Išskirtiniai pasiūlymai iš Vokietijos sandėlio ir už mažiausias kainas: „CSJ X7 PRO“ 4K dronas, funkcionali vaizdo stebėjimo sistema ir šventinę nuotaiką sukurianti šviesų lempa (Video)  ()

Geriausi Cafago ir TomTop pasiūlymai:

- Puikių galimybių ir kainos „CSJ X7 PRO“ 4K dronas;

- Labai funkcionali, 4 kamerų vaizdo stebėjimo sistema - „KKmoon 4CH 1080P HD WiFi NVR IP Camera Kit“;

- Galinga, funkcionali ir sukurianti šventinę nuotaiką šviesų lempa - „Lixada 7 LEDs 105W RGBW 9/14 Channel DMX512 Mini Stage Light“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„CSJ X7 PRO“ 4K dronas

  • Šiuo metu jis parduodamas už 114,74 €;
    • 66 % nuolaida;
    • mažiausia kaina;
    • už 5,42 € į Lietuvą pristatys per 3-5 darbo dienas;
    • ribotas prekių skaičius.

Iškart verta atkreipti dėmesį, kad tai yra aukščiausios 4K raiškos 5G dronas ir dabar parduodamas už mažiausią kainą rinkoje.

Taip pat galima papildomai įsigyti ir 2 arba 3 baterijas, skirtas šiam dronui. Standartiniame pakete dronas turi vieną bateriją ir specialų nešiojimui skirtą krepšį.

Jei jau prakalbome apie baterijas, tai šis naujausios kartos dronas turi net 7.4V 2800mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks 6 valandas, o skrydžio trukmė siekia 25 minutes.

Tad jei planuojate ilgiau skraidinti droną ir ką nors įdomaus filmuoti bei fotografuoti, tada tikrai verta įsigyti papildomą bateriją.

„CSJ X7 PRO“ dronas turi pasisukančią pagridinę kamerą, su 110 laipsnių matymo kampu. Jos filmavimo raiška siekia 1080p, fotografavimo 4K ir palaikomas x50 kartų priartinimas.

„CSJ X7 PRO“ drono apačioje turime dar vieną 720p raiška filmuojančią kamerą.

Smagus dalykas ir tas, kad šis dronas gali filmuoti ir fotografuoti sureagavęs į rankos mostą. Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir būtent jos laikydamasis dronas skraidys.

 

Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadovaujantis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

Gamintojas teigia, kad kai tik baterijoje liks nedaug energijos arba bus prarasta drono kontrolė, dronas automatiškai grįš namo.

Verta paminėti ir tai, kad „CSJ X7 PRO“ dronas palaiko ir atminties kortelę - iki 64 GB talpos. Tad visą fiksuojamą vaizdą galimą įrašyti tiesiai į atminties kortelę arba matyti savo telefone ir taip daryti nuotraukas bei filmuoti patinkančius vaizdus.

Štai drono valdymas ir yra viena šauniausių savybių. Jį galima valdyti su išmaniuoju telefonu ir tereikės atsisiųsti bei įsidiegti programėlę. Arba valdyti su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu, nuo kurio „CSJ X7 PRO“ dronas gali nutolti net iki 800 metrų.

Tai yra puikus rezultatas ir ypač tokioje kainų kategorijoje. Dažniausiai dronai iki 150 eurų tegali užtikrinti pusę tokio atstumo. Kuo dronas gali nuskrieti toliau, tuo mažiau jums reikės paskui jį keliauti ir įsitaisę patogioje vietoje galėsite iš paukščio skrydžio dairytis po apylinkes. 

Šioje apžvalgoje galite daugiau sužinoti apie šį droną bei galimybes ir apžvalgininkas tvirtina, kad „CSJ X7 PRO“ yra labai šaunus dronas ir už tokią kainą dar reikėtų labai gerai paieškoti rimtesnio konkurento:

„KKmoon“ vaizdo stebėjimo sistema

  • Šiuo metu ji parduodama už 110,49 €;
    • 32 % nuolaida;
    • mažiausia kaina;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 darbo dienas;
    • ribotas prekių skaičius.

 

Čia turime vadinamąją CCTV saugumo, vaizdo stebėjimo sistemą. Ir šaunu yra tai, kad drauge su vaizdo įrašymo įrenginiu iškart atkeliauja 4 kameros bei kiti reikalingi priedai.

Svarbu: vienintelio dalyko čia trūksta SATA HDD disko. Pastarąjį teks įsigyti atskirai.

