TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pradžiai: nuolaidų kuponai „Xiaomi Wowstick 21 in 1“ atsuktuvui, vienam geriausių temperatūros ir drėgmės matuoklių, iš Lenkijos sandėlio perkamiausias AliExpress rankinis siurblys „Xiaomi Dreame V9P“ (Video, 2019 m. 44 savaitė)  ()

- 23 % nuolaida atsuktuvui-suktuvui „Xiaomi Wowstick 21 in 1“ (su nuolaidos kuponu)

- 45 % nuolaida vienam geriausių temperatūros ir drėgmės matuoklių „Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“ (su nuolaidos kuponu)

- 25 % nuolaida populiariausioms belaidėms ausinėms „Xiaomi Redmi Airdots“ (su nuolaidos kuponu)

- 42 % nuolaida „Xiaomi“ vandens kokybės matuokliui

- 14 % nuolaida „Xiaomi“ rankšluosčiams

- 50 % nuolaida įspūdingų parametrų robotui dulkių siurbliui „MOLISU V8S PRO“ (iš Čekijos sandėlio)

- 18 % nuolaida belaidžiui dulkių siurbliui „Xiaomi Dreame V9P“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 35 % nuolaida LED šviestuvui „Yeelight YLXD41YL“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 37.10€ nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Redmi 8A“ (su nuolaidos kuponu)

- 28.96€ nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Redmi 8“ (su nuolaidos kuponu)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Su nuolaidos kuponu siūlomas atsuktuvas-suktuvas „Xiaomi Wowstick 21 in 1“

12.73€ | 23 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBAFF081212 | 4.85 balai iš 5 (92 vertinimai)

„Jei tik man ką nors reikia suremontuoti – aš iškart naudojuosi Xiaomi WowStick 1F. Iš pliusų galiu iškart pasakyti, kad pakuotėje yra neįtikėtinai didelis kiekis antgalių, plius dar papildomai gaunate ir Xiaomi WowStick 1F laikymo stotelę. Atsuktuvą galima joje pastatyti, nors turiu pastebėti, kad atsuktuvas joje šiek tiek juda. Asmeniškai norėčiau, kad pastatytas atsuktuvas laikytųsi tvirčiau – tad šiuo klausimu yra tam tikras minusas.

Asmeninė nuomonė po 9 mėnesių su „Xiaomi WowStick 1F“ atsuktuvu-suktuvu: „aukščiausios kokybės gaminys - negaila nei vieno išleisto cento. Rekomenduoju visiems“ („Xiaomi WowStick 1F“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 10 29

  • Gearbest - 12.73€ (21 in 1)
  • su nuolaidos kuponu GBAFF081212
  • Aliexpress - 16-60 eurų už rinkinį.

Xiaomi WowStick 1F palaiko du režimus, tad su juo galima atsukti ir prisukti. Aš jau labai seniai neperku tokių įrenginių, kurie būtų maitinami baterijomis ir man tai atrodo pasenusi technologija, o čia – Xiaomi WowStick 1F turi microUSB jungtį, įkrovei jo bateriją ir keletui savaičių galima pamiršti šį reikalą.

Žinoma, reikia būti objektyviems ir suprasti, kad jei šiuo įrankiu naudositės kasdien ir daug – tai jo baterijos greičiausiai užteks savaitei. Bet jeigu taip, kaip aš – keletui kartų per savaitę po pusvalandį ar valandą, tada keletą savaičių jo baterija tikrai atlaikys.

Aišku daug priklauso ir nuo to, kokio sudėtingumo ir sunkumo užduotys teks Xiaomi WowStick 1F atsuktuvui-suktuvui, tačiau man jo baterijos užtenka tikrai ilgam, o taip pat patogus dalykas, kad yra LED indikatorius, pagal kurį galima suprasti kiek dar liko baterijos energijos.

