Iš Lenkijos sandėlio toks tarpdančių valytuvas, kokio dar nematėte: unikali vanduo+oras technologija, 9 veikimo režimai, palaikoma programėlė, tarptautiniai apdovanojimai ir JAV Odontologų asociacijos pagyros („Oclean W1“, Video)  ()

„Oclean W1“ - ką tik pristatytas naujausios kartos tarpdančių valytuvas. Ir galima drąsiai sakyti, kad čia turime aukščiausios klasės ir pažangiausiomis technologijomis aprūpintą įrenginį. Jį rekomenduoja ir JAV Odontologų asociacijos atstovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Oclean“ yra dukterinė „Xiaomi“ kompanija ir ji specializuojasi būtent su burnos higiena susijusioje srityje.

Ir dabar „Oclean“ pristatė patį naujausią ir pažangiausiomis technologijomis pasižymintį „Oclean W1“ tarpdančių valytuvą.

Nuostabios išvaizdos, tvirto korpuso, puikių specifikacijų įrenginys susilaukė tarptautinio pripažinimo.

„Oclean W1“ laimėjo pačius garbingiausius tarptautinius apdovanojimus: Vokietijos Red Dot ir IF Award, bei Japonijos Good Design Award.

Tuo pačiu „Oclean W1“ rekomenduoja ir JAV Odontologų asociacijos atstovas Dr. Steven'as J. Mondre.

Jis teigia, kad „Oclean W1 yra magiškas įrankis, absoliučiai pakeičiantis tradicinį tarpdančių siūlą. Oclean W1 naudojama vandens+oro technologija efektyviai pašalina apnašas, apsaugo dantenas nuo pažeidimų ir užtikrina maksimalią burnos gaivą. “

Tikriausiai dėl grožio nesiginčysime, bet vargiai galima būtų paneigti tą faktą, kad „Oclean W1“ atrodo labai moderniai ir stilingai.

Tvirtas ABS plastiko korpusas, įjungimo/išjungimo ir režimų keitimo mygtukai, režimų ir baterijos indikatoriai, 45 laipsnių kampu palinkusi galvutė su silikoniniu antgaliu ir t.t.

Pasiūloje galima rinktis baltos ir „concord“ (liet. harmonijos) spalvų valytuvą. Būtent pastarasis modelis ir atrodo taip šauniai.

„Oclean W1“ yra turbūt pats lengviausias tarpdančių valytuvas rinkoje. Sveria  vos 159 gramus ir yra labai kompaktiškas: 4,13 x 3,39 x 23,90 cm.

Šaunu ir tai, kad drauge su „Oclean W1“ atkeliaus ir jam laikyti skirtas kelioninės dėklas. Labai protingas gamintojo sprendimas.

Tuo pačiu pakuotėje iškart gausime du keičiamus antgalius ir magnetinio tipo įkrovimo laidą. Tad viskas atkeliaus viename komplekte ir iškart bus galima naudotis „Oclean W1“.

Kas gi toji vanduo+oras technologija?

Tai yra vienas iš pagrindinių „Oclean W1“ skiriamųjų bruožų. Įprastai tarpdančių valytuvai tiesiog leidžia stiprią vandens srovę ir tiek žinių.

„Oclean W1“ atveju, po jo dailiu korpusu turime daugybę elektronikos, galingą varikliuką ir oro pompą, kas leidžia pasiekti net 150kPa galios impulsą ir pašalinti visas tarpdančių apnašas.

Taigi, vienu metu į tarpdančius yra paleidžiamas trumpas vandens impulsas, prisodrintas oru. Toks sprendimas leidžia geriau pašalinti ant dantų esančias apnašas.

Ir jei baiminatės, kad tokia galia gali pažeisti dantenas, tikrai neverta. Gamintojas pateikia labai paprastą ir puikiai jų produkto privalumus iliustruojantį vaizdo įrašą.

Jame yra aiškiai matyti, kad standartinis tarpdančių valytuvas neprilygsta „Oclean W1“ veikimo efektyvumui ir naujasis tarpdančių valytuvas yra itin švelnus. Jautrių dantenų savininkams, tai yra svarbus aspektas.

Įdomu yra ir tai, kad dėka šios vanduo+oras technologijos, „Oclean W1“ reikia itin nedidelio kiekio vandens.

Štai į šią talpą telpa vos 30 ml vandens. Atrodo juokinga, palyginus su tradiciniais 200-400 ml vandens talpas turinčiais tarpdančių valytuvais.

„Oclean W1“ tą vandenį maišo su oru ir taip kiekvienas impulsas duoda maksimalų efektą. Tų impulsų vienos sesijos metu turėsime net 150, tad to pilnai užteks kokybiškai išvalyti visus tarpdančius.

Be to, kadangi „Oclean W1“ labai efektyviai naudoja skystį, čia rekomenduojama iškart naudoti burnos skalavimo skystį. Vienu kartu pasieksime maksimalų dantų valymo efektyvumą ir gaivus burnos kvapas bus garantuotas.

„Oclean W1“ baterija

„Oclean W1“ baterija taip verta atskiro žodžio. Ji yra įkraunama su pakuotėje esančiu magnetinio tipo įkrovikliu ir pilnai bateriją įkrauti užtruks apie 2 val.

Geriausia yra tai, kad naudojant „Oclean W1“ du kartus per dieną, šios baterijos energijos pakaks 30 dienų. Labai geras rezultatas.

O ir ant korpuso esantys šviesos indikatoriai informuos apie senkančią energiją, kas taip pat yra praktiška ir informatyvumu.

„Oclean W1“ programėlė

Ar esate matę kitą tarpdančių valytuvą, kuris turėtų Bluetooth 4.0 modulį ir palaikytų programėlę? Išskirtinis atvejis.

„Oclean W1“ galima naudotis ir be Oclean programėlės bei ant korpuso esančiu mygtuku pasirinkti tarpdančių valymo režimą. Tokiu atveju turime 3 skirtingus režimus.

Tačiau visas šaunumas yra būtent toji Oclean programėlė. Taip galėsime rinktis iš 9 valymo režimų ir atsižvelgdami į asmeninę dantų būklę, pasirinkti norimą galią.

Turite briketus? Vienas režimas. O gal tarpdančių tarpai yra kiek didesni ir maisto čia užsilieka labai nedaug, tad tereikia minimalios galios? Dar kitas režimas. Puikus funkcionalumas.

Tuo pačiu programėlėje matysime ir tarpdančių valymo statistiką: kiek laiko valėmės, kiek prireikė skysčio bei tų vandens+oras impulsų, kada metas keisti antgalį.

Gamintojas rekomenduoja tą daryti kas 120 dienų. Kadangi pakuotėje atkeliauja du antgaliai, tai vienam žmogui jų užteks praktiškai visiems metams.

Apibendrinus galima drąsiai teigti, kad „Oclean W1“ yra aukščiausios klasės produktas. Jis žymi naują etapą tarpdančių valymo įrenginių segmente.

Galima net neabejoti, kad būsimi tarpdančių valytuvai siūlys panašų vanduo+oras techninį sprendimą ir tai yra dėl to, kad reikia ženkliai mažesnio vandens kiekį, o pasiekiamas dar geresnis rezultatas, apsaugomos dantenos ir tuo pačiu galima kurti dailesnio bei kompaktiškesnio dizaino tarpdančių valytuvus. Programėlės privalumai taip pat yra nenuginčijami.

„Oclean W1“ yra puikus įrenginys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(4)
(14)

Komentarai ()