Čia turime 4 kanalų „KKmoon“ vaizdo stebėjimo sistemą, prie kurios galima prijungti iki 4 kamerų - būtent tiek pakuotėje ir atkeliaus - bei 2MP sistema suteiks 1080P raišką.

Kiekviena kamera prie maitinimo yra prijungiama atskirai ir turi pritvirtinamas antenas, kurios reikalingos sustiprinti Wifi signalo ryšiui. Yra ir įprasta RJ45 interneto jungtis.

Užfiksuoti vaizdai (H.264 kodavimas) keliauja į pagrindinį įrašymo įrenginį bei tuo pačiu galima iškart prie sistemos prisijungti savo kompiuteriu arba tiesiog išmaniuoju telefonu (iOS ir Android).

Taip galėsite būdami bet kuriame pasaulio krašte matyti, kas tuo metu vyksta jūsų namuose ir aplink juos bei peržiūrėti įrašytus vaizdo įrašus.

Verta pažymėti, kad kameros yra atsparios drėgmei bei dulkėms (IP66 standartas), tad jas galima drąsiai naudoti lauko sąlygomis.

Iš įdomesnių sistemos savybių verta pažymėti, kad kameros palaiko naktinį matymą - iki 20/30 metrų - ir yra judesio davikliai. Kameroms stebėjimo lauke užfiksavus judėjimą, jos automatiškai pradės įrašinėti vaizdą ir apie įsibrovėlius informuos trumpąja žinute. Labai patogus dalykas. Tai tarsi namų signalizacija.

 

Bendrai, visas funkcijas ir vaizdo fiksavimo režimus galima valdyti tiesiog savo išmaniuoju telefonu. Peržiūrėti vaizdo įrašus, juos atsisiųsti, ištrinti, keisti kamerų veikimo režimą ir t.t. Išties naudingas įrenginys, norintiems apsaugoti savo turtą.

„Lixada“ šviesų lempa

  • Šiuo metu ji parduodama už 38,24 €;
    • 73 % nuolaida;
    • mažiausia kaina;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 darbo dienas;
    • ribotas prekių skaičius.

Nenumaldomai artėja didžiausios metų šventės ir Tomtop tą proga paruošė ypatingą pasiūlymą. Su šia, į visas puses besisukiojančia ir spalvas keičiančia RGBW lempa, kiekviena šventė virs nepamirštamu vakarėliu.

Verta atkreiptį dėmesį, kad tai yra labai kompaktiška ir daug vietos neužimanti šviesų lempa. Jos aukštis siekia vos 24 cm, pagrindo skersmuo – 17,5 cm, o pačių šviesų skydelio skersmuo 13 cm. Pats įrenginys sveria 3,3 kg.

Taip pat svarbu paminėti ir tai, kad ši šviesų lempa vertikaliai pasisuka 180 laipsnių kampu, o horizontaliai net 540 laipsnių kampu. Tad tai nėra statiškai į vieną vietą šviečiantį lempą, ji gali nuolatos judėti ir jūsų pasilinksminimo vietą paversti naktinio klubo šokių aikštele.

 

Žinoma, tokią šviesų šou darančią lempą galima naudoti ne vien tik triukšmingiems pasilinksminimams, bet ir kuriant romantišką atmosferą.

Įrenginys palaiko įvairius šviesų šou režimus: vadinamąjį „Wash light“, spalvų šokinėjimą, palaipsniui besikeičiančias spalvas, pritemdymą ir kt., tad galima švietimo intensyvumą pasirinkti pagal esamą situaciją ir nuotaiką. Juolab, kad šviesų intensyvumas kinta nuo 1 iki 20 švietimų per sekundę.

Kalbant apie kitus techninius dalykus, „Lixada“ yra pagaminta iš aliuminio lydinio ir turi įmontuotą aušintuvą, tad ji pati save efektyviai aušina. Be „Multi“ režimų, palaiko ir automatinį klaidų taisymą.

Taip pat dėl turimų skirtingų jungčių, ši „Lixada“ šviesų lempa palaiko US, UK, EU ir AU kištukus, 1000V-240V, yra 105W galingumo ir aprūpinta 7 lempomis po 15W.

Jei dar ją būtų galima naudoti lauko sąlygomis, tada tai būtų tobulas pasiūlymas. Deja, nors ją teoriškai, kaip ir galima naudoti lauke, tačiau nepatariama, kadangi ji nėra atspari vandeniui. Tad geriau nerizikuoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()