TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pabaigai: mažiausia kaina „Xiaomi Jimmy JV83“ ir „Teclast T30“ su 8000 mAh talpos baterija, labai gera kaina sporto laikrodžiui „Lenovo E1“ ir elekrinis šepetukas iš „Xiaomi“ vos už 7€ (Video, 2019 m. 43 savaitė)  ()

- 29 % nuolaida dulkių siurbliui „Xiaomi Jimmy JV83“

- 17 % nuolaida galingiausiam už tokią kainą naujos kartos rankiniam dulkių siurbliui „Alfawise AR182BLDC“ (su nuolaidos kuponu)

- 38 % nuolaida naujos kartos planšetiniam kompiuteriui „Teclast T30“

- 25 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „Zeblaze NEO“

- 24 % nuolaida išmaniajam sporto laikrodžiui „Lenovo E1“ (su nuolaidos kuponu)

- 41 % nuolaida vaizdo registratoriui „Alfawise G70“ (iš Lenkijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 62 % nuolaida naujos kartos ant lubų kabinamam LED šviestuvui „Xiaomi Yeelight Meteorite“ (su nuolaidos kuponu)

- 37 % nuolaida elektriniam dantų šepetėliui „Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“ (su nuolaidos kuponu)

- 15 % nuolaida vienam perkamiausių veidrodėlių „Xiaomi Mijia Intelligent portable makeup mirror“

- 53 % nuolaida belaidėms ausinėms „Haylou GT1 TWS“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Mažiausia kaina dulkių siurbliui „Xiaomi Jimmy JV83“

209.07€ | 29 % nuolaida„Xiaomi Jimmy JV83“ specifikacijos

  • net 20 000 Pa (135 W) siurbimo galia
  • 4 dalių filtras su HEPA - net 99,97% susiurbtų dulkių
  • vienu pakrovimu veikia iki 60 minučių
  • net 5 antgalių komplektas ir papildomi priedai

„Xiaomi Jimmy JV83“ – tai net 20000 Pa siurbimo galia išsiskiriantis rankinis dulkių siurblys, kuris puikiai pašalina ne tik nešvarumus, bet ir įvairias bakterijas iš audinių. Šis rankinis dulkių siurblys taip pat garsėja gerai laikančia baterija, bei išskirtiniu keturių dalių filtrus, gebančiu pilnai atskirti orą nuo dulkių.

„Įspūdingai daug priedų, 20000 Pa siurbimo galia, elegantiškas dizainas – tai labai geras belaidis dulkių siurblys ir už tokią kainą būtų sunku rasti ką nors geriau“ („Xiaomi JIMMY JV83“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 10 25

  • „Gearbest“209.07€
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 29 % nuolaida, į Lietuvą pristatomas nemokamai

Džiugu pranešti, kad šis naujos kartos rankinis dulkių siurblys sulaukė pakankamai daug reikšmingų techninių atnaujinimų, kurių pagalba nuo šiol namuose galima užtikrinti tiesiog nepriekaištingą švarą.

„Xiaomi Jimmy JV83“ ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes naudoja net keturių dalių filtrą. Viena iš šio filtro sudedamųjų dalių yra HEPA filtras, tuo tarpu trys likę sluoksniai yra skirti pilnai atskirti orą nuo dulkių.

Viso to galutinis rezultatas – 99,97% susiurbtų dulkių. Palyginimui, senesnės kartos „Xiaomi Jimmy JV51“ dulkių siurblys naudoja tik HEPA filtrą, todėl dulkių surinkimas šiuo atveju neviršija 99%.

Kitu reikšmingu „Xiaomi Jimmy JV83“ privalumu tampa iki 20 kPa padidėjusi siurbimo galia. Priminsime, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ atveju siurbimo galia siekia 17 kPa.

Šiuo atveju su padidėjusia siurbimo galia atsirado ir naujos galimybės. Trumpai tariant, 20000 Pa jau pilnai pakanka ne tik trupiniams ir nešvarumas susiurbti. Gamintojas tvirtina, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ iš patalynės ar kitų medžiaginių paviršių nuo šiol yra pajėgus pašalinti ir įvairaus tipo bakterijas.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ lygiai taip pat kaip ir anksčiau pristatytas dulkių siurblys taip pat turi 2500 mAh talpos bateriją.

Nors „Xiaomi Jimmy JV83“ pasižymi net 135 W siurbimo galia, kai „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 115 W, tačiau naujausio siurblio baterija tarnauja juntamai ilgiau.

Pavyzdžiui, „Xiaomi Jimmy JV51“ turėdamas tokios pačios talpos bateriją be papildomos įkrovos gali veikti apie 45 minutes, kai tuo tarpu naujos kartos dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV83“ tarnauja net iki 60 minučių. Šio patobulinimo dėka „Xiaomi Jimmy JV83“ su vienu baterijos įkrovimu gali papildomai išvalyti apie 50 m2 plotą.

Galiausiai svarbu pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ pas pirkėją iš karto atkeliauja su penkių antgalių komplektu ir papildomais priedais. Kiekvienas iš pridedamų aksesuarų turi savo paskirtį ir šiuo atveju pilnavertiškai padės išvalyti nešvarumus tiek nuo spintų viršaus, lovų, spintelių ir net tokių vietų, kurias paprastai ranka ar įprastu siurbliu pasiekti būtų labai sudėtinga.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.81 balai iš 5 (21 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 135 W; siurbimo galia - 20 kPa.
  • Garsas: 82 dB.
  • Filtras: susideda iš keturių dalių: 1) metalinis tinklelis; 2) filtras atskiriantis orą nuo dulkių; 3) HEPA; 4) medvilninis filtras.
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,5 l.
  • Baterija: 2500 mAh talpos išimama baterija, kurios pakanka 60 minučių darbui, išvalomas 400 m2 plotas. Įkrovimas užtrunka 4 – 5 val.
  • Antgaliai: 5.
  • Matmenys ir masė: 119.50 x 25.50 x 21.20 cm; 3,44 kg.

