Geriausia iš „Xiaomi“ ir pigiau nei 15€: labai perkamas, pirkėjų giriamas, išskirtinio dizaino, metalinis 64 GB talpos USB atmintukas, labai patogus avalynės džiovintuvas - batų šildytuvas ir populiariausi kelių tipų ausų kamštukai (Video)  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Labai perkamas ir puikiai pirkėjų vertinamas 64 GB USB atmintukas - „Original Xiaomi Mijia U Disk 64GB USB 3.0 High-speed Transmission Metal Body Compact Size Protable Lanyard Design“;

- Perkamiausias ir labai gerai vertinamas elektrinis avalynės džiovintuvas - „New Xiaomi Sothing Zero-One Portable Household Electric Sterilization Shoes Dryer UV Constant Temperature Drying Deodorization“;

- Itin populiarūs, kelių skirtingų tipų ausų kamštukai iš „Xiaomi“ - „Xiaomi Jordan&Judy Soundproof Earplugs For Sleep Noise Reduction Light Soft Silicone Sleeping foam Travel Sleep Earplugs“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiame tekste rasite keletą labai įdomių, populiarių ir pirkėjų itin gerai vertinamų „Xiaomi“ kompanijos daikčiukų.

Atrinkome tik tuos, kuriems šiuo metu taikomos bent 40 % nuolaidos ir pabrėžiame, kad visos prekės parduodamos iš gerą reputaciją turinčios „Mijia Homes Store“ parduotuvės. Tad jei pirksite kelias šio sąrašo prekes, jos atkeliaus vienoje pakuotėje.

Labai perkamas ir puikiai pirkėjų vertinamas 64 GB USB atmintukas - „Xiaomi Mijia U Disk 64GB USB 3.0“

  • Šiuo metu jis parduodamas už 13,40 €;
  • 47 % nuolaida;
  • 1,71 € už siuntimą į Lietuvą.

„Xiaomi Mijia U Disk 64GB USB 3.0“ USB atmintukas yra itin populiarus tarp Aliexpress pirkėjų: virš 1 500 užsakymų, beveik 700 atsiliepimų ir itin aukštas 4,9 balų įvertinimas.

Stilingai atrodantis, metalinio korpuso, kompaktiškas ir greitą duomenų perdavimą užtikrinantis „Xiaomi“ 64 GB talpos atmintukas yra puikus pasirinkimas.

Jokių įmantrių spalvų - tiesiog pilkos spalvos metalas ir dirželis - atrodo paprastai, bet ir tuo pačiu solidžiai.

„Xiaomi“ atmintukas tinka daugeliui įrenginių: stacionariems ir nešiojamiems kompiuteriams, televizoriams ir kitiems, palaikantiems USB jungtį.

Kalbant konkrečiai apie techninius dalykus, yra ypač svarbu pabrėžti, kad tai yra ne „USB 2.0“, o „USB 3.0“ atmintukas. Ir skirtumas yra labai didelis.

Šiuo metu yra įvairių jungčių tipų ir maksimalus duomenų perdavimo greitis tiesiogiai priklauso nuo USB tipo, tačiau kuo naujesnis USB tipas, tuo greitesnis duomenų perdavimas.

„Xiaomi“ atmintukas būtent ir užtikrina vieną sparčiausių duomenų perdavimo greičių, tad jūsų duomenys bus perkelti greitai ir kokybiškai: duomenų nuskaitymo bei įrašymo sparta siekia iki 124 MB/s.

Dauguma pirkėjų šiuo atmintuku yra labai patenkinti ir tvirtina, kad šis kompaktiškų išmatavimų (2,3 x 1,2 x 0,45 cm) ir lengvas (40 gr.) atmintukas yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems reikia patikimo įrenginio perkelti duomenims ir juos saugoti.

Visi pirkėjai iš Lietuvos šiam „Xiaomi“ atmintukui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir vienas iš pirkėjų sako, kad jie yra „Geresni nei tikėjausi, imsiu Dar“.

Štai kaip atrodo „Xiaomi“ atmintukai - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto - ir realios talpos bei testų rezultatai: 5 foto, 6 foto.

Perkamiausias ir labai gerai vertinamas elektrinis avalynės džiovintuvas

  • Šiuo metu jis parduodamas nuo 10,03 €;
  • 45 % nuolaida;
  • 4,30 € už siuntimą į Lietuvą.

Šis įdomus ir praktiškas „Xiaomi“ prietaisas Aliexpress pirkėjų yra labai perkamas ir gerai vertinamas: virš 3 700 užsakymų, 1 100 atsiliepimų ir labai aukštas 4,7 balų įvertinimas.

Kuo pirkėjams taip patinka šis „Xiaomi“ elektrinis avalynės džiovintuvas?

Pirmiausiai tuo, kad galima įsigyti ir laikmatį turinčią džiovintuvo versiją. Tokiu atveju bus galima nustatyti, kad džiovintuvas darbuotųsi 3, 6 arba 9 valandas ir po to automatiškai išsijungtų.

Labai patogus dalykas. Nėra būtina stebėti ir kontroliuoti avalynės džiovinimo procesą ir batus galima tiesiog taip palikti nakčiai ir ryte jau rasite sausus ir šiltus batus.

Kai kurie pirkėjai teigia, kad šį prietaisą naudoja tiesiog tam, kad sušildytų batus, prieš eidami į lauką. Visai praktiškas sprendimas, ypač šaltuoju metų laiku ir esant drėgnesnėms dienoms.

Taigi, pakuotėje yra du šildymo elementai, kurie šilumą skleidžia į visas puses (360 laipsnių kampu) ir jie prijungiami prie įprasto 220V elektros tinklo.

Vieno elemento dydis yra 170 mm x 71 mm x 29 mm ir jie yra atsparūs ugniai, tad absoliučiai saugūs naudoti.

Pirkėjas iš Lietuvos jį įvertino maksimaliu balu ir pakomentavo trumpai - „Super“.

Štai keleto pirkėjų padarytų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto

O čia galite pasižiūrėti ką rasite pakuotėje ir kaip darbuojasi šis „Xiaomi“ elektrinis avalynės džiovintuvas:

Itin populiarūs, kelių skirtingų tipų ausų kamštukai iš „Xiaomi“

  • Šiuo metu jie parduodami už 3,83 €;
  • 40 % nuolaida;
  • 2,58 € už siuntimą į Lietuvą.

Tai vieni populiariausių ausų kamštukų visame Aliexpress: virš 2 000 užsakymų, 1 000 atsiliepimų ir aukštas 4,7 reitingas.

Čia iškart norime atkreipti dėmesį, kad galima įsigyti trijų skirtingų modelių „Xiaomi“ kamštukus.

Visi jie turi patogias laikymo dėžutes, juos galima plauti, tačiau skiriasi porų kiekis bei pačių kamštukų formą ir panaudotos medžiagos. Detaliau viskas pateikiama žemiau esančiuose paveiksluose.

Aircraft Earplugs kamštukų (aukščiausiai esantys žemiau pateiktoje nuotraukoje aut. past.) pakuotėje yra 4 poros. Jie iš šių trijų modelių yra didžiausi: 14,61 x 28,83 mm.

Jie yra pilkos spalvos, pagaminti iš minkšto silikono ir kietosios PC dalies. Ji yra naudinga dėl to, kad ausų kamštukus patogiau į ausis įkišti ir iš jų išimti.

Šių ausų kamštukų komforto lygis ir garso izoliavimas įvertintas 4 balais iš 5, tačiau juos galima naudoti net metus laiko, o tai yra privalumas.

Jie tinkamiausi naudoti skrydžių metų ir važiuojant triukšmingose vietose. Kad ir ilgų kelionių metų autobusais, automobiliais ir pan.

Soundproof Earplugs kamštukų (oranžiniai aut. past.) pakuotėje yra 3 poros. Jie yra kiek mažesnių išmatavimų: 13,8 x 19,7 mm.

 

Šie kamštukai taip pat pagaminti iš minkšto silikono, kietosios PC dalies, tad juos taip pat patogu įstatyti ir iš ausų išimti.

Kamštukų komforto lygis ir garso izoliavimas įvertintas maksimaliais 5 balais ir juos geriausia naudoti įvairių darbų metų: ką nors gręžiant, kalant ir panašiai, bei tiesiog būnant labai triukšmingose vietose. Ausų kamštukų tarnavimo laikas siekia 1 metus.

Foam Earplugs kamštukų (rožiniai aut. past.) pakuotėje yra 5 poros. Jų išmatavimai: 12,6 x 24,2 mm.

Jie pagaminti iš lengvai rankų pirštais formuojamos ir lėtai į pradinę būseną grįžtančios PU medžiagos. Tai yra tradiciniai ausų kamštukai, kurie skirti naudoti miego metu. Juos naudoti galima 1 mėn.

Visi pirkėjai iš Lietuvos šiems „Xiaomi“ kamštukams duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir štai keletas pirkėjų padarytų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, štai kaip jie atrodo ausyse: 8 foto, 9 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(4)
(1)

Komentarai ()