Įspūdingos naujienos iš Cafago: naujausias „Xiaomi“ dukterinės kompanijos išmanusis laikrodis „Haylou Solar LS05“ - metalinis korpusas, net 30 dienų veikianti baterija, 12 sporto režimų, dronas, kokio jau seniai nematėme ir iki 6K palaikantis TV priedėlis (Video)  ()

Geriausi Cafago pasiūlymai:

- Naujausias „Xiaomi“ ekosistemai priklausančios kompanijos išmanusis laikrodis - „Global Version Haylou Solar LS05 Smart Watch“;

- Labai šaunus 4K dronas - „CSJ S161 Mini Pro Drone 4K Camera Optical Flow Positioning RC Quadcopter“;

- Iki 6K palaikantis TV priedėlis - „H6 Smart TV Box Android 9.0 Allwinner H6 UHD 4K Media Player 6K HDR 4GB / 32GB 2.4G WiFi 100M LAN USB3.0 H.265 VP9“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujausias „Xiaomi“ ekosistemai priklausančios kompanijos išmanusis laikrodis - „Haylou Solar LS05“

  • Šiuo metu jis parduodamas už 34,40 €;
  • 57 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Xiaomi“ bendradarbiauja su daugybe kitų kompanijų, kurioms suteikia ir savo vardą. Būtent taip yra ir su „Haylou“ prekiniu ženklu.

Ir nors šiuo atveju „Xiaomi“ vardas nėra minimas, tačiau šiuo vardu pažymėti produktai patenka į kompanijos ekosistemą.

„Haylou Solar LS05“ yra naujausias kompanijos produktas ir nors iki šiol „Haylou“ specializavosi garso įrangos - ypatingai belaidžių ausinių - kūrime, panašu, kad kompanija puikiai žino ko iš išmaniųjų laikrodžių tikisi pirkėjai.

Naujiena nustebina ne tik savo žema kaina, bet ir įspūdingu baterijos tarnavimo laiku. Metaliniu korpusu pasižymintis produktas kainuoja vos 34 eurus.

„Haylou Solar LS05“ dizainas ganėtinai minimalistinis, o ekrano dydis siekia 1,28 colio. Pats laikrodis yra apvalus, o ranką juosia silikoninis dirželis, tad laikrodį bus patogu nešioti net ir tuomet, kai prakaituojama.

Ir nors pavadinimas sufleruoja, kad naujasis „Haylou“ produktas gali turėti funkcijų susijusių su saulės energija, tačiau nieko panašaus jame nerasime. Tai tėra išmaniojo laikrodžio pavadinimas.

Išmanusis laikrodis taip pat palaiko 12 sporto režimų, tarp kurių rasime bėgimo, ėjimo, važiavimo dviračiu, laipiojimo ir dar daugybę kitų.

Jis taip pat turi IP68 sertifikatą, kuris rodo jo atsparumą vandeniui bei dulkėms.

Be viso to, „Haylou Solar LS05“ turi integruotą širdies ritmo jutiklį, leidžiantį stebėti širdies darbą 24 valandas per parą.

Išmanusis laikrodis palaiko ir tokias papildomas šaunias savybes, kaip gebėjimą rasti telefoną, nuotolinį muzikos grotuvo valdymą, orų prognozę, laikmatį, chronometrą, kvėpavimo treniruotę, informuoja apie gautus pranešimus (SMS ir programėlių) bei skambučius ir t.t.

„Haylou Solar LS05“ taip pat seka miego kokybę ir visą sukauptą informaciją yra patogiausia peržiūrėti „Haylou Fit“ programėlėje. 

Laikrodis Bluetooth 5.0 ryšiu yra suporuojamas su iOS ir Android įrenginiais ir laikrodis bei programėlė palaiko kinų bei anglų kalbas.

Įspūdingiausia „Haylou Solar LS05“ savybė yra jo baterija. Pilno įkrovimo pakaks net 30 dienų. Tiesa, jeigu stebėsite savo širdies ritmą 24 valandas per parą – tuomet laikrodis veiks 15 dienų su pilnu įkrovimu, kas taip pat yra labai gerai.

Be to, esant žemam baterijos lygiui, Jūs gausite ir priminimus apie tai, jog jau atėjo laikas įkrauti įrenginį. Šaunus, funkcionalus ir išvaizdus laikrodukas. „Haylou“ sukūrė tikrai patrauklų produktą.

