Naujiena iš „Xiaomi“: 100 vėjo pūtimo režimų, 20 val. veikimas ir integracija su programėle - naujausios kartos belaidis „Xiaomi Smartmi Standing Fan 2S“ ventiliatorius parduodamas beveik dvigubai pigiau nei Lietuvoje (iš Čekijos sandėlio, Video)  ()

„Xiaomi Smartmi Standing Fan 2S“ ventiliatorius yra pažangesnė ankstesnės kartos versija ir siūlo dar daugiau galimybių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • „Xiaomi Smartmi Standing Fan 2S“ ventiliatorius šiuo metu parduodamas už 99,99 €;
  • nemokamas siuntimas iš Čekijos sandėlio;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija;
  • beveik dvigubai pigiau nei Lietuvoje - čia jis kainuoja 180 eurų.

Jau ir „Xiaomi Smartmi Standing Fan 2“ ventiliatorius buvo populiarus, tačiau daugelis pirkėjų jame matė vieną trūkumą - laidą. Ventiliatorius turėjo būti prijungtas prie elektros tinklo ir tai apribojo jo panaudojimo galimybes.

„Xiaomi Smartmi Standing Fan 2S“ šių apribojimų neliko ir čia turime belaidį ventiliatorių, kurį galima nusinešti būtent ten, kur tuo konkrečiu metu reikia.

„Xiaomi Smartmi Standing Fan 2S“ ventiliatorius yra pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų ir aprūpintas bešepetėliniu varikliu. Tai reiškia, kad jis dirba labai tyliai - maksimalus ventiliatoriaus triukšmo lygis vos 31 dB - ir užtikrina ilgaamžiškumą.

„Xiaomi Smartmi Standing Fan 2S“ užtikrina natūralų vėjo srautą ir tai pasiekiama su specialaus dizaino 7 mentėmis ir išnaudojant bešepetėlinio variklio privalumus.

Įprasti ventiliatoriai negali suktis lėčiau, nei nustatytas sukimosi greitis, ir dažnai kenčia nuo intensyvių svyravimų. Tai yra pagrindinis skirtumas tarp įprastų ir natūralaus vėjo ventiliatorių. 

„Xiaomi“ ventiliatorius naudoja DC variklį, kuris veikia stabiliai net sulėtinus greitį, lengvai keičia greitį bei turi didesnį sukimosi greičių pasirinkimą.

„Xiaomi Smartmi Standing Fan 2S“ ventiliatorių galima pakreipti nuo 30 iki 120 laipsnių kampu, rinktis iš 4 sukimo kampų ir pasirinkti net iš 100 skirtingų vėjo pūtimo greičių. Puikus funkcionalumas.

Be to, ventiliatorių galima nustatyti taip, kad baigęs darbą automatiškai išsijungtų ir grįžtų į standartinę padėtį.

Didelis „Xiaomi Smartmi Standing Fan 2S“ privalumas yra jo portabilumas. Ventiliatorius sveria 3,5 kg ir yra tokių išmatavimų: 96 x 34 x 33 cm. Tad jį labai lengva pernešti iš vienos vietos į kitą.

Vienas svarbiausių ventiliatoriaus privalumų - jo turima 2800 mAh talpos baterija (33,6 Wh), kurios 25W galios ventiliatoriui užtenka net iki 20 valandų. Žinoma, viskas priklauso nuo pasirinkto vėjo pūtimo režimo.

Įdomus momentas ir tas, kad tuo metu, kai ventiliatorius yra prijungtas pakuotėje esančiu laidu, yra įkraunama baterija, bet jos energija nėra naudojama, jei ventiliatorius dirba.

Taip apsaugoma baterija nuo dažnų įkrovimų/iškrovimų ciklų, kurie mažina baterijos talpos rodiklius bei jos ilgaamžiškumą.

Na ir žinoma, kaip gi be programėlės. „Xiaomi Smartmi Standing Fan 2S“ ventiliatorius palaiko Mi Home programėlę, kurioje galėsite pilnai kontroliuoti šį ventiliatorių: rinktis iš 4 sukimosi kampų, keisti vėjo greitį, aktyvuoti laikmatį, sudaryti įsijungimo/išsijungimo tvarkaraščius, aktyvuoti vaikų apsaugą ir kt.

20 val. veikimas vien baterija, 100 vėjo pūtimo režimų, patogus valdymas su programėle, išvaizdus ir puikios kokybės ventiliatorius. Štai koks yra naujasis „Xiaomi Smartmi Standing Fan 2S“ ir dabar parduodamas už tiesiog puikią kainą. 

Plačiau apie „Xiaomi Smartmi Standing Fan 2S“ ventiliatorių ir jo suteikiamus privalumus galite sužinoti šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()