Žvėriškos galios paspirtukai - beveik motoroleriai: 500W elektros variklis, dvigubi amortizatoriai, galima nuvažiuoti net 65 km, o maksimalus greitis net 30 km/h - iš EU sandėlių su nuolaidos kuponais išparduodami įspūdingi „Ninebot MAX G30“, „KUGOO KIRIN M4“ ir „FIIDO D2“ (Video)  (6)

Geriausi GeekBuying pasiūlymai:

- 350 W galios, 15,3 Ah baterija, 30 km/h greitis ir net 65 km nuvažiuojamas atstumas - „Ninebot MAX G30“ elektrinis paspirtukas;

- 500 W galios, 11 Ah baterija, 43 km/h greitis ir 45 km nuvažiuojamas atstumas - naujasis „KUGOO KIRIN M4“ elektrinis paspirtukas;

- 350 W galios, 6 Ah baterija, 25 km/h greitis ir 25 km nuvažiuojamas atstumas - „Kugoo Kirin S1“ elektrinis paspirtukas;

- 250 W galios, 7,8 Ah baterija, 25 km/h greitis ir iki 50 km nuvažiuojamas atstumas - „FIIDO D2“ elektrinis dviratis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ninebot MAX G30“ elektrinis paspirtukas

  • Šiuo metu jis kainuoja tik 603,36 €;
  • nuolaidos kuponas GKB286S​;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 2-7 dienas;
  • tai yra viena mažiausių kainų - įprastai jis kainuoja virš 800 €.

„Ninebot MAX G30“ vienas naujausių produktų paspirtukų rinkoje. Šis gražuolis ne ką prastesnis už puikiai visiems žinomą „Xiaomi Mijia Pro“, o kai kuriais aspektais netgi geresnis.

„Ninebot MAX G30“ turi 10 colių dydžio pripučiamus ratus ir labai panašų į „Xiaomi Mijia Pro“ sulanstymo mechanizmą. Taip pat jis yra kiek didesnis: 1167 x 472 x 1203 mm, o kai sulankstytas yra 1167 x 472 x 534 mm išmatavimų, bei sveria 19,1 kg. Šiuo paspirtuku gali važinėtis iki 100 sveriantys žmonės.

Šaunus dalykas, kad „Ninebot MAX G30“ taip pat turi LED ekraną, kuriame pateikiama visa reikalinga informacija ir galima rinktis važiavimo režimus: pastarųjų yra trys, kaip ir „Xiaomi“ paspirtuko atveju, bei palaikomas kruizo režimas.

„Ninebot MAX G30“ turimos 15,3 Ah baterijos užteks nuvažiuoti ilgesnius atstumus ir gamintojas tvirtina, kad su pilnai įkrauta baterija galima nuvažiuoti net 65 km, o maksimalus greitis siekia 30 km/h. Įspūdingi parametrai.

Be to, „Ninebot MAX G30“ palaiko energijos regeneravimo sistemą, tad stabdymo metu yra įkraunama paspirtuko baterija. Paspirtuko bateriją įkrauti užtruks 6 valandas.

„Ninebot MAX G30“ turi diskinius stabdžius, geba įveikti iki 20 laipsnių įkalnes, turi ryškius LED žibintus, apsaugą nuo vandens (IPX5 standartas), nuo trumpo jungimo, baterijos perkrovimo, temperatūros ir kt.

„Ninebot MAX G30“ yra labai šaunus ir vienas galingiausių elektrinių paspirtukų rinkoje. Jis nei kiek nenusileidžia „Xiaomi Mijia Pro“, o kai kuriais aspektais ir lenkia.

Atsižvelgiant į dabartinę kainą, tai yra puikus pasirinkimas ieškantiems galingiausio paspirtuko.

Naujasis „KUGOO KIRIN M4“ elektrinis paspirtukas

  • Su nuolaidos kuponu GKB20EA3 kainuoja 539,19 €;
  • su nuolaidos kuponu GKB267S kainuoja 543,94 €;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 2-7 dienas;
  • tai yra viena mažiausių kainų - įprastai jis kainuoja virš 700 €.

