Už tokią kainą - geriau jau nebūna: štai ką sugeba vos 15€ kainuojantys, fantastiškai populiarūs ir pirkėjų puikiai vertinami elektriniai dantų šepetėliai („Seago SG-507“ ir „Seago SG-551“ palyginimas, iš Lenkijos sandėlio, Video)  ()

„Seago SG-507“ ir „Seago SG-551“ elektriniai dantų šepetėliai yra labai populiarūs tarp pirkėjų ir turime tūkstančius pirkimų bei daugybę teigiamų atsiliepimų. Kuo gi šie pigūs elektriniai dantų šepetėliai skiriasi vienas nuo kito? Išsiaiškinkime.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Seago SG-507“ elektrinis dantų šepetėlis:

  • Aliexpress -  nuo 15,09 €;
    • 52 % nuolaida;
    • iš Lenkijos/Čekijos sandėlių;
    • į Lietuvą nemokamai pristatys per 3-7 dienas.

 

„Seago SG-551“ elektrinis dantų šepetėlis:

  • Aliexpress -  nuo 15,53 €;
    • 41 % nuolaida;
    • 2,36 € už siuntimą į Lietuvą.

Abiem šepetėlių atvejais galima rinktis iš įvairių spalvų modelių ir komplektacijų variantų.

Tad vienu kartu galite įsigyti papildomą kiekį keičiamų galvučių ir kelioninius dėkliukus.

Tai yra ypatingai populiarūs elektriniai dantų šepetėliai Aliexpress. „Seago SG-551“ modelį jau įsigijo virš 7 300 pirkėjų, turime virš 4 700 atsiliepimų ir labai aukštą 4,9 balų įvertinimą.

„Seago SG-507“ statistika labai panaši: 7 200 pirkimų, 3 700 atsiliepimų ir 4,9 balų įvertinimas. Puiki statistika. O kuo gi jie yra panašūs ir kuo skiriasi?

„Seago SG-507“ vs. „Seago SG-551“: panašumai ir skirtumai

 

Abu šepetėlių modeliai yra labai dailūs ir kaip tvirtina pirkėjai, puikiai pagaminti. Kompaktiškų dydžių, patogūs laikyti rankoje ir pilnai atsparūs vandeniui - IPX7 standartai.

Taip pat abu modeliai palaiko po 40 000 virpesių per minutę dažnį ir JAV gamintojo DuPont nailoniniais šereliais dengtas keičiamas galvutes.

Skirtumai prasideda pažvelgus į jų korpusus. Štai „Seago SG-551“ turi pagrindinį valdymo mygtuką, spalvą keičiantį šviesos indikatorių ir palaiko 4 valymo režimus: balinimo, standartinį, poliravimo ir masažuojamąjį.

„Seago SG-507“ atveju jau turime kiek kitokio dizaino korpusą. Čia taip pat yra valdymo mygtukas, kuriuo pasirenkami valymo režimai, tačiau apie jų pasirinkimą jau informuoja ant korpuso šviečiančios ikonėlės.

Taip pat čia yra 5 valymo režimai: standartinis, jautriems dantims, masažo, balinimo ir poliravimo.

Tad „Seago SG-507“ turi papildomai jautriems dantims skirtą režimą.

Abu šepetėlių modeliai dirba po 2 minutes, kas 30 sekundžių padaro trumpą pauzę - taip lengva suprasti, kad metas keisti dantų valymo pusę, automatiškai išsijungia praėjus 2 min. laikui.

Šaunu ir tai, kad abu modeliai atsimena paskutinį pasirinktą valymo režimą. Išties patogus dalykas.

Abu modeliai neturi Bluetooth modulių ir nepalaiko išmaniųjų programėlių.

Taip pat abiejų modelių baterijos yra įkraunamos per 4 valandas ir jų užtenka po 30 dienų. Labai geras rodiklis.

Čia tik yra vienas skirtumas. Štai aukščiau pateiktoje nuotraukoje galite matyti, kad „Seago SG-551“ įkraunamas su USB laidu, tačiau į patį šepetėlį kištukas yra apvalaus tipo.

 

„Seago SG-507“ atveju, žiūrėkite į nuotrauką žemiau, turime irgi USB laidą, bet į šepetėlį jau jungiamasi per microUSB jungtį.

Iš esmės didelio skirtumo čia kaip ir nėra. Abu dantų šepetėlius galėsite įkrauti juos prijungę prie bet kokio namuose esančio prietaiso, kad ir to paties kompiuterio, o ir dabar dažnas parduodamas ilgintuvas jau turi USB jungtis.

Štai ir visi šių elektrinių dantų šepetėlių skirtumai. Iš esmės jie yra labai panašūs ir daugiau čia pasirinkimas yra nulemtas tuo, kuris asmeniškai gražesnis.

Abiem modeliais yra labai patenkinti pirkėjai iš Lietuvos ir tvirtina, kad nors siunta iš Kinijos sandėlio keliavo iki poros mėnesių - o kai kuriems vos 2 savaites, bet patys šepetėliai yra labai kokybiški ir puikiai atlieka savo funkcijas.

Štai kelios Lietuvos pirkėjų padarytos „Seago SG-507“ šepetėlio nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

 

O čia kelios Lietuvos pirkėjų padarytos „Seago SG-551“ šepetėlio nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

„Seago SG-551“ šepetėlio apžvalga:

„Seago SG-507“ šepetėlio apžvalgą rasite čia:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()