Dabartinė 209.07€ kaina yra mažiausia šio dulkių siurblio kainų istorijoje:

2. Su nuolaidos kuponu siūlomas galingiausias už tokią kainą naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“

105.45€ | 17 % nuolaida + nuolaidos kuponas HKLQ4133AA1 | „Alfawise AR182BLDC“ specifikacijos

„Alfawise AR182BLDC“ – tai naujos kartos rankinis dulkių siurblys, kuris pasižymi net 18 kPa siekiančiu galingumu ir didesne nei įprastai 0,8 litrų dydžio dulkių surinkimo talpa. Šis rankinis dulkių siurblys taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa bei integruotu LED pašvietimu, kuris itin praverčia grindis siurbiant nepakankamai gerai apšviestose patalpose.

Išbandėme labai pigų, bet įspūdingų parametrų rankinį siurblį su 250 W elektrine galia, 18 kPa siurbimo galia ir daugybe antgalių - kaip veikia realybėje, kodėl toks pigus ir kodėl už tokią kainą geresnio nerasite („Alfawise AR182BLDC“ apžvalga, Foto, Video, testų rezultatai)

Kaina

Tikrinta 2019 10 25

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“105.45€
  • su nuolaidos kuponu HKLQ4133AA1
  • Dabar parduodamas su 17 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 14.61€.

Išsiversti be dulkių siurblio tikrai sudėtinga. Vis dėlto senos kartos įprastiniai dulkių siurbliai yra santykinai dideli bei užima gana daug vietos. Džiugu, kad šis nepatogumas pamažu keliauja užmarštin dėka tokių naujos kartos rankinių dulkių siurblių kaip „Alfawise AR182BLDC“.

Šis dulkių siurblys vadinamas rankiniu tikrai neatsitiktinai. Jo variklis yra pakankamai mažas ir lengvas, kad „Alfawise AR182BLDC“ būtu galima patogiai naudotis viena ranka. Tuo tarpu lengvai keičiami antgaliai šį rankinį dulkių siurblį pilnai leidžia naudoti ne tik kilimų ar grindų siurbimui, tačiau ir pagalvių, lovų ar netgi baldų ir spintelių valymui.

Tai jau ne pirmas rankinis dulkių siurblys iš „Alfawise“ – prieš kelis mėnesius anonsuotas ir labai populiarus „Alfawise FJ166A“ sulaukė labai daug teigiamų vertinimų iš pirkėjų. Jis turi HEPA filtrą, siurbimo testai labai geri, tačiau jo galingumas siekia 7000 Pa. Tai dažnas rodiklis tokios kainos siurblių tarpe ir gerokai didesnis už robotų siurblių, kurių siurbimo galia kartais siekia vos 500 Pa ir jie vistiek valo grindis. Tačiau yra ir tokių siurblių, kurių galingumas siekia 18 000 Pa. Jie pasižymi tuo, kad geriau išvalo kilimus ar susiurbia stambias šiukšles. Tad buvo tik laiko klausimas, kada  „Alfawise“ sugalvos tokio galingumo siurblį ir tai pagaliau įvyko – pristatytas itin galingas „Alfawise AR182BLDC“.

Svarbu pabrėžti, kad net ir būdamas gana kompaktiškas, „Alfawise AR182BLDC“ rankinis dulkių siurblys vis tiek išlieka labai  galingas. Gamintojas tvirtina, kad maksimalios jo 18000 Pa siurbimo galios pilnai pakanka itin didelėms šiukšlėms susiurbti (grūdai, pupelės ir pan.). Neabejotinai „Alfawise AR182BLDC“ turėtų geriau valyti kilimus nei mažesnio galingumo „Alfawise FJ166A“. Šiuo atveju gerą „Alfawise AR182BLDC“ našumą ir maksimalią galią pavyksta pasiekti dėka integruoto šerelių neturinčio variklio.

Rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ ypatingas tampa ir dėl didesnės nei įprastai dulkių surinkimo talpos. „Alfawise AR182BLDC“ turi 0,8 litro dydžio talpos dulkių surinkimo dėžutę, kai tuo tarpu kiti panašaus tipo dulkių siurbliai dažniausiai geriausiu atveju turi tik 0,5 l dydžio talpas.

„Alfawise AR182BLDC“ taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa. Negana to, komplekte dar pridedami ir papildomi aksesuarai, kurių pagalba šį rankinį dulkių siurblį galėsite lengvai pakabinti ant sienos – tai padės taupyti vietą ir leis palaikyti tvarką.

Tačiau „Alfawise AR182BLDC“ vietoje įprasto „HEPA“ tipo filtro naudoja specialų kempinės tipo filtrą, kurį bet kuriuo metu lengvai galima išplauti naudojant vandenį. Gamintojas prideda, jog šis filtras geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes ir kas svarbiausia supaprastina dulkių siurblio eksploataciją. Priminsime, kad „HEPA“ tipo filtrą laikas nuo laiko reikia keisti nauju, o „Alfawise AR182BLDC“ naudojamą filtrą tiesiog laikas nuo laiko reikia išplauti po vandeniu.

Filtro praplovimas yra gerai, tačiau HEPA filtras didžiuojasi kaip mažiausiai dulkių praleidžiantis filtras. Kodėl „Alfawise“ jo nepanaudojo? Viskas dėl kainų politikos – HEPA filtras padidintų kainą, o tokiu atveju neliktų svarbiausio pranašumo prieš „Xiaomi Jimmy JV51“ – būtent šis siurblys yra svarbiausias ir populiariausias tokio galingumo konkurentas, bet kainuoja juntamai brangiau. Dabar gi drąsiai galima teigti, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene pats pigiausias rankinis siurblys su 18 000 Pa siurbimo galia.

Tad  jeigu nenorite permokėti už populiarumą, tuomet greičiausiai mieliau pasirinksite „Alfawise AR182BLDC“ rankinį dulkių siurblį.

„Xiaomi Jimmy JV51“ yra šiek tiek galingesnis (18500 Pa prieš 18000 Pa), tačiau skleidžia didesnį triukšmą (75 dB prieš 72 dB). Tiesa, šis „Xiaomi“ dulkių siurblys naudoja jau minėtus „HEPA“ dulkių filtrus, kas reiškia papildomas periodines išlaidas, tačiau geriau išvalytą orą – čia jau reikia rinktis kiekvienam asmeniškai. Be to, reikia pastebėti, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 0,5 litrų talpos dulkių surinkimo talpą, kai tuo tarpu „Alfawise AR182BLDC“ gali pasigirti 0,8 l surinkimo talpa.

