Geriausi Aliexpress pasiūlymai: fantastiško interfeiso iš Ispanijos sandėlio, itin stilingas išmanusis laikrodis su deguonies kiekio matavimu bei EKG, lietuvaičių giriami sportiniai batai ir paskutiniai vienetai 2020 metų naujienos - tiesiog graibstoma kuprinė (Video)  (1)

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Puikios išvaizdos išmanusis laikrodis, su deguonies kiekio matavimu, EKG jutikliu ir iš Ispanijos sandėlio - „LEMFO S20 ECG Smart Watch Men Women Full Touch Screen IP68 Waterproof Heart Rate Monitor Blood Pressure Smartwatch“;

- Išskirtinai populiarūs, gerai vertinami ir lietuvių perkami sportiniai batai - „BONA New Style Men Running Shoes Ourdoor Jogging Trekking Sneakers Lace Up Athletic Shoes Comfortable Light Soft Free Shipping“;

- Šių metų naujiena, šauniai atrodančios miesto, kelionių, verslo tipo kuprinės, paskutiniai vienetai - „NINETYGO 90FUN 2020 NEW Arrival Manhattan Business Lecture Backpack for Men and Boys Modern Luxury Laptop Travel mochila“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puikios išvaizdos išmanusis laikrodis, su deguonies kiekio matavimu, EKG jutikliu ir iš Ispanijos sandėlio - „LEMFO S20“

  • Aliexpress - 17,80 € (nuoroda veikia angliškoje AliExpress versijoje);
  • 25 % nuolaida;
  • iš Ispanijos sandėlio;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„LEMFO S20“ yra išskirtinės išvaizdos išmanusis laikrodis, pasižymintis labai įdomiomis savybėmis.

Pirmiausią dėmesį patraukia programinės sąsajos grafinė aplinka - ji iš tiesų įspūdinga, labai gražiai realizuota ir šia prasme laikrodis iš karto išsiskiria iš daugelio konkurentų.

Po to akį užkabina EKG, deguonies kiekio kraujyje ir 24/7 širdies ritmo matavimai.

„LEMFO S20“ yra išmanusis laikrodis ir palaiko 11 skirtingų sporto režimų: bėgimą, kopimą į kalnus, važiavimą dviračiu, darbą su treniruokliais, plaukimą ir kt.

Šis išmanusis laikrodis yra atsparus vandeniui ir atitinka IP68 standartą, tad nebijo vandens.

„LEMFO S20“ yra pagamintas iš kokybiškų medžiagų ir jo dirbtinės odos dirželis yra keičiamas.

Ekranas yra spalvotas, 1,4 colių įstrižainės, 240 x 240 raiškos, kas tokioje kainų kategorijoje yra labai gerai.

O labiausiai žavi šio išmanaus laikrodžio gebėjimas 7/24 režimu sekti širdies ritmą ir kitus fizinės veiklos rodiklius.

„LEMFO S20“ taip pat gali išmatuoti kraujo spaudimą, deguonies kiekį kraujyje ir EKG (padaryti elektrokardiogramą).

Tokioje kainų kategorijoje tai yra tikra retenybė. Tiesa, už tokią kainą didelio tikslumo tikėtis neverta, bet buitiniam naudojimui to turėtų visiškai užtekti. O visus matavimų rezultatus geriausia bus peržiūrėti išmaniojoje programėlėje.

„LEMFO S20“ palaiko Bluetooth 4.0 techninį sprendimą ir susietas su išmaniajame telefone esančia programėle suteiks dar daugiau privalumų.

Taip pat galėsime tiesiai į laikrodį gauti pranešimus apie skambučius ir gautas socialinių tinklų žinutes.

Galiausiai reikia paminėti ir tai, kad „LEMFO S20“ seka miego kokybę ir turi 240 mAh talpos įkraunamą bateriją.

Pastarosios užtenka iki 10 dienų, bet viskas priklauso nuo to, kaip intensyviai bus naudojamas „LEMFO S20“ išmanusis laikrodis.

Be to, verta pažymėti ir tai, kad laikrodis palaiko įvairias kalbas, tarp kurių yra anglų, rusų, lenkų ir kt. Laikrodis rodo orų prognozę, galima nuotoliu būdu valdyti telefono kamerą, muzikos grotuvą ir t.t.

Pirmieji pirkėjai šiuo naujuoju išmaniuoju laikrodžiu yra patenkinti bei dalijasi pirmosiomis nuotraukomis: 1 foto2 foto3 foto4 foto, 5 foto, 6 foto.

Išskirtinai populiarūs, gerai vertinami ir lietuvių perkami sportiniai batai - „BONA“

  • Aliexpress - 21 € (nuoroda veikia angliškoje AliExpress versijoje);
  • 54 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Šie būtent ilgiems pasivaikščiojimams ir bėgiojimui skirti „BONA“ sportiniai batai yra labai populiarūs tarp Aliexpress pirkėjų: virš 2 400 užsakymų, 1 600 atsiliepimų ir itin aukštas 4,8 balų įvertinimas.

Pirkėjai džiaugiasi, kad pasiūloje yra įvairių spalvų sportinių batų - nieko ryškaus ir labai rėkiančio. Kukliai stilingi sportiniai batai.

Verta pažymėti ir tai, kad šie sportiniai batai turi specialiai bėgimui pritaikytą pagrindą bei visą koją tvirtai laikantį dizainą. Be to, batai yra kvėpuojantys, kas ne ką mažiau svarbu.

Šie batai papildomai amortizuoja ir kojos tarsi pačios atšoksta nuo paviršiaus. Taip jos mažiau pavargsta ir mėgstantiems ilgus pasivaikščiojimus bei bėgiojimą ar tiesiog per dienas daug laiko praleidžiant „ant kojų“ - tai yra didelis privalumas.

Pirkėjai iš Lietuvos rekomenduoja prieš renkantis batų dydį, gerai išsimatuoti savo pėdas ir pasižiūrėti į pardavėjo pateiktą dydžių lentelę. Taip sužinosite kokio tiksliai batų dydžio jums reikia.

Lietuvaičiai šiais batais yra labai patenkinti ir jiems skiria maksimalų balų įvertinimą. Štai keletas pirkėjų padarytų „BONA“ batų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

2020 metų naujiena:  šauniai atrodančios miesto, kelionių, verslo tipo kuprinės - paskutiniai vienetai „NINETYGO 90FUN“

  • Aliexpress - 51,55 € (nuoroda veikia angliškoje AliExpress versijoje);
  • 45 % nuolaida;
  • 11,84 € už siuntimą į Lietuvą;
  • liko tik 25 vnt.

„NINETYGO 90FUN“ yra 2020 metų naujiena ir šių kuprinių pasiūloje liko vos 25 vnt. Pirmieji pirkėjai šias kuprines įvertino maksimaliu 5 balų įvertinimu.

Tai yra stilingos, išvaizdžios, verslo, kelionių, miesto tipo kuprinės. Beje, pasiūloje galima rinktis iš keleto skirtingų spalvų modelių.

Visos kuprinės yra pagamintos iš kokybiškų medžiagų, su kokybiškais užtrauktukais, S formos diržais, dėl ko kuprines nešti yra dar patogiau, taip pat kuprinės atsparios vandens purslams ir yra kvėpuojančios. Šiltuoju metų laiku tai kaip niekad aktualu.

„NINETYGO 90FUN“ kuprinės turi daugybę skyrių ir jose telpa iki 15,6 colių dydžio nešiojami kompiuteriai, fotoaparatas, knygos, ausinės, užrašinės, telefonas, piniginė ir kt.

Pirkėjai šiomis kuprinėmis yra labai patenkinti ir tvirtina, kad jos atrodo prabangiai, yra labai tvirtos, turi 3 didelius skyrius, kuriuose dar pilna įvairių mažų kišenėlių.

Štai keletas šių kuprinių nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(9)
(1)

Komentarai (1)