Geriausiai vertinami ir perkamiausi 5G dronai iš Kinijos turgelio: dabar vos nuo 45€, su 5 balų vertinimais, 1080p arba 4K raiška ir net 25 minučių skrydžiu (Video)  (4)

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Pats perkamiausias 5G dronas - „S167 GPS Drone With Camera 5G RC Quadcopter Drones HD 4K WIFI FPV Foldable Off-Point Flying Photos Video Dron Helicopter Toy“;

- Išskirtinai gerai vertinamas 5G dronas - „SHAREFUNBAY S162 drone gps 4K HD 1080p 5G WiFi FPV Quadcopter flight 20 minutes rc distance 500m drone smart return drone pro“;

- Šių metų modelis, labai perkamas ir puikiai vertinamas 5G dronas - „2020 NEW SG906 pro drone 4k HD mechanical gimbal camera 5G wifi gps system supports TF card drones distance 1.2km flight 25 min“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pats perkamiausias 5G dronas - „S167 GPS Drone“

  • Dabar jis parduodamas nuo 45,10 €;
  • 64 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„S167 GPS Drone“ yra pats perkamiausias 5G dronas Aliexpress parduotuvėje. Šį šaunų ir pigų droną jau įsigijo beveik 1 200 pirkėjų, kurie paliko beveik 700 atsiliepimų ir droną įvertino itin aukštu 4,9 balu.

Kuo jis taip patinka pirkėjams?

Pirmiausiai tuo, kad galima rinktis iš skirtingų drono versijų: skirtingo baterijų skaičiaus (iki 3), su GPS arba be jo, skirtingos filmavimo raiškos (720p, 1080p ir 4K), 2.4 arba 5G valdymu bei su papildomu krepšiu arba be jo. Pasirinkimas yra labai platus.

Taip pat šis dronas yra sulankstomas, dėl ko tampa patogu jį gabentis su savimi. Dronas yra valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu bei išmaniuoju telefonu. Juo galima braižyti skriejimo trajektoriją ir taip dronas jos laikydamasis skries. 

Pirkėjai pažymi, kad droną valdyti yra labai paprasta. Vieno mygtuko paspaudimu jis pakyla bei nusileidžia, o ir ore į duodamas komandas reaguoja labai gerai. Maksimaliai nuo valdymo pultelio gali nuskrieti iki 500 metrų.

Drono priekyje įtaisyta kamera yra valdoma nuotoliniu būdu ir ją galima pakreipti 70 laipsnių kampu.

Jos matymo kampas siekia iki 120 laipsnių ir su dronu galima filmuoti iki 4K raiškos vaizdo įrašus bei daryti 360 laipsnių panoramines nuotraukas bei vaizdo įrašus. Be to, nuotraukas ir vaizdo įrašus galima daryti tiesiog rankos mostu.

Yra ir tokia įdomi funkcija, kaip 3D/VR - su virtualios realybės akiniais galima matyti tai, ką tuo metu filmuoja dronas.

Dronai su GPS funkcija geba sekti paskui žmogų ir automatiškai sugrįžti namo. Tą daro ir tuo atveju, kai baterijos energijos lieka labai nedaug.

Dronas aprūpintas įkraunama 1300 mAh talpos baterija, kurios energijos užteks 20 minučių skrydžiui.

Šaunus dronas, kuriuo pirkėjai yra labai patenkinti ir dalijasi padarytomis nuotraukomis: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Išskirtinai gerai vertinamas 5G dronas - „SHAREFUNBAY S162 Drone“

  • Dabar jis parduodamas nuo 83,45 €;
  • 60 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„SHAREFUNBAY S162 Drone“ yra puikiai pirkėjų vertinamas dronas - jis įvertintas maksimaliais 5 balais.

Ir čia vėl norime atkreipti dėmesį, kad galima pasirinkti droną, filmuojantį 1080P arba 4K raiška bei su 2.4 arba 5G valdymu.

Taip pat galima papildomai įsigyti ir 2 arba 3 baterijas, skirtas šiam dronui. Standartiniame pakete dronas turi vieną bateriją.

Jei jau prakalbome apie bateriją, tai šis naujos kartos dronas turi 7.4V 1200mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks 3 valandas, o skrydžio trukmė siekia 20 minučių.

Tad jei planuojate ilgiau skraidinti droną ir ką nors įdomaus filmuoti bei fotografuoti, tada tikrai verta įsigyti papildomą bateriją.