Galiausiai atkreipkite dėmesį į tai, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene dvigubai lengvesnis nei „Xiaomi Jimmy JV51“ (1,4 kg prieš 2,9 kg) ir vietoje 4 antgalių pas pirkėją atkeliauja su 5 antgalių komplektu. Trumpai tariant, naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ šiuo metu neabejotinai turi kainos ir funkcijų pranašumą, tačiau nusileidžia žinomumu ir ne tiek kokybišku filtru.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.9 balai iš 5 (41 vertinimai)
  • Galia: elektrinė galia – 250 W; siurbimo galia - iki 18000 kPa.
  • Garsas: 72 dB.
  • Filtras: naudoja plaunamą kempinės tipo filtrą; geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes.
  • Dulkių dėžutės talpa: 0,8 l.
  • Baterija: 2200 mAh, jos pakanka 12 – 35 minutėms priklausomai nuo pasirinkto galingumo.
  • Antgaliai: 5 antgalių komplektas.
  • Matmenys ir masė: 33 x 11,5 x 22,5 cm, 1,4 kg.

3. Mažiausia kaina naujos kartos planšetiniam kompiuteriui „Teclast T30“ su 8000 mAh talpos baterija

172.71€ | 38 % nuolaida | „Teclast T30“ specifikacijos

  • 4.94 balai iš 5 - vienas geriausiai vertinamų planšetinių kompiuterių už tokią kainą
  • Taip pigiai jis dar nekainavo
  • Tai pirmasis planšetinis kompiuteris rinkoje su naujausiu 8 branduolių „MediaTek Helio P70“ CPU
  • iki 50% didesnis našumas; iki 60% sumažėjusios energijos sąnaudos
  • net 8000 mAh talpos baterija
  • GPS, LTE 

  • specializuotas garso stiprintuvas

„Teclast T30“ – tai naujos kartos planšetinis kompiuteris, kuris yra aprūpintas „MediaTek Helio P70“ centriniu procesoriumi bei naujausia „Android 9.0“ operacinės sistemos versija. Šis 10,1 colių įstrižainės ekraną turintis planšetinis kompiuteris taip pat gali pasigirti didelės 8000 mAh talpos baterija, LTE ryšio palaikymu bei pakankamos 8 MP raiškos gale integruota kamera.

Kaina

Tikrinta 2019 10 25

  • „Gearbest“172.71€
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 38 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Speciali akcija
  • Lietuvoje neparduodamas.

Vietiniai Kinijos gamintojai jau gana ilgai dominuoja planšetinių kompiuterių rinkoje. Kad tai ne šiaip sau atsitiktinumas pilnai patvirtina nuolatinis progresas, o vienu geriausiu to įrodymu šiuo metu gali būti naujos kartos planšetinis kompiuteris „Teclast T30“.

Šis planšetinis kompiuteris turi viską ko jums tik gali prireikti tiek būnant namuose, tiek keliaujant. Tuo tarpu, patikima naujos kartos „Android 9.0“ operacinė sistema garantuoja sklandžią prieigą prie visų svarbiausių „Google“ paslaugų. Trumpai tariant, „Teclast T30“ nuteikia itin optimistiškai šį planšetinį kompiuterį vertinant tiek techniniu, tiek funkciniu aspektu.

Pavyzdžiui, „Teclast T30“ yra pirmasis planšetinis kompiuteris rinkoje su aštuonių branduolių „MediaTek Helio P70“ centriniu procesoriumi. Gamintojas tvirtina, kad šis CPU jį lyginant su senesnės kartos „Helio“ procesoriais pasižymi iki 50% didesniu našumu ir taip pat leidžia džiaugtis net iki 60% sumažėjusiomis energijos sąnaudomis.

Tuo tarpu, integruota „ARM Mali-G72 MP3“ vaizdo plokštė taip pat gerokai lenkia savo pirmtakę ir siūlo net iki 40% didesnį našumą. Praktika rodo, kad būtent tokio našumo šiuo metu pilnai pakanka ne tik vaizdo įrašų peržiūrai, bet ir naujausiems „Android“ platformai sukurtiems žaidimams žaisti. Tai tik patvirtina, jog „Teclast T30“ tikrai tiks ir patiks kiekvienam šeimos nariui.

Svarbu pabrėžti ir tai, jog planšetinis kompiuteris „Teclast T30“ turi net 8000 mAh talpos bateriją. Įvertinus visas įmanomas optimizacijas, pasak gamintojo, šiuo planšetiniu kompiuteriu be papildomos įkrovos intensyviai galima naudotis maždaug apie vieną darbo dieną. Jeigu nuspręstumėte naudoti „Teclast T30“ tik vaizdo peržiūrai, tuomet šio planšetinio kompiuterio baterija turėtų tarnauti maždaug 11 valandų.

„Teclast T30“ planšetinis kompiuteris gali tapti nepamainomu kompanionu tiek namuose, tiek keliaujant, nes šiame planšetiniame kompiuteryje yra integruoti ne tik Bluetooth bei WiFi, bet dar ir GPS bei LTE ryšio moduliai. Būtent tai reiškia, kad „Teclast T30“ kelionės metu galėsite naudoti ne tik naršymui internete ar kaip navigaciją, bet esant reikalui, pavyzdžiui, net ir balso ar vaizdo pokalbiams.

