Dėkliuke integruotas įkrovimo laidas, atsparumas vandeniui ir naujausi techniniai sprendimai - už puikią kainą parduodamos „Xiaomi Haylou GT2“ belaidės ausinės  ()

„Xiaomi Haylou GT2“ yra kokybiškos ir įdomios belaidės ausinės. Jos jau savo dėkliuke turi integruotą ir baterijos įkrovimui reikalingą laidą, kas yra labai patogu ir praktiška. Tačiau „Xiaomi Haylou GT2“ gali pasigirti ir kitais privalumais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Šiuo metu „Xiaomi Haylou GT2“ belaidės ausinės parduodamos už 16,89 €;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

„Xiaomi Haylou GT2“ yra šaunios ir nebrangios belaidės TWS ausinės. Šias ausines vienu metu galima naudoti tiek po vieną, tiek ir abi iškart.

Tai yra patogu jei ketina ausines naudoti, kaip laisvų rankų įrangą ir reikia girdėti kas dedasi aplinkui. Galite naudoti vieną ausinę, o paskui, kai jos baterijos energija išseks, naudoti kitą ausinę.

Ausinių energijos suvartojimo rodikliai yra tikrai geri. Dėkliuko turimos 380 mAh baterijos energijos užteks net 15 val. - vienu įkrovimu ausinių energijos užteks muzikos klausytis 4 val.

Dar vienas įdomus „Xiaomi Haylou GT2“ ausinių aspektas yra jų dėkliukas. Ausinės jame laikomos patogiai ir magnetukai neleidžia ausinėms iškristi, bet įdomiausia yra tai, kad pats dėkliukas turi integruotą įkrovimo laidą.

Tad nereikės atskirai ieškoti dėkliuko baterijai reikalingo įkrauti laido - jis jau yra pačiame dėkliuke. Ir prisireikus energijos - teliks jį prijungti prie energijos šaltinio.

Gamintojas nurodo, kad dėkliuko baterija yra įkraunama per 1,5 valandos.

„Xiaomi Haylou GT2“ ausinės aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 technologiniu sprendimu ir yra suderinamos su išmaniaisiais telefonais bei kitais įrenginiais.

Šios šaunios ir nebrangios belaidės ausinės yra atsparios drėgmei (IPX5 standartas), tad tinka tiek sportuojant, tiek ir netikėtai užklupus lietui.

Muzikos ir pokalbio valdymas vyksta spaudžiant ant ausinių išorinės dalies esančius mygtukus. Taip valdysime dainas, jas perjungsime, sustabdysime ir paleisime bei atsiliepsime į skambučius.

„Xiaomi Haylou GT2“ turi 7,2 mm diafragmas, kurios užtikrina 20-20000Hz dažnio atsaką, 32 omų varžą ir maksimalų 110±5 dB garso lygį.

Gamintojas taip pat pabrėžia ir tai, kad „Xiaomi Haylou GT2“ ausinėse yra įdiegta triukšmo slopinimo technologija (Intelligent Noise Reduction), tad garso kokybė yra labai gera.

Neverta pamiršti ir to, kad „Xiaomi Haylou GT2“ yra labai lengvos ir patogios dėvėti ausinės. Viena ausinė sveria tik 3,7 gramus, tad ausyje jos beveik nejusti. O dėl savo specialios formos - šios ausinės dar geriau įlenda į ausų landas ir jas yra patogu dėvėti ilgą laiko tarpą. Šaunios belaidės ausinės ir parduodamos už puikią kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()