Geriausi Aliexpress pasiūlymai: įspūdingos studijinio lygio ausinės vos už 22€ - daugiau nei 5000 pardavimų ir daugybė gerų atsiliepimų, neįtikėtinai pigūs ir puikiai vertinami LED šviestuvai su Ra90 ir nuo saulės bei mašalų apsauganti kepurė (Video)  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Labai perkamos, puikiai vertinamos ir apžvalgininkų giriamos studijinės ausinės - „Oneodio Wired Professional Studio Pro DJ Headphones With Microphone Over Ear HiFi Monitors Music Headset Earphone For Phone PC“;

- Ypatingai gerai vertinami įleidžiami LED šviestuvai - „LED Panel Light Round Ultra Thin LED Downlight AC220V 6W 8W 15W 20W LED Ceiling Recessed Light For Indoor Bathroom Illuminate“;

- Kepurė ir tinklelis viename, puiki apsauga nuo saulės ir uodų - „Outdoor 360 Mosquito-proof Hat Fishing Umbrella Hat Sun Protection with Mosquit Net for Men Women Hiking Camping Caps Breathable“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labai perkamos, puikiai vertinamos ir apžvalgininkų giriamos studijinės ausinės

  • Dabar jos parduodamos nuo 21,19 €;
  • 54 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Oneodio Wired Professional Studio Pro DJ“ ausinės Aliexpress parduotuvėje yra puikiai vertinamos. Jas jau įsigijo virš 5 400 pirkėjų, kurie paliko virš 3 100 atsiliepimų ir šias ausines įvertino net 4,9 balais iš 5 galimų. Puikūs rezultatai.

Šioms ausinėms taip pat pagyrų negaili ir patyrę įvairių ausinių apžvalgininkai. Ir kas gi jiems taip patinka? Žinoma, kad garso kokybė. Bet ir ne tik tai.

Čia iškart atkreipiame dėmesį, kad Aliexpress parduotuvėje galima įsigyti „Sudio standard“ ir „Pro“ ausinių versijas.

Jos yra labai panašios, tačiau „Pro“ versijos ausinių kaušeliai yra minkštesni, geriau apgaubia ausis, jas yra maloniau dėvėti. Taip pat šios versijos ausinės užtikrina dar geresnę garso kokybę.

Galiausiai norime atkreipti dėmesį ir į tai, kad apžvalgininkai „Oneodio Wired Professional Studio Pro DJ“ ausines vadina „OneOdio Studio Pro 50 DJ“ ausinėmis. Nesuklyskite - čia kalbama apie tą patį modelį.

O dabar pasižiūrėkime įdėmiau į šias laidines ausines. Ir pats pirmasis jų privalumas, kad jos turi standartinę 3,5 mm ir studijinę 6,35 mm audio jungtis.

Tad ausines galima prijungti praktiškai prie bet kokio įrenginio: telefono, planšetinio kompiuterio ir tuo pačiu prie gitaros bei bet kokios įrangos, su kuria dirba didžėjai ir kuriems reikia aukščiausios kokybės garso.

Beje, 3,5 mm laidas yra 1,2 metro ilgio ir su mikrofonu, o 6,35 mm ilgio laidas yra 2,6 metro ilgio.

Tiek pirkėjai, tiek apžvalgininkai ir pažymi šių ausinių nuostabią garso kokybę.

Jos aprūpintos 50 mm neodimio diafragmomis, tad ausinėse yra labai kokybiški žemi tonai ir išlaikytas puikus garso balansas. Būtent tai, ko reikia didžėjams ir kiekvienam mūsų.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad ausinės labai kokybiškai pagamintos, su metaliniu ir sugraduotu lankeliu, ausinių kaušeliai pasukami ir jos yra sulankstomos.

Pats lankelis turi paminkštinimą, kaip ir ausinių kaušeliai. Dėvėjimo komfortą pamini dažnas pirkėjas ir apžvalgininkas.

Šiais laikais gali pasirodyti kiek keista pirkti laidines ausines, kai rinkoje yra pilna Bluetooth ausinių pasirinkimų.

Ir visgi. Laidinės ausinės dažnu atveju vis dar užtikrina geresnę garso kokybę. Ypač jei ausines lyginsime toje pačioje kainų kategorijoje. Norint kokybiškų Bluetooth ausinių, teks sumokėti kiek daugiau.

