Geriausiai pirkėjų vertinami ir populiariausi AliExpress vaikų ugdymo žaislai pagal Montesori metodiką: pirkėjai iš Lietuvos sužavėti - „nuostabi priemonė, tiesiog super“ (Video, kuponai)  ()

Geriausi Aliexpress.com pasiūlymai:

- Labai šaunus Montesori rinkinukas mokytis matematikos - „Montessori Toys For Children Mathematics Kids Early Educational Toys Counting Wooden Sticker Kids Number Cognition Birthday Gift“;

- Montesori rinkinukas mokinti vaikus elgtis su užtrauktukais, batų raišteliais, lipukais ir pan - „Toddler Montessori Toys Educational Fine Motor Skills Training Learn To Dress Basic Skills Busy Board Toys For Preschool Kids“;

- Montesori rinkinukas vaikų fantazijai lavinti su erdvinėmis figūromis - „Wood Stacking Rainbow Blocks Toys Kids Montessori Educational 6PCS DIY Creative Toys Building Balance Blocks Math Toddler Toys“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puikiai visiems žinoma, kad vaikus auklėti ir mokinti reikia pradėti kuo anksčiau. Dar tuo metu, kai jie yra visai maži, jau dedami žinių ir bazinių gebėjimų pamatai.

Tiek visame pasaulyje, tiek ir Lietuvoje Montesori pedagogika tampa vis populiaresnė ir pagal ją sukurtų žaidimų-mokymo priemonių Aliexpress yra gana didelis pasirinkimas. Visą pasiūlą rasite čia.

Kas yra Montesori pedagogika?

Į šį klausimą labai gerai atsako Montesori mokyklos pedagogė Ana Bezinger – olandų pedagoginio universiteto auklėtinė, „Mokyklos mažyliams“ pedagogė, tarptautinės Montesori asociacijos narė.

Ji teigia, kad Montesori pedagogikos pagrindas – pasitikėjimas vaiku. Mes pasitikime tais vidiniais impulsais, kurie natūralūs kiekvienam žmogui.

Idėja yra tokia: jei seksime vaiko interesus ir jo galimybes, neatsiras motyvacijos problemų, ir mokytojui dirbti bus žymiai lengviau. Įrodyta, kad medžiaga, kuri vaikui patinka, kuriai jis nusiteikęs, pasisavinama daug geriau.

Be to, užduotys yra taip apgalvotos, kad jas atlikti galima be įtampos, ir jomis formuojami būtina nuovoka bei suvokimas. Pedagogas stebi kiekvieną vaiką ir seka jo vystymosi procesą, jei reikia – stebi ir tiria jį papildomai: tai suteikia galimybę nepraleisti problemų, kurios vėliau aštriai gali iškilti vaiko mokymosi procese. Kai vaikui sekasi – tai geriausia motyvacija dirbti toliau.

Labai šaunus Montesori rinkinukas mokytis matematikos - „Kidsbele TOYE156“

Labai populiarūs ir puikiai vertinami žaidimai-mokymo priemonės Aliexpress. Jos atitinka Montesori pedagogikos principus ir šiuos žaidimus jau įsigijo beveik 600 pirkėjų. Turime virš 200 atsiliepimų ir puikų 4,8 balų įvertinimą.

Rinkinyje rasime įvairių spalvotų kortelių, lazdelių, rašiklių, skaičių figūrėlių ir kt. 

Čia reikės ir įrašyti teisingą atsakymą, ar įdėti reikiamą skaičių ir t.t. Matematiniai veiksmai atliekami labai įvairiai ir smagiai. Skaičių figūrėlės yra pagamintos iš medžio, su užapvalintais kraštais.

Plius, į korteles įrašytus skaičius galima nuvalyti su pakuotėje esančia skepetėle, tad su šiuo rinkiniu galima nuolat ugdyti vaiko matematinius gebėjimus. O jei namuose yra 2 ir daugiau mažylių, tokia mokymo priemonė taps dar naudingesnė.

Šis rinkinukas skirtas 2-4 metų vaikučiams ir pirkėjai iš Lietuvos jam duoda maksimalų 5 balų įvertinimą bei nedaugžodžiaudami tvirtina, jog tai „nuostabi priemonė - tiesiog super“: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Montesori rinkinukas mokinti vaikus elgtis su užtrauktukais, batų raišteliais, lipukais ir pan - „Kidsbele TOYB538“

Dar vienas puikiai pirkėjų vertinamas žaislas-edukacinė priemonė. Jis vaiką išmokys sutelkti dėmesį į detales ir ugdys vaikų motoriką.

Čia reikės atsegti/užsegti užtrauktukus, sagas, surišti/atrišti raištelius ir t.t.

Žaislas tinka praktiškai bet kokio amžiaus vaikams. Rekomenduojama šių dalykų vaikus mokinti jau nuo to momento, kai jie sulaukia 14-os mėnesių amžiaus.

Labai šaunus, naudingas ir puikiai pirkėjų vertinamas žaidimas-edukacinė priemonė: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto

Ir iš pirkėjų pateiktų nuotraukų bei vaizdo medžiagos matyti, kad mažyliams šis žaidimas yra labai įdomus:

Montesori rinkinukas vaikų fantazijai lavinti su erdvinėmis figūromis - „Kidsbele TOYE177“

Puikiai pirkėjų vertinamas žaislas-edukacinė priemonė.

Čia turime įvairaus dydžio ir išmatavimų (žiūrėti nuotraukas žemiau aut. past.) medines, spalvotas figūrėles.

Su jomis žaisdamas 2-4 metų amžiaus vaikas lavina motorinius gebėjimus, erdvinį suvokimą ir fantaziją. Šaunus žaislas: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()