Karščiausia Aliexpress naujiena - iš Lenkijos sandėlio belaidis dulkių siurblys „Dreame XR Premium“ ir kuo jis skiriasi nuo šių metų hito „Dreame V10“? (Video)  ()

Dar 2019 metų pabaigoje skelbėme apie rinkoje pasirodžiusį „Dreame V10“ belaidį dulkių siurblį. Jis su kiekviena diena tampa vis populiaresnis ir iki šiol išlaiko maksimalų pirkėjų įvertinimą. O dabar anonsuotas dar vienas naujas modelis - kuo gi pasižymi tik ką pasirodęs „Dreame XR Premium“ ir kuo jis skiriasi nuo populiarumo rekordus mušančio „Dreame V10“? Išsiaiškinkime.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2020-03-12 Karščiausia Aliexpress naujiena - iš Lenkijos sandėlio belaidis dulkių siurblys „Dreame XR Premium“ ir kuo jis skiriasi nuo šių metų hito „Dreame V10“? (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 

  • Šių metų sausio mėn. pristatytas „Dreame V10“ - 233,20 € (nuoroda veikia angliškame AliExpress);
    • 21 % nuolaida;
    • Čekijos sandėlio;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 5-7 dienas.

Pradėkime nuo „Dreame XR Premium“ belaidžio dulkių siurblio ir jo techninių specifikacijų apžvelgimo.

„Dreame XR Premium“ yra kompaktiškas (60 x 23 x 22 cm), lengvas (1,5 kg) belaidis dulkių siurblys. Jo siurbimo galia siekia net 22000 Pa ir talpios 2500 mAh talpos baterijos užteks net valandai laiko.

Žinoma, viskas priklausys nuo pasirinkto siurbimo režimo: pastarųjų yra 3. Tad galingiausiu režimu siurblys dirbs apie 10 min., vidutinio galingumo režimu - 30 min., o standartiniu režimu - 60 min. Baterijos įkrovimas užtrunka 3,5 val.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Dreame XR Premium“ palaiko 5 lygių filtravimo sistemą, dėl kurios oras yra išfiltruojamas iki 99,99 proc.

Plius, dėl specifinės konstrukcijos, prieš išleidžiant išvalytą orą, jis praeina pro variklį ir taip jį aušina.

Gamintojas pabrėžia, kad dėl galingo siurbimo ir nesiveliančios pagrindinės siurbimo galvos, „Dreame XR Premium“ yra labai tinkamas valyti kiliminei dangai.

Pakuotėje taip pat yra daugybė papildomų ir lengvai keičiamų antgalių, tad su „Dreame XR Premium“ siurbliu galima lengvai išvalyti kietas grindis, kiliminę dangą, baldus, automobilio saloną ir net itin sunkiai pasiekiamas vietas.

Taigi. Esminis klausimas: kuo „Dreame XR Premium“ skiriasi nuo prieš porą mėnesių pasirodžiusio „Dreame V10“?

Žvelgiant į technines specifikacijas, tai galima įžvelgti tik du skirtumus: korpuso spalva kitokia ir „Dreame XR Premium“ dirba šiek tiek tyliau.

Abu palaiko tokius pačius siurbimo režimus ir kadangi turi vienodos talpos baterijas, tai ir darbuosis vienodą laiką. Tad atsižvelgiant į darbo režimus, „Dreame V10“ skleidžiamas triukšmo lygis yra 66, 70, 73 dB, o „Dreame XR Premium“ - atitinkamai 63, 66, 70 dB.

Lyginant specifikacijas, daugiau rimtesnių skirtumų įžvelgti nepavyksta. Abu siurbliai pagaminti kokybiškai, turi vienodo dizaino antgalių laikymo aikšteles, antgalius, po 0,5 litro atliekų dėžutes, vienodos talpos baterijas, gali dirbti vienodą laiką ir t.t.

Galbūt esminiai skirtumai pasirodys, kai atsiras apžvalgininkų, kurie išbandys naujausią „Dreame XR Premium“ dulkių siurblį ir jį palygins su „Dreame V10“. Galbūt yra nedidelių skirtumų konstrukcijoje, kur gamintojas išsprendė kai kuriuos „Dreame V10“ nepatogumus, tačiau tai paaiškės tik sulaukus palyginamųjų apžvalgų. 

Jau rašėme apžvalgą apie „Dreame V10“ belaidį siurblį ir apie jį apžvalgininkas atsiliepė labai teigiamai. Taip pat Aliexpress parduotuvėje šį siurblį jau įsigijo beveik 1500 pirkėjų, kurie labai giria šį įrenginį ir jam duoda maksimalų 5 balų įvertinimą. Akivaizdu, jog „Dreame V10“ yra nusisekęs produktas, o ir 233,20 € kaina yra labai patraukli. Analogiški „Dyson“ kompanijos siurbliai kainuoja ženkliai brangiau.

Kaip bus su „Dreame XR Premium“? Kol kas pasakyti yra sunku, tačiau pirmieji pirkėjai juo taip pat yra labai patenkinti ir duoda 5 balus iš 5 galimų. Jis šiuo metu kainuoja 250,88 €, tad yra šiek brangesnis nei „Dreame V10“. Ir belieka tik jums nuspręsti kurį iš jų pasirinkti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()