O kaip gi antgaliai? Tai turbūt svarbiausias dalykas ir aš juos išbandžiau įvairiose sąlygose. Galiu pasakyti, kad antgaliai yra neįtikėtinai tvirti ir kokybiškai. Man greičiau nudilo atsukamų ir užsukamų varžtų galvutės nei Xiaomi WowStick 1F pakuotėje esantys antgaliai.

Beje, Xiaomi WowStick 1F atsuktuvui-suktuvui tinka tiek Xiaomi, tiek ir kitų firmų antgaliai, kadangi jie padaryti pagal bendrus standartus ir dėl to nėra jokių pretenzijų.

Patys mygtukai Xiaomi WowStick 1F korpuse yra kokybiški ir iš pradžių atrodė, kad aš juos galiu paspausti ir tuo metu, kai to nenoriu daryti, bet tereikia prie šio įrankio, kaip ir prie daugelio kitų, priprasti ir viskas.

Aš galėjau įsigyti visai kitą atsuktuvą ir jūs galite įsigyti gerokai pigesnį ar brangesnį, su didesniu ar mažesniu priedų skaičiumi suktuvą-atsuktuvą, bet aš įsigijau Xiaomi WowStick 1F ir dėl to nė trupučio nesigailiu.

Ir jei aš tuo metu, kai pirkau Xiaomi WowStick 1F, būčiau apie jį tiek žinojęs kiek dabar, turėjęs tiek patirties – net nesusimąstydamas jį pirkčiau.

Tikrai galėčiau įsigyti pigesnę alternatyvą, tačiau aš to paprasčiausiai nenoriu. Man Xiaomi WowStick 1F labai patinka ir aš jau žinau, kad jei tai Xiaomi – tai reiškia, kad gausiu puikios kokybės daiktą.

O jei ne, tai tada padarysiu tokią apžvalgą, kad visi apie tai sužinos. Bet man dar taip nenutiko. Žinoma, kaip ir su kiekvienu daiktu, po kurio laiko kas nors gali pasirodyti, bet po beveik metų laiko su Xiaomi WowStick 1F dar nieko blogo nenutiko.

Galiu pasakyti, kad šis Xiaomi atsuktuvas yra nuostabus. Jo pagaminimo kokybė puiki – niekas niekur nekliba, nejuda. Viskas pagaminta tvirtai ir labai kokybiškai.

Per visą šį 9-10 mėnesių laiką nebuvo nei vienos akimirkos, kad būčiau gailėjęsis šiuo pirkiniu.

Aukščiausios kokybės gaminys; labai šaunus dalykas yra jo pašvietimas – ryškus ir gelbstintis darbuojantis tamsioje vietoje; puikūs, tvirti ir keičiami antgaliai. Dar nei vienas nei sulūžo, nei sudilo nuo naudojimo. Nuostabus įrankis – nesigailiu nei vienu centu, kurį sumokėjau už šį atsuktuvą. Rekomenduoju visiems.“

2. Su nuolaidos kuponu siūlomas vienas geriausių temperatūros ir drėgmės matuoklių „Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“

8.15€ | 45 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB083001 | 4.83 balai iš 5 (36 vertinimai)

„Tėtis manęs paprašė surasti kambario termometrą ir aš gana aktyviai ieškojau tinkamo modelio. Reikėjo, kad jis tiksliai rodytų temperatūrą, drėgnumą, būtų paprastai valdomas – be jokių išmaniųjų programėlių – gražaus dizaino, su E-ink ekranu ir su ilgai tarnaujančia baterija. Žinoma, ir už padorią kainą. Ir štai, pasirinkau Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201 modelį.“

Įspūdžiai po 6 mėn naudojimosi - „Tai vienas geriausių temperatūros ir drėgmės matuoklių už labai padorią kainą“ („Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 10 29

  • Gearbest - 8.15€
  • su nuolaidos kuponu GB083001
  • 45 % nuolaida;
  • siuntimas į Lietuvą už 0.25€
  • Aliexpress - 9.29€
  • 22 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Apžvalgininkas gana išsamiai aptaria šį „Xiaomi“ drėgmės bei temperatūros matuoklį, palygina jo ekrano rodmenų ryškumą su senesniu modeliu ir su išmania bei gerokai daugiau rodmenų rodančia orų stotele.