Labai šaunus 4K dronas - „CSJ S161 Mini Pro“

  • Šiuo metu jis parduodamas už 53 €;
  • 55 % nuolaida;
  • 45,74 € už siuntimą į Lietuvą.

Iškart verta atkreipti dėmesį, kad galima papildomai įsigyti ir 2 arba 3 baterijas, skirtas šiam dronui. Standartiniame pakete dronas turi vieną bateriją.

Pakuotėje rasite viską, ko tik gali prireikti. Taip pat papildomai gausite ir 2 atsarginius propelerius.

Šis naujausios kartos dronas turi 3.7V 1600mAh talpos LiPo bateriją, kurią įkrauti užtruks vos 2 valandas. Įprastai tokių talpų dronų baterijas užtrunka įkrauti kone dvigubai ilgiau, tad čia akivaizdus „CSJ S161 Mini Pro“ privalumas

„CSJ S161 Mini Pro“ vienu įkrovimu galės skraidyti 12 minučių, tad norintiems ilgesnio skrydžio laiko verta iškart įsigyti papildomų baterijų. Juolab, kad tai tekainuos vos kelis papildomus eurus, o skrydžio laikas ženkliai padidės.

„CSJ S161 Mini Pro“ dronas turi 180 laipsnių kampu pasisukančią kamerą, kurios filmavimo raiška siekia  3840 x 2160p (20fps), o fotografavimo 4096 x 3072p.

Drono apačioje yra dar viena kamera ir ji filmuoja/fotografuoja 1280 x 720p raiška.

Smagus dalykas ir tas, kad šis dronas gali filmuoti ir fotografuoti sureagavęs į rankos mostą. Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir būtent jos laikydamasis dronas skraidys.

Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadovaujantis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

Gamintojas teigia, kad kai tik baterijoje liks nedaug energijos arba bus prarasta drono kontrolė, dronas automatiškai grįš namo.

„CSJ S161 Mini Pro“ drono valdymas yra vienas šauniausių dalykų. Jį galima valdyti su išmaniuoju telefonu ir tereikės atsisiųsti bei įsidiegti programėlę (dirba su iOS ir Android operacinėmis sistemomis).

Arba valdyti su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu, nuo kurio „CSJ S161 Mini Pro“ dronas gali nutolti iki 150 metrų

„CSJ S161 Mini Pro“ yra labai šaunus 4K dronas, kuriuo itin džiaugsis tiek patyrę dronų valdytojai, tiek ir tie, kuriems tai bus pirmasis dronas.

Iki 6K palaikantis TV priedėlis - „H6 Smart TV Box“

  • Šiuo metu jis parduodamas už 38,69 €;
  • 27 % nuolaida;
  • iš Vokietijos sandėlio
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„H6 Smart TV Box“ – tai 4 branduolių Allwinner H6, 64-ų bitų Cortex-A53 procesoriumi aprūpintas TV priedėlis, kuris iš karto atkeliauja su įdiegta „Android 9.0“ operacine sistema ir visais jos suteikiamais privalumais.

„H6 Smart TV Box“ TV priedėlis taip pat turi:

  • Mali-T720 vaizdo plokštę;
  • iki 4 GB operatyviosios ir 32 vidinės atminties - palaiko iki 32 GB atminties kortelę;
  • palaiko 2,4G WiFi bei prijungiamas prie interneto (10/100M, RJ-45);
  • dirba su Android 9.0 operacine sistema - kas tokioje kainų kategorijoje ir dar kiniškuose TV priedėliuose yra ganėtinai retas dalykas;
  • palaiko HDR10, HLG, HDR, 6K (30fps), 4K (60fps), 1080p (60fps);
  • ir turi visas reikalingas jungtis: USB 3.0, USB 2.0, atminties kortelės, RJ45, HD 2.0 / AV.

„H6 Smart TV Box“ ypatingas yra ir dėl tos priežasties, kad yra aprūpintas „Android 9.0“ operacine sistema. Ši platforma TV priedėliui suteikia prieigą prie itin plataus taikomųjų programų asortimento.

Trumpai tariant, šis TV priedėlis yra pilnai suderinamas su tokiomis taikomosiomis programomis, kaip „YouTube“, „Spotify“ ar „Facebook“.

Negana to, gamintojas jau dabar pažada, jog „H6 Smart TV Box“ ir toliau sulauks oficialių „Android“ platformos atnaujinimų.

Šaunus ir dabar dar už gerą kainą parduodamas TV priedėlis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(4)
(6)

Komentarai ()