima įkrauti ir belaidžiu būdu.

„Dreame V9P turi štai šiuos kontaktus ir tuo skiriasi nuo manojo Roidmi F8. Tad užtenka V9P priglausti prie jo laikiklio ir automatiškai pradedama įkrauti baterija – neįtikėtinai patogus dalykas. Tai yra milžiniškas privalumas, lyginant V9P su F8 modeliu.“

Siurblio testavimas prasideda nuo 5:25 min – atliekų dėžutė tuščia, baterija pilnai įkrauta, pasirinktas maksimalus siurbimo režimas ir pirmiausiai valomi baldai ant kurių buvo testuojamas ir „Roidmi F8“.

„Norėčiau atkreipti dėmesį, kad V9P yra labai manevringas – jo valymo galva gali pasisukti 180 laipsnių kampu ir tą padaryti yra labai lengva ir patogu. Praktiškas dalykas.

Be to, į šonus siurblį galima palenkti 45 laipsnių kampu, o vertikaliai lankstyti 90 laipsnių kampu, tad siurblį galima praktiškai paguldyti ant grindų ir taip pasiekti visas vietas po baldais (10:30 min.).

Prisimenate, užsiminiau apie tuos 3 guminius ratukus. Daugeliu atveju su jais viskas gerai, bet štai išvalyti, pavyzdžiui, plyteles tualete tampa kebliau. Kai pasukta siurbimo galva, ji tarsi prilimpa prie paviršiaus ir nenori judėti (11:15 min.). Roidmi F8 yra pasisukantys ratukai, tad siurbimo galva tokiose situacijose juda lengviau.“

„Neįsivaizduoju iš kur jis sugebėjo susiurbti tiek daug atliekų, visokių smulkių dalelių, bet esu praktiškai šokiruotas – atrodo taip, tarsi aš iki šiol namų būčiau netvarkęs.

Siaubingai daug atliekų susiurbė Dreame V9P ir aš net nedarysiu atskirų testavimų, kaip siurblys siurbia ryžius, monetas ir panašiai. Jis labai galingas ir puikiai susidoroja su visomis užduotimis.

Čia būtent tas atvejis, kai išbandęs daiktą esu 100 % įsitikinęs jo kokybe, veikimo efektyvumu ir galiu nuoširdžiai rekomenduoti. Dreame V9P tikrai puikus belaidis dulkių siurblys ir jis pilnai gali užimti stacionaraus, įprasto dulkių siurblio vietą.“

8. Labai gera kaina išorinei baterijai „Xiaomi Redmi Power Bank“

21.28€ | 21 % nuolaida | „Xiaomi Redmi Power Bank“​ specifikacijos

20000 mAh talpos, palaikanti greitąjį įkrovimą, vienu metu galinti įkrauti du prietaisus ir aprūpinta daugybe įvairių apsaugų - „Xiaomi Redmi Power Bank“ išorinė baterija yra puikus pasirinkimas, kai reikia papildomos energijos.

Itin detali 20 000 mAh talpos „Xiaomi Redmi Power Bank“ išorinės baterijos apžvalga su testų rezultatais: „palaiko tikrai daug skirtingų įkrovimo protokolų - galima įkrauti išmaniuosius laikrodžius, ausines, apyrankes ir t.t.“ (Video)

Kaina

Tikrinta 2019 10 15

  • Aliexpress - 21.28€
  • Gearbest - 29.72€
  • Taikoma 18 % nuolaida;
  • Už 6.87€ į Lietuvą pristatys per 8-17 darbo dienas.
  • Lietuvoje neparduodama

Ji sveria 420 gramus ir yra tokių išmatavimų: 15,40 x 7,36 x 2,73 cm.

Anonsuota 2019 metų vasarą, priklauso itin populiariai Redmi šeimai ir kol kas parduodama tik Kinijoje. 

Išorinė baterija turi dvi USB jungtis, tad vienu metu galima įkrauti du skirtingus įrenginius. Taip pat išorinė baterija turi ir po vieną C-tipo USB ir microUSB jungtį.

„Xiaomi Redmi Power Bank“ palaiko greitąjį (18W) įrenginių įkrovimą ir kalbant detaliau apie įkrovimo parametrus, tai jie yra tokie:

  • 5.1V 2.4A;
  • 9V 2A;
  • 12V 1.5A.

Kai išnaudojami abu USB lizdai, tada įrenginių įkrovimo parametrai yra 5.1V 3.6A.

Pačios „Xiaomi Redmi Power Bank“ įkrovimo parametrai siekia

  • 5V 2.1A;
  • 9V 2.1A;
  • 12V 1.5A.

„Xiaomi Redmi Power Bank“ išorinė baterija tinka praktiškai bet kokiems įrenginiams: išmaniesiems telefonams, planšetiniams kompiuteriams, fotoaparatams, ausinėms, išmaniosioms apyrankėms ir kt.