„O kodėl gi pasirinkau būtent šį drėgmės ir temperatūros matuoklį? Pagrindinė priežastis buvo jo turimas E-ink ekranas.

Toks ekranas naudoja labai mažai energijos, tačiau yra ryškus, skaitmenys dideli ir puikiai matome iš bet kokio kampo.“

Tačiau pradėkime nuo pakuotės ir apžvalgininkas teigia, kad „Xiaomi Miaomiaoce“ atkeliauja simpatiškoje, paprastoje ir tvarkingoje dėžutėje, ant kurios nurodyta produkto pagaminimo data, o nugarėlėje pagrindinės techninės charakteristikos.

Pakuotėje yra stovelis, į kurį galima pastatyti šį matuoklį; taip pat lipdukas, su kuriuo yra galimybė orų stotelę prilipdyti prie sienos; bei magnetukas, kurį pritvirtiname prie „Xiaomi Miaomiaoce“ nugarėlės (pažymėta vieta) ir tada šį prietaisą galime pritvirtinti prie šaldytuvo ar kt.

Taip pat pakuotėje yra naudojimosi instrukcija kinų kalba ir pats oro temperatūros bei drėgmės matuoklis „Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201“.

Jo nugarėlė nusiima ir čia įdedama sagos formos 3V „CR2032“ baterija. Ji jau yra įdėta ir atskirai pirkti nereikės. Taip pat gamintojas nurodo, kad jos užteks metams laiko.

Be to, nugarėlėje yra mygtukas, kuriuo keičiami temperatūros parametrai: Celsijaus arba Farenheito laipsniai bus rodomi ekrane. Matavimo diapazonas Celsijaus laipsniais yra nuo 0 iki 60 laipsnių – su 0,3 laipsnio paklaida.

Apžvalgininkas teigia, kad „Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201“ korpusas yra balto plastiko, ekranas taip pat dengtas permatomo plastiko apsauga ir žiūrėjimo kampas į ekrane pateikiamą informacija yra maksimaliai platus.

Net ir žiūrint iš itin aštraus kampo, vaizdas yra ryškus, skaičiai neiškraipyti, puikiai matomi. Štai galite įsitikinti koks didelis skirtumas, palyginus informacijos pateikimą „Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201“ ekrane, su paprasta orų stotele.

Apžvalgininkas „Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201“ matuoklio rodmenis palygino su turima tikra orų stotele ir teigia, kad:

„Mane labai nustebino Xiaomi matuoklio tikslumas. Orų stotelė ir Xiaomi matuoklis parodė praktiškai tokius pačius kambario temperatūros ir drėgmės rodiklius.

Taip pat nusprendžiau pasižiūrėti, kaip gi Xiaomi matuoklis darbuojasi esant žemesnei temperatūrai ir įdėjau jį į šaldytuvą. Tad jo išmatuoti rezultatai, buvo labai arti tų, kuriuos parodė orų stotelė (žiūrėti OUT rezultatus aut. past.) - 12 laipsnių prieš 11,8 ir identiškas 51 proc. drėgnumas.“

Galutinis verdiktas

„Palyginęs su kitais dviem prietaisais galiu pasakyti, kad Xiaomi Miaomiaoce rodo teisingus drėgmės ir oro temperatūros rodiklius.

Labai gražus ir ryškus E-ink ekranas, į kurį galima žiūrėti iš bet kokio kampo ir vaizdas lieka neiškreiptas. Be to, toks ekranas sunaudoja mažai energijos.

Duomenys yra atnaujinami maždaug kas minutę ir kokioms 1-2 sekundėms ekrane dingsta vaizdas, kad būtų įkelti nauji rodmenys.

