Geriausi pasiūlymai iš Aliexpress ir Gearbest: pirkėjų iš Lietuvos puikiai vertinama CCTV apsaugos kamerų sistema su centriniu valdikliu, masiškai perkami populiariausi namų numeriai bei unikalios U formos atpalaiduojanti pagalvė (Video)  (1)

Geriausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai:

- Viena perkamiausių ir labai gerai pirkėjų iš Lietuvos vertinama kamerų sistema - „Techage H.265 8CH 1080P HDMI POE NVR Kit CCTV Security System 2.0MP IR Outdoor Audio Record IP Camera P2P Video Surveillance Set“;

- Populiariausi namų ir butų durų numeriai - „125mm Big Modern House Number Hotel Home Door Number Outdoor Address Plaque Zinc Alloy Number for House Address Sign #0-9“;

- U formos atpalaiduojanti pagalvė - „U-shaped Arc Slow Rebound Memory Pillow Lunch Break Zero Pressure Pillows“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viena perkamiausių ir labai gerai pirkėjų iš Lietuvos vertinama kamerų sistema - „Techage“

  • Dabar ji parduodama nuo 132,79 €;
  • 66 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Techage“ kamerų sistema yra labai populiari tarp Aliexpress pirkėjų ir turime virš 1 200 užsakymų, virš 500 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimą.

Pirkėjams patinka tai, kad galima pasirinkti iš skirtingų kamerų komplektų: 4, 6 ar net 8 kamerų.

Taip pat papildomai įsigyti vieno arba 2 TB talpos kietąjį diską. Juos perkant drauge su šia kamerų sistema, sutaupoma nemaža pinigų suma, kadangi įprastai kietieji diskai kainuoja kur kas daugiau nei šiuo atveju. Už tokią kainą kaip šis komplektas, Lietuvoje nerasite nieko panašaus. 

Kietieji diskai pravers saugant nufilmuotą informaciją ir čia iškart reikia pabrėžti, kad turime 8 kanalų vaizdo įrašymo įrenginį ir jo kameros palaiko FHD filmavimo raišką ir naktinį režimą.

Be to, šios kameros gali pasigirti 75 laipsnius siekiančiu apžvalgos kampu ir puikiai tinka vaizdo filmavimui tiek dienos, tiek nakties metu.

Jos taip pat turi mikrofoną ir įrašo garsą, bei yra atsparios vandeniui - o tai reiškia, kad jas galima naudoti lauko sąlygomis. Jos dirba nuo -20 iki +50 laipsnių temperatūroje.

Komplekte „Techage“ pridedamos kameros ypatingos tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi įmontuotus judesio daviklius.

Toks sprendimas yra naudingas todėl, kad leidžia visuomet realiu laiku žinoti kas vyksta greta jūsų namų. Trumpai tariant, „Techage“ aptikus judesį, šeimininkas apie tai yra informuojamas el. paštu, o tada tiesiog belieka prisijungti prie vaizdo įrašymo įrenginio ir realiu laiku nuspręsti kokių veiksmų derėtų imtis.

Verta pažymėti ir tai, kad „Techage“ įrenginys turi daugybę naudingų jungčių, kaip VGA, HDMI, USB ir kt.

Todėl kamerų fiksuojamą vaizdą galima stebėti kompiuteryje, televizoriuje ir net savo išmaniajame telefone.

Tereikia, kad „Techage“ būtų prijungtas prie interneto ir tada iOS bei Android įrenginiuose galėsite matyti kas dedasi jūsų namuose ar darbovietėje, esant, kad ir kitame pasaulio krašte.

Pirkėjai iš Lietuvos šia kamerų sistema yra labai patenkinti ir tvirtina, jog prekė atkeliavo per savaitę laiko, pakuotė buvo tvarkinga ir sistemos įrengimas yra paprastas.

Vienas pirkėjas tvirtina, kad sistemą užsisakė iš Ispanijos sandėlio ir ji į Lietuvą neatvyko, tačiau pardavėjas paaiškino, jog yra problemų Ispanijos sandėlyje ir pirkėjui grąžino pinigus, kuris ir vėl užsisakė „Techage“, tik šįkart iš Kinijos sandėlio. 

Štai keletas pirkėjų padarytų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Populiariausi namų ir butų durų numeriai

Virš 5 700 užsakymų, beveik 3 100 atsiliepimų ir net 4,9 balai iš 5 galimų. Fantastiški rezultatai tokiems atrodytų paprastiems dalykams, kaip namų ir būtų numeriams.

Ir pirkėjai iškart įvardija, kodėl jiems šie numeriai taip patinka.

Galima rinktis nuo 0 iki 9 numerio; visi pagaminti iš cinko lydinio ir atsparūs rūdims; ganėtinai dideli - 128 mm dydžio - tad puikiai matomi ir iš toli; pakuotėje yra visi reikalingi tvirtinimo elementai bei greitai ir lengvai šie numeriai pritvirtinami prie įvairių paviršių, kaip medžio, betono, plytinės sienos ir pan.

Štai keletas pirkėjų padarytų nuotraukų, kaip realiai atrodo šie numeriai: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

U formos atpalaiduojanti pagalvė

  • Dabar ji parduodama už 13,65 €;
  • 54 % nuolaida ir GBJJ462866 nuolaidos kuponas;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą registruotu paštu iš Nyderlandų.

Prisipažinkime, juk dažnas iš mūsų prigulę tiesiog instinktyviai po galva pasikišame ranką. Ir tai darome dėl to, kad galva būtų patogesnėje padėtyje. 

Tačiau tai nėra nei patogu, nei sveika pačiai rankai. O ką daryti jei ilgos kelionės metu norisi nusnūsti? Štai čia ir pravers U formos atpalaiduojanti pagalvė.

Ji sveria vos pusę kilogramo ir yra ganėtinai kompaktiško dydžio: 35 x 30 x 13 cm. 

Pagalvė turi ABS plastiko korpusą, kuris ir išlaiko tokią U formą. Ji taip pat pagaminta iš poliesterio bei poliureatano, kurie yra plačiai naudojami ir visiškai nepavojingi žmogui.

Tokia pagalvė yra puikus pasirinkimas visiems, kurie kelionių metu mėgsta nusnausti, nori patogiai išsimiegoti savo lovoje ir net patogiau sėdėti darbo vietoje.

Kaip matyti iš žemiau pateikto vaizdo įrašo, tokią pagalvę galima panaudoti pačiose įvairiausiose situacijose:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai (1)