Galiausiai norisi atkreipti dėmesį dar ir į tai, jog „Teclast T30“ yra vienas iš nedaugelio planšetinių kompiuterių rinkoje, kuris atkeliauja su integruotu specializuotu garso stiprintuvu. Šį „Teclast T30“ privalumą tikrai teigiamai įvertins tiek tie, kurie šį planšetinį kompiuterį naudos filmams ar muzikai, tiek tie, kuriems jis atstos nešiojamą mobilų žaidimų kompiuterį.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.94 balai iš 5 (17 vertinimai)
  • Ekranas: 10,1 colio, 1920 x 1080 raiškos, IPS technologijos.
  • Procesorius: 8 branduolių „MediaTek Helio P70“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM Mali-G72 MP3“.
  • Atmintis: 4 GB RAM, 64 GB ROM duomenų atminties, Micro SD kortelės palaikymas iki 128 GB.
  • Kameros: 8 MP galinė kamera su autofokusavimu ir LED blykste; 5 MP priekinė kamera.
  • OS: Android 9.0 (Pie).
  • Baterija: 8000 mAh.
  • Jungtys: USB C tipo, Micro SD kortelės juntis.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.1, WiFi 802.11 b/g/n/ac, GPS, LTE.
  • Jutikliai: akselerometras, giroskopas, G-sensorius.
  • Išskirtinės savybės: turi garso stiprintuvą; GPS ir LTE palaikymas; didelės talpos baterija; naujausia „Android“ operacinės sistemos versija.
  • Matmenys ir masė: 24,9 x 13,5 x 0,85 cm; 560 g.

Dabartinė 172.71€ kaina yra mažiausia šios planšetės kainų istorijoje:

4. Mažiausia kaina išmaniajam laikrodžiui „Zeblaze NEO“

36.36€ | 25 % nuolaida

Dar viena naujiena, iš karto tapusi vienu perkamiausiu laikrodžiu iš Kinijos. Zeblaze NEO“ yra iš aukščiausios kokybės medžiagų pagamintas ir nuotabiai atrodantis išmanusis laikrodis, kuriam puikių žodžių negaili ir apžvalgininkas.

„Nepamirškite, kad Samsung Galaxy kainuoja 270 eurų, o Zeblaze NEO vos 36 eurus. Taip, tai kitas lygis, bet Zeblaze padarė kažką neįmanomo“ („Zeblaze NEO“ apžvalga, palyginimas su „Samsung Galaxy“, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 10 25

  • „Gearbest“ - 36.36€
  • Tai mažiausia kaina
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą registruotu paštu
  • Cafago - 49.98€
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą

„Zeblaze NEO“ turi 1,3 colių įstrižainės, spalvotą 240*240 pikselių ekraną, palaiko Bluetooth 4.0 technologinį sprendimą, 24/7 režimu matuoja širdies ritmą, kraujo spaudimą, seka miego kokybę, skaičiuoja nueitus žingsnius, atstumą, sudegintas kalorijas ir pasižymi kitomis puikiomis savybėmis.

Be fizinės veiklos nuolatinio stebėjimo, „Zeblaze NEO“ praneša apie gautus pranešimus bei skambučius, geba rasti telefoną, nuotoliniu būdu valdo kamerą ir taip toliau.

Visą informaciją yra ypač patogu sekti H Band programėlėje, kurią tereikės atsisiųsti į savo išmanųjį įrenginį, dirbantį su iOS 8.0 / Android 4.4 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

„Zeblaze NEO“ palaiko įvairias kalbas (anglų, rusų, italų ir kt.); turi 180 mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks 1,5 valandos, o budėjimo režime užteks 168 val.; ir yra atsparus vandeniui dėka IP67 standarto.

Išties šaunus išmanusis laikrodis, apie kurį štai ką sako šis apžvalgininkas:

„Tai patraukliausias ir geriausias Zeblaze kompanijos išmanusis laikrodis, kokį iki šiol jie tik yra išleidę. Įsigiję šį laikrodį už mažiau kaip 55 eurus – jūs tikrai nesuklysite.“

Dabartinė 36.36€ kaina yra mažiausia šio laikrodžio kainų istorijoje:

5. Su nuolaidos kuponu siūlomas sporto laikrodis „Lenovo E1“

30.91€ | 24 % nuolaida + nuolaidos kuponas G399E4E32218D000 | „Lenovo E1“ specifikacijos

„Lenovo E1“ – tai naujos kartos sporto laikrodis, kuris turi visas svarbiausias fizinio aktyvumo funkcijas ir taip pat dar palaiko septynis populiariausius sporto režimus. Šio išmaniojo laikrodžio korpusas yra atsparus vandeniui ir dulkėms (IP67), o integruota 180 mAh talpos baterija be papildomos įkrovos gali tarnauti iki 10 dienų.

„Šiek tiek primena Apple išmaniuosius laikrodžius, tik E1 kainuoja 10 kartų mažiau“. Įspūdžiai po kelių savaičių naudojimosi („Lenovo E1“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 10 25

  • „Gearbest“30.91€
  • su nuolaidos kuponu G399E4E32218D000
  • Parduodamas su 24 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

„Lenovo E1“ atrodo tikrai įspūdingai – jis iš karto paperka vien savo išvaizda. Gamintojas nemažai paidrbėjo prie dizaino ir jis tikrai vykęs bei kabinantis akį. Tačiau be viso to, įvertinus kiek jis turi funkcijų, kainuoja tiesiog fantastiškai pigiai. Ko gero pigiausias tokio tipo sporto laikrodis, jei neskaitysime mažiau žinomų Kinijos gamintojų produkcijos.

Bene svarbiausias akcentas, kuris daro šį išmanųjį laikrodį išskirtiniu žemų kainų kontekste – tai integruotas GPS ryšio modulis - šioje kainų grupėje tai labai retas reiškinys. Būtent šio ryšio modulio pagalba sekti savo fizinį aktyvumą yra kur kas įdomiau, nes pavyksta užfiksuoti ne tik pavienę statistiką, bet taip pat dar galima ją susieti su konkrečia vieta. Važinėjantiems dviračiu ar bėgiojantiems integruotas GPS dar itin naudingas ir dėl tos priežasties, nes padeda įvertinti judėjimo greitį.

Būtina pridėti dar ir tai, jog „Lenovo E1“ sporto laikrodis palaiko populiariausius septynis sporto režimus – tai vaikščiojimą, bėgimą, važiavimą dviračiu, šokinėjimą per šokdynę, badmintoną, krepšinį bei futbolą.

