Geriausi Aliexpress pasiūlymai: net 30000 mAh talpos išorinė baterija - bent dvigubai pigiau nei Lietuvoje, tiesiog nerealiai geros kainos įleidžiamos LED panelės ir lietuvių itin perkamas turistinis peilis su išskirtinai gerais ašmenimis  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Populiari ir net 30000 mAh talpos išorinė baterija - „External batteri Power Bank 30000mAh TypeC Micro USB Powerbank Fast Charging LED Display Portable Charger For iphone android“;

- Ypatingai gerai vertinami LED šviestuvai - „LED Panel Light Round Ultra Thin LED Downlight AC220V 6W 8W 15W 20W LED Ceiling Recessed Light For Indoor Bathroom Illuminate“;

- Lietuvių perkamiausias peilis - „PEGASI Japanese mirror light high quality 9CR18Mov tactical knife outdoor hunting knife outdoor defensive sharp camping knife“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Populiari ir net 30000 mAh talpos išorinė baterija

  • Dabar ji parduodama už 17,47 €;
  • 30 % nuolaida;
  • 1,25 € už pristatymą į Lietuvą.
  • Lietuvoje neparduodama, artimiausi konkurentai kainuoja nuo 34€

Tai yra viena populiaresnių ir labai gerai pirkėjų vertinamų išorinių baterijų Aliexpress parduotuvėje už labai gerą kainą.

Jiems ypač patinka, kad ši baterija yra net 30 000 mAh talpos, turi LED ekranėlį ir skirtingas jungtis, dėl ko galima prijungti įvairius įrenginius.

Prie šios baterijos galima prijungti tiek C-tipo bei microUSB laidais įkraunamus įrenginius, tik ir Apple įrenginių naudojamus Lightning. Visais atvejais maksimalus įkrovimas siekia iki 5V ir 2,1A.

Kalbant apie technines baterijos specifikacijas, tai čia turime 30 000 mAh talpos bateriją ir gamintojas iškart atvirai teigia, kad realiai turėsime 22 000 mAh talpą.

Džiugu matyti, kad kompanija nebando pirkėjų apgaudinėti ir atvirai nurodo realią baterijos talpą. Teisybės dėlei reikėtų pasakyti, kad tą daro toli gražu ne kiekvienas gamintojas bei pardavėjas.

O tai, kad yra skirtumas tarp teorinės ir realios baterijos talpos, tai čia visiškai normalus dalykas. Taip yra su absoliučiai kiekviena išorine baterija ir šiuo aspektu ši išorinė baterija niekuo nesiskiria nuo konkurentų.

Dar vertėtų pažymėti, kad tokia talpi baterija turi LED ekranėlį, kuriame galėsime matyti kiek liko energijos ir įkrovimo parametrus. Taip pat yra ir žibintuvėlis, kuris pravers kelionių, stovyklavimo metu.

Galiausiai, talpi baterija yra ganėtinai kompaktiška - 154 x 74 x 33 mm - sveria apie 600 gr., yra simpatiško dizaino ir turi integruotas įvairias apsaugas: nuo perkrovos, trumpo jungimo ir pan.

Pirkėjai šia išorine baterija yra patenkinti ir dalijasi jos nuotraukomis: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto6 foto, 7 foto, 8 foto.

Ypatingai gerai vertinamos įleidžiamos LED panelės už nerealiai gerą kainą

  • Dabar jos parduodamos vos nuo 3,52 €;
  • 54 % nuolaida;
  • 0,68 € už pristatymą į Lietuvą.

Už tokią kainą būtų ir sunku surasti dar pigesnių LED šviestuvų. Lietuvoje tokių panelių kainos prasideda tik nuo 15-25 eurų, o čia vos už 4 eurus galima įsigyti kokybišką ir pirkėjų giriamą šviestuvą.

Čia iškart norisi pažymėti, kad pasiūloje yra itin daug LED šviestuvo variantų. Jie skiriasi tiek savo išmatavimais, tiek ir savo galia.

Galima rinktis kvadratinės arba apvalios formos šviestuvą; šviečianti šalta (6000-6500K) arba šilta (2700-3500K) šviesa ir nuo 6 iki 20 W. Žemiau pateiktame paveikslėlyje galite matyti išsamias technines specifikacijas.

LED šviestuvų 1 vatas užtikrina apie 80lm švietimo ryškumą ir integruoti SMD 2835 LED šviestukai švies iki 20 000 valandų.

Pirkėjai taip pat pažymi, kad LED šviestuvus yra labai lengva ir paprasta pritvirtinti prie lubų, jie gali  darbuotis nuo -20 iki +60 laipsnių temperatūroje bei išlaikomos natūralios objektų spalvos (CRI 80), tad jie tinka bet kurioje namų vietoje: valgomajame, koridoriuje, miegamajame ar net balkone.

Štai keletas patenkintų pirkėjų padarytų šviestuvų nuotraukų ir kaip jie atrodo pritvirtinti prie lubų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Lietuvių perkamiausias peilis

  • Dabar jis parduodamas už 15,36 €;
  • 29 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Šis „PEGASI“ kompanijos peilis yra labai populiarus Aliexpress parduotuvėje ir ypač tarp lietuvaičių.

Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos jam duoda 5 balus, o ir kitų šalių pirkėjai šiam išvaizdžiam peiliui negaili pagyrų.

Pradėkime nuo to, kad šiuo peiliu galima naudotis įvairiose situacijose ir jis tinkamas virtuvėje. Visgi, tai yra daugiau kelioninis, turistinis peilis.

Pakuotėje rasite jam specialiai skirtą dėklą, praversianti peilio nešiojimo su savimi atvejais. Be to, tiek peilio forma, tiek jo dydis akivaizdžiai rodo, kad tai yra visiems gyvenimo atvejams skirtas daiktas, o ne tiesiog skirtas būti padėtam virtuviniame stalčiuje.

Jei jau prakalbome apie peilio dydį, tai jis yra 23 cm ilgio ir 3,2 cm pločio. Ašmenų ilgis yra 9,8 cm ir 4,1 mm pločio.

Peilio rankena pagaminta ne iš kokio pigaus plastiko, bet iš medžio. Peilis atrodo labai stilingai ir pirkėjai tvirtina, kad jis pagamintas itin kokybiškai.

Prie aukščiausios kokybės prisideda ir tai, kad ašmenys pagaminti iš vieno pasaulyje populiariausio plieno lydinio - 9Cr18MoV. 

Yra gerai žinoma, kad tai vienas kokybiškiausių ir tuo pačiu garantuojančių žemą peilių kainą plieno lydinių, pasižyminčių atsparumu korozijai (šiame lydinio mišinyje yra chromo aut. past.) ir užtikrinančių, kad ašmenys bus aštrūs bei labai tvirti (59 HRC tvirtumo klasė).

Tad dėl visų šių priežasčių „PEGASI“ kompanijos peilis ir yra taip puikiai vertinamas Lietuvos bei viso pasaulio pirkėjų. Puiki išvaizda, medinė rankena, iš aukščiausios kokybės plieno pagaminti ašmenys, specialus dėklas ir labai gera kaina. Geresnio daikto stovyklaujant bei keliaujant ir nesurasime.

Štai kelios peilio nuotraukos, kuriomis dalinasi patenkinti pirkėjai: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(6)
(0)

Komentarai ()