„Jeigu arbatinuką iš Kinijos, tai tik šį“ - apžvalgininkės giriamas arbatinukas, labai simpatiškas „Xiaomi“ LED stalinis šviestuvas su švelnaus žadintuvo funkcija ir praktikoje išbandytas masažuoklis. Geriausi pasiūlymai iš Gearbest ir AliExpress (Video)  ()

Geriausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai:

- Labai populiarus, stilingas ir įvairiomis valdymo galimybėmis pasižymintis LED stalinis šviestuvas - „Xiaomi Mijia Bedside Lamp 2 Smart Light voice control touch switch Mi home app Led bulb For Apple Homekit Siri“;

- Vienas populiariausių elektrinių masažuoklių, sugebančių imituoti žmogaus rankomis atliekamą masažą - „KLASVSA Electric Heating Neck Massager Car Home Infrared KneadingTherapy Ache Shoulder Back Massageador Relax“;

- Apžvalgininkės labai giriamas kokybiškas arbatinukas - „Kamjove чайник k-206 tea cup tea pot elegant cup glass tea set glass cup стеклянный чайник“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labai populiarus, stilingas ir įvairiomis valdymo galimybėmis pasižymintis LED stalinis šviestuvas - „Xiaomi Mijia Bedside Lamp 2“

  • Aliexpress jis parduodamas už 31,83 €;
  • 6 % nuolaida;
  • 6,86 € už pristatymą į Lietuvą.
  • Gearbest jis parduodamas už 45,51 €;
  • 25 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Xiaomi Mijia Bedside Lamp 2“ stalinis LED šviestuvas yra labai populiarus Kinijos internetinėse parduotuvėse ir šiam išvaizdžiam bei funkcionaliam daiktui pagyrų negaili nei pirkėjai, nei apžvalgininkai.

Kuo „Xiaomi Mijia Bedside Lamp 2“ yra šaunus?

Kaip ir įprasta „Xiaomi“ įrenginiams, taip ir šis šviestuvas yra labai išvaizdus ir puikiai dera prie namų interjero.

Taip pat turime patogų „Xiaomi Mijia Bedside Lamp 2“ valdymą. Ant jo korpuso yra į prisilietimus reaguojantys valdymo mygtukai, su kuriais ir galima keisti šio šviestuvo švietimo ryškumą, temperatūrą, spalvą ir kt.

Dar šauniau, kad „Xiaomi Mijia Bedside Lamp 2“ galima  valdyti su savo išmaniuoju telefonu ir jame įdiegta programėle, o galiausiai patogumo suteikia ir tai, kad šį LED šviestuvą galima kontroliuoti ir balsu. Tereikės Siri balso asistentei duoti komandą.

Šis „Xiaomi Mijia Bedside Lamp 2“ LED šviestuvas gali veikti ir kaip žadintuvas. Galima nustatyti laiką, kada jis turi pradėti šviesti ir taip ryte jo šviesa pažadins. Jokio rėkiančio žadintuvo - tyliai ir ramiai.

O mėgstantiems miegoti prie šviesos, palaikomas ir specialus naktinis režimas.

„Xiaomi Mijia Bedside Lamp 2“ neturi baterijos ir yra prijungiamas prie 220V elektros tinklo. Jo galia siekia 9W ir gali dirbti nuo -10 iki +40 laipsnių temperatūroje.

400lm, Ra80, WiFi, Bluetooth 4.2, suderinamas su Android 4.4/iOS 9.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis, išvaizdus, funkcionalus ir dar už puikią kainą. Pirkėjai „Xiaomi Mijia Bedside Lamp 2“ LED šviestuvu yra labai patenkinti.

O apžvalgininkai, išbandę „Xiaomi Mijia Bedside Lamp 2“, teigia, kad tai yra puikus daiktas kiekvieno namuose:

„Puikiai atrodantis gerai žinomo prekės ženklo produktas. Labai kokybiškai pagamintas. Lengvai valdomas Yeelight ir Mi Home programėlėmis. Jutiklinis valdymas taip pat yra labai patogus ir puikiai reaguoja į prisilietimus.

Man šis šviestuvas labai patiko ir drąsiai jį rekomenduoju. Jis dabar bus mano sūnaus kambaryje. Būtent dėl to ir užsisakėme šį šaunų šviestuvą.“

Vienas populiariausių elektrinių masažuoklių, sugebančių imituoti žmogaus rankomis atliekamą masažą - „KLASVSA“

  • Dabar jis parduodamas nuo 17,36 €;
  • 54 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • galima rinktis iš keleto skirtingų modelių.

„KLASVSA“ elektrinis masažuoklis yra vienas populiariausių Aliexpress parduotuvėje ir turime beveik 2 900 užsakymų, 1 200 atsiliepimų ir itin aukštą 4,8 reitingą.

Čia iškart verta paminėti, kad galima įsigyti skirtingos versijos „KLASVSA“ elektrinį masažuoklį.

Jos skiriasi kaina, tačiau kiek brangesnės versijos pasižymi didesniu masažavimo režimų pasirinkimu ir pirkėjai rekomenduoja nepagailėti keleto papildomų eurų ir įsigyti masažuoklį su maksimaliu masažų režimų kiekiu.

Tai yra svarbu ir dėl to, kad tokiu atveju masažuoklyje esantys voleliai yra kokybiškesni ir geriau atlieka savo funkcijas. Taip pat papildomai palaikomas ir šildymo režimas bei šį masažuoklį galėsime naudoti tiesiog automobilyje, pasinaudoję automobiliniu adapteriu.

Masažuoklio valdymas vyksta su šiais 6 valdymo mygtukais, kuriais įjungiamas/išjungiamas masažuoklis, keičiami masažavimo režimai, galingumas, volelių sukimosi kryptis, šildymas ir kt.

Masažuoklyje yra du savotiški krumpliaračiai su pirštais, kurie atsiremia į kaklą ar kitą kūno vietą ir judėdami jas masažuoja.

Pirkėjai ir apžvalgininkas tvirtina, kad masažuoklis pagamintas kokybiškai: iš dirbtinės odos, medvilnės ir ABS. Maitinamas su pakuotėje esančiu adapteriu.

Šis masažuoklis užtikrina pagrindinius bei geriausiai žinomus masažavimo režimus ir sugeba imituoti žmogaus rankomis atliekamą masažą. Su šiuo prietaisu galima išmasažuoti praktiškai visą kūną.

Labai šaunus ir pigus elektrinis masažuoklis. Pirkėjai yra juo labai patenkinti. O ir ne vieną kitų kompanijų masažuoklį išbandę apžvalgininkas ir jo žmona šiuo „KLASVSA“ įrenginiu yra labai patenkinti.

Apžvalgininkas jau seniai ieškojo tokio masažuoklio ir prieš tai įsigijo „Beurer“ modelį, paskui dar vieną pagalvėlės tipo masažuoklį, bet jų neužteko ir nepatenkino visų poreikių. Todėl įsigijo šį „KLASVA“ elektrinį masažuoklį, kuris be masažo dar palaiko ir šildymo funkciją.

„Šaunus masažuoklis, kuris gali atpalaiduoti kaklą, pečius, apatinę nugaros dalį ir dar daugiau. Jums jis tikrai patiks.

Jį galima maitinti ir per USB laidą su išorine baterija. Tik reikia palaikyti 12V.

Bendrai, mūsų paieškos baigėsi. Radome tą elektrinį masažuoklį, kokio ir norėjome. Rekomenduoju.“

Apžvalgininkės labai giriamas kokybiškas arbatinukas - „Kamjove k-206“

  • Dabar jis parduodamas už 14,04 €;
  • 23 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Kamjove k-206“ arbatinukas yra pagamintas iš aukščiausios klasės ir visiškai saugių sąlyčiui su maistu medžiagų.

Jo korpusas yra pagamintas iš borosilikatinio stiklo, viduje turime arbatžolėms sulaikyti skirtą metalinį tinklelį, o dangtelis ir rankena pagaminti iš tvirto ir kokybiško plastiko.

Borosilikatinis stiklas pasižymi itin aukštu terminiu bei cheminiu atsparumu. Jo ilgalaikė tarnavimo temperatūra gali būti net iki +4500C. Šis stiklas atsparus vandens, rūgšties ir druskos tirpalams.

„Kamjove k-206“ arbatinukas yra kompaktiškas, išvaizdus ir patogus naudotis įrenginys.

Tereikia į jį įdėti arbatžolių, užpilti karštu vandeniu, truputi palaukti ir mėgautis kokybiška arbata.

Arbatinuko talpa yra 600 ml, tad vienu kartu arbatos užteks bent keletui žmonių.

Geriausiai apie šį „Kamjove k-206“ arbatinuką atsiliepia štai ši apžvalgininkė. Ji labai detaliai aptaria šį arbatinuką, jo pagaminimo kokybę ir štai ką apie jį sako:

„Aš nemėgstu girti daiktų, kuriuos gaunu išbandyti, bet šįkart labai gailiuosi, kad šio arbatinuko neįsigijau kur kas anksčiau.

Daugeliui tikriausiai gali kilti klausimas: ar verta už tokį arbatinuką mokėti tokią pinigų sumą? Juk Aliexpress ir kitose parduotuvėse yra daugybė gerokai pigesnių arbatinukų.

Ką gi. Aš perskaičiau apie tokius arbatinukus ganėtinai daug pirkėjų atsiliepimų ir tokie pigus daiktai dažniausiai skleidžia plastiko kvapą ir net vandenyje jaučiamas nemalonus skonis.

Kamjove arbatinukas jau išimtas iš pakuotės neturėjo jokio specifinio kvapo ir nuplautas verdančiu vandeniu, nebuvo jokio nemalonaus kvapo, o tik skleidė karštį, tarsi šalia būtų ką tik šviežiai išlyginti drabužiai. Jokios chemijos kvapo.

Tad prieš pirkdami tokio tipo pigų arbatinuką gerai pagalvokite ar tie sutaupyti keli eurai yra verti arbatos su papildomais cheminiais priedais.

Kamjove arbatinuku esu labai patenkinta. Greitai paruošiama arbata ir ją išpilstyti į puodelius yra labai patogu. Tikrai rekomenduoju šį Kamjove arbatinuką.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()