Vos už 20€, iš Vokietijos sandėlio išparduodamos išskirtinės „Xiaomi“ plovimo šluotos - grindų plovimas dar niekada nebuvo toks lengvas (Video, Papildytas Vokietijos sandėlys 2020 05 25)  ()

Super lengva, 360 laipsnių kampu pasisukanti, jokių baterijų ir laidų, tinkanti praktiškai bet kokiems paviršiams ir vienu užpildymu išplaunanti 100 m2 plotą. Ir visa tai vos už 20 €.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu „Xiaomi Mijia Smart Deerma Water Spray Mop“ plovimo šluota parduodama už 20,45 €;
  • 60 % nuolaida;
  • iš Vokietijos sandėlio (naujas papildymas 2020 05 25)
  • į Lietuvą pristatys nemokamai per 3-5 dienas.

„Xiaomi Mijia Smart Deerma Water Spray Mop“ yra išskirtinė šluota: ji turi 350 ml vandens talpą ir priešais save tolygiai purškia vandenį - iki 95 cm atstumu.

Taip atliekamas drėgnas grindų valymas ir prie šluotos galvos pritvirtinta mikropluošto plaušinė surenka visas atliekas.

Taip pat grindis galima valyti ir sausai, o pati valymo galva geba pasisukti 360 laipsnių kampu, tad su „Xiaomi Mijia Smart Deerma Water Spray Mop“ šluota bus patogu pasiekti ir išvalyti bet kurį namų kampelį.

Gamintojas teigia, kad vienu vandens užpildymu galima išplauti net 100 m2 plotą. Ir su šia šaunia šluota galima plauti įvairaus tipo grindis.

Jokios elektros, jokių baterijų. Tereikia spustelėti mygtuką, paskleisti priešais šluotą vandens ir ją stumiant į priekį išplauti grindis. Patogu ir praktiška.

Plius, pati šluota sveria tik 1 kg ir bendras ilgis yra 1,2 m. Valymo šluostės lengvai pritvirtinamos, nuimamos ir yra plaunamos. Viskas padaryta taip, kad namų tvarkymas būtų kuo lengvesnis ir patogesnis užsiėmimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(14)
(2)

Komentarai ()