Virš 76 000 užsakymų, 4,9 reitingas ir daugybė teigiamų atsiliepimų iš Lietuvos pirkėjų - perkamiausios klaviatūros, baterijų įkrovikliai ir neįtikėtinai populiarūs USB endoskopai iš Aliexpress  (1)

Naujausi Aliexpress.com pasiūlymai:

- Perkamiausia klaviatūra su labai gerais atsiliepimais iš Lietuvos;

- Perkamiausi „Liitokala“ baterijų įkrovikliai su labai gerais atsiliepimais;

- Fantastiškai populiarus ir pigus endoskopas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Metoo Edition Mechanical Keyboard 87 keys Blue Switch Gaming Keyboards for Tablet Desktop Russian sticker“ klaviatūra

  • Dabar ji parduodama nuo 18,33 €;
  • 50 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Šios klaviatūros yra neįtikėtinai populiarios: beveik 10 000 užsakymų, virš 4 000 atsiliepimų ir net 4,9 reitingas. Joms gerų žodžių negaili ir pirkėjai iš Lietuvos.

Taip pat verta pažymėti, kad galima rinktis iš trijų klaviatūros spalvų: juodos, mėlynos ir raudonos.

Tik čia svarbu pabrėžti, kad papildomą klaviatūros apšvietimą palaiko tik juodoji versija, o mėlynos ir raudonos spalvos klaviatūros nepalaiko papildomo apšvietimo.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad galima rinktis 87 ir 107 mygtukų klaviatūras. Taip pat tik su angliškomis raidėmis ir su angliškomis bei tuo pačiu rusiškomis raidėmis. Tad visi gali pasirinkti pagal savo asmeninį poreikį.

Šios klaviatūros prijungiamos USB laidu, kurio ilgis 1,5 m., ir yra suderinamos su MAC ir Windows operacinėmis sistemomis.

Pirkėjai, tarp jų ir daug iš Lietuvos, pabrėžia, kad visų tipų klaviatūros yra pagamintos iš aukščiausios kokybės medžiagų, yra labai tvirtos, patogios naudotis ir ypač malonu tai, kad palaiko 10 skirtingų apšvietimo režimų. Pastaruosius galima keisti vos poros klavišų paspaudimu. Šaunios klaviatūros.

„Liitokala Lii402 Lii202 Lii100 LiiS1 18650 Charger 1.2V 3.7V 3.2V AA/AAA 26650 NiMH li-ion battery Smart Charger 5V 2A EU Plug“ baterijų įkrovikliai

  • Dabar jie parduodami nuo 6,90 €;
  • 27 % nuolaida;
  • 0,97 € už pristatymą į Lietuvą.

„Liitokala“ baterijų įkrovikliai yra labai populiarūs Aliexpress praduotuvėje ir juos yra įsigiję daugiau nei 13 600 pirkėjų.

Pastarieji labai teigiamai atsiliepia apie šiuos naudingus prietaisus ir turime virš 6 700 atsiliepimų bei 4,9 reitingą.

Čia taip pat vertėtų pažymėti, kad galima rinktis iš keleto skirtingų „Liitokala“ baterijų įkroviklių variantų.

Galima pasirinkti įkroviklį tik su vienu įdėklu, tad vienu metu galėsime įkrauti vieną bateriją, arba rinktis su dviem ir keturiais įdėklais, kas reiškia, kad vienu metu bus galima įkrauti atitinkamą kiekį baterijų.

Beje, atkreipkite dėmesį ir į įkraunamų baterijų tipus. „Liitokala“ baterijų įkrovikliai palaiko Li-ion, Li-Fe ir NiMH baterijas.

Pirkėjai yra labai patenkinti šiais „Liitokala“ baterijų įkrovikliais ir tuo, kaip jie atlieka savo funkcijas. Štai keletas pirkėjų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

„2M 1M 5.5mm 7mm Endoscope Camera Flexible IP67 Waterproof Inspection Borescope Camera for Android PC Notebook 6LEDs Adjustable“ endoskopas

  • Dabar jis parduodama nuo 3,79 €;
  • 9 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Tiesiog neįtikėtinai populiarus endoskopas iš Aliexpress. Virš 76 600 užsakymų, 30 400 atsiliepimų ir, atsižvelgiant į tokį kiekį atsiliepimų, labai aukštas 4,7 reitingas.

Verta pažymėti, kad galima rinktis iš kelių skirtingų endoskopo variantų: 1; 1,5 ir 2 metrų ilgio 5,5 bei 7 mm skersmens.

Šis šaunus daikčiukas prijungiamas prie išmaniųjų telefonų, kurie darbuojasi su Android 4.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis. Deja, bet su iOS endoskopas nedirba. Taip pat jis dirba ir su Windows operacinėmis sistemomis.

Pakuotėje be endoskopo dar papildomai bus pridėti ir įvairiose situacijose praversiantys antgaliai.

Atkreipkite dėmesį į tai, kad jūsų telefonai turi palaikyti OTG ir UVC funkcijas.

Jei jūsų išmanieji nėra senesni nei dviejų metų, galite būti praktiškai ramūs dėl to, nes jie šias funkcijas palaikys. Bet jei abejojate, dėl viso pikto pasitikrinkite.

Kaip naudotis šiuo prietaisu? Tereikės nuskenuoti ant pakuotės esantį QR kodą, atsisiųsti programėlę, ją įsidiegti, prijungti andoskopą ir tiesiog telefono ekrane galėsite matyti visą vaizdą.

Tad šis endoskopas iš esmės yra ilgas lankstus vamzdelis su 1/9 CMOS kamera (640 x 480 raiška) ir 6 LED elementais gale (reguliuojamas švietimo ryškumas), skirtas pažvelgti į įvairių prietaisų ir konstrukcijų vidų.

Taip pat palaikomos fotografavimo ir filmavimo galimybės, o IP67 standartas irgi nepamaišys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(5)
(2)

Komentarai (1)