Gamintojas pristatydamas šį sporto laikrodį taip pat atkreipia dėmesį ir į atnaujintą pulsometro bei miego įvertinimo algoritmą. Trumpai tariant, „Lenovo E1“ įvertindamas širdies darbo ritmą remiasi matematine Furjė transformacija, o kadangi šiuos rezultatus fiksuoja kiaurą parą, tai reiškia, jog šis sporto laikrodis gali priminti kada atėjo laikas pailsėti arba tiesiog gali pranešti kada treniruotės tampa per daug intensyvios.

Taikant tuos pačius principus yra vykdomas ir miego fazių sekimas – tai atitinkamai padeda įvertinti bendrąją kiekvienos nakties miego kokybę.

„Lenovo E1“ sporto laikrodis dar gali pasigirti ir 180 mAh talpos baterija, kuri be papildomos įkrovos intensyviai naudojantis išmaniuoju laikrodžiu geba atlaikyti net apie 10 dienų. Tuo tarpu, „Lenovo E1“ naudojant tik budėjimo režime, šį išmanųjį laikrodį tenka krauti dar rečiau, t. y. maždaug kas 25 dienas.

Šis sporto laikrodis gali tapti itin naudingas ir tada, jeigu, pavyzdžiui, bėgiodami ar važinėdami dviračiu mėgstate klausyti muzikos. Kitaip sakant, „Lenovo E1“ leidžia nuotoliniu būdu tiesiog nuo riešo valdyti ne tik išmaniojo telefono muzikos grotuvą, bet dar ir kamerą.

Galiausiai būtina pridėti dar ir tai, jog „Lenovo E1“ geba informuoti ne tik apie skambučius ar žinutes, bet taip pat dar pateikia ir kitus svarbiausius išmaniojo telefono informacinius pranešimus. Šios funkcijos tampa itin naudingos dėl tos priežasties, nes, pasak gamintojo, „Lenovo E1“ su išmaniuoju telefonu gali komunikuoti net 10 metrų atstumu, o tai reiškia, jog sportuodami uždaroje patalpoje išmanųjį telefoną laisvai galėsite palikti nuošalyje, pavyzdžiui, ant pasirengimo suolelio.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.73 balai iš 5 (82 vertinimai)
  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, pulsometras, miego kokybės sekimas, informaciniai pranešimai apie per ilgą užsisėdėjimą, pranešimai iš išmaniojo telefono.
  • Sporto režimai: 7 sporto režimai: ėjimas, bėgimas, važiavimas dviračiu, futbolas, krepšinis, šokinėjimas per šokdynę, badmintonas.
  • Žinutės ir pranešimai: skambučiai, žinutės, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, muzikos grotuvo ir kameros nuotolinis valdymas.
  • Ekranas: 1,33 colių (120 x 120), valdomas specialiu integruotu mygtuku.
  • Atsparumas: IP67.
  • Baterija: 180 mAh.
  • Medžiagos: nerūdijančio plieno korpusas, termoplastiko apyrankė.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.0.

6. Iš Lenkijos sandėlio, su nuolaidos kuponu siūlomas vaizdo registratorius „Alfawise G70“

34.55€ | 41 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio + nuolaidos kuponas GBPOLD6301„Alfawise G70“ specifikacijos

Turbūt geriausias vaizdo registratorius už tokią kainą. „Alfawise G70“ - nebrangus vaizdo registratorius, filmuojantis HD raiška ir turintis F1.5 diafragmą. 2,45 colių IPS ekranas leidžia tiksliai nustatyti filmavimo kampą, o 170 laipsnių objektyvas leis užfiksuoti viską, kas vyksta priešais automobilį. „Alfawise G70“ neturi baterijos - vietoje jos tvarkingam vaizdo įrašų užbaigimui naudoja kondensatorius, kurie yra saugesni. „Alfawise G70“ filmuoja gerai ir tamsiu paros metu, o valdyti jį labai paprasta ir telefonu, ir mygtukais ant korpuso.

„Rinkdamasis tarp šių dviejų vaizdo registratorių, aš visgi likčiau prie Alfawise G70 - geresnis procesorius, didesnis matymo kampas, ekranas, vaizdo išvestis ir jį galima prijungti net prie televizoriaus“. („Alfawise G70“ apžvalga, palyginimas su „Xiaomi 70mai“)

Galbūt net pats geriausias vaizdo registratorius už tokią kainą? Štai ką reiškia F/1.5 diafragma realybėje ir koks vaizdas būna dieną ir naktį („Alfawise G70“ apžvalga ir palyginimas su „Xiaomi Yi Smart“)

„Tubūt pats geriausias vaizdo registratorius iki 40€ - pagal parametrus jis pralenkia net ir Xiaomi analogus“ („Alfawise G70“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 10 25

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 34.55
  • Iš Lenkijos sandėlio, su nuolaidos kuponu GBPOLD6301
  • 41 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 20.62€.
  • Palyginimui - pagrindinis konkurentas „Xiaomi 70mai“ dabar siūlomas už 49.84€, o Lietuvoje vaizdo registratorius su F1.6 kainuoja daugiau nei 100€.

„Alfawise G70“ – tai kompaktiškas automobilinis vaizdo registratorius. Tokie įrenginiai yra skirti ne tik fiksuoti kelionės įspūdžiams, bet dažniausiai rinkti įrodymus, kurie gali praversti eismo įvykio atveju. Žinoma, kartais tiesiog pasitaiko užfiksuoti juokingų ar tiesiog neįprastų situacijų, bet vistiek, neverta tikėtis identiškos vaizdo kokybės kaip kad filmuotumėte su veiksmo kamera.

„Alfawise G70“ turi 2 MP „Sony“ jutiklį, kuris leidžia filmuoti 1920 X 1080P raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. „Alfawise G70“ yra biudžetinis vaizdo registratorius, bet už savo kainą siūlantis net labai gerus parametrus. Viena iš svarbiausių jo stiprybių - net F1.5 diafragma. Ji užtikrina pakankamai šviesų ir ryškų vaizdą, net prasto apšvietimo sąlygomis, o 170 laipsnių objektyvas leidžia užfiksuoti didelį plotą, todėl pro šio registratoriaus akis neprasprūs joks veiksmas kelyje.

