„Xiaomi“ numetė tikrą bombą: pristatytas fantastiškų specifikacijų ir tiesiog juokingos kainos „Poco X3 NFC“ išmanusis telefonas apie kurį apžvalgininkas sako tik vieną - „tai yra telefonas, kuris pakeičia viską“ (Papildymas 2021-02-13, iš Lenkijos, 60€ pigiau nei Lietuvoje, Video)  (26)

Kaip ir buvo anonsuota, „Xiaomi“ dukterinė kompanija rinkai pristatė naujausią išmanųjį telefoną - „Poco X3 NFC“. Tai aukščiausios klasės savybėmis pasižymintis vidutinės klasės atstovas, kuris patiks daugeliui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Poco X3 NFC“ išmanusis telefonas (6GB+128GBglobali versija ):

  • Aliexpress190,51 €; 184,90 €;
    • Lenkijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 2,23 € į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.
  • Lietuvoje toks pats telefono modelis kainuoja 245 €.

 

„Xiaomi“ dukterinė kompanija ką tik oficialiai pristatė naujausią „Poco X3 NFC“ išmanųjį telefoną ir galima drąsiai sakyti, kad vėl turime puikiomis savybėmis pasižyminti telefoną, už tiesiog įspūdingai žemą kainą.

Šis vidutinės klasės atstovas aprūpintas visai neseniai rinkai pristatytu „Qualcomm Snapdragon 732G“ procesoriumi.

Čia tiesiog būtina pažymėti, jog  „Poco X3 NFC“ tapo pirmuoju telefonu, kuriame naudojamas šis lustas.

„Qualcomm“ kompanija jį vadina galingiausiu „Snapdragon 700“ serijos gaminiu su 4G palaikymu.

Ir kaip jau galėjote pastebėti, „Poco X3 NFC“ galime įsigyti su 6 GB operatyviosios (RAM) bei pasirinkti 64 GB arba 128 GB vidinės talpos variantą. Telefonas palaiko ir atminties kortelę iki 256 GB.

 

Kitas įspūdingas dalykas, kad už tokią gerą kainą „Poco X3 NFC“ išmanusis telefonas pasižymi 6,67 colių įstrižainės ekranu su FHD+ raiška ir Corning Gorilla Glass 5 apsauga.

Plius, užtikrina 120Hz atnaujinimo dažnį, o tokiu dalyku dar ir gerokai brangesni telefonai pasižymi gana retai.

Priekinė kamera paslėpta nedideliame apskritime, viršutinėje ekrano dalyje per vidurį. „X3 NFC“ modelio asmenukių kamera aprūpinta 20 MP raiškos vaizdo jutikliu su f/2.2 diafragma.

Telefono nugarėlėje randame keturias kameras ir pagrindinė jų aprūpinta 64 MP raiškos jutikliu su f/1.73 diafragma.

Greta jos rasime 13 MP plataus kampo kamerą, 2 MP makro bei tokios pat raiškos gylio jutiklį.

„Poco X3 NFC“ taip pat palaiko dirbtiniu intelektu aprūpintas „Skyscaping 3.0“, „Night Mode“ ar „ShootSteady“ funkcijas.

Taip pat gali filmuoti tokia raiška: 4K@30fps, 1080p@30/120fps, 720p@960fps; yra EIS (elektroninis vaizdo stabilizavimas).

Didelis „Poco X3 NFC“ išmaniojo telefono privalumas yra 5160 mAh talpos baterija su palaikomu 33W greituoju įkrovimu. Išties šaunus dalykas ir telefonas vienu įkrovimu turėtų darbuotis ilgai.

 

Puiki žinia ir ta, kad nors dažnai gamintojai mėgsta į įrenginių komplektacijas įdėti mažiau pajėgius įkroviklius, tačiau „Poco“ šį telefoną parduoda su originaliu 33W įkrovikliu.

Galiausiai verta paminėti ir tai, jog „Poco X3 NFC“ turi C-tipo USB bei 3,5 mm ausinių jungtis, palaiko FM radiją, WiFi (2.4 ir 5GHz), naujausią Bluetooth 5.1, NFC, A-GPS, GLONASS, BDS navigacijas, yra pirštų atspaudų skaitytuvas ir veido atpažinimas (FACE ID), dvigubi Stereo garsiakalbiai, speciali „LiquidCool Technology 1.0 Plus“ aušinimo technologija, MIUI 12 operacinė sistema, visi Lietuvoje esantys dažniai ir t.t.

Įspūdingų parametrų telefonas už labai gerą kainą ir kaip teigia galybę išmaniųjų telefonų apžvelgęs apžvalgininkas, kuriam pasisekė dar prieš oficialią premjerą išbandyti „Poco X3 NFC“, tai „yra telefonas, kuris pakeičia viską“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(137)
(35)
(102)

Komentarai (26)