Prietaisas puikus – tinka prie bet kokio interjero. Mano tėvai jau šešis mėnesius naudojasi Xiaomi Miaomiaoce ir juo yra labai patenkinti.“

3. Su nuolaidos kuponu ir rekordiška kaina populiariausios belaidės ausinės „Xiaomi Redmi Airdots“

15.12€ | 25 % nuolaida + nuolaidos kuponas S399A133A618D000 | 4 balai iš 5 (1 vertinimai)

„Xiaomi“ pradėjo leisti atskirą produktų liniją su „Redmi“ prekės ženklu ir naujausias jų produktas yra belaidės „Xiaomi Redmi Airdots“ ausinės. Net ir apžvalgininkas pripažįsta, kad „už tokią kainą, tai yra bomba“ ir šiuo metu tai yra perkamiausios belaidės ausinės iš Kinijos. 

„Už tokią kainą, tai yra bomba“ - su nuolaidos kuponu parduodamoms „Xiaomi Redmi Airdots“ belaidėms ausinėms gerų žodžių negaili ir apžvalgininkas

O, žmogau, už centus radau nuostabų daiktą. Mane dabar tiesiog užvaldė emocijos, bet kitaip negaliu.

Populiariausios 2019 metų belaidės ausinės - kuo skiriasi valdymas, garso kokybė, kokiai muzikai yra tinkamiausios („Xiaomi Redmi Airdots“ ir „Haylou GT1 TWS“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 10 29

  • Gearbest - 15.12€
  • su nuolaidos kuponu S399A133A618D000
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Cafago 20.20€
  • 54 % nuolaida

Pats pirmas ir į akis krentantis dalykas yra šių belaidžių ausinių dizainas. Jos atrodo labai šauniai. Tiek pats dėkliukas, kuris veikia ir kaip įkrovimo stotelė, tiek pačios ausinės.

Kiekviena ausinė turi po 40 mAh talpos bateriją, o dėkliukas 300 mAh talpos. Tad ausines galima pakartotinai įkrauti 2-3 kartus.

Taip pat gamintojas nurodo, kad ausinių baterijų energijos užteks klausytis muzikos 4 valandas, o su dėkliuko sukaupta energija – iki 12 valandų.

Ausinių įkrovimas užtrunka 1,5 valandos, o pačio dėkliuko iki 2 valandų.

Viena ausinė sveria vos 4,1 gr. ir puikiai laikosi ausų landoje. „Xiaomi Redmi Airdots“ suprojektuotos taip, kad jas būtų galima naudoti ir intensyviai sportuojant.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ technologiją, tad gali būti susietos su įvairiais įrenginiais ir užtikrinamas stabilus bei greitas duomenų perdavimas.

Signalas perduodamas iki 10 metrų spinduliu, o pačių ausinių susiejimas su išmaniuoju telefonu yra greitas ir paprastas.

Žinoma, šias ausines galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą bei kalbėtis su savo pašnekovu.

Taip pat jos palaiko balso asistentą, geba rasti telefoną, įjungia navigaciją, išsiunčia „WeChat“ žinutę ir net padaro nuotrauką. Akivaizdu, jog tai šioms ausinėms suteikia tik dar daugiau privalumų.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko 20-20000 Hz dažnio diapazoną, 16 omų varžą, maksimalus garso lygis siekia 98 dB, o 7.2mm dinaminiai transduktoriai užtikrina stiprius žemus tonus, delikačius vidutinius ir kokybiškus aukštus tonus.

Gamintojas taip pat nurodo, kad naudojama protinga DSP triukšmo mažinimo technologija pašalina aplinkos triukšmą, tad visiškai nereikia jaudintis dėl skambučių kokybės.

