Fantastiški „VISBELLA“ UV klijai, kurie sulipina praktiškai viską: „Priklijavau krosinio motociklo nulaužtą purvasaugį ir sunkiausiomis sąlygomis nuvažiavau jau 47 km - jis liko savo vietoje, puikiai laikosi. Labai geri klijai“ (Video)  (1)

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Įvairioms medžiagoms, tekstilei, drabužių, žaislų ir pan. klijavimui skirti klijai - „VISBELLA 60ml Sew Liquid Glue Bonding Glue Repair Kit for Leather Cloth Textile Multi-Purpose Crafting Natural Fabric Glue“;

- Labai gerai vertinami, įvairiems kietiems daiktams klijuoti skirti klijai - „VISBELLA New 5 Second Fix Uv Liquid Light Glue Pen Super Powered Liquid Welding Bottle Glass Metal LED Plastic Adhesive Repair“;

- Specialus klijų rinkinys odinių apmušalų restauravimui - „VISBELLA 60ml Sew Liquid Glue Bonding Glue Repair Kit for Leather Cloth Textile Multi-Purpose Crafting Natural Fabric Glue“;


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kiek seniau rašėme apie pačias geriausias namų reikmėms skirtas lipnias juostas - Kinijoje siūlomos tokios, kokių Lietuvoje dažniausiai nė nerasite, o prilimpa prie bet kokių paviršių. Dabar gi siūlome susipažinti su moderniausiais buityje naudojamais klijais. 

Iškart atkreipiame dėmesį, kad „VISBELLA“ klijai yra ypatingai gerai vertinami Aliexpress pirkėjų - visą pasiūlą rasite čia.

Kad ir apie kokius klijus bekalbėtume - pirkėjai jiems skiria pačius aukščiausius balus ir tvirtina, kad produktai daro tai, ką gamintojas ir žada.

Komentarų apie šiuos kokybiškus klijus yra daugybė ir absoliuti jų dauguma vien teigiami.

Rūbams, tekstilei, drabužių, žaislų ir pan. klijavimui skirti klijai - patys populiariausi „VISBELLA“ klijai

  • Dabar jie parduodami už 11,20 €;
  • 18 % nuolaida;
  • 2,49 € už pristatymą į Lietuvą.

Galima drąsiai sakyti, kad kai yra tokie klijai - adatų nereikia. Su labai populiariais „VISBELLA“ klijais galima suklijuoti suplyšusį drabužį, žaislą, batus ar bet kokį kitą daiktą ir tą padaryti itin greitai.

Pakuotėje turime 60 ml klijų ir juos rekomenduojama laikyti kambario temperatūroje. Nors jie savo savybių nepraras ir būdami nuo -20 iki +70 laipsnių temperatūroje.

Atidarius klijų talpą - rekomenduojama juo sunaudoti per 12 mėnesių.

Taigi, šiais klijais galima klijuoti pačių įvairiausių medžiagų daiktus: pagamintus iš lino, odos, šilko, medvilnės, poliesterio, nailono ir kt.

Kaip naudotis šiais klijais?

Belieka tik jų užtepti ant įplyšimo vietos, suspausti suplyšimo kraštus ir taip palaikyti 1 minutę.

To užteks, kad medžiaga suliptų ir tada ją reikia palikti dar 2-10 val. (priklausomai nuo klijuojamos medžiagos), kad klijai galutinai sukietėtų.

Gerai yra tai, kad šie klijai yra absoliučiai saugūs naudotis - vaikams, žinoma, su jais žaisti neleiskite - ir po to, kai suplyšęs daiktas suklijuojamas, jį galima drąsiai plauti skalbimo mašinoje bei džiovinti.

Štai, kaip naudotis šiais klijais ir ką su jais galima suklijuoti:

Stiklui, metalui, keramikai skirti klijai su UV spindulių aktyvinimu - labai gerai vertinami, atlaiko net padidintas vibracijas

  • Dabar jie parduodami už 11 €;
  • 18 % nuolaida;
  • 2,25 € už pristatymą į Lietuvą.

Tai yra vieni populiariausių „VISBELLA“ klijų ir jie yra skirti suklijuoti įvairiems kietiems daiktams: sudužusiems puodeliams, akinių rėmeliams, žaislams, papuošalams ir pan.

Šiuos klijus jau įsigijo daugiau nei 540 pirkėjų, turime beveik 200 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimą.

Pirkėjams labai patinka šie klijai ir jų veikimo principas. Tereikia šiek tiek klijų užtepti ant klijuojamos vietos, sudužusias dalis prispausti vieną prie kitos ir apšviesti UV spinduliais.

Vos 5 sekundės ir sudužusios dalys sulimpa. Stebėtinas greitis.

O geriausia tai, kad šiuo būdu galima klijuoti praktiškai bet ką: plastiką, metalą, stiklą, medį, krištolą - pastarasis yra ypatingai atsparus įvairiems klijams, bet tik ne „VISBELLA“ - ir kt.

Kaip naudotis šiais „VISBELLA“ klijais?

Viskas yra labai paprasta ir esminiai momentai parodyti žemiau pateiktame paveikslėlyje.

Tereikia nuvalyti klijuojamus paviršius, juos padengti šiais klijais ir tada apšviesti UV spinduliais.

Viskas padaroma per kelias akimirkas ir UV spindulius skleidžianti lemputė yra integruota pačiame klijų rašiklyje. Lemputė maitinama 2 CR2016, 3V baterijomis.

Pirkėjai šiais  „VISBELLA“ klijais yra labai patenkinti ir tvirtina, kad per 5-7 sekundes klijuojami paviršiai sulimpa.

Vienas pirkėjas su jais suklijavo keičiamus LG televizoriaus lęšius (foto), o kitas krosinio motociklo nulaužtą purvasaugį (foto) - „su priklijuotu purvasaugiu nuvažiavau 47 km ir jis liko savo vietoje, puikiai laikosi. Labai geri klijai (foto).“

Specialus klijų rinkinys odinių apmušalų restauravimui

  • Dabar jie parduodami už 10,27 €;
  • 27 % nuolaida;
  • 1,84 € už pristatymą į Lietuvą.

Kuo suklijuoti suplyšusius drabužius jau turime, kaip ir sudužusi puodelį, o ką daryti su odiniais kėdžių apmušalais ar odinėmis striukėmis?

Tie apmušalai aptraukti tampriai, tad jau nepavyks įplyšimo gražiai rankomis sutraukti ir suklijuoti. 

Štai tokiais specifiniais atvejais „VISBELLA“ irgi turi ką pasiūlyti. Su šiuo rinkiniu lengvai sutvarkysime odinių kėdžių, automobilio salono kėdžių įplyšimus.

Ir iš daugybės pirkimų bei teigiamų pirkėjų atsiliepimų matyti, kad šis klijų rinkinukas yra puiki priemonė patiems greitai ir pigiai išspręsti šias problemas.

„VISBELLA“ klijų rinkinuką įsigijo virš 450 pirkėjų, turime beveik 200 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimą.

Pirkėjai pažymi, kad rinkinyje yra visos priemonės, kurių reikia sutvarkyti štai tokioms problemoms, kaip kad galite matyti žemiau pateiktoje nuotraukoje.

Pirkėjai šiuo rinkiniu yra labai patenkinti ir dalijasi nuotraukomis, kaip automobilio kėdė atrodė prieš (1 foto, 2 foto) ir po to, kai buvo pasinaudota „VISBELLA“ rinkiniu (1 foto, 2 foto).

O čia odinės striukės tvarkymo rezultatai: prieš (1 foto) ir po (2 foto).

Šiame vaizdo įraše parodyta, kaip taisyklingai naudotis šiuo „VISBELLA“ rinkiniu. Tik atkreipkite dėmesį, kad čia rodomas pavyzdys spalvotiems paviršiams, o šis rinkinys skirtas tik juodiems paviršiams, bet pats naudojimo principas yra lygiai toks pats.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai (1)