Vaizdo įrašai bei garsas (šis įrenginys turi mikrofoną), įrašomi į „MicroSD“ kortelę, kurios dydis – iki 64 GB. Atminties tikrai nepritrūks, nes  „Alfawise G70“, kaip ir kiti vaizdo registratoriai, įrašo cikliškai – nauji įrašai keičia senus.

Įdomu tai, kad „Alfawise G70“ neturi baterijos. Ji iš tiesų yra reikalinga, nes niekas tvarkingai neišjungia vaizdo registratorių – jis pats išsijungia, kuomet išjungiamas automobilio degimas. Toks staigus elektros tiekimo nutrūkimas reiškia, kad įrenginys nespės tvarkingai užbaigti vaizdo įrašo ir jis tiesiog nebus išsaugotas arba failas bus sugadintas.

Kad to nebūtų, vienas iš pačių populiariausių vidutinės klasės registratorių „Xiaomi 70mai“ turi 240 mAh bateriją, kurios pakanka keliolikai minučių. Tuo tarpu „Alfawise G70“ turi tik kondensatorių, kuris išsikrauna per kelias akimirkas, tačiau to visiškai pakanka failo užbaigimui ir tai net labai įdomus gamintojo sprendimas. Pirmiausia, tai leido sumažinti registratoriaus kainą išlaikant labai geras optikos savybes ir tuo pačiu kondensatorius tokiame įrenginyje yra kur kas ekologiškesnis, saugesnis, ilgaamžiškesnis, atsparesnis aplinkos poveikiui.

Verta pastebėti, jog „Alfawise G70“ leidžia parametrus nustatyti ne tik per ekraną, bet ir naudojantis išmaniuoju telefonu, kaip kad „Xiaomi 70mai“.

Jei jau prakalbome apie „Xiaomi 70mai“, tai reikėtų pridurti, kad tai – pagal visiškai kitokią filosofiją sukurtas registratorius. Jis net neturi ekrano, kai „Alfawise G70“ yra ginkluotas 2,45 colių IPS. Ekranas praverčia peržiūrint vaizdo įrašus ir nustatant kameros kampą. Abu įrenginiai tai gali atlikti ir prisijungę prie telefono „Wi-Fi“ ryšiu, tačiau ekranas suteikia papildomo funkcionalumo. Kita vertus, abu įrenginiai naudoja tą patį „Sony IMX 323“ jutiklį, filmuoja tokia pat raiška, tuo pačiu greičiu. „Xiaomi 70mai“ turi tik kiek siauresnio kampo, 130 laipsnių objektyvą ir vos F2. 2 diafragmą. Tad pagal optines savybes „Alfawise G70“ gerokai pralenkia savo pagrindinį konkurentą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.81 balai iš 5 (101 vertinimai)
  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1080P (1920 X 1080P), HD raiška; 30 kadrų per sekundę.
  • Kamera: 2 MP raiška; F1.5 diafragma; objektyvo apžvalgos kampas – 170 laipsnių.
  • Atmintis: „microSD“ kortelė, iki 64 GB talpos.
  • Ekranas: 2,45 colių IPS, 432 x 240 rezoliucija.
  • Valdymas: mygtukais po ekranu arba telefono programėle per „Wi-FI“.
  • Papildomos savybės: automatinis vaizdo įrašymas, smūgių jutiklis, „Wi-Fi“ sąsaja, judesio daviklis.
  • Baterija: integruotas kondensatorius – skirtas tik tvarkingam failo užbaigimui, kuomet nutrūksta elektros tiekimas.
  • Jungtys: „microSD“ kortelės lizdas, „microUSB“  ir HDMI.
  • Komplektavimas: registratorius, siurbtukas, dvipusė lipni juosta, USB laidas, automobilinis įkroviklis, statinio krūvio lipdukas, instrukcijos anglų kalba.
  • Išmatavimai ir svoris: 7,00 x 5,00 x 3,50 cm, 61 gramas.

7. Su nuolaidos kuponu siūlomas naujos kartos ant lubų kabinamas LED šviestuvas „Xiaomi Yeelight Meteorite“

81.81€ | 62 % nuolaida + nuolaidos kuponas YEEDINNER | „Xiaomi Yeelight Meteorite“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai naujos kartos ant lubų kabinamas LED šviestuvas, kuris geba sukurti 1800 liumenų siekiantį šviesos srautą ir yra aprūpintas net 280 vienetų integruotų LED. Be to, šis LED šviestuvas gali pasigirti net Ra 95 siekiančiu spalvų atkūrimo indeksu ir taip pat leidžia keisti ne tik šviesos ryškumą, bet ir apšvietimo spalvinę temperatūrą 2700 - 6500 K ribose.

Esu be galo patenkintas turėjęs galimybę įsigyti šį puikų ir labai stilingą LED šviestuvą už tokią gerą kainą. Turiu pripažinti, kad „Yeelight Meteorite“ tikrai vertas kiekvieno sumokėto cento. „Yeelight Meteorite“ iš tiesų šviečia neįtikėtinai ryškiai, o kas svarbiausia šį ryškumą galima valdyti tiek išmaniuoju telefonu, tiek balsu. (Noah)

„Tarsi akimirksniu perdažytume kambarį žalia, mėlyna, raudona ar bet kokia kita spalva“. Greitai šluojamas pasiūlymas - įspūdingasis „Xiaomi“ šviestuvas su nuolaidos kuponu ir tiesiai iš Čekijos sandėlio („Xiaomi Yeelight Meteorite“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 10 25

  • „Gearbest“81.81€
  • su nuolaidos kuponu YEEDINNER
  • Į Lietuvą siunčiamas už 0.60€
  • Lietuvoje neparduodamas.

Išsirinkti sau patinkantį ant lubų pakabinimą šviestuvą tikrai nėra lengva. Situacija tampa dar sudėtingesnė, kai pastarojo prireikia virtuvėje ar svetainėje. O surasti dar ir tokį, kuris kainuotų padoriai ir turėtų visas valdymo galimybes, misija labai sudėtinga.

Štai dėl to verta atkreipti dėmesį į naujos kartos solidaus dizaino LED šviestuvą „Xiaomi Yeelight Meteorite“. Išskirtinio dizaino šviestuvas, specialiai sukurtas stalo ar stalviršio apšvietimui, formuoja dizainerių taip mėgstamą interjero salą.

