Senas nuotraukas skaitmenizuojantis skaitytuvas, „Fujifilm“ momentines nuotraukas darantis fotoaparatas bei foto plokštelės ir puiki RC mašinytė vaikams  ()

Naujausi Aliexpress.com pasiūlymai:

- Senų nuotraukų ir skaidrių skaitytuvas - „Protable Negative Film Scanner 35mm 135mm Slide Film Converter Photo Digital Image Viewer with 2.4" LCD Build-in Editing Softwar“;

- „Fujifilm“ momentinės, baltos foto plokštelės - „Fujifilm Instax Mini Film 8 9 Film 10-200 Sheet Mini White Instant Photo Paper for Camera Instax Mini7s 50s 90 Photo Paper White“;

- „Fujifilm“ momentines nuotraukas darantis fotoaparatas - „5 Colors Fujifilm Instax Mini 9 Instant Camera Photo Camera 2 Options/MINI 9+13 in 1 Kit Camera Case Filter+Album+Sticker+Other“;

- RC automobilis - „1/28 27MHz RC Stunt Car RC Car High Speed Tumbling Crawler Vehicle 360 Degree Flips Double Sided Rotating Tumbling“;


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Senų nuotraukų ir skaidrių skaityvas

  • Dabar parduodamas už 36,60 €;
  • 54 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Tai yra puikus daiktas norintiems persikelti nuotraukas iš senų fotoparato juostelių į kompiuterį ar jas tiesiog peržiūrėti dideliame televizoriaus ekrane.

Tikriausiai dar daugelis atsimename tuos paprastus, fotojuosteles naudojančius fotoaparatus, ir kaip reikėdavo eiti fotoatelje, kad būtų išryškintos nuotraukos.

Su šiuo nuotraukų skaitytuvu galima iš senų fotoaparatų juostelių skaitmenizuoti ir nuotraukas persikelti į SD/MMC atminties kortelę.

Taip pat šį skaityvuvą galima prijungti prie televizoriaus ir nuotraukas peržiūrėti tiesiog dideliame ekrane. O ir pačiame įrenginyje esantis 2,4 colių įstrižainės LCD ekranas pravers peržiūrint nuotraukas ir pasirenkant būtent tas, kurias norėsite skaitmenizuoti.

„Fujifilm“ momentinės, baltos foto plokštelės

  • Dabar parduodamos nuo 6,02 €;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • galima rinktis nuo 10 iki 200 foto plokštelių rinkinių.

Verta atkreipti dėmesį, kad šios baltos foto plokštelės yra skirtos daryti momentines nuotraukas ir tinka „Fujifilm Instax Mini 7s/8/25/90/9“ fotoaparatams.

Vienos foto plokštelės matmenys yra tokie: 54 * 86 mm, o pačios nuotraukos matmenys bus 46 * 62 mm.

Atkreipiamas dėmesys, kad šias foto plokšteles geriausia naudoti, kai oro temperatūra yra ne žemesnė nei 5 laipsniai pagal Celsijų ir neviršija 40 laipsnių. Tada gaunamos geriausios kokybės nuotraukos. O jei visgi fotografuosite šaltuoju metų laiku, tada nuotrauką reikėtų 30 sekundžių palaikyti kišenėje. 

Laukiant kol išryškės nuotraukoje vaizdas, rekomenduojama vengti tiesioginių saulės spindulių, nuotraukos nelankstyti bei netrinti.

„Fujifilm“ momentines nuotraukas darantis fotoaparatas

  • Dabar parduodamas nuo 61,68 €;
  • 47 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • galima rinktis iš 5 skirtingų spalvų.

Jei pagalvojote, kad neturėsite kur panaudoti „Fujifilm“ momentinių, baltų foto plokštelių, tai būtent šiam „Fujifilm Instax Mini 9“ fotoaparatui jos ir yra skirtos.

Simpatiškos išvaizdos ir paprastas naudotis „Fujifilm Instax Mini 9“ fotoaparatas leis iškart patirti fotografavimo malonumą ir vos per kelias akimirkas savo rankose turėsite įamžintą akimirką.

„1/28 RC Stunt Car High Speed Tumbling Crawler Vehicle“ RC mašina

  • Dabar parduodama už 10,49 €;
  • 56 % nuolaida;
  • 0,34 € už pristatymą į Lietuvą.

Tai yra nuotolinio valdymo pulteliu valdoma RC mašinytė, kuri geba transformuotis ir važiuoti praktiškai per bet kokį paviršių.

Jos ratai geba važiuoti į visas puses, tad net jei mašina ir apsivers, ją ir toliau galėsite  valdyti. Ji netgi transformuojasi ir keičia formą, tad ši mašinytė praktiškai niekada neįstrigs.

Gamintojas teigia, kad ji gali važiuoti praktiškai per bet kokį paviršių ir įveikti iki 45 laipsnių įkalnes.

Ji yra pagaminta iš plastiko ir tokių išmatavimų: 15 x 16 x 7 cm.

Verta paminėti, kad mašinytė yra maitinama 4 AAA tipo baterijomis, o nuotolinio valdymo pultelis 2 AA tipo baterijomis, kurias teks įsigyti atskirai. Šaunus žaislas vaikams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()