„Tiesiog negalėjau susilaikyti jos neįsigijęs“. Praktiškai išbandė itin stilingą komandiruočių ir išvykų kuprinę, į kurią laisvai telpa du atskiri krepšiai, nešiojamas kompiuteris ir daugybė kitų daiktų („Mark Ryden“ kuprinės apžvalga, Video)  ()

„Aš jau turėjau Xiaomi kuprinę, bet kai pamačiau už kokią gerą kainą parduodama ši Mark Ryden kuprinė – tiesiog negalėjau susilaikyti jos neįsigijęs. Tvirta, išvaizdi, talpi, atspari vandeniui – ji man puikiai tiks komandiruočių metu.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mark Ryden“ kompanija specializuojasi įvairių kuprinių, krepšių segmente ir šią naująją kuprinę vien tik Aliexpress parduotuvėje jau spėjo įsigyti virš 3 400 pirkėjų.

Dar įspūdingiau, kad tokia gausa pirkėjų yra ypatingai patenkinti šio prekės ženklo kuprine ir jai skiria net 4,9 balus iš 5 galimu.

Kuo gi pasižymi ši šauni ir apie 40 eurų kainuojanti „Mark Ryden“ kuprinė? Pasižiūrėkime ką apie ją sako apžvalgininkas.

„Iškart matyti, kad kuprinė yra atspari vandeniui, turi apsaugą nuo vagysčių bei išorėje matau USB jungtį, per kurią galėsime patogiai įkrauti elektronikos įrenginius.

Priekinėje kuprinės dalyje – jos viršuje yra atsegamas skyrelis, kuriame galima patogiai pasikabinti raktus.

Šauniai gamintojo sugalvota – paprastas ir labai patogus dalykas (1:55 min.). Be to, čia yra daug vietos pasidėti kitiems reikalingiems daiktams ir kuprinė turi papildomas mažesnes kišenėles.

Šone yra atskirai atsegama kišenėlė ir čia galima susidėti dokumentus. Taip pat yra kišenė įsidėti vandens buteliukui.

Pagrindinis kuprinės skyrius yra ypatingai didelis. Čia galima atskirai įdėti nešiojamą kompiuterį ir papildomi dirželiai dar jį prilaikys.

Taip pat yra atskiras skyrelis planšetiniam kompiuteriui ir truktelėjus už dirželio, planšetė bus iškelta į viršų (3:20 min.). Praktiškas sprendimas.

Na ir galiausiai dar turime du atskirus skyrelius bei perskirtą tinklelį kitiems daiktams.“

„Kuprinės nugarinėje dalyje turime tvirtus ir su paminkštinimais diržus. Juos galima tarpusavyje sujungti ir dar čia pritvirtintas kompasas bei švilpukas. Ir abu jie veikia tinkamai (4:10 min.).

Diržai pagaminti tikrai kokybiškai, viename jų yra papildoma kišenėlė, ir neturiu jiems jokių priekaištų. Kuprinės nugarinė dalis turi paminkštinimus, tad netrins nugaros.

Taip pat kuprinės nugarinėje dalyje turime dar vieną kišenę, kurioje galima saugiai pasidėti savo telefoną ar kitus daiktus ir taip jie bus arčiau nugaros.“

„Kuprinės viduje jau yra pritvirtintas USB laidas ir prie jo galima prijungti išorinę bateriją. Ją galima laikyti specialiai tam skirtame skyrelyje, tačiau čia to USB laido yra pakankamai, kad būtų galima išorinę bateriją perdėti ir į kitą skyrių (6:15 min.).

Tai yra labai patogu ir taip galima įkrauti savo elektronikos įrenginius. Štai jau prijungiau išorinę bateriją ir dabar prie kuprinės išorėje esančios USB jungties prijungiu savo išmanųjį telefoną. Ir viskas, jis pradedamas įkrauti (6:30 min.).

Šis dalykas ypatingai patogus keliaujant. Telefono laidą įsidėjau į artimesnę šoninę kišenę, kai prireikė įkrauti telefoną – jį išsitraukiau, prijungiau prie kuprinės USB jungties ir toliau naudojuosi telefonu.

Jums nereikės atidarinėti kuprinės, ieškoti baterijos, ją išiminėti, laikyti rankoje ar striukės kišenėje ir taip bandyti naudotis telefonu. Šiuo atveju viskas yra kur kas patogiau, paprasčiau ir tuo pačiu saugiau.“

„Man ši Mark Ryden kuprinė labai patinka. Išvaizdi, puikiai pagaminta ir apšlakstęs ją vandeniu (8:13 min.) įsitikinau, kad ji yra atspari vandeniui.

Taip pat į kuprinę lengvai telpa mano turimas 14 colių dydžio nešiojamas kompiuteris (8:40 min.) ir esu įsitikinęs, kad į jį tilps ir gamintojo nurodomas 15,6 colių dydžio kompiuteris.

Čia laisvai telpa dar du mano atskiri krepšiai (8:53 min.). Beje, gamintojas dar prideda papildomą maišelį, kuris šią kuprinę apsaugo nuo stipraus lietaus (10:00 min.), tad iš principo su ja galima keliauti nors ir į žygį. Puiki kuprinė – man ji labai patinka.“

Speciali akcija

„Mark Ryden“ kuprinė:

  • Aliexpress - nuo 39,01 € (nuoroda veikia angliškame AliExpress);
    • 55 % nuolaida;
    • iš Kinijos/Čekijos sandėlių.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(5)
(2)

Komentarai ()