Specialus pasiūlymas moderniausiems hidromasažiniams dušams su LED pašvietimu, specialiu ekranu, daugybe vandens režimų, 6 hidromasažiniais purkštukais ir mažiausiai 2.5 karto pigiau nei Lietuvoje (iš Ispanijos, Čekijos sandėlių, Video)  ()

Norite po sunkios darbo dienos vandens masažo? O gal lietaus dušo? Ir tai turėti savo namuose? Dabar puiki proga išpildyti savo norus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu šie dušai parduodami nuo 136 €;
  • iki 45 % nuolaidos;
  • iš Ispanijos/Prancūzijos/Čekijos sandėlių (yra bent 5 skirtingi variantai, vienus siunčia į Lietuvą nemokamai, kitus mokamai, kitų nesiunčia iš viso);
  • nuo nemokamo iki 18,86 € už pristatymą į Lietuvą.

Lietuvoje galima įsigyti labai panašius dalykus ir jie vadinami hidromasažinėmis dušo kabinomis.

Tiesa, toks malonus yra gana brangus ir jos kainuoja bent 300-400 eurų, o ir pamačius 4000 eurų kainą belieka tik antakius kilnoti.

Nejau toks malonumas skirtas tik išrinktiesiems? Tikrai ne. 

Šiuo metu Aliexpress galima įsigyti tokių modernių dušų, kuriuos atsiųs iš Ispanijos sandėlio ir juos bus labai paprasta įrengti. Net nereikės kažkokių kardinalių savo vonios kambario pokyčių.

Šiuos modernius dušus jau yra įsigiję šimtai pirkėjų ir apie juos atsiliepia labai teigiamai.

Čia verta pažymėti, kad šių dušų pasiūloje yra net 5 variantai. Jų dizainas ir palaikomi vandens purškimai vienas nuo kito skiriasi, tad čia jau kiekvienam asmeniškai belieka nuspręsti, kuris variantas yra patraukliausiais.

Taigi, visi dušai prijungiami prie namuose esančių karšto ir šalto vandens vamzdžių. Patys dušai vandens nešildo.

Dušai turi iki 6 hidromasažinių purkštukų, yra lietaus dušas, krioklio dušas, LED apšvietimas, rankinis dušas ir kt.

Dušuose yra įrengtos visos reikalingos vandens režimų valdymo rankenėlės, tad galėsite atlikti galvos, nugaros, kojų ir viso kūno masažą.

Visi dušai turi LED ekraną, kuriame galėsite matyti vandens temperatūrą, pasirinktą vandens režimą, masažo tipą, ir kiek laiko maudotės. Taip yra patogu valdyti pasirinkto vandens masažo režimo trukmę.

Pirkėjai tvirtina, kad šie dušai atkeliavo labai saugiai supakuoti, pakuotėse buvo visi reikalingi priedai, tad montavimas buvo paprastas ir nieko papildomai pirkti nereikėjo: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto

Rėmas yra iš metalo ir dengtas chromu, o dušo galvutė iš žalvario, likusios dalys iš plastiko. Štai, kaip šauniai šie dušai atrodo sumontuoti įprastoje vonioje: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, ir dar čia 5 foto, 6 foto, 7 foto, bei čia 8 foto, 8 foto, 10 foto, 11 foto, 12 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(5)
(1)

Komentarai ()