„Už tokią kainą – tiesiog nėra alternatyvos. Su šiais bateliais yra nerealiai malonu bėgioti“: štai ką apie „Mijia Antelope“ sako apžvalgininkas po pusės metų nubėgęs virš 50 km („Xiaomi Mijia Amazfit Antelope“ apžvalga, Video)  (3)

„Panaudota prancūziška guma, labai gerai prilaiko koją ir toks lengvumo jausmas – tarsi bėgčiau su šlepetėmis, apkaustytomis šarvais. Šiandien jums viską papasakosiu apie Xiaomi sportinius batelius, kurie yra skirti būtent bėgiojimui. Tai jau penkta sportinių batelių pora iš plataus Xiaomi asortimento ir šįkart 100 proc. galiu juos rekomenduoti visiems, kurie planuojate užsiimti sportine veikla.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Taigi, nevyniosiu į vatą ir iškart pereisiu prie Xiaomi Mijia Amazfit Antelope.

Aš su šiais sportiniais bateliais jau nubėgau 50 km ir tikrai turiu ką pasakyti. Tad štai, 10 pagrindinių faktų, kuriuos turite žinote apie šiuos batelius.“

Kaina

„Taip, šis aspektas yra labai svarbus ir Xiaomi sportinių batelių kaina yra labai patraukti. Net ir su pristatymu jie kainuoja vos iki 37 eurų. Čia ne kaina, o tiesiog gamintojo dovana.

Pasižiūrėjus ką panašaus į „Xiaomi“ sportinius batelius siūlo tie patys „Adidas“ ir kiti žinomi gamintojai, tai net neverta kažką ir daugiau komentuoti. „Xiaomi“ čia laimi į vienus vartus.“

2. Sportinių batelių spalvų pasirinkimas

„Man labai patinka, kai gamintojas siūlo įvairių spalvų derinių sportinius batelius ir šiuo atveju taip pat galime rinktis tokios spalvos Xiaomi batelius, kokie asmeniškai yra patys gražiausi.

Čia gali ir merginos išsirinkti norimos spalvos sportinius batelius. Aš pasirinkau oranžinės spalvos.“

3. Batelių svoris

„Pagaliau turime tikrai lengvus sportinius batelius. Vienas Xiaomi batelis sveria 326 gramus ir tai yra normalus rodiklis.

Žinoma, Nike ar New Balance bateliai svers kokiais 60 gramų mažiau, bet ir pastarųjų funkcija yra kitokia – užtikrinti maksimalų bėgančiojo greitį.

Tuo tarpu Xiaomi bateliai skirti tiek bėgiojantiems, tiek ir bendrai mėgstantiems sportuoti lauke bei salėje.“

4. Galima įdėti sekimo lustą

„Į šiuos Xiaomi batelius galima įdėti specialų lustą, kuris fiksuos jūsų bėgimą (9,92 eurai).

Tokį dalyką palaiko ir Nike bateliai, kuriuos išbandžiau, tačiau po metus trūkusių bandymų galiu pasakyti, kad nors ir įdomus dalykėlis, bet man atrodo beprasmis.“

5. Batų padas

„Šįkart esu visiškai patenkintas šių batų padais ir esu įsitikinęs, kad Goodyear padai laikys ilgus metus.“

6. Apgalvota kiekviena smulkiausia detalė

„Xiaomi labai gerai apgalvojo kiekvieną detalę ir kojos šiuose bateliuose laikomos labai tvirtai ir saugiai. O juk tai ir yra svarbiausia, kai daug judame ir atliekame įvairių judesių kojomis.

Netgi toks oranžinis atspalvis veikia tarsi atšvaitai, kas tikrai pravers bėgiojant lauke.

Šiuos batus sudaro net keletas skirtingų sluoksnių. Išorinis audinys išlaiko batų formą, o giliau turime vandeniui atsparų sluoksnį, tad batai išlieka sausi.

Tad galite bėgioti ir lietui lyjant. Tik, žinoma, specialiai lįsti į dideles vandens balas aš vis tiek nerekomenduoju.

Prabėgęs 50 km galiu užtikrinti, kad kojos šiuose batuose kvėpuoja. Tai yra faktas.“

7. Batelių raišteliai

„Tinkamo ilgio bei storio, tad bėgimo metu jie nesimaišo ir nėra absoliučiai jokios tikimybės netyčia ant jų užlipti.“

8. Batelių dydžiai

„Šis aspektas džiugina kiek mažiau. Tų, kurių pėdos yra ilgesnės nei 285 mm – galite šiuos batus užmiršti.

Na, kaip. Galima įsigyti maksimalią 285 mm batų versiją ir greičiausiai sugebėsite savo kojas į šiuos batus įkišti, bet bėgti su jais nebus patogu.

Tad prieš pasirenkant batų dydį, gerai išsimatuokite savo pėdas ir tada jau pagal gamintojo pateiktą dydžių lentelę – išsirinkite reikiamo dydžio batus.“

9. „Tai yra pirmieji Xiaomi bėgimo bateliai“

„Xiaomi ir anksčiau jau siūlė įvairių batelių, skirtų bėgimui, bet šis modelis iš tikrųjų yra skirtas tokiai veiklai.

Ankstesnių Xiaomi modelių aš negalėjau rekomenduoti tiems, kurie juos naudos būtent bėgiojimui. O dabar švaria sąžine tokiems žmonėms galiu rekomenduoti Xiaomi Mijia Amazfit Antelope.

Be to, didelis privalumas, kad su šiais batais galima drąsiai bėgioti absoliučiai bet kokiu paviršiumi. Ar tai būtų asfaltas, ar nelygus kelias, gruntas ir t.t.

Ir toje pačioje sporto salėje su šiais Xiaomi sportiniais batais bus labai patogu sportuoti.“

10. Batų pagaminimo kokybė

„Jau užsiminiau, kad bateliai pagaminti iš kvėpuojančio audinio bei padas padengtas Goodyear polimerinės dangos pagrindu.

Viduje turime ir labai kokybišką vidpadį. Vasaros metu su šiais batais nėra karšta, o žiemos metu galima užsimauti storesnes kojines ir taip keliauti į lauką.

Na, o minkšta batų vidinė dalis yra tiesiog nuostabus dalykas. Kojos yra labai maloniai apgaubiamos ir tuo pačiu laikomos tvirtai.

Kad suprastume kokios kokybės yra batų vidus – gamintojas išplatino vaizdo įrašą, kuriame matome kaip iš 10 metrų aukščio paleidžia kiaušinį ir jis, atsitrenkęs į šią medžiagą, nesudūžta (5:00 min.).

Žavinga. Ir žinote, aš jais tikiu.“

Galutinis verdiktas

„Apibendrinimas bus labai trumpas. Už tokią kainą – tiesiog nėra alternatyvos.

Su Xiaomi Mijia Amazfit Antelope galima bėgioti, užsiimti sportiniu ėjimu ir kitomis sporto šakomis.

Labai didelis privalumas, kad dėka ERC technologijos, pagrindas yra amortizuojantis, tad sugeriami smūgiai ir paskirstomi per visą batų pagrindą. Su šiais bateliais iš tikrųjų yra nerealiai malonu bėgioti.

Tokį rezultatą gali pasiekti tik 10-15 kartų daugiau kainuojantys žinomų kompanijų sportiniai bateliai.

Aš šiuos sportinius batelius naudoju pusę metų bei jau nubėgau 50 km ir jais esu labai patenkintas.

Mane sekantys ir apžvalgas žiūrintys žmonės puikiai žino, kad tai yra nebe pirmi Xiaomi bateliai, kuriuos išbandau, bet tai yra pirmas kartas, kai juos galiu drąsiai rekomenduoti mėgstantiems bėgioti.“

Speciali akcija

  • Aliexpress - nuo 30,03 €;
    • 13 % nuolaida;
    • 5,94 € už siuntimą į Lietuvą.
    • Beveik 1 800 užsakymų, 900 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimas. Pirkėjai jais yra labai patenkinti ir tvirtina, kad tai puiki alternatyva Nike, Adidas bei kitiems garsiems prekių ženklams.
  •  Išmanusis lustas, dedamas į batelius ir fiksuojantis jūsų bėgimą 9,92 eurai.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(20)
(4)
(16)

Komentarai (3)