„Už tokius pinigus – tai yra kažkas nenormalaus. Fantastiškas rezultatas!“. Masiškai perkamas „Tronsmart Spunky Beat“ ausinės palygino su „Haylou GT1“ ir „QCY“ ausinėmis - tiesiog triuškinantys skirtumai („Tronsmart Spunky Beat“ apžvalga, Testai, Video, iš Lenkijos sandėlio)  ()

„Visi tik ir kalba apie Tronsmart Spunky Beat ausines. Naujausias Qualcomm lustas, aptX palaikymas ir mažesnė kaina nei 30 eurų? Prisipažinsiu, iš pradžių šių ausinių atžvilgiu buvau nusiteikęs skeptiškai, bet kai jas išbandžiau – viskas pasikeitė.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kas gi mane nustebino labiausiai? Be jokių dvejonių – garso kokybė.

Iki šiol mano pačios mylimiausios belaidės ausinės buvo Haylou GT1. Jos kainuoja iki 20 eurų (Haylou GT1 apžvalga) ir man labai patinka.

Bet kai išbandžiau Tronsmart Spunky Beat – viskas pasikeitė. Garso kokybės atžvilgiu – jos tiesiog sunaikino Haylou GT1.

Ir ne tik Tronsmart Spunky Beat yra geresnės už kiek pigesnes Haylou GT1, bet ir už brangesnes QCY belaides ausines (kaina iki 20€QCY QS2 apžvalga).

Tiesiog jos negali prilygti Tronsmart Spunky Beat. Šios ausinės užtikrina ženkliai detalesnę, kokybiškesnę, malonesnę ir tiesiog geresnę garso kokybę ir taškas.“

„Kalbant apie Tronsmart Spunky Beat baterijas, tai yra dar vienas pliusas. Ausinių baterijų užtenka nepertraukiamai muzikos klausytis net iki 6-7 valandų. Tai yra praktiškai dvigubai ilgiau, lyginant su Haylou ausinėmis.

Ir tai pasiekiama klausantis muzikos esant iki 70 proc. garso lygiui, ko pilnai užtenka būnant lauke. Už tokius pinigus – tai yra kažkas nenormalaus. Fantastiškas rezultatas.

Be to, šis dėkliukas yra kompaktiškas, turi baterijos įkrovos indikatorius ir sąlyginai nedidelę bateriją – 350 mAh. Tačiau didelis privalumas tas, kad ją galima įkrauti dviem būdais. Tiek su pakuotėje esančiu C-tipo USB laidu, tiek ir pačiame dėkliuke integruotu laidu. Tad dėkliuko baterijos energijos užteks muzikos klausytis dar 24 val.“

„Ausinių poravimas yra labai paprastas. Tereikia telefone aktyvuoti Bluetooth, išimti ausines iš dėkliuko ir jas pridėti prie telefono ir net nesvarbu kurią pirmą ausinę suporuosite su telefonu. Sekančiais kartais viskas vyks automatiškai.

Čia tik yra vienas niuansas – kai kurią nors ausinę įdėsite atgal į dėkliuką ir norėsite naudotis viena ausine, muzika trumpam sustos grojusi. Ausyje esanti ausinė iš naujo prisijungs prie telefono ir tada pradės groti muzika. Tai užtrunka vos kelias akimirkas, bet QCY ir Haylou ausinėse tokio dalyko nėra.“

Šiuo atveju verta pažymėti, kad „Haylou“ ausinių atveju tai vyksta dėl to, kad ausinė persijungia į „mono“ režimą ir taip leidžia girdėti visas dainos detalias. Apie tai plačiau kalbėjo štai šis apžvalgininkas.

„Kalbant apie patį dėkliuką, tai jis yra tobulas. Daugiau čia tikrai nėra ko reikalauti. Kompaktiškas, puikiai telpa kišenėje, turime integruotą įkrovimo laidą, baterijos indikatorius, C-tipo įkrovimo jungtį ir dirželį. Net Tronsmart dėkliuko dizainas yra kur kas geresnes, lyginant su Haylou.

Visgi, čia yra vienas dalykas, kuris man ne itin patinka.

Su pakuotėje esančiomis ausinių pagalvėlėmis aš šiek tiek girdžiu kas dedasi aplinkui. Tai yra ir gerai, ir blogai. Čia jau kaip į šią situaciją pažiūrėsi. Bet man kiek sunkiau išsirinkti tinkamo dydžio ausinių pagalvėles.

Iš kitos pusės, ant Tronsmart ausinių galima uždėti praktiškai bet kokias kitas ausinių pagalvėles ir taip išspręsti dėvėjimo patogumo klausimą. Jei jų turite namie – tiesiog galėsite jas uždėti ant Tronsmart ausinių ir viskas. Na, arba įsigyti bet kurioje parduotuvėje.

Beje, nesibaiminkite jei ir uždėsite didesnę ausinių pagalvėlę, kaip kad aš padariau. Tronsmart ausinės vis tiek tilps į dėkliuką.“

Garso atsilikimo testas

Apžvalgininkas patikrino, kaip gi „Tronsmart“ ausinės darbuojasi ir koks yra signalo perdavimo atsilikimas (angl. Latency) (7:45 min.).

Iš atlikto testavimo matyti, kad žiūrint vaizdo įrašus „Youtube“ – signalo perdavimo greitis yra geras (atsilikimas 83 ms), tačiau žaidžiant žaidimus jis jau pasiekia iki 400 ms. Iš tikrųjų, tai yra dažna belaidžių ausinių problema ir jos iš principo nėra skirtos žaisti žaidimams.

Ausinių valdymas

Apžvalgininkas teigia, kad „Tronsmart“ ausinės reaguoja į prisilietimus ir „tą daro gerai, tačiau man čia kažkaip viskas yra apversta aukštyn kojomis. Daugelis esame pripratę, kad su dešine ausine garsą didiname bei perjungiame sekančią dainą, o su kaire ausine mažiname garsą ir perjungiame ankstesnę dainą. Šiuo atveju viskas yra atvirkščiai.

Bet tai yra menkniekis. Man labiau nepatinka tai, kad ausinių jutiklinis paviršius yra ne vien tik jų išorinėje dalyje, bet ir aplink blizgantį rėmelį. Dėl to pati ausis gali prisiliesti prie šio jutiklinio paviršiaus ir taip trikdyti ausinės valdymą.

Tiesa, tai man nutiko tik porą kartų. Ir gerai yra tai, kad tiek užsidėjus šalmą, tiek į drabužių prisilietimus Tronsmart ausinės nereaguoja. Bendrai, manau, kad tai nėra geriausias kompanijos sprendimas ir Haylou ausinės esantis jutiklinis valdymas man patinka labiau.“

Skambinimo testas

„Tai yra dar viena vieta, kur Qualcomm lustas parodo visas savo galimybes (11:20 min.). Tronsmart garso kokybė yra kur kas geresnė nei Haylou ausinėse.“

Iš pradžių apžvalgininkas kalba per „Tronsmart“ ausines, kai yra uždaroje patalpoje (11:28 min.), tada išeina į lauką, kur aplinkui kalbasi žmonės bei žaidžia vaikai (11:50 min.).

Galutinis verdiktas

„Tronsmart Spunky Beat belaidės ausinės yra mano naujausias karalius 20-30 dolerių (iki 27 eurų aut. past.) kategorijoje.

Šios ausinės užtikrina puikią garso kokybę. Su jomis labai malonu klausytis roko, akustinės ir bet kokios instrumentinės muzikos. Esu tikras, kad su šiomis ausinėms yra malonu klausytis bet kokio žanro muzikos.

Tronsmart Spunky Beat yra tokios pat garsios, kaip ir Haylou GT1, ir daugeliui žmonių to tikrai pakaks.

Įkrovimo dėkliuke yra viskas, ko tik galėtumėte prašyti iš gamintojo, o naujausias Qualcomm lustas suteikia maksimalią patirtį. Tad turime labai ilgai tarnaujančią bateriją, labai gerą skambinimo kokybę, puikų TWS veikimą ir visą tai gauname už puikią kainą.

Minusai? Pakuotėje esančios pagalvėlės, bent jau man, nėra pačios geriausios ir aš naudoju kitas. Valdymas yra labai jautrus ir su tuo nieko nepadarysite. Ir kai muzika negroja – girdimas minimalus foninis triukšmas. Kai muzika groja, tada jo visiškai nesigirdi.

Bendrai, manau, kad Tronsmart Spunky Beat ausinių privalumai atsveria šiuos trūkumus.“

Speciali akcija

„Tronsmart Spunky Beat“ belaidės ausinės:

  • Aliexpress27,25 €;
    • 64 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 2-5 dienas.
  • Lietuvoje neparduodamos.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(4)
(-1)

Komentarai ()