Įspūdingi šviestuvai iš Čekijos sandėlio: valdomi balsu bei programėle, spalvas keičia pagal muziką, turi judesio daviklius, su įkraunama baterija švies 120 dienų ir puikiai vertinami pirkėjų (paskutiniai vienetai, Video)  ()

Geriausi šviestuvų pasiūlymai:

- Iš Čekijos sandėlio ir labai funkcionalūs LED šviestuvai - „OFFDARKS Modern LED Smart Ceiling Light WiFi / APP Intelligent Control Ceiling lamp RGB Dimming 36W / 48W / 60W / 72W“;

- Simpatiški, mini dizaino, su judesio davikliu ir įkraunami LED šviestuvai - „Yeelight Remote controller Rechargeable LED Corridor night Light Magnetic light Smart remote controller For xiaomi mijia MI home“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labai funkcionalūs „OFFDARKS“ LED šviestuvai

Aliexpress - nuo 24,94 €;

  • 51 % nuolaida;
  • iš Čekijos sandėlio;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • paskutiniai vienetai.

Iškart atkreipiame dėmesį, kad galima rinktis iš 6 modelių versijų ir detalios jų specifikacijos yra pateikiamos žemiau.

Taip pat labai svarbus momentas, jog iš Kinijos sandėlio pasiūla yra kiek didesnė, tačiau šių populiarių ir labai gerai pirkėjų vertinamų šviestuvų liko keletas vienetų.

Kalbant apie LED šviestuvų specifikacijas, tai yra keletas pagrindinių jų skirtumų.

Pavyzdžiui: dydis kinta nuo 280 x 45 mm iki 450 x 80 mm. Galia kinta nuo 36 iki 72W ir atitinkamai tada šviestuvo užtenka nuo 3-6 iki 10-23 m2 plotui.

Taip pat skiriasi ir šviestuvų ryškumo rodikliai: nuo 2800 iki 5760lm. Tiesa, visų šviestuvų atvejais švietimo ryškumą galima reguliuoti ir didinti/mažinti kas 100lm.

Štai čia ir yra įdomiausia šių šviestuvų dalis. Visi jie palaiko WiFi 2.4Ghz ryšį (Bluetooth nepalaiko aut. past.) ir yra suporuojami su telefone įdiegta išmaniąja programėle.

Joje galima keisti švietimo ryškumą, spalvų temperatūrą - visų šviestuvų atvejais nuo 3000 iki 6500K ir palaikomas RGB apšvietimas. Taip pat nurodyti kada, kokiu laiku ir kuriam šviestuvui kaip šviesti. Kitaip tariant, galima sudaryti švietimo tvarkaraščius.

 

RA rodiklis taip pat yra daugiau kaip 85, kas reiškia, jog šviestuvų apšviesti objektai išlaikys natūralias spalvas.

Galiausiai yra ir dar keli įdomūs dalykai. Šie šviestuvai gali reaguoti į leidžiamą muziką ir taip keisti švietimo spalvas. Tereikia telefone paleisti dainą ir šviestuvas atitinkamai reaguos į skleidžiamą garsą. Šaunus dalykas.

Taip pat šviestuvus galima valdyti ir su balso asistentais, kaip Amazon Alexa ir Google Home, kas suteikia dar daugiau funkcionalumo. Labai šaunūs ir itin gerai pirkėjų vertinami šviestuvai.

Pirkėjai iš Lietuvos jiems duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir štai kelios pirkėjų padarytos šviestuvų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

 

Pagrindiniai tokių LED šviestuvų valdymo principai ir galimybės parodomos štai šiame vaizdo įraše:

Simpatiški, mini dizaino, su judesio davikliu ir įkraunami LED šviestuvai

Aliexpress12,44 €;

  • 10 % nuolaida;
  • 0,47 € už pristatymą į Lietuvą.

Labai simpatiškos išvaizdos ir puikiai pirkėjų vertinamas „Yeelight Night Light“ mini šviestuvas. Jis skirtas naudoti nakties metu ir čia turime USB versiją.

Tai reiškia, kad šviestuvas turi per microUSB jungtį įkraunamą 720 mAh talpos bateriją, kurios energijos užteks net iki 120 dienų. Įspūdingas rodiklis.

„Yeelight“ šviestuvas yra labai kompaktiškas: 8,40 x 8,40 x 3,60 cm dydžio ir sveria vos 50 gramų.

 

Jį galima naudoti keliais būdais: kadangi jo nugarėlėje yra magnetukai, tai jį galima pritvirtinti praktiškai bet kurioje kambario vietoje. Svarbu, kad paviršius būtų metalinis.

Antrasis būdas, pasinaudoti štai šiuo integruotu kabliuku ir šviestuvą pakabinti spintoje ar kitoje vietoje, kur Jums tuo metu reikės.

Taip pat šį mini šviestuvą galima ir priklijuoti norimoje vietoje su ant nugarėlės pritvirtinta 3M lipnia juostele. Paskui šviestuvą galima nuimti ir įkrauti. Prie sienos lieka pritvirtinta jo nugarėlė - foto.

Galiausiai, kadangi „Yeelight“ mini šviestuvas yra toks kompaktiškas ir jam nereikia jokių maitinimo laidų, tai jį pasiimame į rankas ir tarsi kokį žibintuvėlį nusinešame ten, kur tuo metu reikia.

„Yeelight“ mini šviestuvo galia yra 0,5W, tad akivaizdu, jog šis daiktas nėra skirtas apšviesti 40 m2 ploto kambariui. Jo užduotis yra visai kita.

Čia yra naktinis šviestuvas, su integruotais judesio davikliais, kurie fiksuoja judesį iki 7 metrų ir 120 laipsnių kampu. Tad kam nors einant pro šį šviestuvą, jis užfiksuoja judėjimą ir automatiškai įsijungia. Taip skleisdamas malonią šviesą (2700K), kuri leidžia orientuotis aplinkoje ir nespigina akių bei tuo pačiu nepažadina miegančių artimųjų.

 

Žmogui praėjus, šviestuvas po 15 sek. automatiškai išsijungia. O jei norite, kad jis šviestų nuolatos, tereikia ant korpuso perjungti švietimo režimą ir taip šviestuvas švies visą naktį.

Pirkėjai „Yeelight“ mini šviestuvu yra labai patenkinti ir dalijasi keletų jo nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()