„SHAREFUNBAY S162 Drone“ dronas turi puikią kamerą, kuri pasisuka 90 laipsnių kampu ir jos matymo kampas siekia 120 laipsnių, o raiška 1080P ir 4K.

Smagus dalykas, kad šis dronas gali filmuoti ir fotografuoti sureagavęs į rankos mostą. Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir būtent jos laikydamasis dronas skraidys.

Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadovaujantis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

Šis dronas taip pat turi 3D/VR funkciją - su virtualios realybės akiniais galima matyti tai, ką tuo metu filmuoja dronas.

Gamintojas teigia, kad kai tik baterijoje liks nedaug energijos arba bus prarasta drono kontrolė, dronas automatiškai grįš namo.

„SHAREFUNBAY S162 Drone“ valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu ir išmaniuoju telefonu (tereikės į Android ir iOS įrenginį atsisiųsti programėlę).

Valdymo pulteliu komandos į droną perduodamos 2.4 arba 5G ryšiu ir dronas nuo pultelio gali nutolti iki 600 metrų. Palaikomi 3 skriejimo greičiai, Headless režimas, turi LED šviesas ir t.t.

Apibendrinus, „SHAREFUNBAY S162 Drone“ yra net labai panašus modelis į prieš tai aptartąjį „S167 GPS Drone“.

Daugeliu atžvilgiu jie nesiskiria, tik „S167 GPS Drone“ droną galima įsigyti ir be navigacijos sistemų bei filmuojantį 720p raiška. Tuo tarpu minimaliausias „SHAREFUNBAY S162 Drone“ variantas turi navigacijas ir filmuoja bent 1080p raiška.

Ir pirkėjai šiuo dronu yra labai patenkinti. Vien jau ko vertas maksimalus 5 balų įvertinimas ir daugiau nei 200 teigiamų atsiliepimų. Štai keletas drono nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Šių metų modelis, labai perkamas ir puikiai vertinamas 5G dronas - „SG906 Pro Drone“

  • Dabar jis parduodamas nuo 139,10 €;
  • 60 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„SG906 Pro Drone“ yra naujas 5G drono modelis, bet jį jau įsigijo beveik 400 pirkėjų, kurie paliko beveik 250 atsiliepimų ir turime maksimalų 5 balų įvertinimą.

Ir kuo jis skiriasi nuo prieš tai dviejų paminėtų?

Galima drąsiai sakyti, kad tai yra kiečiausiais 5G dronas iš šios trijulės. „SG906 Pro Drone“ turi viską, ką jau minėjome, kalbėdami apie pirmuosius du dronus, ir dar daugiau.

Čia tik norime atkreipti dėmesį, kad pasiūloje yra tik 4K raiška filmuojantis „SG906 Pro Drone“ dronas ir galima papildomai įsigyti iki 3 baterijų bei drono nešiojimui skirtą krepšį.

Čia jau nėra 720p ar 1080p raiška filmuojančių dronų versijų, kaip ir 2.4G, o tik 4K filmavimas ir 5G valdymas.

Kaip jau ir užsiminėme, „SG906 Pro Drone“ drone rasite viską, ką turi prieš tai du paminėti dronai: valdymą su pulteliu ir telefonu, sekimą paskui, reagavimą į rankos mostus ir nuotraukų bei video darymą, navigacijos sistemų palaikymą ir automatinį grįžimą namo ir t.t.

Ir visgi, yra keli rimti „SG906 Pro Drone“ privalumai. Pirmiausiai - jo baterija. Jis aprūpintas 2800 mAh talpos įkraunama baterija, kurios užteks 25 minučių skrydžiui. Tai yra ilgiausiai iš viso šio trejetuko.

Kitas didelis privalumas ir tas, kad „SG906 Pro Drone“ dronas gali nutolti nuo valdymo pultelio iki 1,2 km arba daugiau kaip dvigubai toliau nei prieš tai minėti dronai. Akivaizdus privalumas.

Taip pat į šį droną galima įdėti iki 64GB talpos atminties kortelę ir „SG906 Pro Drone“ kamera palaiko x50 priartinimą.

Apibendrinus, „SG906 Pro Drone“ yra pažangiausias ir daugiausiai galimybių suteikiantis dronas. Dėl to ir pirkėjai jam duoda maksimalų 5 balų įvertinimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(1)
(9)

Komentarai (4)