Mažiausia kaina naujienai iš „Xiaomi“: tikras kainos/kokybės čempionas - puikios išvaizdos, daugelio lauktų ir įdomių techninių sprendimų bei vos 21€ su PVM tekainuojantis tarpdančių valytuvas („Xiaomi ENPULY“, iš Europos sandėlių, Video)  (2)

Burnos higiena jau tapo kur kas daugiau nei vien tik paprasto dantų šepetėlio naudojimas. Dabar kompanijos yra sukūrusios daugybę įvairių naudingų įrenginių, padedančių palaikyti puikią dantų būklę, ir vienas tokių - „Xiaomi ENPULY“ tarpdančių valytuvas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi ENPULY“ tarpdančių valytuvas:

 

„Xiaomi ENPULY“ yra naujai rinkoje pasirodęs tarpdančių valytuvas. Ir peržvelgus jo specifikacijas ir prašomą kainą, tampa akivaizdu, kad turime tikrą kainos/kokybės čempioną.

Iškart į akis krenta „Xiaomi ENPULY“ kompaktiškumas. Jo antgalio galvutė pasukama 360 laipsnių kampu, dėl ko yra dar patogiau naudotis įrenginiu, ir tuo pačiu šis antgalis yra pilnai nuimamas.

Įdomioji dalis yra ta, kad šį antgalį galima įdėti į 130 ml vandens talpą. Kaip tai padaryti, galite matyti žemiau pateiktame paveiksle.

Tereikės atidaryti vandens talpos dangtelį ir į vidų įdėjus antgalį, vėl jį uždaryti.

Čia yra labai didelis privalumas, nes „Xiaomi ENPULY“ taip tampa vos 12,2 x 5,7 x 3,2 cm dydžio. Itin kompaktiškas prietaisas tilps net ir į nedidelę rankinę.

Plius, pakuotėje papildomai yra ir uždedamas dangtelis, tad kelionių metu tarpdančių valytuvas taps visiškai glotnus ir be jokių aštrių kampų.

Ir taip, „Xiaomi ENPULY“ yra pilnai atsparus vandeniui - atitinka IPX8 standartą, ant korpuso turi vieną valdymo mygtuką, palaiko 3 vandens padavimo režimus, per minutę iki 1600 išpurškimų ir maksimalus slėgis siekia 140PSI.

Kitaip tariant, įrenginys tinka tiek jautrių dantų/dantenų savininkams, tiek ir tiems, kuriems „Xiaomi ENPULY“ bus jau nebe pirmas tarpdančių valytuvas.

Labai didelis pliusas yra ir tai, kad „Xiaomi ENPULY“ vandens talpa yra atskiriama nuo likusios valytuvo dalies.

Dažniausiai su kitais valytuvais to padaryti galimybės nėra ir gana greitai tokių vandens talpų išvalymas tampa tikru galvos skausmu. Tad toks „Xiaomi“ sprendimas yra labai sveikintinas.

Svarbu ir tai, kad ant korpuso yra šviesos indikatoriai, kurie leis orientuotis, koks gi pasirinktas režimas bei kiek baterijoje likę energijos. „Xiaomi ENPULY“ aprūpintas įkraunama 1100 mAh talpos baterija, kurios energijos užteks 30 dienų.

„Xiaomi ENPULY“ taip pat palaiko ir automatinį išsijungimą - po 2 minučių įrenginys pats išsijungs. Be to, valytuvas įsimena paskutinį naudotą režimą, kas taip pat yra patogu.

Apibendrinus, už tokią kainą - puikus įrenginys. Yra visos reikalingos funkcijos, praktiški dizaino sprendimai ir dar iš „Xiaomi“ už ypatingai gerą kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(20)
(3)
(17)

Komentarai (2)