Anonsuotas naujas hitas - oro grynintuvas „Alfawise P2“ su WiFi, pilnu nuotoliniu valdymu, 3 sluoksnių HEPA filtru, „IF 2019“ dizaino apdovanojimu ir labai gera anonso kaina: kuo ypatingas ir kuo skiriasi nuo „Alfawise P1“ (Video)  ()

„Alfawise P2“ yra kompaktiškas, išvaizdus, labai efektyvus, palaikantis programėlę ir valdomas nuotoliniu būdu bei balso komandomis oro grynintuvas. Praėjusiais metais „Alfawise P1“ buvo beprotiškai populiarus ir dabar dar labai perkamas oro grynintuvas, tačiau naujasis „Alfawise P2“ turi akivaizdžių pranašumų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • „Alfawise P2“  -  59,72 €;
  • Palyginimui „Alfawise P1“ - 43.20€ 
  • „Alfawise P2“ ką tik pasirodė rinkoje ir šiuo metu priimami išankstiniai užsakymai;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą, pasirinkus Priority Line siuntimo būdą;
  • drauge perkant ir papildomą HEPA filtrą, pirmieji 100 pirkėjų jį gaus vos už 1,78 € - įprastai jis kainuoja 12,66 €.

Išsamiai apie „Alfawise P1“ - aprašymas, apžvalgos, pirkėjų atsiliepimai

Iškart verta pažymėti, kad yra dvi „Alfawise P2“ versijos ir žemiau pateiktame paveiksle galite matyti jų skirtumus.

Iš esmės čia turime „Alfawise P2“ su WiFi ir „Alfawise P2“ be WiFi (Air Monitor versija). Jų kainos šiuo metu yra vienodos ir tikrai verta pasirinkti „Alfawise P2“ oro grynintuvą, kuris palaikytų WiFi. Tokiu atveju jį galėsime valdyti per atstumą, sudaryti tvarkaraščius ir taip toliau. 

Air Monitor versijoje viskas bus atliekama tik rankiniu būdu, tačiau jis savo pagrindinį darbą - oro valymą - atliks lygiai taip pat efektyviai, nes esminiai techniniai parametrai yra tokie patys.

O kuo gi „Alfawise P2“ skiriasi nuo „Alfawise P1“?

1. „Alfawise P2“ išvaizdesnis ir apdovanotas IF 2019

„Alfawise P2“ yra kur kas simpatiškesnio dizaino, apvalesnių formų ir šiek tiek didesnis: 19,50 x 19,50 x 40,30 cm prieš „Alfawise P1“ 16,00 x 16,00 x 25,00 cm.

Taip pat „Alfawise P2“ yra šiek tiek sunkesnis ir sveria 2,1 kg, kai tuo tarpu „Alfawise P1“ sveria 1,54 kg.

Visgi, šie skirtumai nėra dideli ir abu šie oro grynintuvai yra kompaktiški, tačiau „Alfawise P2“ kur kas simpatiškesnis bei turi į prisilietimus reaguojantį valdymo skydelį ir šviesas, kurios keičiasi pagal kambaryje esančią oro kokybę. „Alfawise P1“ tuo tarpu turi tik vieną valdymo mygtuką.

„Alfawise P2“ išvaizdos sprendimus jau įvertino ir Vokietijos technikos bei dizaino specialistai.„Alfawise P2“ yra apdovanotas IF 2019 apdovanojimu už puikius dizaino sprendimus ir išties - toks oro grynintuvas puikiai derės kiekvieno namuose.

2. „Alfawise P2“ valdymas yra įvairesnis ir turi daugiau oro valymo režimų

„Alfawise P2“ yra valdomas su valdymo skydeliu ir jame esančiais mygtukais, taip pat su Smart Life programėle ir netgi balso komandomis - palaiko Alexa ir Google Home balso asistentus.

Tad net ir būdami darbe ar išvykę, galime programėlėje nurodyti, kada norime, kad „Alfawise P2“ įsijungtų, išsijungtų, pasirinkti oro valymo greitį, sudaryti tvarkaraščius ir kt.

Apie tokius dalykus „Alfawise P1“ net neverta svajoti - tai iš esmės tik rankiniu būdu valdomas oro grynintuvas, palaikantis 2 valymo greičius.

Tuo tarpu „Alfawise P2“ palaiko 3 oro valymo greičius ir jį valdyti galime net nepakilę nuo lovos ar būdami išvykę. Svarbiausia, kad tuo metu „Alfawise P2“ būtų prijungtas prie WiFi tinklo.

Be to, „Alfawise P2“ galima nustatyti, kad jis automatiškai orą valytų 2, 4 ar 8 valandas (Air Monitor versijoje), o WiFi versijoje per programėlę galėsime pasirinkti tokį laiką, kokį norėsime.

O ir švietimo reguliavimas „Alfawise P2“ yra pravarti funkcija - dienos metu pasirinksime ryškesnį švietimą, o nakties metu švelnesnį.

3. „Alfawise P2“ dirba tyliau

„Alfawise P1“ dirba taip pat gana tyliai - maksimalus garso lygis siekia 51 dB, tačiau „Alfawise P2“ yra dar tylesnis. 

Lėčiausio oro valymo režimo atveju jis skleis vos 30 dB garsą, o pasirinkus maksimalų - 50 dB. Akivaizdu, kad maksimalų valymo režimą pasirinksime tada, kai mūsų nebus namie bei tuo atveju, kai dar nemiegosime. 

4. „Alfawise P2“ turi trijų sluoksnių filtrą

„Alfawise P2“ turi trijų sluoksnių filtrą ir tokiu trijų sluoksnių filtru gali pasigirti ir „Alfawise P1“.

Pirmasis sluoksnis – tai polipropileno tinklelis, kuris šalina žiedadulkes. Antrasis – H11 HEPA filtras, kuris šalina dulkes ir labai smulkias daleles, įskaitant  pelėsio sporas. Trečiasis filtras – tai aktyvintos anglies kempinė, kuri šalina nemalonius kvapus.

Vieno „Alfawise P2“ filtro turėtų pakakti 2500 valandų arba maždaug 4-6 mėnesiams. Apie būtinybę keisti filtrą praneš pats prietaisas ir būsime informuoti programėlėje.

5. „Alfawise P2“ turi galingesnį variklį ir išvalo daugiau oro

„Alfawise P1“ turi 15W variklį, o štai „Alfawise P2“ jau aprūpintas 35W varikliu. Tad „Alfawise P2“ yra ženkliai galingesnis, tačiau energiją naudoja labai efektyviai - per dieną sunaudoja 0,84 kWh elektros energijos.

Taip pat jei „Alfawise P1“ per vieną valandą išvalydavo 80 m3 oro, tai „Alfawise P2“ išvalo 110 m3.

Kitaip tariant, per vieną valandą bus išvalytas 15-20 m2 kambarys ir pašalinta 99,97 proc. teršalų: dulkės, PM2.5, žiedadulkės, alergenai, nemalonūs kvapai, sporos ir kt.

Tad štai koks yra naujasis „Alfawise P2“ oro grynintuvas: simpatiškesnio dizaino, kur kas patogesnio ir funkcionalesnio valdymo (valdymo skydeliu, balsu ir programėle) ir užtikrinantis didesnį išvalomo oro kiekį per vieną valandą, tad tinka didesnėms patalpoms. Išties šaunus daiktas ir parduodamas už puikią kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(1)
(9)

Komentarai ()