Jeigu „Ninebot MAX G30“ yra kiek per brangus, bet ieškote panašiai tokio pat galingo paspirtuko, tuomet kitas labai įdomus variantas  - „KUGOO KIRIN M4“. Jis yra naujausias ir labai galingas kompanijos elektrinis paspirtukas: 500W elektros variklis, dvigubi amortizatoriai ir net 45 km nuvažiuojamas atstumas. Tikras žvėris.

Šis elektrinis paspirtukas aprūpintas 48V 11 Ah baterijomis, kurių vienu įkrovimu užteks nuvažiuoti 45 km. Be to, palaikomi 3 skirtingi važiavimo režimai ir maksimalus greitis siekia net 43 km/h.

Įspūdinga ir tai, kad baterijos įkraunamos per 6 valandas. Dažnu atveju per tiek laiko įkraunamos paspirtukų baterijos, kurie gali nuvažiuoti vos pusę tokio atstumo.

Mažasis monstras sugeba įveikti iki 15 laipsnių įkalnes, turi dvigubas amortizatorių bei stabdžių sistemas - yra diskiniai stabdžiai, atsparus vandeniui - IPX4, 10 colių dydžio ratai, žibintai, juo gali važiuoti iki 150 kg sveriantis žmogus ir paspirtukas yra sulankstomas.

Be to, yra galimybė prie plačios stovėjimo aikštelės pritvirtinti pakuotėje esančią sėdynę. Įvertinus visas specifikacijas ir ypatingai nuvažiuojamą atstumą bei greitį - čia jau beveik motoroleris.

Šis įspūdingos išvaizdos ir puikiomis techninėmis specifikacijomis pasižymintis elektrinis paspirtukas gali drąsiai vadintis vienu geriausiu rinkoje. Už tokią kainą būtų sudėtinga rasti geresnį variantą.

„KUGOO“ kompanija visada pasižymėjo puikiu kokybės ir kainos santykiu. Ne veltui ji vien Europoje jau yra pardavusi virš 100 000 elektrinių paspirtukų ir šis „KUGOO KIRIN M4“ modelis taps naujuoju šios vasaros hitu.

„Kugoo Kirin S1“ elektrinis paspirtukas

  • Šiuo metu jis kainuoja tik 244,99 €;
  • nuolaidos kuponas GKB372S​;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 2-7 dienas;
  • tai yra viena mažiausių kainų - įprastai jis kainuoja virš 300 €.

„Kugoo Kirin S1“ yra būtent tai, kai už mažiausią kainą ieškome maksimumo. Reikia pripažinti, kad už tokią kainą būtų labai sunku rasti jam alternatyvą.

Puikaus dizaino, kokybiškai pagamintas, lengvai sulankstomas, talpios baterijos ir net palaiko išmaniąją programėlę, kuri suteikia dar daugiau funkcionalumo.

Iškart norisi pažymėti, kad „Kugoo“ kompanija ir toliau nenustoja gerinti elektrinių paspirtukų sulankstymo mechanizmo.

Dėl šio aspekto kompanija anksčiau buvo susilaukusi kritikos, bet to tikrai nenutiks su „Kugoo Kirin S1“ elektriniu paspirtuku.

Dabar jis sulakstomas vos per kelias sekundes ir tuo galite įsitikinti žemiau pateiktoje apžvalgoje.

„Kugoo Kirin S1“ pagamintas iš tvirto aliuminio lydinio, rankenos padengtos specialios gumos danga, kaip ir pati stovėjimo aikštelė. Tad ant jos stovėti yra dar patogiau ir saugiau.

Paspirtukas sveria 11,9 kg ir yra kompaktiškas: 1080 x 420 x 1050 mm (1080 x 420 x 410 mm sulankstytas), tad lengvai tilps į automobilio bagažinę.

Verta pažymėti ir naujo dizaino valdymą ir ekranėlį. Vietoje keleto mygtukų, kaip kad yra ankstesniuose „Kugoo“ elektrinių paspirtukų modeliuose, dabar turime vieną valdymo mygtuką ir juo galima pasirinkti skirtingus važiavimo režimus.

Pastarųjų čia yra trys: 10 km/h, 20 km/h, 25 km/h.

Taip pat su šiuo mygtuku įjungsime/išjungsime „Kugoo Kirin S1“ elektrinį paspirtuką ir jo šviesas.

Kalbant apie kitus svarbius „Kugoo Kirin S1“ aspektus, tai jis turi 350W elektros variklį bei aprūpintas (36V) 6 Ah baterijomis, kurių energijos užtenka nuvažiuoti iki 25 km. Baterija įkraunama per 4-6 val.

Taip pat „Kugoo Kirin S1“ įveikia iki 15 laipsnių įkalnes, juo gali važiuoti iki 100 kg sveriantis žmogus ir naudojama dviguba stabdymo sistema.

Priekyje turime elektroninius stabdžius, o galinį ratą stabdysime prie jo spausdami purvasaugį.

Čia iškart reikėtų pažymėti ir tai, kad „Kugoo“ kompanija savo elektriniuose paspirtukuose pradėjo naudoti korio tipo ratus.

Jie yra kieto tipo - be pripučiamų padangų, kas leis išvengti pradurtos padangos problemų. Kai kuriems tai gali pasirodyti, kaip trūkumas, tačiau korio dizaino ratai pagerina amortizaciją ir be to - priekiniame rate yra integruota papildoma smūgius sugerianti sistemą. Tad vien privalumai.

„Kugoo Kirin S1“ turi ir dar keletą svarbių privalumų. Šis elektrinis paspirtukas palaiko išmaniąją programėlę ir su ja galima „Kugoo Kirin S1“ valdyti.

Nuotoliniu būdu jį užrakinti; aktyvuoti kruizo režimą; matyti nuvažiuojamą atstumą, greitį, baterijos energijos likutį; peržiūrėti važinėjimo statistiką; pasinaudoti Google Map žemėlapiais ir balsu duoti komandas.

Tvirtas, išvaizdus ir tiesiog apgalvotas iki pačių smulkiausių detalių. Už tokią kainą „Kugoo Kirin S1“ yra nuostabus elektrinis paspirtukas.

„FIIDO D2“ elektrinis dviratis

  • Su nuolaidos kuponu GKB20EA3​ kainuoja 443,38 €;
  • su nuolaidos kuponu GKB250S kainuoja 447,95 €;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 3-10 dienų;
  • tai yra viena mažiausių kainų - įprastai jis kainuoja apie 600 €.

Jei norite ne paspirtuko, bet miestui skirto elektrinio dviračio, tuomet „FIIDO D2“ yra labai šaunus pasirinkimas: puiki išvaizda, techninės savybės ir labai gera kaina. Tai yra vienas geriausių pasirinkimų, ieškantiems kokybiško elektrinio dviračio.

„FIIDO D2“ palaiko tris skirtingus važiavimo režimus: vien tik žmogaus jėga, 50 % baterija + 50 % žmogaus jėga ir vien elektros varikliu.

7,8Ah baterijos užteks vien elektra nuvažiuoti iki 35 km, o jei papildomai minsime pedalus ir pagelbėsime „FIIDO D1“ elektriniam dviračiui - energijos gali užtekti nuvažiuoti iki 50 km.

„FIIDO D2“ taip pat gali važiuoti iki 120 kg sveriantis žmogus ir elektrinis dviratis įveiks iki 30 laipsnių įkalnes ir pasieks iki 25 km/h greitį.

„FIIDO D2“ bateriją pilnai įkrauti užtruks iki 5 valandų ir gamintojas yra įdiegęs daugybę baterijos apsaugų: nuo perkaitimo, perkrovimo, trumpo jungimo ir kt.

Beje, pačiame vaire yra USB jungtis ir išmaniojo telefono laikiklis, tad važinėjantis „FIIDO D2“ dviračiu, tuo pačiu galima įkrauti ir savo išmaųjį telefoną.

„FIIDO D2“ turi papildomą amortizatorių, tad su šiuo elektriniu dviračiu važiuoti turėtų būti maloniau. Jis geriau reaguos į įvairius kelio nelygumus.

„FIIDO D2“ yra tokių parametrų: 135 x 40 x 110 cm, o kai sulankstytas - 75 x 35 x 65 cm. Sveria 19 kg.

Talpi baterija, didelis nuvažiuojamas atstumas, mechaniniai diskiniai stabdžiai priekyje ir gale, aliuminio rėmas, LED šviesos, 16 colių dydžio kokybiški, pripučiami ratai - „FIIDO D2“ yra labai geras elektrinis dviratis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(5)
(5)

Komentarai (6)