4. Mažiausia kaina „Xiaomi“ vandens kokybės matuokliui

6.33€ | 42 % nuolaida | 4.91 balai iš 5 (1211 vertinimai)

Tikriausiai ne kartą esate susimąstę - ar namie iš čiaupo bėga pakankamai tyras vanduo? O galbūt reikėtų investuoti į papildomus filtrus? O kaip dėl vandens iš čiaupo kitose šalyse, kurias tenka aplankyti? Vanduo mums yra gyvybiškai svarbus, tačiau niekada negalime būti tikri, kad jo kokybė yra gera, nebent nuolat perkame brangius jo butelius iš parduotuvės. Visgi, „Xiaomi“ siūlo pigų prietaisą, užbaigiantį šias dvejones.

Ko iš tikro vertas neįtikėtinai pigus „Xiaomi“ vandens kokybės matuoklis: nuo vartotojų atsiliepimų iki praktinių eksperimentų

„Xiaomi“ vandens kokybės matuoklis laimėjo prestižinį Vokietijos „IF“ apdovanojimą.

Kaina

Tikrinta 2019 10 29

  • Gearbest - 6.33€
  • tai mažiausia kaina
  • 42 % nuolaida;
  • siuntimas į Lietuvą už 0.25€

Šis mažas rašiklį primenantis prietaisas, kurį matote nuotraukose, yra mobilus „Xiaomi“ vandens kokybės matuoklis. Nepaisant išvaizdos ir dydžio, tai yra labai naudingas prietaisas. Jis matuoja vandenyje ištirpusių mineralų kiekį ir gali padėti nuspręsti, ar reikia investuoti į papildomus filtrus. „Xiaomi“ vandens kokybės matuoklis nustato tokių medžiagų kaip sunkiųjų metalų (švino, vario, cinko ir t. t.), neorganinių druskų (magnio, kalcio) ir žalingų organinių medžiagų koncentraciją vandenyje.

Prietaisas yra neįtikėtinai paprastas. Tereikia jo galą įmerkti į stiklinę su vandeniu (jis negali analizuoti tekančio vandens) ir palaukti, kol jis pateiks tam tikrą skaičių. Pagal jį galima nuspręsti, ar vanduo yra tyras, ar jis tinkamas gerti, ar reikalingas papildomas filtravimas ir taip toliau. Tikriausiai manote, kad mūsų kraštuose šios informacijos nereikia - iš čiaupo tikrai bėga švarus vanduo. Ir iš tikrųjų, Lietuvoje vanduo yra neįtikėtinai švarus, tačiau iki mūsų namų jis teka įvairiausiai vamzdžiais, iš kurių gali prisigaudyti ir žalingų medžiagų.

Šis prietaisas padės ir tiems, kurie namuose turi įsirengę vandens filtrus. Kasetes, pagal gamintojo reikalavimus, reikia dažnai keisti. Visgi, naudotojai pastebi, kad vandens kokybė išlieka aukšta ir pasibaigus numatytam filtro kasetės tarnavimo laikui. Galiausiai, net jei esate užtikrintas vandens kokybe namuose, turėti šį įrenginį pravers, kai susiruošite į kelionę.

„Xiaomi“ vandens kokybės matuoklis veikia labai paprastai. Tereikia pripildyti stiklinę vandens, įmerkti prietaiso elektrodus ir palaukti maždaug 3 sekundes. Matuoklis pats prisitaikys prie vandens temperatūros ir parodys tikslų priemaišų kiekį. Jei jų kiekis viršija 600 ppm, tokio vandens gerti nereikėtų, tačiau 300 ppm vandenį būtų galima filtruoti.

Dabartinė 6.33€ kaina yra mažiausia šio vandens kokybės matuoklio kainų istorijoje:

5. 14 % nuolaida „Xiaomi“ rankšluosčiams

8.06€ | 14 % nuolaida | 4.86 balai iš 5 (1439 vertinimai)

Rankšluosčiai yra vienas tų dalykų, kurių niekada nebus per daug. Net „Xiaomi“ gamina rankšluosčius, kurie, kaip teigiama, yra vieni geriausių už tokią kainą.

