Naikina bakterijas, virusus ir pelėsį, o baterijos užtenka net 4 valandoms - tiesiog už neįtikėtiną kainą parduodamas grindų plovimo robotas  ()

Plauna grindis, naikina bakterijas, virusus ir pelėsį, vienu įkrovimu gali dirbti 4 valandas ir valdomas vos vieno mygtuko paspaudimu. Šis šaunus namų valymo pagalbininkas dabar parduodamas už neįtikėtinai žemą kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu šis grindų valymo robotas kainuoja 18,85 €;
  • 56 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 7-20 d.d.;
  • ribotas prekių skaičius.

„Intelligent Domestic Multi-Function Mini Floor Mopping Robot Fully Automatic USB Charge Sweeper“ pakuotėje rasime patį robotą, prie jo pritvirtinamą valymo šluostę, USB laidą ir naudojimosi instrukciją.

Šis mažytis ir kompaktiškas robotas - 225 x 225 x 58 mm - sugeba išvalyti įvairius kietus grindų paviršius ir gali darbuotis net 4 valandas. Išties įspūdingas rezultatas.

Iškart verta pažymėti, kad šis grindų valymo robotas atliekų nesiurbia, jis iš esmės atlieka grindų plovimą.

Robotas taip pat neturi ir vandens talpos, tad prieš pradedant darbuotis - reikės sušlapinti prie jo dugno pritvirtinamą šluostę. Robotą taip pat galima naudoti ir sausam valymui.

Viena iš itin gerų šio roboto savybių yra ta, kad jis turi UV lempas ir ne tik plauna grindis, bet ir tuo pačiu naikina pelėsio sporas, bakterijas, virusus ir kitus patogenus. Labai šauni šio itin pigaus roboto savybė.

Ne ką mažiau įspūdinga ir tai, kad šis robotas turi USB laidu įkraunamą 1200 mAh talpos bateriją. Ji įkraunama per 4 valandas.

Ir nors skaičiai neatrodo įspūdingi, bet gamintojas teigia, jog šis robotas dirba taip efektyviai, kad pilnai įkrautos baterijos užteks 4 valandoms. Puikus rezultatas.

Tikėtina, kad taip ir yra, kadangi robotui nereikia eikvoti energijos siurbimui - ką daro dešimtimis kartų brangesni robotai dulkių siurbliai - o jis tiesiog važinėja po kambarį ir plauna grindis. Darbas kur kas lengvesnis ir mažiau imlus energijai.

Gamintojas teigia, kad roboto valdymas yra labai paprastas. Tereikia paspausti ant jo korpuso viršaus esantį įjungimo mygtuką ir robotas pradeda darbuotis.

Žinoma, čia nėra jokių lazerinių (Lidar) navigacijos sistemų, kaip kituose brangiuose robotuose, ir šis mažylis po kambarį juda padrikai, bet kai jo baterijos užtenka 4 valandoms - lai jis ir dirba kiek jam reikia. Juolab, kad darbo metu skleidžia vos iki 52 dB siekiantį triukšmą, tad mažylis dirba tikrai tyliai ir netrukdys užsiimti savo reikalais.

Akivaizdu, kad šis robotas neatstos brangiųjų robotų dulkių siurblių, bet jei namuose tėra kietos grindys ir patys pritingime jas plauti, šis šaunus mažas robotukas yra tikrai vertas dėmesio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(2)
(5)

Komentarai ()