Iš Lenkijos sandėlio išparduodamas „Xiaomi 70mai 1S“: „dabar kainuoja dar pigiau nei senesnis „Xiaomi 70mai“, o gali dar daugiau“ („Xiaomi 70mai 1S“ apžvalga, vaizdo įrašai, iš Lenkijos sandėlio, Video)  ()

„Kai kuriose šalyse jie yra uždrausti, o kai kuriuose – privalomi. Tačiau bendrai, vaizdo registratoriai nuolat populiarėja ir nuolat už mažesnę kainą galime įsigyti vis geresnį įrenginį. Štai kad ir naujausią Xiaomi 70mai 1S vaizdo registratorių.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi 70mai 1S“ vaizdo registratorius:

  • Aliexpress - 32,46 €;
    • 31 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą

Vien tik oficialioje gamintojo parduotuvėje Aliexpress matyti, jog „Xiaomi 70mai 1S“ įsigijo beveik 10 000 pirkėjų, turime virš 4 500 atsiliepimų ir kone tobulą 4,9 balų įvertinimą. Pasižiūrėkime ką apie šį vaizdo registratorių sako apžvalgininkas.

„Xiaomi 70mai 1S yra labai sėkmingas ypatingai populiaraus Xiaomi 70mai vaizdo registratoriaus atnaujinimas.

Pastarąjį vaizdo registratorių įsigijo tūkstančiai žmonių visame pasaulyje ir labai džiaugiasi, kad už tokią žemą kainą gauna kompaktišką ir funkcionalų įrenginį.

Tačiau Xiaomi 70mai 1S siūlo dar daugiau ir pasižiūrėkime detaliau, ką gi jis sugeba.“

 

Apžvalgininkas pradeda nuo pakuotės turinio ir tvirtina, kad drauge su vaizdo registratoriumi atkeliauja automobilinis įkroviklis su 2 USB jungtimis, maitinimo laidas, specialus lipdukas pritvirtinti registratoriui prie priekinio automobilio stiklo ir naudojimosi instrukcija.

Vaizdo registratorius palaiko iki 64GB talpos atminties kortelę – ją galima iškart įsigyti drauge su registratoriumi.

Filmavimo raiška siekia FHD+, 30 kadrų per sekundę. „Xiaomi 70mai 1S“ aprūpintas naujos kartos 2MP „Sony Starvis IMX307“ jutikliu. Būtent jis yra atsakingas už ženkliai pagerėjusią, lyginant su „70mai“ modeliu, nakties metu užfiksuoto vaizdo kokybę.

Taip pat čia rasime valdymą balsu, WiFi palaikymą, išmaniąją programėlę ir integruotą 240mAh talpos bateriją.

„Esu pilnai patenkintas 70mai 1S baterija. Galiu drąsiai registratorių palikti saulės atokaitoje ir čia, Hjustone, net ir stipriai kaitinant baterija išlieka darbinės būsenos, nėra jokių problemų, o vaizdo kokybė išlieka gera (2:13 min.).

Maksimali darbinė 70mai S1 temperatūra siekia +60 laipsnių pagal Celsijų.

 

Pats vaizdo registratoriaus pritvirtinimas užtrunka vos porą minučių ir tą padaryti yra ypatingai paprasta (2:45 min.).“

„Dar prieš pritvirtindami vaizdo registratorių, galite iškart į telefoną (iOS ir Android) atsisiųsti „70mai“ programėlę, ją įsidiegti ir WiFi ryšiu suporuoti su 70mai 1S vaizdo registratoriumi.

Taip programėlėje turėsite prieigą prie esminių nustatymų, galėsite valdyti vaizdo fiksavimo ir garso įrašymo nustatymus. Atsisiųsti užfiksuotus vaizdus, peržiūrėti realiuoju laiku, atnaujinti programinę įrangą ir t.t.“

Nuo 4:30 min. galite pasižiūrėti, kaip „Xiaomi 70mai 1S“ vaizdo registratorius darbuojasi nakties ir dienos metu.

„Deja, bet registratoriaus apžvalgos kampas siekia 130 laipsnių. Kaip ir gana geras rodiklis, ypač tokioje kainų kategorijoje, bet norėtųsi didesnio ir pačiuose kampuose vaizdas kiek nukenčia.

Bendrai vaizdo detalumus yra geras ir bitrate rodiklis siekia iki 20Mbit’ų per sekundę, kas lenkia daugelį FHD vaizdo registratorių. Dėl tokio rodiklio užfiksuotame vaizde galima įžvelgti tam tikrą kiekį iššokančių pikselių, bet nepamirškime, kad kalbame apie biudžetinį vaizdo registratorių.

 

Manau, kad 70mai 1S turi du esminius privalumus prieš 70mai. Tai dar šaunesnė ir atnaujinta programėlė bei valdymas balsu. Man ypač patinka galimybė vaizdo registratorių valdyti balso komandomis ir taip iškart nurodyti registratoriui, ką daryti. Šaunus įrenginys.“

Detalų „Xiaomi 70mai 1S“ ir „Xiaomi 70mai“ vaizdo registratorių palyginimą rasite čia:

„Xiaomi 70mai 1S“ - masiškai perkamas vaizdo registratorius aplenkė tikrą hitą „Xiaomi 70mai“. Štai kuo jie skiriasi ir kaip puikus registratorius tapo dar geresniu (iš Lenkijos sandėlio, Video)

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(1)
(11)

Komentarai ()