10 faktų apie „Xiaomi Soocas W3“ tarpdančių valytuvą: „jei nesate tokio bandę, tikrai rekomenduoju“ („Xiaomi Soocas W3“ apžvalga, Video)  (3)

„Seniai seniai, kai kone visi žmonės gyveno olose – naudojosi stacionariais tarpdančių valytuvais. Tiesiog nebuvo kitokių įrenginių ir mano pirmasis laidinis tarpdančių valytuvas kainavo net 200 dolerių. Tačiau vėliau JAV bei Kinijos kompanijos pradėjo gaminti tokios belaidžius (su baterijomis) tarpdančių valytuvus ir jų buvo du tipai: kainuojantys kosminius pinigus ir sugendantys per savaitę laiko. Tačiau dabar jau yra nebrangių ir puikiai veikiančių prietaisų. Ir ne – jei galvojate, kad tarpdančių valytuvas pakeis dantų šepetėlį, taip tikrai nėra. Šis daiktas papildo dantų priežiūrą, pagerina burnos valymo efektyvumą.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir štai apžvalgininko pateikiamų 10 faktų apie vieną garsiausių „Xiaomi Soocas W3“ tarpdančių valytuvą:

1. Išvaizdi pakuotė

„Jis labai gerai supakuotas ir dėžutės išvaizda yra visai simpatiška. Tokį daiktą galima drąsiai dovanoti savo artimiesiems.“

 

2. Kaina

„Aš šį tarpdančių valytuvą su pakuotėje esančiais visais keturiais antgaliais įsigijau už 35 eurus. Ir man jį pristatė per 17 dienų.

Manau, kad kaip už tokios komplektacijos daiktą, tai yra labai maža kaina.“

3. Pakuotės turinys

Čia galima rinktis iš kelių variantų ir įsigyti „Xiaomi Soocas W3“ tarpdančių valytuvą su standartiniu antgaliu, liežuvio valymui skirtu, palei dantenų linija esančioms bakterijoms ir mikrobams pašalinti bei „ortodontiniu“ antgalu, skirtu turintiems briketus, kabes ir pan.

„Atkreipkite dėmesį, kad jei šiuo tarpdančių valytuvu naudosis keli jūsų šeimos nariai, tada iškart įsigykite daugiau papildomų antgalių. Higiena čia yra svarbiausia.

Tokie tarpdančių valytuvai padeda palaikyti burnos higieną ir yra ideali priemonė ėduonies ir parodontozės ligų prevencijai.

Tik čia iškart įspėju tokios technologijos fanatikus, kad nereikia persistengti ir tokį tarpdančių valytuvą reikia naudoti tik po valgio, išsivalius dantis ir ne daugiau, kaip du kartus per dieną.

Dažnas tarpdančių valymas gali pridaryti daugiau žalos nei naudos. O jei kyla kažkokių konkrečiai asmeninių klausimų – pasikonsultuokite su savo gydytoju.“

 

4. Portabilumas

„Kaip jau galėjote suprasti, Xiaomi Soocas W3 nereikia jokių laidų. Jis turi įkraunamą 2200 mAh talpos bateriją ir pakuotėje yra specialus laidas.

Jokių maitinimo adapterių ir ilgų laidų. Čia turime USB jungtį, tad Xiaomi Soocas W3 įkrovimas yra daugiau nei paprastas.

Jo baterijos vienam žmogui, naudojančiam Xiaomi Soocas W3 ryte ir vakare, užteks 30 dienų.“

5. Vandens talpa ir IPX7 standartas

„Xiaomi Soocas W3 sveria 275 gramus ir turi permatomą 230 ml vandens talpą. Kas yra daugiau nei pakankamai. Tik pats vandens pripylimas, bent jau man, yra kiek nepatogus.

Taip pat Xiaomi Soocas W3 korpuse esanti ir baterijai įkrauti skirta jungtis yra uždengta dangteliu. Jį galima pamesti ir jei tą padarysite, tada toji jungtis liks visai atvira ir neapsaugota nuo vandens.

Beje, Xiaomi Soocas W3 atitinka IPX7 standartą, tad yra visiškai atsparus vandeniui.

Tarpdančių valytuvo viršuje yra mygtukas, kurį nuspaudus išimsite antgalius.“

6. Valdymo mygtukai ir valymo režimai

„Priekinėje Xiaomi Soocas W3 dalyje yra įjungimo/išjungimo ir režimų keitimo mygtukai. Taip pat ant korpuso matyti baterijos indikatorius ir trys šviesos indikatoriai, kurie leidžia suprasti, koks pasirinktas tarpdančių valymo režimas: švelnus, standartinis, masažuojantis.

Pradedantiesiems rekomenduojama pradėti nuo švelnaus tarpdančių valymo režimo ir pasižiūrėti, kaip į tokį valymą reaguoja jūsų dantenos. O vėliau jau pereiti ir prie galingesnių valymo režimų.“

7. Srovės galia

„Vandens srovės spaudimas siekia nuo 138 iki 965 kPa ir čia atkreipiu dėmesį, kad net stacionariuose tarpdančių valytuvose retai kada vandens srovės spaudimas viršija 800 kPa.

Trumpai tariant, su Xiaomi Soocas W3 jūs labai lengvai išvalysite visus savo tarpdančius (4:19 min.).

8. Kompaktiškumas

„Xiaomi Soocas W3 išmatavimai yra 4,6 x 7,3 x 28,4 cm. Čia aš jus galėčiau truputi apgauti, bet to nedarysiu. Prisipažinsiu, kad šį tarpdančių valytuvą man iš pradžių buvo kiek nepatogu laikyti, bet po keturių dienų pripratau prie jo gabaritų ir dabar viskas gerai.“

Technologijos.lt „Xiaomi Soocas W3“ apžvalga

9. Saugumas

„Jei tik tarpdančių valytuvas užfiksuoja kažkokį nukrypimą nuo normalaus darbo – jis automatiškai ir momentaliai išsijungia.

Dviguba elektros energijos sistemos apsauga leidžia išvengti bet kokios rizikos.

Panaudotos medžiagos yra visiškai saugios, hipoalergiškos. Vandens talpa nenuimama. Jos dangtelis taip pat nenuimamas, su tarpine – vandenį išlaiko gerai, jo neleidžia.“

10. Dar keli momentai

„Vandens srovė yra 0,66 mm pločio; ant Xiaomi Soocas W3 korpuso nugarėlės yra tokie taškeliai, kurie užtikrina tvirtesnį valytuvo laikymą.

Nors tai transportabilus įrenginys, deja, bet jam nėra specialaus dėklo, į kurį būtų galima įsidėti Xiaomi Soocas W3. Tai praverstų kelionių metu.

Baltos spalvos Xiaomi Soocas W3 atrodo labai gražiai – stilingas daiktas.“

Ir keletas minčių pabaigai…

„Jei dar nežinote, kas per daiktas yra tarpdančių valytuvas – greitai įsigykite tokį daiktą. Net nebūtinai šį, kurį dabar aptariau. Tiesiog įsigykite tokį daiktą. Jūsų ir jūsų šeimos gyvenimo kokybė su tokiu prietaisu iškart pagerės.“

Speciali akcija

  • Aliexpress - nuo 30,73 €;
    • iki 48 % nuolaida.
    • nuoroda veikia angliškame AliExpress
  • Gearbest - nuo 32,55 €;
    • iki 47 % nuolaida.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai (3)