Geriausias vaizdo registratorius iš AliExpress? „Galvojau, kad čia kokia kompanija iš garažo, kol neišbandžiau jų vaizdo registratoriaus – jis dar geresnis ir už mano Xiaomi 70mai Pro“: superkondesatorius, vidinė atmintis, 2.5K vaizdo raiška ir dabar stebėtinai žema kaina iš Lenkijos sandėlio („DDPai Mini3“ apžvalga, Video)  (4)

„OminiVision kompanijos OV05A10 jutiklis, leidžiantis filmuoti 2,5K raiška; vidinė atmintis siekia net 32GB, vadinasi nereikės pirkti jokios papildomos atminties kortelės; superkondensatorius, kuris dirba kur kas geriau esant karštam ir šaltam orui, palyginus su standartine ličio baterija; ir taip toliau. Čia kalbu apie DDPai Mini3 automobilio vaizdo registratorių.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„DDPai Mini3“ vaizdo registratorius:

  • Aliexpress59,18 €;
    • 32 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

„Xiaomi 70mai Pro“ vaizdo registratorius (galima įsigyti su arba be GPS modulio):

  • Aliexpress - nuo 49,60 €;
    • 43 % nuolaida;
    • iš Lenkijos/Belgijos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas;
    • papildomai galima įsigyti iki 64GB atminties kortelę.

Apžvalgininkas teigia, kad iki šiol apie „DDPai“ kompanija praktiškai nieko nežinojo ir galvojo, kad tai tik koks eilinis paprastas Kinijos gamintojas.

Tačiau dabar apžvalgininkas jau žino, kad ši kompanija egzistuoja nuo 2012-ųjų metų ir joje dirba inžinieriai iš „Huawei“ bei „Xiaomi“.

 

„DDPai“ yra labai gerai žinomas prekės ženklas Kinijoje ir ypatingai, kai kalbama apie automobilių vaizdo registratorius.

„DDPai kompanijos vaizdo registratorius rekomenduoja ir žinomi automobilių gamintojai. Tiesiog šie vaizdo registratoriai yra aukščiausios kokybės bei juose apgalvota kiekviena ir pati smulkiausia detalė.

Kad ir štai šis mažas nuotolinio valdymo pultelis. Vienas jo spustelėjimas ir vaizdo registratorius automatiškai padarys nuotrauką bei išaugos tam tikros trukmės vaizdo įrašą.“

„Pavyzdžiui, pastebėjote kokį nors eismo įvykį ar norite užfiksuoti kažkokį neįprastą vaizdą? Jums nebereikia ieškoti kur čia tas užfiksuoto vaizdo išsaugojimo mygtukas ant to vaizdo registratoriaus, ar pulti jungti telefoną ir bandyti viską valdyti per programėlę. Vienas spustelėjimas ir norimas vaizdas užfiksuotas. Šiais laikas toks vaizdo registratoriaus gebėjimas jau yra būtinybė.

Pats DDPai Mini3 registratorius yra labai kompaktiškas ir minimalistinis. Jokio ekrano, jokių valdymo mygtukų. Tik šviesos indikatorius, rodantis kada registratorius aktyvuotas, maitinimo jungtis ir microUSB, duomenų perdavimui laidiniu būdu.“

 

„Visas registratoriaus valdymas ir funkcijų aktyvavimas vyksta su išmaniajame telefone esančia programėle.

Čia ir atnaujinsite programinę įrangą, keisite fiksuojamo vaizdo raišką, peržiūrėsite užfiksuotus vaizdus, netgi galima jais iškart pasidalinti socialiniuose tinkluose.“

„Pats registratoriaus pritvirtinimas prie priekinio stiklo yra išties įdomus. Pats registratorius yra išimamas iš štai tokio laikiklio (žiūrėti nuotrauką žemiau aut. past.).

Pastarasis priklijuojamas prie stiklo, o registratorių galima pasukti norimu kampu ir vietoje gatvės pradėti filmuoti tai, kas dedasi automobilio salone, arba tiesiog išimti ir nusinešti namo (2:08 min.).“

„DDPai Mini3 pakuotės turinys yra standartinis: automobilinis įkroviklis su dviem USB jungtimis (išėjimo 1A, įėjimo 2.1A); registratoriaus prijungimo laidas; lopetėle skirta patogiai šį laidą paslėpti; dvipusė lipni juostelė, skirta pritvirtinti registratoriui; pats registratorius ir nuotolinio valdymo pultelis.“

„DDPai Mini3“ testavimas ir kitos įžvalgos

„Galiu drąsiai pasakyti, kad DDPai Mini3 vaizdo registratorius man paliko pačius geriausius įspūdžius. Štai kokia vaizdo kokybė dienos metu (2:45 min.).

 

Kokie pliusai? Pirmiausiai, vidinė 32GB atmintis ir tai, kad nereikia papildomai naudoti atminties kortelės. Didžiulis privalumas.

Įprastai registratoriai reikalauja atminties kortelių, bet pastarosios kenčia nuo nuolatinio vaizdų įrašymo, o ir ta užfiksuota vaizdo kokybė ne visada būna tokia, kokią gali suteikti vaizdo registratorius.

O juk būna ir taip, kad lyg tyčia atminties kortelė nusibaigia pačiu netinkamiausiu metu. Čia, su Mini3 vaizdo registratoriumi, tokių dalykų tiesiog nebus.“

„Čia turime ir G-jutiklį. Jei įvyks avarija, registratorius automatiškai išsaugos paskutinį vaizdo įrašą.

Yra ir Parkavimo režimas. Net kai automobilis pastatytas aikštelėje ir išjungtas variklis, registratorius fiksuoja aplink automobilį esantį judėjimą ir visus užfiksuotus vaizdus įrašo į atmintį.

Svarbu: norint turėti šią funkciją, reikia papildomai įsigyti reikalingą laidą. Tą galite padaryti paspaudę šią nuorodą ir pasirinkti registratorių su „Hardwire Kit“.

 

Gamintojas čia dar įdiegė ir tokius dalykus, kad galima matyti pagreitėjimus, sulėtėjimus, greitį, G-jėgą ir t.t. Bet man tai tėra marketinginiai dalykai. Pabandžiau ir tiek. Galbūt kai kam tai ir bus svarbu.“

„GPS čia nėra. Taip pat nėra galimybės prijungti galinei kamerai.

DDPai Mini3 apžvalgos kampas siekia 140 laipsnių. 6 lęšių objektyvas su f/1.8 diafragma ir palaikomas WDR.“

„Visa tai leidžia Mini3 vaizdo registratoriui užfiksuoti sakyčiau įspūdingai nuostabią vaizdo kokybę. Netgi geresnę, palyginus su mano mėgstamu ir ilgai naudotu 70mai Pro (šio registratoriaus apžvalgas rasite čia aut. past.).

Ir ypatingai, kai apniukęs oras bei nakties metu. Tada DDPai Mini3 dirba išvis nepriekaištingai. Vaizdas kur kas švaresnis ir aiškesnis.

Štai kaip jis filmuoja nakties metu ir dar šiek tiek dulksnojant (4:58 min.).“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai (4)