Visų pirma, jie yra pasiūti iš švediško audinio, kuris yra atsparūs pelėsiui, bakterijoms ir erkutėms. Dėl ypatingos dažymo ir audimo technologijos šie rankšluosčiai išlaiko savo spalvas. Galiausiai, jie neyra, neatsikrato savo siūlų.

Verta paminėti ir svarbiausias „Xiaomi“ rankšluosčių savybes - vieno tokio rankščluosčio išmatavimai - 76 X 34 cm. Kaip rašoma komentaruose, „Xiaomi“ rankšluosčiai pasižymi puikiomis sugėrimo savybėmis, yra lengvi ir purūs.

6. Iš Čekijos sandėlio siūlomas įspūdingų parametrų robotas dulkių siurblys „MOLISU V8S PRO“

180.98€ | 50 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4 balai iš 5 (1 vertinimai)

Už tokią kainą „MOLISU V8S PRO“ robotas dulkių siurblys pasižymi puikiomis techninėmis charakteristikos: siurbimas ir grindų plovimas, net 2000 Pa siurbimo galia, o 2600 mAh talpos baterijos užteks išvalyti 200 m2 plotui.

Kaina

Tikrinta 2019 10 29

  • Gearbest - 180.98€
  • iš Čekijos sandėlio
  • 50 % nuolaida
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

Trumpai:

  • net 2000 Pa galia - priklauso galingiausių robotų-siurblių klasei;
  • plovimas ir siurbimas;
  • giroskopinė navigacija;
  • pagal kainą, sandėlį ir parametrus turbūt geriausias roboto siurblio pasiūlymas šiuo metu

Šaunu yra ir tai, kad „MOLISU V8S PRO“ robotą dulkių siurblį galima valdyti tiesiog su išmaniuoju telefonu.

Tereiks atsisiųsti bei įsidiegti programėlę ir galėsime rinktis valymo režimus, robotą valdyti rankiniu būdu, peržiūrėti valymo informaciją ir kt..

7. Iš Lenkijos sandėlio su 18 % nuolaida perkamiausias AliExpress belaidis dulkių siurblys „Xiaomi Dreame V9P“

215.97€ | 18 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (2593 vertinimai)

„Dreame V9P“ yra visiškai naujas „Xiaomi“ rankinis siurblys, pristatytas 2019 metų vasaros pabaigoje, tačiau jau tapo pačiu perkamiausiu rankiniu siurbliu Aliexpress parduotuvėje ir tikrai ne veltui.

2019 m. vasaros naujiena iš „Xiaomi“: labai geros kainos, net 20 kPa galios rankinis siurblys „Dreame V9P“ su fantastiškai patogiu laikikliu - dar geriau nei „Roidmi F8“? („Dreame V9P“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 10 29

  • Aliexpress - 215.97€ (5500 užsakymų)
  • iš Lenkijos sandėlio
  • 18 % nuolaida
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Gearbest - 217.18€
  • 25 % nuolaida
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

„Xiaomi Dreame V9P“ pasižymi puikia pagaminimo kokybe ir labai geromis techninėmis savybėmis: 20 000 Pa siurbimo galia, puikus penkių etapų HEPA filtravimas - atgal išleidžia iki 99,99 proc. išvalytą orą, vienu įkrovimu gali dirbti iki 60 min. Išties šaunios savybės.

„Xiaomi Dreame V9P“ siurblys sulaukia labai daug gerų pirkėjų atsiliepimų ir pirkėjai iš Lietuvos džiaugiasi grietu siurblio pristatymu, kad nereikėjo mokėti papildomų mokesčių už muitą, labai gera siurblio pagaminimo kokybe, didele jo galia ir puikiu veikimu.

O štai šis apžvalgininkas detaliai išbandė bei ištestavo „Xiaomi Dreame V9P“ ir teigia, kad:

„Neįsivaizduoju iš kur jis sugebėjo susiurbti tiek daug atliekų, visokių smulkių dalelių, bet esu praktiškai šokiruotas – atrodo taip, tarsi aš iki šiol namų būčiau netvarkęs.

Siaubingai daug atliekų susiurbė Dreame V9P ir aš net nedarysiu atskirų testavimų, kaip siurblys siurbia ryžius, monetas ir panašiai. Jis labai galingas ir puikiai susidoroja su visomis užduotimis.

Čia būtent tas atvejis, kai išbandęs daiktą esu 100 % įsitikinęs jo kokybe, veikimo efektyvumu ir galiu nuoširdžiai rekomenduoti. Dreame V9P tikrai puikus belaidis dulkių siurblys ir jis pilnai gali užimti stacionaraus, įprasto dulkių siurblio vietą.“

8. Iš Čekijos sandėlio ir su nuolaidos kuponu siūlomas LED šviestuvas „Yeelight YLXD41YL“

63.35€ | 35 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas YEE320NEW | 4.82 balai iš 5 (11 vertinimai)

„YEELIGHT YLXD41YL“ yra 32.00 x 32.00 x 7.30 cm dydžio ir 1,94 kg svorio pakabinamas LED šviestuvas.

Kaina

Tikrinta 2019 10 29

  • Gearbest - 63.35€
  • iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu YEE320NEW
  • Taikoma 35 % nuolaida;
  • siuntimas į Lietuvą už 5.59€

Gana kompaktiškas ir tuo pačiu labai kokybiškas, funkcionalus šviestuvas, kurio šviesos spalvos temperatūrą galima reguliuoti 2700 – 6000 K diapazone.

Ryškumas siekia iki 1800 lm, todėl sau tinkančius ir patinkančius nustatymus suras kiekvienas.

Geriausia tai, kad 28 W šviestuvas naudoja mažai elektros ir jį galima valdyti pulteliu, išmaniuoju jungikliu, balsu ir išmaniosiomis programėlėmis. Tokio galingumo užtenka apšviesti 15 m2 plotui.

Šiestuvas yra labai paprastai ir greitai pritvirtinamas, o jo korpusas yra pagamintas taip, kad į vidų nepatenka dulkės ir vabzdžiai.

Taip pat labai svarbu ir tai, kad „YEELIGHT YLXD41YL“ šviestuvas užtikrina 95 Ra spalvos atkūrimo indeksą, tad kambaryje esančių daiktų spalvos atrodo natūraliai.

Taip pat yra palaikomi „Moonligth“ ir „Sunlight“ režimai, o visas šviestuvos valdymas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu bei išmaniuoju telefonu (tereikia atsisiųsti Yeelight programėlę).

9. Su nuolaidos kuponu siūlomas išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi 8A“

89.59€ | nuolaidos kuponas GBRMI8A01

„Xiaomi Redmi 8A“ yra vienas iš naujausių „Redmi“ linijos išmaniųjų telefonų, kuris rinkoje pasirodė tik šių metų rugsėjo mėn.

Kaina

Tikrinta 2019 10 29

  • Gearbest - 89.59€ (juodas)
  • su nuolaidos kuponu GBRMI8A01
  • Gearbest - 89.59€ (mėlynas)
  • su nuolaidos kuponu GBRMI8A02
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą registruotu paštu.

Tai yra super biudžetinio segmento atstovas, bet ir kaip jau esame įpratę - net ir biudžetiniai „Xiaomi“ daiktai pasižymi puikiomis savybėmis.

„Xiaomi Redmi 8A“ turi 2 GB RAM ir 32 GB ROM. Vidinę atmintį taip pat galima padidinti su papildoma atminties kortele - iki 512 GB. Dedamos dvi nanoSIM kortelės ir atskirai microSD kortelė.

Telefone turime ganėtinai galingą 8-nių branduolių Snapdragon 439 procesorių ir Adreno 505 vaizdo plokštę. Darbuojasi su MIUI 10 operacine sistema, kurios pagrindas yra Android 9.0.

Taip pat šis išvaizdus telefonas turi 6,22 colių įstrižainės HD+ ekraną, su Corning Gorilla Glass 5 stiklo apsauga. Kaip tokio segmento atstovui - labai gera savybė.

Pats telefono korpusas yra iš plastiko, sveria 188 gramus ir yra tokių išmatavimų: 156,5 x 75,4 x 9,4 mm.

„Xiaomi Redmi 8A“ nugarėlėje turi 12 MP, f/1.8, kamerą, o priekyje - lašo formos išpjovoje - turime 8 MP, f/2.0 kamerą. Abi kameros geba filmuoti 1080p 30fps raiška.

Smagus dalykas, kad išmanusis turi išties talpią 5000 mAh bateriją ir palaiko greitąjį baterijos įkrovimą (18W) - per vieną valandą bateriją įkrausime iki 65 proc. Tiesą, šį įkroviklį teks įsigyti atskirai.

Galiausiai „Xiaomi“ susivokė, kad net ir biudžetiniuose telefonuose jau neturi būti atgyvenusios microUSB jungties, o ją privalo pakeisti naujoji C-tipo USB jungtis.

Svarbu paminėti ir tai, kad šiame super biudžetiniame telefone yra 3,5 mm audio jungtis, palaikomas FM radijas, Face ID, GLONASS, Beidou, GPS, Bluetooth 4.2, WiFi (2.4 ir 5 GHz) ir Lietuvoje esantys mobiliojo ryšio dažniai (B3, B7 ir B20). 

Iš esmės „Xiaomi Redmi 8A“ turi viską, ko tik gali prireikti išmaniajame telefone.

10. Su nuolaidos kuponu siūlomas išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi 8“

112.21€ | 1 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBREDMI801

„Xiaomi Redmi 8“ yra dar naujesnis išmanusis telefonas, kuris rinkoje pasirodė tik šį mėnesį. O kuo gi jis skiriasi nuo „Xiaomi Redmi 8A“? Tiesą pasakius skirtumų nėra tiek jau daug, bet į kai ką verta atkreipti dėmesį.

Kaina

Tikrinta 2019 10 29

3GB RAM + 32GB ROM

  • Gearbest - 112.21€ (mėlynas)
  • su nuolaidos kuponu GBREDMI801
  • Gearbest - 107.68€ (juodas)
  • su nuolaidos kuponu GBREDMI802

4GB RAM + 64GB ROM

  • Gearbest - 124.88€ (mėlynas)
  • su nuolaidos kuponu GBREDMI803
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą registruotu paštu.

„Xiaomi“, kaip ir daugelis kitų išmaniųjų telefonų kompanijų, tiesiog kepa išmaniuosius telefonus. Ir čia nieko keisto - taip bandoma gudrauti su pirkėjais ir pasiūlyti kuo didesnę išmaniųjų telefonų pasiūlą.

Štai ir turime „Xiaomi Redmi 8A“ bei „Xiaomi Redmi 8“. Pats pirmasis skirtumas yra tas, kad „Xiaomi Redmi 8“ turi daugiau operatyviosios atminties - 3 GB RAM prieš 2 GB RAM.

Visais kitais techniniais aspektais, čia yra identiški telefonai: vienodas procesorius, vaizdo plokštė, vidinė atmintis, palaikoma atminties kortelė, baterijos talpa, ekranas, Face ID ir t.t.

Tai nejau nėra daugiau jokių skirtumų? Yra. „Xiaomi Redmi 8“ gale turi dvi kameras: 12 MP, f/1.8 ir dar 2MP gylio jutiklį. Priekyje yra lygiai tokia pati 8 MP, f/2.0 kamera.

Ir „Xiaomi Redmi 8“ nugarėlėje po kameromis turi įtaisytą pirštų atspaudų skaitytuvą. Tuo tarpu „Xiaomi Redmi 8A“ pirštų atspaudų skaitytuvo neturi. Na, o visais kitais aspektais, tai yra vienodi išmanieji telefonai.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: