Naujausias vyriškas išmanusis sporto laikrodis su iki 7 dienų atlaikančia baterija, 5 balų vertinimu, dideliu ir labai ryškiu ekranu - „galėsite drąsiai keliauti į lauką ir viską puikiai matysite“ („Zeblaze Neo 2“ apžvalga, Video)  ()

„Zeblaze Neo 2“ – naujausias kompanijos išmanusis laikrodis. Vos tik šis laikrodis pasirodė rinkoje, iškart susilaukė didžiulio dėmesio. Puiki išvaizda, labai kokybiškai pagamintas, daugybė naudingų funkcijų ir tiesiog stebėtinai žema kaina. Pirkėjai jam skiria maksimalų 5 balų įvertinimą ir žeria vien komplimentus. Pasižiūrėkime ką apie naująjį „Zeblaze Neo 2“ mano labai patyręs tokių įrenginių apžvalgininkas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2020-05-09 Naujausias vyriškas išmanusis sporto laikrodis su iki 7 dienų atlaikančia baterija, 5 balų vertinimu, dideliu ir labai ryškiu ekranu - „galėsite drąsiai keliauti į lauką ir viską puikiai matysite“ („Zeblaze Neo 2“ apžvalga, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

SmartWatch Ticks specializuoja būtent įvairių išmaniųjų laikrodžių bei apyrankių segmente ir būtų sunku rasti tokį produktą, kurio šis apžvalgininkas būtų neišbandęs. Tad apžvalgininkas labai patyręs ir puikiai išmano šiuos įrenginius.

„Zeblaze Neo 2“ yra naujausias kompanijos produktas, anonsuotas vos prie6 kelias dienas ir vien oficialioje Aliexpress parduotuvėje jį jau įsigijo virš 840 pirkėjų, turime virš 600 atsiliepimų ir maksimalų 5 balų įvertinimą. Pirkėjai šiuo laikrodžiu yra sužavėti.

„Zeblaze NEO 2“ išmanusis laikrodis:

  • Aliexpress - 32,73 €;
    • 50 % nuolaida;
    • 3,01 € už siuntimą į Lietuvą.

O ką gi apie jį sako apžvalgininkas? Pasižiūrėkime detaliau į „Zeblaze Neo 2“ išmanųjį laikrodį.

Apžvalgininkas pradeda nuo pakuotės turinio ir iškart išvardija pagrindines „Zeblaze Neo 2“ savybes bei technines specifikacijas.

„Zeblaze Neo 2“ korpusas yra iš cinko lydinio, su keičiamu itališku odiniu dirželiu.

Naujasis laikrodis pasižymi pagerinti širdies ritmo matavimo jutikliu, 1,3 colių dydžio spalvotu ir į prisilietimus reaguojančiu ekranu – taip pat yra ir du valdymo mygtukai, Bluetooth 5.0, 180 mAh baterija, kurios užtenka iki 7 dienų, atsparumas dulkėms bei vandeniui (IP67) ir kt.

Taigi, pakuotėje rasime „Zeblaze Neo 2“ išmanųjį laikrodį, magnetinį įkroviklį su USB jungtimi ir naudojimosi instrukciją anglų, rusų, vokiečių, prancūzų ir kitomis kalbomis.

„Iškart galiu pasakyti, kad Zeblaze Neo 2 dabar ant korpuso turi du mygtukus, vietoje vieno, kaip kad yra Neo modelyje. Plius, Neo 2 yra sunkesnis ir stambesnis už ankstesnės kartos Neo.

Neo 2 nugarėlėje yra įkrovimo kontaktai, širdies ritmą ir kraujo spaudimą matuojantys jutikliai. Šone turime du valdymo mygtukus, priekyje ryškų ir didelį ekraną.

Ekranas taip pat reaguoja į prisilietimus ir perbraukę nuo viršaus į apačią pateksite į pagrindinius nustatymus.

Čia galėsite keisti ekrano ryškumą ir jau matau, kad laikrodis yra labai ryškus. Galėsite drąsiai keliauti į lauką ir viską puikiai matysite.

Tuo pačiu čia rasite ir QR kodą, kurį nuskenavę su telefonu (iOS bei Android) – atsisiųsite F Fit programėlę ir su ja suporuosite Neo 2 laikrodį.“

„Šiuose nustatymuose dar galėsite įjungti/išjungti Netrukdymo režimą arba jam nustatyti tvarkaraštį;

pasirinkti ekrano atvaizdavimus – jų čia iš viso yra 3 variantai;

nustatyti kiek laiko ekranas švies po to, kai jau nesinaudosite laikrodžiu – nuo 13 iki 15 sek.;

bei išjungti laikrodį.

Dar matysite laiką, datą, Bluetooth statusą ir baterijos energijos lygį.“

Perbraukus per ekraną iš dešinės į kairę pamatysime esminę fizinės veiklos informaciją – nueitą atstumą, žingsnius bei sudegintas kalorijas; toliau galima atlikti momentinį širdies ritmo ir kraujo spaudimo matavimą.

Perbraukus per ekraną nuo apačios į viršų pateksime prie kitų nustatymų:

  • „State“ – informacija apie fizinės veiklos rodiklius;
  • „HR“ – širdies ritmo matavimas;
  • „HP“ – kraujo spaudimo matavimas;
  • „Sport“ – čia rasime sporto režimus, kaip: badmintoną, važiavimą dviračiu, bėgimą, futbolą, krepšinį, ėjimą, kopimą ir kt.
  • „Sleep“ – matysite miego statistiką;
  • „Notifications“ – pranešimų informaciją. Ją gausite iš telefone esančių programėlių;
  • Laikmatis ir chronometras – aktyvavus juos, nėra galimybės keliauti per kitas laikrodžio funkcijas. Tad jie negali veikti fone (11:20 min.).

„Tačiau ekranas yra tikrai didelis ir labai ryškus, tad treniruočių metu puikiai matysite kiek laiko praėjo nuo to momento, kai pradėjote treniruotis.“

„Zeblaze Neo 2“ susiejimas su „F Fit“ programėle ir jos galimybės

Apžvalgininkas teigia, kad čia viskas yra itin paprasta ir tereikia į savo išmanųjį telefoną (iOS ir Android) atsisiųsti „F Fit“ programėlę, ją įsidiegti ir pridėti „Zeblaze Neo 2“ laikrodį (12:20 min.).

„Žinoma, programėlėje turėsite nurodyti savo lytį, gimimo datą, svorį, ūgį, matavimo vienetus, žingsnių bei miego valandų tikslus ir taip susikurti paskyrą.

Tada pagrindiniame programėlės lange matysite bazinę fizinės veiklos informaciją bei širdies ritmo ir miego kokybės rodiklius. Taip pat užsibrėžtų tikslų įgyvendinimo rezultatą, galėsite atlikti kraujo spaudimo matavimą bei pradėti treniruotę.

Na, o nukeliavę į gilesnius programėlės nustatymus matysite dar daugiau informacijos apie savo fizinės veiklos rodiklius.“

„Šioje programėlėje taip pat galėsite pasirinkti tas programėles, iš kurių norite, kad atkeliautų pranešimai į Zeblaze Neo 2 laikrodį.

Taip galite įjungti/išjungti pranešimus apie skambučius, SMS žinutes, socialinių tinklų žinutes, programėlių žinutes. Atsakyti į jas ir kalbėtis su pašnekovu galimybės nėra.

Plius, jei norite, galite išjungti nuolatinį širdies ritmo matavimą ir automatinį laikrodžio ekrano įsijungimą – kai yra pasukamas riešas. Čia jau kam kaip patogiau.

Taip pat laikrodis palaiko nuotolinį telefono radimą ir jo kameros valdymą. Šiuos parametrus irgi galite keisti. Tad tereikės šiek tiek pakratyti laikrodį ir taip telefonas padarys nuotrauką.“

„Apibendrinus, galiu pasakyti, kad jei jūsų riešas yra smulkus, tada rekomenduočiau rinktis ankstesnės kartos Zeblaze Neo išmanųjį laikrodį. Jis yra kompaktiškesnis.

Visiems kitiems rekomenduoju rinktis Zeblaze Neo 2. Labai simpatiškas, kokybiškai pagamintas, tvirto korpuso ir su odiniu dirželiu išmanusis laikrodis. Pasaulyje yra ne tik Fitbit ir Samsung įrenginiai ir už tokią kainą Zeblaze Neo 2 vertas dėmesio.“

Speciali akcija ir sąlygos

„Zeblaze NEO 2“ išmanusis laikrodis:

  • Aliexpress - 32,73 €;
    • 50 % nuolaida;
    • 3,01 € už siuntimą į Lietuvą.

„Zeblaze NEO“ išmanusis laikrodis:

  • Aliexpress - 32,97 €;
    • 53 % nuolaida;
    • 3,90 € už siuntimą į Lietuvą.

„Zeblaze NEO“ apžvalgą rasite čia:

„Nepamirškite, kad Samsung Galaxy kainuoja 270 eurų, o Zeblaze NEO vos 36 eurus. Taip, tai kitas lygis, bet Zeblaze padarė kažką neįmanomo“ („Zeblaze NEO“ apžvalga, palyginimas su „Samsung Galaxy“, Video)

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()