Gamintojas „Xiaomi Redmi Power Bank“ baterijoje įdiegė labai pravartų techninį sprendimą - du kartus paspaudus išorinės baterijos įjungimo mygtuką, aktyvuojamas lėtesnis įrenginių įkrovimas.

Taip bus palaikomi tinkami įtampos ir srovės parametrai bei kokybiškai įkrautos šių įrenginių baterijos, išvengiant lėtai įkraunamų baterijų perkaitimo ir sugadinimo.

Dar svarbu paminėti, kad „Xiaomi Redmi Power Bank“ išorinėje baterijoje yra įdiegta daugybė įvairių apsaugų:

  • nuo netinkamo prijungimo,
  • nuo temperatūros pokyčių,
  • nuo trumpo jungimo,
  • perkrovimo,
  • įeinančios įtampos apsauga,
  • išeinančios įtampos apsauga,
  • išeinančios srovės apsauga
  • jei pasiekiamas limitas - aktyvuojamas automatinis išsijungimas ir taip apsaugoma prietaiso baterija.

„Xiaomi Redmi Power Bank“ yra išvaizdi, talpi ir labai kokybiška išorinė baterija, kuri leis pamiršti ką reiškia išsekusi telefono ar bet kokio kito įrenginio baterija.

9. Mažiausia kaina į ausis įstatomoms belaidėms ausinėms „Bluedio Hi TWS“

11.87€ | 27 % nuolaida | „Bluedio Hi TWS“ specifikacijos

„Bluedio Hi TWS“ – tai gerai Kinijoje žinomo bei vertinamo gamintojo naujos kartos į ausį įstatomos belaidės ausinės, kurios palaiko Bluetooth 5.0 ir taip pat komplekte iš karto atkeliauja su 600 mAh talpos įkrovos stotele-dėklu. Šios belaidės ausinės taip pat garsėja solidžiu dizainu bei integruotu jutikliu, kuris automatiškai aptinka kada ausinės yra naudojamos, o kada ne (jas išsiėmus, muzikos grojimas sustabdomas automatiškai). Tačiau svarbiausia tai, kad Kinijoje šią savaitę jos parduodamos dvigubai pigiau nei Lietuvoje, todėl jos iš karto tapo perkamiausia savaitės preke. 

Kaina

Tikrinta 2019 10 15

  • „Gearbest“11.87€.
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamos su 27 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamos nemokamai.
  • Lietuvoje kainuoja apie 31€.

„Bluedio Hi TWS“ belaidės į ausį įstatomos ausinės gali pasigirti ne tik solidžiu dizainu, bet ir nepriekaištinga garso kokybe, mažu svoriu bei kompaktiška komplekte pridedama įkrovos stotele-dėklu.

Gamintojas tvirtina, jog gerą garso kokybę plačiame dažnių diapazone pavyksta pasiekti dėka integruotų 13 milimetrų judančių ričių. Žinoma, prie gero rezultato taip pat prisideda ausinėse naudojamos elektrinės grandinės, kurios šiuo atveju naudoja tik aukštos kokybės patikimus elektrinius komponentus.

Maloniai stebina dar ir tai, jog „Bluedio Hi TWS“ belaidėse ausinėse yra įdiegtas papildomas garso kodavimo techninis sprendimas, kuris visiškai automatiškai leidžia aiškiai atskirti balsą nuo grojamos melodijos. Šis sprendimas itin praverčia tuomet, jeigu įprastai esate įpratę klausytis įvairaus stiliaus muzikos visuomet naudodami tuos pačius muzikos grotuvo nustatymus.

Gamintojas pristatydamas belaides į ausis įstatomas „Bluedio Hi TWS“ ausines taip pat pabrėžia, jog panaudotos pažangios technologijos, patikimi komponentai bei kokybiškos medžiagos leidžia užtikrinti labai gerą „Bluedio Hi TWS“ ilgaamžiškumą. Tuo tarpu, naudojamos kokybiškos integruotos baterijos bei energiją taupantys lustai leidžia garantuoti mažas energijos sąnaudas.

Būtina pridėti, jog „Bluedio Hi TWS“ belaidės ausinės iš karto atkeliauja su 600 mAh talpos įkrovimo stotele-dėklu. Tuo tarpu pačios ausinės turi 55 mAh talpos baterijas ir be papildomos įkrovos tarnauja apie 5 valandas. Trumpai tariant, esant poreikiui šiomis ausinėmis be jokių didesnių problemų galima naudotis praktiškai visą parą, o jeigu vienu metu nuspręstumėte naudoti tik vieną ausinę, tuomet greičiausiai be papildomos energijos šaltinio išsiverstumėte net ir apie dvi paras.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Bluedio Hi TWS“ turi dar vieną įdomų techninį sprendimą, kurio iki šiol nėra pasiūlęs joks kitas gamintojas. Dešinėje „Bluedio Hi TWS“ ausinėje yra integruotas specialius jutiklis, kuris automatiškai aptinka kada ausinės yra naudojamos, o kada ne. Kitaip sakant, šis jutiklis geba aptikti žmogaus veidą ir atsižvelgdamas į tai gali automatiškai sustabdyti muzikos grotuvą tuo momentu, kai ausinę išsiimate iš ausies.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.73 balai iš 5 (41 vertinimai)
  • Tipas: visiškai belaidės/įstatomos į ausis, turi integruotą mikrofoną.
  • Pagrindinė paskirtis: išsiskiria solidžiu juodos spalvos dizainu, todėl puikiai tinka tiek sportuojantiems, tiek kelionių metu ar dirbantiems biure.
  • Skambėjimas: gerai atkuria žemus, vidutinius ir aukštus dažnius dėka naudojamų 13 milimetrų judančių ričių.
  • Dažnis: 20 Hz – 20 kHz.
  • Baterija: 5 valandos muzikos klausymui arba pokalbiams.
  • Ryšiai ir jungtys: Bluetooth 5.0; mikrofonas; USB C tipo jungtis stotelės-dėklo įkrovimui.
  • Išskirtinės savybės: keičiami ausinės atgaliai; automatiškai sustabdo muzikos grojimą išsiėmus ausinę; gali būti naudojamos po vieną; talpią bateriją turinti įkrovimo stotelė-dėklas.
  • Korpusas: ABS tipo plastikas su minkštos gumos antgaliais.
  • Komplektacija: ausinės, įkrovimo stotelė-dėklas (600 mAh), USB C tipo laidas, papildomi ausinių atgaliai ir instrukcija anglų kalba.
  • Matmenys ir masė:  4,8 x 2,26 x 0,5 cm; 4 g.

Dabartinė 11.87€ kaina yra mažiausia šių ausinių kainų istorijoje:

10. Su nuolaidos kuponu siūloma moderni bei stilinga miesto kuprinė

21.92€ | 57 % nuolaida + nuolaidos kuponas IT$BAG9021„Creative Multifunctional Anti-theft Backpack for Outdoor“ specifikacijos, atsiliepimai

Stilinga, talpi, tinkama naudoti įvairiomis aplinkybėmis, atspari vandeniui bei turi apsaugą nuo vagysčių. Ir tai tik dalis savybių, kuriomis pasižymi šį daugiafunkcinė kuprinė.

Kaina

Tikrinta 2019 10 15

  • „Gearbest“ - 21.92€.
  • Tai mažiausia kaina
  • su nuolaidos kuponu IT$BAG9021
  • 57 % nuolaida
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą

Kuprinė yra pagaminta iš poliesterio, su kokybiškais, plačiais ir tvirtais diržais, turinčiais paminkštinimus, bei metaliniai užtrauktukai.

Pati kuprinė yra lengva - sveria 780 gramus - ir kompaktiška: 28.00 x 15.00 x 42.00 cm. Į ją lengvai tilps nešiojamas kompiuteris, knygos, užrašų knygutės bei tai, ką norėsite turėti šalia savęs.

Ir ypač geras sprendimas, kad kuprinėje yra specialios ertmės, kurios užtikrina dar patogesnį naudojimąsi ausinėmis ir savo įrenginių įkrovimą.

Iš kuprinės net nereikės išsiimti išorinės baterijos ir teliks telefoną prijungti prie kuprinės išorėje esančios USB jungties - išties įdomus ir ganėtinai praktiškas sprendimas. O ir patogiai ir kas svarbiausia, nesusipynusios ir visada po ranka esančios ausinės yra malonus dalykas.

Turbūt vienas iš įdomiausių šios kuprinės bruožų yra jos apsauga nuo vagysčių. Atrodytų nieko čia labai jau įnovatyvaus ir nesugalvota, bet genialu tai - kas paprasta. 

Tokio dizaino užtraukto ilgapirščiai greitai tikrai neįveiks, o būtent to ir reikia, kad važiuojant sausakimšu viešuoju transportu, kas nors tyliai neiškraustytų ant nugaros kabančios kuprinės.

Taip pat verta paminėti, kad kuprinė turi šviesą atspindinčių atšvaitų, o rudenėjant ir artinantis vis tamsesniam laikotarpiui mums tai yra ypač aktualu.

Vaikštant su šia kuprine daugiau nereikės galvoti kur čia pasidėjome tą atšvaitą, o ir vaikas, išleistas į mokyklą su tokia kuprine tamsioje gatvėje bus matomas geriau.

„Creative Multifunctional Anti-theft Backpack for Outdoor“ galima drąsiai vadinti daugiafunkcine kuprine - ji ir vandeniui atspari, ir atšvaitus turi, ir apsaugą nuo vagysčių, ir įdomūs bei naudingi sprendimai dėl įrenginių įkrovimo bei ausinių, ir puikiai atrodo. Už tokią kainą - tai puikus pasirinkimas.

Dabartinė 21.92€ kaina yra mažiausia šios kuprinės kainų istorijoje:




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: