2019 metų hitas - neįtikėtinai populiari „Xiaomi Mi Band 4“ apyrankė: ką apie ją sako skirtingos apžvalgos, kokie yra trūkumai ir kodėl ji taip mėgiama („Xiaomi Mi Band 4“ apžvalgų reitingas, Video, rekordinė kaina tarptautinei versijai)  ()

„Xiaomi Mi Band 4“ - neįtikėtinai populiari išmanioji apyrankė - vien AliExpress statistika rodo, kad ji nupirkta šimtais tūkstančių kartų. Tai - geras pasirinkimas visiems aktyvų gyvenimo būda propaguojantiems žmonėms. Spalvotas 0,95 colių AMOLED ekranas, 135 mAh baterija, nuotolinis muzikos grotuvo valdymas ir atsparumas vandeniui tikrai vilioja ne vieną. O ką apie šią apyrankę sako apžvalgininkai ir kuo ji skiriasi nuo kitų išmaniųjų apyrankių? Štai šiame apžvalgų reitinge ir surasite apžvalgininkų atsiliepimus apie šių metų topą - išmaniąją apyrankę „Xiaomi Mi Band 4“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jeigu dar neturite išmaniosios apyrankės arba ieškote naujesnio modelio, šiuo metu yra pati geriausia proga įsigyti „Xiaomi Mi Band 4“. 11.11 išpardavimo proga Kinijoje ši apyrankė pardavinėjama tiesiog fantastiškomis kainomis ir artimiausiu metu geresnių pasiūlymų tikėtis tikrai neverta:

  • Gearbest - tarptautinė versija 23,79 € su nuolaidos kuponu GBBAND4MI
  • Aliexpress - tarptautinė versija nuo 26€

„Xiaomi Mi Band 4“ apžvalgų apibendrinimas: iki 40€ tai pati geriausia 2019 m. išmanioji apyrankė

4,8 balai iš 5 | Pagal apžvalgų reitingą tai labai gera išmanioji apyrankė |

Atrinkome įdomiausias ir išsamiausias apžvalgas apie ypatingo populiarumo šiais metais sulaukusią „Xiaomi Mi Band 4“.

Šiame tekste rasite koncentruotą informaciją ir esminius momentus apie šią išmaniąją apyrankę.

Taip pat primename, kad naudojame daiktų vertinimo sistemą. Kaip sudarome apžvalgų reitingą ir kokiomis vadovaujamės taisyklėmis, galite plačiau susipažinti čia.

„Xiaomi Mi Band 4“ - kokybė tokia, kad neabejotinai bus 2019 metų hitas

5 balai iš 5 | čia rasite išsamią apžvalgą.

Tai yra viena pirmųjų apžvalgų, kurios autorius detaliai supažindina su tarptautinės versijos „Xiaomi Mi Band 4“ apyranke, jos galimybėmis ir „Mi Fit“ programėlės suteikiamais privalumais.

„Apibendrindamas galiu pasakyti, kad pirmasis įspūdis yra puikus. Xiaomi Mi Band 4 yra pagaminta labai kokybiškai.

Nuostabios kokybės, spalvotas ir didelis ekranas. Daugybė naudingų funkcijų. Patogi, graži išmanioji apyrankė. Net neabejoju, kad ji bus tokia pat populiari, kaip ir jos pirmtakė Mi Band 3.“

Įspūdžiai apie kinišką „Xiaomi Mi Band 4“ versiją: „Jau dabar ši apyrankė pardavinėjama už centus - net neįsivaizduoju prie ko galima prikibti už tokią kainą“

5 balai iš 5 | čia rasite išsamią apžvalgą.

Šis apžvalgininkas detaliai išbandė kinišką „Xiaomi Mi Band 4“ versiją, jos galimybes, funkcijas ir šiek tiek palygino su ankstesnėmis „Xiaomi Mi Band“ apyrankių versijomis bei ganėtinai panašia „Xiaomi Hey Plus“.

„Ką gi dar galiu pasakyti apie Mi Band 4. Ši išmanioji apyrankė jau dabar krečia rinką ir ją galima vadinti liaudies išmaniąja apyranke.

O jei kalbėti atvirai, tai aš tarsi ir turėčiau ieškoti prie ko prikibti, bet esant tokiai kainai – tiesiog nėra minusų. Jau dabar ji pardavinėjama už centus.

Dar ir dabar net ta pati Mi Band 2 veikia puikiai, labai gera išmanioji apyrankė, o naujoji Mi Band 4 – tiesiog kažkoks kosmosas.

Ir aš niekaip nesuprantu kam man tampytis į sporto salę ketvirtos kartos Apple Watch, jei naujoji Mi Band 4 užtikrina 90 procentų Apple Watch funkcijų. Be to, Mi Band 4 yra mažesnė, lengvesnė, baterija tarnauja ilgiau, o kainuoja bent 10 kartų pigiau, tad net jei ją pamesiu – man jos bus negaila.

Ir nepamirškite, kad Mi Band 4 nuolatos matuoja širdies ritmą, seka miego kokybę, informuoja apie gautus pranešimus ir skambučius, turi spalvotą ekraną, palaiko sporto režimus ir taip toliau.

Jei ieškote išmaniosios apyrankės, galite pirkti ir Mi Band 3, bet kai yra naujoji Mi Band 4 – nelieka prasmės dairytis į senesnę versiją.“

Neverta permokėti ten, kur nereikia: kuo iš tikro kiniška „Xiaomi Mi Band 4“ apyrankės versija skiriasi nuo globalios, ar verta dairytis į NFC versiją ir kaip gerokai sutaupyti?

neįtraukiama į bendro balo skaičiavimą | čia rasite išsamią apžvalgą.

Tikriausiai jau kilo klausimas: kuo iš tikro kiniška „Xiaomi Mi Band 4“ apyrankės versija skiriasi nuo globalios? O kaip dėl NFC versijos, galėsiu atlikti mokėjimus?

Apžvalgininkas detaliai paaiškina šių „Xiaomi Mi Band 4“ apyrankių versijų skirtumus ir kaip gerokai sutaupyti.

Paprasta gudrybė, kaip pakeisti „Mi Band 4“ ekranvaizdį: galima uždėti net ir savo nuotrauką (Apžvalga)

„Mano galutinė išvada yra labai aiški. Neverta permokėti ten, kur nereikia.

Juk kiniška Mi Band 4 versija, tai ne tas pats, kas perkant kinišką išmanųjį telefoną, kur tikrai nebus reikalingo B20 dažnio ir panašiai.

Šiuo atveju tai visiškai negalioja kiniškai Mi Band 4 versijai, nes ji niekuo nesiskiria nuo globalios versijos. Tereikia pasikeisti telefono kalbą ir apyrankės kalba pasikeis. Tad kam permokėti? Manau, kad atsakymas akivaizdus.“

Atrodo, kad „Xiaomi“ iš tikro sukūrė fantastišką apyrankę: štai dėl ko man taip patiko „Xiaomi Mi Band 4“, kokie įspūdžiai palyginus su 150€ kainuojančiu „Fitbit“ konkurentu ir prie ko dar galima prikibti

5 balai iš 5 | čia rasite išsamią apžvalgą.

„Xiaomi Mi Band 4“ išmaniąją apyrankę išbandėme ir mes patys. Ją detaliai ištestavome, išbandėme jos turimus sporto režimus, nuotolinį muzikos grotuvo valdymą ir t.t.

Taip pat palyginome „Xiaomi Mi Band 4“ žingsnių ir širdies ritmo matavimo rezultatus su 150€ kainuojančiu „Fitbit“ konkurentu ir testavimai parodė, kad „Xiaomi Mi Band 4“ savo funkcijas atlieka lygiai taip pat tiksliai. 

Visus detalius testus, jų rezultatus ir galutines išvadas rasite mūsų apžvalgoje.

„Apibendrindamas galiu pasakyti, kad už tokią kainą „Xiaomi Mi Band 4“ yra puiki išmanioji apyrankė. Žinoma, tai netobula išmanioji apyrankė ir kiekvienas galime prie ko nors prikibti, bet vertinant objektyviai - vargiai tokioje kainų kategorijoje būtų galima rasti ką nors geriau.“

3 didžiausi „Xiaomi Mi Band 4“ trūkumai ir kaip jų išvengti

4 balai iš 5

Šis apžvalgininkas teigia, kad „Xiaomi Mi Band 4“ yra šauni išmanioji apyrankė ir ją gali rekomenduoti kiekvienam, tačiau pastebi, kad ji turi 3 pagrindines problemas:

  • Miego sekimas. Apyrankė pradeda fiksuoti miegą ir tuo metu, kai dar tik gulima lovoje ir žiūrimas televizorius, tačiau iš tikrųjų nėra miegama. Tad apyrankė dažniausiai priskaičiuoja daugiau miego valandų, nei yra iš tikrųjų.
  • Ekrano aktyvavimas. Apžvalgininkas teigia, kad pasukus riešą, „Xiaomi Mi Band 4“ ekranas ne visada aktyvuojasi. Visgi, komentarų skiltyje apžvalgininkui rekomenduojama kiek daugiau pasukti riešą ir tada nebus tokios problemos.
  • Ekrano kvailiojimas esant vandenyje. Teigiama, kad esant baseine ir sušlapinus apyrankę, yra labai sudėtinga pasirinkti sporto režimą ir ekranas reaguoja į vandens lašelius.

Kadangi mes patys išbandėme „Xiaomi Mi Band 4“, tai galime patvirtinti visus šiuos pastebėjimus - jie yra daugiau mažiau teisingi. Tik čia reikia vertinti objektyviai.

Jei dėl miego sekimo jau nelabai ką pakeisime - jis nėra tobulas, bet ganėtinai tikslus - tai dėl ekrano aktyvacijos iki šiol neturime jokių problemų. Tereikia pakelti ranką ir „Xiaomi Mi Band 4“ ekranas įsijungia.

O dėl ekrano kvailiojimo vandenyje, tai 1) plaukimo režimą verta pasirinkti prieš įšokant į baseiną, 2) jį pasirinkus, ekranas nereaguoja į vandenį, 3) jei esame vandenyje, duše, ežere ar panašiai, ir nenorime, kad aktyvuotas „Xiaomi Mi Band 4“ ekranas pradetų šokti kankaną, tereikia pačioje apyrankėje įjungti ekrano užrakinimą ir problema išspręsta.

„Galite Xiaomi Mi Band 3 atiduoti tėvams ir seneliams, o sau įsigyti Xiaomi Mi Band 4“. Detalus apyrankių palyginimas ir aiškios išvados, kuri apyrankė iš tikro yra geresnė

5 balai iš 5 | čia rasite išsamią apžvalgą.

O kuo gi skiriasi „Xiaomi Mi Band 3“ nuo naujausios „Xiaomi Mi Band 4“? Šis klausimas tikriausiai kankina daugelį žmonių, besidominčių fiziniais aktyvumo asistentais.

Tad šis apžvalgininkas žingsnis po žingsnio tarpusavyje palygina šias dvi puikias išmaniąsias apyrankes ir pateikia savo verdiktą.

„Galite Mi Band 3 išmaniąją apyrankę atiduoti tėvams, seneliams, vaikams, giminaičiams ar draugams. O sau įsigykite Mi Band 4.

O jei artimieji neturi Mi Band 3, tada ir jiems nupirkite šią išmaniąją apyrankę. Ji yra puiki ir turi rimtų patobulinimų, lyginant su pirmtake.“

„Apibendrindamas galiu pasakyti, kad praktiškai visais parametrais tai yra gerokai geresnė išmanioji apyrankė“. Garsiąją „Xiaomi Hey+“ palygino su naujausia „Xiaomi Mi Band 4“

5 balai iš 5 | čia rasite išsamią apžvalgą.

O kuo gi skiriasi „Xiaomi Hey+“ ir naujoji „Xiaomi Mi Band 4“? Vizualiai, šios išmaniosios apyrankės yra labai panašios, tad lengva apsigauti, kuri yra kuri.

Ir apžvalgininkas teigia, kad skirtumų tarp šių apyrankių tikrai yra ir rekomenduoja atkreipti dėmesį į tam tikrus momentus.

„Apibendrindamas galiu pasakyti, kad Mi Band 4 praktiškai visais parametrais yra gerokai geresnė išmanioji apyrankė už Hey+.

Vienintelis Hey+ privalumas, kad yra galimybė ją prijungti prie Mi Home programėlės, įtraukti į išmaniųjų namų sistemą, susieti su kitais įrenginiais ir juos valdyti.“

„Tokioje kainų kategorijoje šios dvi apyrankės yra pačios geriausios, bet pritaikytos skirtingiems dalykams“: itin detaliai palygino „Xiaomi Mi Band 4“ su „Honor Band 4“ - skirtumai, kuriuos turite žinoti

5 balai iš 5 | čia rasite išsamią apžvalgą.

Apžvalgininkas šias dvi išmaniąsias apyrankes palygina praktiškai visais įmanomais aspektais - kainų atžvilgiu, išvaizdos, ekranų, funkcijų, pateikia įvairių testų rezultatus, kaip tiksliai skaičiuoja žingsnius, kaip dirba plaukimo metu ir taip toliau.

„Vertinant bendrai, daugeliu atžvilgiu šios dvi apyrankės yra labai panašios. Užtikrina panašias funkcijas, yra atsparios vandeniui, turi ryškius AMOLED ekranus.

Mi Band 4 yra gražesnio dizaino, nors tai ir skonio reikalas, stiklinę ekrano apsaugą vietoje plastiko, daugybę ekrano vaizdų pasirinkimų ir, žinoma, galimybę nuotoliniu būdu valdyti muzikos grotuvą išmaniajame telefone. Jei jums reikia šios funkcijos – tada alternatyvų Mi Band 4 praktiškai nėra.

Honor Band 4 šiek tiek nusileidžia Mi Band 4 apyrankei ir tai neturėtų stebinti, nes ši apyrankė pasirodė anksčiau. Tačiau Honor Band 4 geriau fiksuoja miego kokybę ir jo palaikomas plaukimo režimas yra išsamesnis – programėlėje pateikiama daugiau informacijos. Tad jei jums yra labai svarbios šios funkcijos – tada rinkitės Honor Band 4.

Žinoma, rinkoje yra ir kitų išmaniųjų apyrankių. Ta pati Samsung kompanija neseniai išleido Galaxy Fit/Fit e, o ir Huawei turi Honor Band 3 Pro su GPS, tačiau realiai rimtesniu konkurentu Honor Band 4 ir Xiaomi Mi Band 4 galima laikyti tik labai gerą Xiaomi išmanųjį laikrodį Amazfit Bip.

Bet visi šie įrenginiai yra arba brangesni, arba nusileidžia funkcionalumu Honor Band 4 ir Mi Band 4 apyrankėms. Tad galiu drąsiai sakyti, kad tokioje kainų kategorijoje šios dvi apyrankės yra pačios geriausios.“

Nejaugi beskubėdama „Huawei“ gerokai susimovė? Kodėl apžvalgininkas rekomenduoja tik „Xiaomi Mi Band 4“, o „Honor Band 5“ jam kelia erzulį

5 balai iš 5 | čia rasite išsamią apžvalgą.

Vos tik rinkoje pasirodė „Xiaomi Mi Band 4“, paskui ją atkeliavo ir naujoji „Huawei“ išmanioji apyrankė „Honor Band 5“.

Ir turbūt nesuklysime pasakę, kad daugeliui iškilo klausimas: Kas geriau – „Xiaomi Mi Band 4“ ar „Honor Band 5“?

Jų techniniai parametrai yra labai panašūs, kaina taip pat praktiškai identiška, tad kurią apyrankę pasirinkti? Šioje apžvalgoje ir sužinosime visus atsakymus.

Apžvalgininkas išsamiai palygina šias dvi išmaniąsias apyrankes, patikrina, kaip tiksliai jos skaičiuoja nueitus žingsnius, kaip kokybiškai matuoja širdies ritmą. Ir pastaruosius rezultatus palygina su tanomentru (elektroniniu kraujospūdžio ir širdies ritmo matuokliu).

„Iš esmės visi Honor Band 5 privalumai, kuriais giriasi kompanija, arba neveikia taip kaip turėtų, arba neduoda jokios apčiuopiamos naudos.

Man susidaro toks vaizdas, kad Honor tiesiog skubėjo kuo greičiau išleisti konkurentą Mi Band 4 ir į rinką išleido bet ką. Svarbu, kad tik būtų nauja apyrankė. Bet ji praktiškai niekuo nesiskiria nuo Honor Band 4.

Sunku jiems pralaimėti Xiaomi Mi Band 4 apyrankei, po Honor Band 4 triumfo, bet jau geriau būtų nieko neišleidę nei Honor Band 5. Xiaomi Mi Band 4 yra nepalyginamai geresnė išmanioji apyrankė ir praktiškai visais aspektais.“

„Xiaomi Mi Band 4“ netobula ir „Honor Band 5“ turi savų privalumų

4 balai iš 5

Daugelis apžvalgininkų labai teigiamai vertina „Xiaomi Mi Band 4“ išmaniąją apyrankę, tačiau yra manančių, kad ji nėra tobula ir „Honor Band 5“ turi savų privalumų.

Šis apžvalgininkas tarpusavyje palygina „Xiaomi Mi Band 4“ su „Honor Band 5“ ir senesne „Honor Band 4“ apyranke ir štai kokios jo išvados.

„Honor Band 5 privalumai prieš Mi Band 4 yra plokštesnis dizainas (skonio reikalas), geresnis miego kokybės stebėjimas, bėgimo režimas (be GPS). Ir remiantis kitų pirkėjų atsiliepimais, geresnis plaukimo stebėjimas ir atsiradusi galimybė išmatuoti deguonies kiekį kraujyje.

Tačiau Mi Band 4 turi talpesnę bateriją ir jos tarnavimo laikas yra ilgesnis, daugiau gamintojo ir trečiųjų šalių siūlomų ekrano atvaizdavimo pasirinkimų.

Dabartinės Mi Band 4 ir Honor Band 5 apyrankių kainos yra praktiškai vienodos, tad lieka tik jums nuspręsti, kurią išmaniąją apyrankę pasirinkti.“

Speciali akcija ir sąlygos

Globali ​„Xiaomi Mi Band 4“ versija:

  • Gearbest
    • 23,79 € su nuolaidos kuponu GBBAND4MI
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą, pristato vidutiniškai - per 10-25 d.d.
  • Aliexpress -
    • nuo 26€ (virš 22 000 pirkimų)
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą, pristato per 18-29 d.d.
  • Lietuvoje „Xiaomi Mi Band 4“ kainuoja - 31,69 €.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(2)
(6)

Komentarai ()