„Neįtikėtinai geras kainos ir kokybės santykis“. Su mažiausia kaina išparduodama itin gerai pirkėjų vertinama lauko IP kamera su belaidžiu ryšiu, 1080p raiška, maitinimu nuo 18650 tipo baterijų ir saulės elementų („Alfawise L3 Plus“ kaina, Specifikacijos)  (1)

„Alfawise L3 Plus“ – tai aukštosios 1080p raiškos belaidė IP kamera su integruotu WiFi ryšio moduliu, kuri gali pasigirti integruotu judesio davikliu, naktiniu pašvietimu bei 104 laipsnių apžvalgos kampu. Ši IP kamera ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes gali būti maitinama ne tik nuo dviejų 18650 tipo baterijų, bet ir nuo saulės baterijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise L3 Plus“ specifikacija

  • Raiška: 1080p.
  • Atmintis: Micro SD kortelė (iki 32 GB) arba vaizdo įrašų saugojimas nutolusiame serveryje.
  • Naktinio filmavimo funkcija: yra, integruota 6 IR LED; naktinio pašvietimo atstumas iki 50 m.
  • Judesio daviklis: yra.
  • Objektyvo kampas: 104 laipsnių.
  • Nuotolinis valdymas: taip, naudojant išmaniojo telefono taikomąją programą.
  • Kameros pasukimo kampas: montuojama ant specialaus stovo, kuris leidžia kamerą sukti 360 laipsnių kampu aplink savo ašį, o paversti vertikaliai 90 laipsnių kampu.
  • Komunikacija: turi integruotą garsiakalbį ir mikrofoną.
  • Ryšys: integruotas WiFi ryšio modulis (IEEE 802.11 b/g/n).
  • Atsparumas: gali būti montuojama lauke, turi IP65 atsparumo drėgmei bei dulkėms sertifikatą.
  • Maitinimas: naudoja dvi 18650 tipo baterijas arba maitinama nuo saulės baterijos. 
  • Matmenys ir masė: 9,2 x 5,2 x 8,2 cm, 158 g.

Kaina

„Alfawise L3 Plus“:

  • „Gearbest“ – 45,51 €.
  • Dabar parduodama su 20% nuolaida, į Lietuvą siunčiama nemokamai.
  • Tai mažiausia kaina iki šiol - paprastai kainuoja apie 50€
  • Lietuvoje neparduodama.

„Alfawise L3 Plus Outdoor Kit“:

  • „Gearbest“ – 77,37 €.
  • Dabar parduodama su 10% nuolaida, į Lietuvą siunčiama nemokamai.
  • Tai mažiausia kaina iki šiol - paprastai kainuoja apie 82€
  • Lietuvoje neparduodama.

IP kamerų galimybės visiems yra puikiai žinomos. Dažnu atveju įsigijus IP kamerą bene daugiausiai iššūkių tenka patirti dėl to, nes IP kamera reikalauja ne tik internetinio, bet dar ir maitinimui skirto laido. Situacija tampa dar labiau sudėtinga tada, jeigu įsigytą IP kamerą planuojate montuoti lauke.

Vis dėlto techniniai sprendimai net ir IP kamerų srityje sparčiai tobulėja. Bene geriausiai tai šiuo metu patvirtina „Alfawise L3 Plus“ IP kamera. Ši IP kamera daugelį gali nustebinti ne tik savo išskirtiniu kompaktišku dizainu, bet ir geru funkcionalumu, kurio paprastai neturi kitos IP kameros.

Jau paminėtas nepatogumas dėl internetinio kabelio „Alfawise L3 Plus“ atveju yra spendžiamas labai paprastai. Gamintojas šioje IP kameroje tiesiog integravo WiFi ryšio modulį, kurio pagalba „Alfawise L3 Plus“ prie kompiuterinio namų tinklo galima prijungti belaidžiu būdu.

Tuo tarpu, maitinimui skirtas elektros laidas „Alfawise L3 Plus“ IP kamerai taip pat nėra būtinas. Trumpai tariant, ši IP kamera maitinimui naudoja dvi 18650 tipo baterijas. Gamintojas tvirtina, jog šių baterijų energijos „Alfawise L3 Plus“ pakanka maždaug 4 mėnesiams, kas reiškia, jog metų eigoje baterijas reikės keisti ne daugiau nei tris kartus.

„Alfawise L3 Plus“ IP kamera ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes esant pirkėjo poreikiui gali būti užmaitinama ne tik nuo integruotų baterijų, bet ir nuo saulės baterijos.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti tik tai, kad rinkinys su saulės baterija yra maždaug apie 20 eurų brangesnis. Vis dėlto toks sprendimas tampa tikru išsigelbėjimu „Alfawise L3 Plus“ montuojant lauke, kur periodinis baterijų keitimas nėra labai patogus.

Galima pridėti dar ir tai, kad „Alfawise L3 Plus“ IP kamera turi naktinį pašvietimą. Gamintojas tvirtina, kad „Alfawise L3 Plus“ naktinį pašvietimą sudaro 6 IR tipo LED ir to šiuo atveju pilnai pakanka nuo IP kameros nutolusių objektų stebėjimui iki 50 metrų atstumu.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise L3 Plus“ gali pasigirti 104 laipsnių apžvalgos kampu bei integruotu judesio davikliu. Be to, ne ką mažiau svarbu paminėti ir integruotą aukštosios 1080p raiškos CMOS sensorių bei įmontuoto mikrofono bei garsiakalbio privalumus. Šis sprendimas ypatingas todėl, nes naudojant išmanųjį telefoną leidžia nuotoliniu būdu pakalbinti, pavyzdžiui, prie namų durų laukiančius svečius.

„Alfawise L3 Plus“ atsiliepimai

Šiuolaikiška IP kamera „Alfawise L3 Plus“ yra itin palankiai vertinama pirkėjų tarpe ir tai šiuo metu bene geriausia patvirtina net 4,97 žvaigždučių įvertinimas. Šis įvertinimas parodo, kad kol kas vos vienas šią IP kamerą įsigijęs pirkėjas jai skyrė žemesnį nei maksimalų 5 žvaižgdučių įvertinimą.

  • Franco. Esu be galo laimingas, kad pasirinkau įsigyti būtent „Alfawise L3 Plus“. Šią IP kamerą labai lengva montuoti, o visi montavimui reikiami įrankiai atkeliauja tame pačiame komplekte. Mane maloniai stebina ir tas faktas, jog „Alfawise L3 Plus“ naudodama vos dviejų 18650 tipo baterijų energiją gali veikti net iki 4 mėnesių. Rekomenduoju.
  • Kay. Neįtikėtinai geras kainos ir kokybės santykis. Iš karto įsigijau dvi „Alfawise L3 Plus“ IP kameras ir bent jau kol kas jos pilnai pateisina mano lūkesčius. Manau, jog ši IP kamera puikiai tinka tiems, kurie ieško ne tik geros kainos, bet ir maksimalaus patikimumo bei kokybės. „Alfawise L3 Plus“ jau rekomendavau įsigyti ir savo draugams.
  • David. Labai paprastas montavimas, neįtikėtinai geros kokybės vaizdo įrašai, naktinis pašvietimas ir judesio daviklis. Be to, taip pat likau labai maloniai nustebęs, kai sužinojau, jog „Alfawise L3 Plus“ taip pat yra suderinama ir su „Google Home“ bei „Amazon Alexa“ išmaniaisiais asistentais. Trumpai tariant, atsižvelgiant į kainą tiesiog neįmanoma sugalvoti nei vienos priežasties, kodėl jūs turėtumėte nepirkti „Alfawise L3 Plus“.
  • Rory. Pilnai paruošti šią kamerą darbui man prireikė ne daugiau nei dešimties minučių ir per šį laiką bene ilgiausiai užtruko taikomosios programos atsisiuntimas. Tai greičiausiai yra mano pati mėgstamiausia IP kamera iš visų iki šiol bandytų. WiFi palaikymas, maitinimas nuo baterijos ir gera vaizdo kokybė – tai viskas ko man reikia šiuo metu.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai (1)