„OneOdio Studio Pro 50 DJ“ yra populiarios įvairiose internetinėse parduotuvėse ir tame pačiame Amazon galima rasti daugybę teigiamų pirkėjų atsiliepimų.

Aliexpress pirkėjai jas taip pat labai giria ir pirkėjai iš Lietuvos tvirtina, kad ausines gavo per 10 dienų, jos yra puikios pagaminimo kokybės bei užtikrina nuostabią garso kokybę.

Štai keletas pirkėjų padarytų ausinių nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Ypatingai gerai vertinami, neįtikėtinai pigūs įleidžiami LED šviestuvai su Ra 90

  • Dabar jie parduodami vos nuo 2,95 €;
  • 41 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Už tokią kainą būtų ir sunku surasti dar pigesnių LED šviestuvų. Lietuvoje tokių šviestuvų kainos prasideda tik nuo 15-25 eurų, o čia vos už 3 eurus galima įsigyti kokybišką ir pirkėjų giriamą šviestuvą.

Čia iškart norisi pažymėti, kad pasiūloje yra itin daug LED šviestuvo variantų. Jie skiriasi tiek savo išmatavimais, tiek ir savo galia.

Galima rinktis juodos arba baltos formos šviestuvą; šviečianti šaltai balta (6300-7000K), balta (4000-4500K) arba šilta (2900-3100K) šviesa ir nuo 5 iki 15 W. Žemiau pateiktame paveikslėlyje galite matyti išsamius šviestuvų išmatavimus ir jų galią.

LED šviestuvų 1 vatas užtikrina apie 100lm švietimo ryškumą ir integruoti LED COB šviestukai švies iki 50 000 valandų.

Pirkėjai taip pat pažymi, kad LED šviestuvus yra labai lengva ir paprasta pritvirtinti prie lubų, jie gali  darbuotis nuo -25 iki +65 laipsnių temperatūroje bei išlaikomos natūralios objektų spalvos (Ra90), tad jie tinka bet kurioje namų vietoje: valgomajame, koridoriuje, miegamajame ar net balkone.

Kepurė ir tinklelis viename, puiki apsauga nuo saulės ir uodų

  • Dabar jie parduodami už 9,74 €;
  • 10 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Šiltasis metų laikas jau artėja, o su juo ir karščiai bei nuolat aplinkui zujantys mašalai, musės ir uodai. Štai tokia kepurė su tinkleliu padės apsisaugoti nuo šių negandų.

Šiuo metu dar galima šią kepurę su tinkleliu rinktis iš net keleto skirtingų spalvų variantų. Tikėtina, kad laikui bėgant ir augant tokio produkto susidomėjimui - pasirinkimas liks kur kas mažesnis.

Kalbant apie patį produktą, tai jis yra pagamintas iš nailono medžiagos, sveria vos 110 gramų ir yra vieno L dydžio: apie 34 cm skersmens ir kepurės maksimalus aukštis siekia iki 10 cm.

Gamintojas nurodo, kad ši kepurė taip pat yra atspari vandeniui. Žinoma, nuo liūtinio lietaus ji neapsaugos, bet nuo smulkaus lietučio pagelbės.

Kaip ir apsaugos nuo kaitrių saulės spindulių. O kas svarbiausia, kad pritvirtintas tinklelis apdengia visas kaklo, veido ir net dalį pečių dalis.

Su tokia kepure yra nebaisu keliauti į mišką uogauti, grybauti ar tiesiog pasivaikščioti bei patogiai laiką leisti sodyboje.

Beje, verta pažymėti ir tai, kad tą tinklelį galima patogiai suvyniojus laikyti kepurės išorinėje dalyje. Tiesiog jį atlenksime, suvyniosime ir uždėsime ant kepurės krašto.

Arba galima jį suvynioti ir sudėti į pačios kepurės vidinę dalį. Čia jau kaip kam patogiau.

Pirkėjai yra patenkinti šiuo produktu (kepurės foto) ir vienintelis jų nusiskundimas yra tas, kad tenka ilgiau palaukti, kol atkeliauja ši kepurė. Tad dabar yra pats tinkamiausias laikas pasiruošti šiltajam metų sezonui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()