Geriausias metas pasirengti augalijos invazijai - populiariausi priedai trimeriams, kokių negausite paprastoje parduotuvėje: idealiai pjauna aplink akmenis ar pamatus, galima genėti krūmus ir pjauti bet kokio dydžio žolę (Video)  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Idealus antgalis naikinti žolei prie pamatų, aplink akmenis ir šaligatvių valymui - „6 Inch Grass Trimmer Head Steel Wire Trimming Head Rusting Brush Cutter Mower Wire Weeding Head for Lawn Mower“;

- Pats populiariausias antgalis su net 6 besisukančiais peiliais - „2019 NEWEST 6 Teeth Brush Cutter Blade Trimmer Metal Blades Trimmer Head 65Mn Garden Grass Trimmer Head For Lawn Mower“;

- 80/90 metrų ilgio, 2,4/3 mm storio pjovimo valas už puikią kainą - „2.4mm/3mm X 1LB Mowing Nylon Line Round/Square Brush Cutter Strimmer Trimmer Wire Grass Trimmer Head Long Roll Mowing Wire“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Idealus antgalis naikinti žolei prie pamatų, aplink akmenis ir šaligatvių valymui

  • Dabar jis parduodamas už 12,07 €;
  • 45 %​ nuolaida;
  • 1,95 € už pristatymą į Lietuvą.

Šis antgalis yra skirtas trimeriui arba kaip kalbininkai sakytų - nešiojamajai žoliapjovei.

Ir šis antgalis yra vienas populiariausių tarp Aliexpress pirkėjų: virš 1 700 užsakymų bei itin aukštas 4,8 reitingas.

Čia iškart akivaizdu kodėl jis toks populiarus. Tie, kam yra tekę bent kartą bandyti su trimeriu nušienauti žolę šalia pamatų, aplink įvairius gėlynus apdėliotus akmenis ir panašiai - puikiai supranta kokia tai yra kančia. 

Su peiliu čia nepapjausi, o valas nyksta akyse, kaip ir už jį sumokėti pinigai. Štai tokiais atvejais ir padės štai toks antgalis.

Šis antgalis tinka praktiškai bet kokiam trimeriui ir jo pritvirtinimas yra absoliučiai paprastas. Tą padaryti užtruks vos kelias minutes.

Kalbant apie pačio antgalio išmatavimus, tai jis yra 150 x 150 x 55 mm dydžio - 150 mm diametro. Sveria 550 gramus.

Rimtas antgalis naikinti žolei tokiose vietose, kur netinka peiliai ir gaila pjovimo valo.

Pirkėjai šiuo antgaliu yra patenkinti ir tvirtina, kad jis dirba puikiai. Aplink pastatų pamatus bei akmenis žolė nušienaujama akimirksniu ir ypač gerai ji naikinama nuo šaligatvių.

Štai šiame vaizdo įraše galite pamatyti, kaip teisingai prie trimerio pritvirtinti šį antgalį ir kaip jis greitai pjauna žolę:

Pats populiariausias antgalis su net 6 besisukančiais peiliais

  • Dabar jis parduodamas už 8,14 €;
  • 45 %​ nuolaida;
  • 1,95 € už pristatymą į Lietuvą.

Šis antgalis trimeriams yra pats populiariausias Aliexpress parduotuvėje: virš 1 700 užsakymų, beveik 700 atsiliepimų ir net 4,8 balų įvertinimas. Pirkėjai šiuo antgaliu yra labai patenkinti.

Jis tinka praktiškai visiems trimeriams, yra greitai pritvirtinamas, pagamintas iš mangano lydinio ir kas svarbiausia - turi net 6 besisukančius peilius.

Dažniausiai prie trimerių yra pritvirtinami 1, 2 ar trijų ašmenų peiliai ir aplink savo ašį sukasi visa konstrukcija.

Šiuo atveju aplink savo ašį sukasi visa konstrukcija, tačiau kiekvienas peiliukas yra laisvai judantis ir dėl išcentrinės jėgos jis sukasi dar greičiau.

Dėl tokios specifinės konstrukcijos galima tik įsivaizduoti kokios didžiulės yra apsukos ir kaip šie peiliukai lengvai nukerta bet kokio storio žolę.

Toks antgalis yra kur kas geresnis variantas nei įprastas 1, 2 ar trijų ašmenų peilis. Jo apsukos didesnės ir jį galima naudoti ne tik įvairaus tipo ir augumo žolės pjovimui, bet ir tuo pačiu krūmų genėjimui.

Be to, pirkėjai tvirtina, kad peiliukai yra aštrūs iš abiejų pusių, tad net nėra didelio skirtumo kuria puse prie trimerio pritvirtinsite šį antgalį.

Nors patenkinti pirkėjai to ir neakcentuoja, bet iš nuotraukų ir vaizdo įrašų matyti, kad kiekvienas iš 6 peiliukų yra užkniedytas atskirai.

Tai reiškia, kad net jei kurį nors peiliuką ir netyčia nulaužtume, šį antgalį galėsime naudoti ir toliau, o nagingesni sugebės ir pritaisyti naują peiliuką. 

Štai keletas šiuo antgaliu patenkintų pirkėjų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Šiame vaizdo įraše galite pasižiūrėti, kaip su šiuo prie trimerio pritvirtintu antgaliu yra pjaunama labai aukšta ir tanki žolė:

O štai šiame vaizdo įraše matyti, kaip su juo genimas krūmas:

80/90 metrų ilgio, 2,4/3 mm storio pjovimo valas už puikią kainą

  • Dabar jis parduodamas nuo 10,54 €;
  • 54 %​ nuolaida;
  • 1,95 € už pristatymą į Lietuvą.

Pirkėjai šį trimeriams skirtą pjovimo valą vertina pačiu aukščiausiu balu - 5 iš 5 galimų.

Ir čia akivaizdu kodėl jie tą daro. Tiesiog už tokį kiekį valo prašoma labai nedidelė kaina.

Pasiūloje galite rinktis 80 arba 90 metrų ilgio pjovimo valo ritinius. Visų variantų spalva yra raudona ir valai pagaminti iš mažai dylančios ir ilgą laiką elastinga išliekančios medžiagos.

Taip pat galima rinktis apvalios arba keturbriaunės formos pjovimo valą ir 2,4 arba 3 mm storio.

Kuris geresnis: apvalus ar kvadratinės formos ir kokio storio? 

Kuo valo paviršius lygesnis, tuo pasipriešinimas pjovimui yra mažesnis, drauge mažėja ir pjovimo našumas. Keturbriauniai valai pasižymi našumu ir geromis kirtimo savybėmis, bet čia būtina ir atitinkama variklio galia, kuri kompensuotų pasipriešinimą pjovimui.

Tas pas pats pasakytina ir apie pjovimo valo storį. Plonesnis valas greičiau dyla ir jo sunaudosite daugiau. Tačiau jei žolę pjaunate dažnai, dėl ko ji yra nedidelė, ir tuo pačiu tvarkomos teritorijos plotas nedidelis, tada pilnai užteks ir plonesnio valo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(8)
(3)

Komentarai ()