Šis modelis atrodo tiesiog idealus svetainėms bei virtuvėms. Tokia gera kaina ilgai neturėtų išsilaikyti – žiūrint į konkurentus, šis šviestuvas vertas tikrai daugiau nei 100€, tad mažesnės kainos tėra trumpalaikės akcijos.

Šis LED šviestuvas yra kabinamas ant lubų, tačiau turi santykinai ilgas iš nerūdijančio plieno pagamintus laikiklius, todėl yra pajėgus sukurti ryškų apšvietimą net ir greta ypatingai didelių svetainėse naudojamų stalų.

Ryškų apšvietimą naudojant „Yeelight Meteorite“ pavyksta pasiekti dėl tos priežasties, nes šiame šviestuve iš viso yra sumontuota net 280 LED šviestukai. Be to, gamintojas taip pat pabrėžia, jog „Yeelight Meteorite“ yra įdiegtas unikalus „side-lighting“ techninis sprendimas. Ši technologija naudoja specialią difuzinę plokštelę, kad sukurtų šviesos atspindžio efektą, kuris paprastai yra sutinkamas ir gamtoje. Būtent taikant šį principą „Yeelight Meteorite“ ir pavyksta sukurti itin natūralų patalpų apšvietimą.

Be to, būtina paminėti, jog „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvas turi reguliuojamo aukščio tvirtinimo mechanizmą, kuris šiuo atveju leidžia reguliuoti LED šviestuvo aukštį virš stalo 0,5 – 1,5 metro ribose. Gamintojas tvirtina, jog kokybiškam stalo apšvietimui yra rekomenduojamas 150 liuksų apšviestumas. Džiugu, jog dėka reguliuojamo aukščio šį rodiklį naudojant „Yeelight Meteorite“ lengvai gali pasiekti bet kuris šio LED šviestuvo pirkėjas.

Kitas svarbus „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvo privalumas – Ra 95 spalvų atkūrimo indeksas. Priminsime, jog Ra 100 dydžio indeksą sukuria saulė – tai natūrali dienos šviesa. Tuo tarpu, įprastai 60-80 Ra dydžio indeksą turi vidutinės klasės LED, o aukštos kokybės LED paprastai išsiskiria 80-95 siekiančiu Ra indeksu. Trumpai tariant, „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvo apšviesti objektai atrodo praktiškai lygiai taip pat natūraliai kaip ir esant natūraliam saulės apšvietimui.

Svarbu atkreipti dėmesį dar ir į tai, jog „Yeelight Meteorite“ leidžia keisti ne tik apšvietimo ryškumą, bet ir spalvinę šviesos temperatūrą. Kadangi naudojant šį LED šviestuvą spalvinę temperatūrą galima keisti nuo 2700 iki 6500 K, tai reiškia, jog patalpoje naudojant „Yeelight Meteorite“ galima turėti ne tik baltos ar geltonos spalvos, bet lygiai taip pat ir melsvos, raudonos, žalios ar bet kurios kitos spalvos apšvietimą. Toks „Yeelight Meteorite“ universalumas gali itin praversi namuose rengiamų vakarėlių metu.

Galiausiai maloniai stebina ir šio LED šviestuvo valdymo universalumas. Įprastai tokio tipo LED šviestuvus esame įpratę valdyti išmaniuoju telefonu, tačiau esant poreikiui „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvą dar galima valdyti ir išmaniųjų asistentų pagalba („Amazon Alexa“, „Google Assistant“). Būtina pridėti dar ir tai, jog „Yeelight“ – tai „Xiaomi“ priklausantis prekinis ženklas, todėl šį LED šviestuvą taip pat galima valdyti ir naudojant, pavyzdžiui, „Xiaomi“ gamintojo belaidę kolonėlę.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.95 balai iš 5 (55 vertinimai)
  • Šviesos srautas:  1800 liumenų.
  • Spalvos temperatūra: 2700 – 6500 K.
  • Galia: 35 W.
  • LED: 280 vnt.
  • Spalvų atkūrimo indeksas: 95 Ra.
  • Ryšiai: „Bluetooth“ ir „WiFi“.
  • Tvirtinimo būdas: paviršinis ant lubų.
  • Išskirtinės funkcijos: atsparus dulkėms (IP50); valdymas išmaniuoju telefonu bei išmaniaisiais asistentais („Amazon Alexa“, „Google Assistant“); itin tikslus spalvų atkūrimo lygis; reguliuojamas pakabinimo aukštis.
  • Matmenys ir svoris: 90 x 7 x 4 cm; 2 kg.

8. Su nuolaidos kuponu siūlomas elektrinis dantų šepetėlis „Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“

6.78€ | 37 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB-HBZXMTBJ

Tai turbūt pats pigiausias elektrinis dantų šepetėlis iš „Xiaomi“. Jis kainuoja kone kaip įprastas dantų šepetėlis, tačiau „Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“ tikrai turi kuo pasigirti.

Kaina

Tikrinta 2019 10 25

  • „Gearbest“ - 6.78€
  • Tai mažiausia kaina
  • nuolaidos kuponas GB-HBZXMTBJ
  • 0.08€ už siuntimą į Lietuvą.

„Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“ turi švelnius šerelius; palaiko du dantų valymo režimus; kas 30 sekundžių informuoja, kad metas keisti dantų valymo pusę; yra visiškai atsparus vandeniui (IPX7 standartas); lengvas ir patogus naudotis, o baterijos energijos užteks 30 dienų.

Gamintojas nurodo, kad bateriją su pakuotėje esančiu USB laidu įkrausime per 4 valandas. Ir nors tai nėra labai jau greitai, bet atsižvelgiant į tai, kad to nereikės daryti visą mėnesį, rezultatas yra puikus.

Beje, pakuotėje be USB laido ir elektrinio dantų šepetėlio, dar rasime šepetėlio galvutę ir naudojimosi instrukciją kinų kalba.

Pastaroji greičiausiai nelabai pravers, tačiau didelio mokslo naudotis tokiu daiktu ir neprireiks. Šiek tiek dantų pastos, ant korpuso esančiais mygtukais pasirenkame valymo režimą - silpną ar stiprų - ir pradedame valytis dantis.

„Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“ yra tokių išmatavimų: 20.50 x 5.80 x 1.89 cm ir sveria tik 46 gramus.

Tai kompaktiškas elektrinis dantų šepetėlis, kuris puikiai tinka dar tik norintiems išbandyti tokį įrenginį ir vaikams. Už tokią kainą, tai tiesiog nuostabus elektrinis dantų šepetėlis.

Dabartinė 6.78€ kaina yra mažiausia šio dantų šepetėlio kainų istorijoje:

9. 15 % nuolaida vienam perkamiausių veidrodėlių „Xiaomi Mijia Intelligent portable makeup mirror“

11.61€ | 15 % nuolaida4.9 balai iš 5 (3045 vertinimai)

Šis „Xiaomi“, o tiksliau dviejų jos dukterinių kompanijų „JORDAN“ ir „JUDY“ veidrodėlis yra vienas perkamiausių Aliexpress.com internetinėje parduotuvėje.

Kaina

Tikrinta 2019 10 25

  • Aliexpress - 11.61€
  • 15 % nuolaida;
  • siuntimas į Lietuvą už 4.09€

Šį produktą užsisakė daugiau nei 8000 pirkėjų, kurie paliko virš 3000 atsiliepimų ir šiam veidrodėliui davė 4,9 balus iš 5 galimų. Tai kuo gi atrodytų paprastas veidrodėlis taip patiko pirkėjams?

Tuo, kad „Xiaomi“ ir jos dukterinės kompanijos pačiam paprasčiausiam daiktui suteikė puikią išvaizdą ir smagių privalumų, kurių neturi kiti panašūs produktai.

Šis veidrodėlis iš esmės yra skirtas pasidaryti sau makiažą, tačiau jį galima naudoti ir kitomis aplinkybėmis. Jis turi atlenkiamą kojelę, tad veidrodėlį galima pastatyti bet kurioje kambarioje vietoje.

Tačiau įdomiausia dalis, kad šis veidrodėlis turi 1200 mAh talpos įkraunamą bateriją ir į prisilietimus reaguojantį ekraną. Tikrai taip, perskaitėte teisingai. O kam gi veidrodžiui baterija?

Ji yra reikalinga tam, kad maitintų aplink veidrodžio rėmo kraštus išdeliotiems šviesos diodams. Su į prisilietimus reaguojančiu mygtuku yra keičiamas švietimo ryškumas.

Gamintojas nurodo, kad yra palaikomi 3 skirtingi švietimo intensyvumo lygiai. O štai, kaip šviečiantis veidrodėlis atrodo praktiškai, nuotraukomis dalinasi pirkėjai (1 foto, 2 foto).

Nenuostabu, kad tokie dalykai žavi pirkėjus ir ypatingai moteris. Joms toks veidrodėlio dizainas, kompaktiški išmatavimai - 16,8 x 23,8 cm - ir papildomas švietimas tampa ne tik praktiškais dalykais, bet tiesiog smagiomis savybėmis. Juk tokio „Xiaomi“ veidrodėlio net neverta lyginti su paprastu veidrodėliu.

10. 53 % nuolaida belaidėms ausinėms „Haylou GT1 TWS“

16.96€ | 53 % nuolaida4.8 balai iš 5 (23232 vertinimai)

„Haylou GT1 TWS“ - tai yra pačios perkamiausios belaidės ausinės iš Aliexpress virš 10€ ir turinčio 4.8 balo įvertinimą iš pirkėjų. Ir oficialioje Haylou parduotuvėje šioms ausinėms pirkėjai jau yra palikę virš 21 tūkst. atsiliepimų. Tad nekeista, kad užteko šias ausines pristatyti ir jos iš karto tapo perkamiausia savaitės preke. 

Puikiai supakuotos ir atkeliavo ypatingai greitai. Haylou GT1 TWS ausines gavau per 12 dienų nuo užsakymo pateikimo. Pagaminimo kokybė labai gera. Kaip už tokią kainą - jokių priekaištų. Garso kokybė taip pat labai gera. Bluetooth ryšys stiprus ir veikia be problemų. Deja, bet aplinkos triukšmo ausinės neslopina, tačiau Haylou GT1 TWS atlieka savo darbą ir jomis esu patenkinta. (G***r)

Kaina

Tikrinta 2019 10 25

  • Aliexpress - 16.96€
  • 53 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

Daugelis jų yra labai teigiami ir ne vienas pirkėjas iš Lietuvos teigia, kad „Haylou GT1 TWS“ yra puikios belaidės ausinės.

„Haylou GT1 TWS“ yra belaidės TWS ausinės, o tai reiškia, kad jas iškart galima naudoti abi arba po vieną.

Tai yra patogu jei ketinate ausines naudoti, kaip laisvų rankų įrangą ir reikia girdėti kas dedasi aplinkui. Galite naudoti vieną ausinę, o paskui, kai jos baterijos energija išseks, naudoti kitą ausinę.

Muzikos ir pokalbio valdymas vyksta liečiant ausinių išorinę dalį.

Ausinės yra laikomos kokybiškame ir tvirtame dėkliuke, kuriame jos ir yra įkraunamos. O energijos suvartojimo rodikliai yra tikrai geri. Dėkliuko turimos 300 mAh baterijos energijos užteks net 12 val. - vienu įkrovimu ausinių energijos užteks 3,5 val.

„Haylou GT1 TWS“ ausinės aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 technologiniu sprendimu ir yra suderinamos su išmaniaisiais telefonais bei kitais įrenginiais.

Šios šaunios ir nebrangios belaidės ausinės yra atsparios drėgmei (IPX5 standartas), tad tinka tiek sportuojant, tiek ir netikėtai užklupus lietui.

„Haylou GT1 TWS“ turi 7,2 mm diafragmas, kurios užtikrina 20-20000Hz dažnio atsaką, 32 omų varžą ir maksimalų 110±5 dB garso lygį.

Gamintojas taip pat pabrėžia ir tai, kad „Haylou GT1 TWS“ ausinėse yra įdiegta triukšmo slopinimo technologija (DSP), tad pokalbių metu pašnekovas jus puikiai girdės.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: