Geriausi Geekmaxi „11.11“ išpardavimo pasiūlymai iš EU sandėlių ir su nuolaidų kuponais: super šauni išmanioji spyna, net 110€ pigiau sausą ir drėgną valymą palaikantis naujausias „XIAOMI“ belaidis siurblys ir fantastiškai pigus elektrinis paspirtukas (Video)  ()

Geriausi Geekmaxi.com pasiūlymai:

- Specialūs „11.11“ išpardavimo pasiūlymai;

- Itin šauni išmanioji spyna, su pirštų atspaudų nuskaitymu ir išmaniosios programėlės palaikymu - „Exitec H03“;

- Naujausias sausą ir drėgną valymą užtikrinantis bei palaikantis išmaniąją programėlę belaidis dulkių siurblys - „XIAOMI ROIDMI NEX 2 Pro X30“;

- Jaunimui skirtas elektrinis paspirtukas „KUGOO KIRIN Mini 2“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekmaxi.com skuba informuoti apie prasidėjusį „11.11“ išpardavimą ir pačius šauniausius pasiūlymus.

Didžiulė prekių pasiūla, iki 50 % siekiančios nuolaidos, absoliuti dauguma iš EU sandėlių ir dvejų metų garantija.

Plius, dar ir įvairūs  nuolaidų kuponai ir žaidimai. Tereikia prisiregistruoti, spustelėti ant dovanų dėžutės ir iškart pasiimti laimėtą prizą.

Visą išsamią informaciją rasite oficialiame Geekmaxi.com „11.11“ išpardavimo puslapyje čia.

Itin šauni išmanioji spyna, su pirštų atspaudų nuskaitymu ir išmaniosios programėlės palaikymu - „Exitec H03“

  • Su nuolaidos kuponu CPwVfdXd​​ ​ji kainuoja 58,99 €;
  • Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška 2 metų garantija.

„Exitec H03“ yra labai įdomi išmanioji spyna. Patogi įrengti, valdoma su išmaniuoju telefonu bei galima tiesiog ant pačios spynos suvesti kodą ar pasinaudoti pirštų atspaudų skaitytuvu.

Gamintojas nurodo, kad cinko aliuminio korpuso spyna tinka europietiško tipo durų spynų ertmėms. Svarbu, kad durų storis būtų 38-58mm.

Pati išmanioji rankena maitinama keturiomis AAA tipo baterijomis ir kaip minėjome, užraktą galima aktyvuoti su pirštų atspaudų skaitytuvu, skaičių kombinacija ir programėle.

 

Galima suteikti ir vienos dienos trukmės kodą, kas yra patogu jei į kokią nors patalpą norėsite įleisti žmones, kai nebūsite šalia. Tačiau nenorite, kad jie vaikščiotų sekančiais kartais.

Spyna Bluetooth ryšiu suporuojama su telefone įdiegta programėle ir taip galima pridėti žmones, kuriems suteiksite leidimą prie šios spynos, matysite visą istoriją, kas ir kokiu laiku atrakino duris. Puikus daiktas vaikų kontrolei.

Beje, programėlė palaiko 14 skirtingų kalbų ir spyna suderinama su Android ir iOS.

Pats spynos įrengimas yra ganėtinai paprastas. Schemą galite matyti žemiau pateiktame paveiksle, o ir pakuotėje rasite išsamią instrukciją.

Šauni išmanioji spyna. Labai simpatiškas dizainas, paprastas įrengimas, tvirtas korpusas, rankeną galima pritvirtinti tiek į dešinę, tiek ir į kairę pusę, ir daug išmaniųjų valdymo galimybių.

Naujausias sausą ir drėgną valymą užtikrinantis bei palaikantis išmaniąją programėlę belaidis dulkių siurblys - „XIAOMI ROIDMI NEX 2 Pro X30“

  • Su nuolaidos kuponu Ez9RjSNY​​ ​ji kainuoja 359,99 €;
  • Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška 2 metų garantija.

 

„XIAOMI ROIDMI NEX 2 Pro“ yra vienas naujausių kompanijos belaidžių dulkių siurblių ir iš apžvalgininkų pateiktų nuorodų į kitas populiarias Kinijos elektronikos parduotuves aiškiai matyti, kad šiuo metu Geekmaxi jį parduoda net 110€ pigiau.

Kaip ir jau esame pripratę, taip ir šįkart kompanija pasistengė ir pakuotėje turime gausybę įvairių priedų.

Su tokia antgalių gausa yra labai patogu išvalyti visus namus ir automobilio saloną.

Jau tikriausiai pastebėjote, kad viena iš šių metų belaidžių dulkių siurblių tendencijų yra sauso ir drėgno valymo palaikymas.

Jei anksčiau tokie įrenginiai tiesiog siurbdavo atliekas, tai dabar jau prie jų galima pritvirtinti papildomą vandens talpą (160 ml) su plaušine ir tuo pačiu plauti grindis. Labai šaunus dalykas. Plius, vos vieno mygtuko spustelėjimu ji nuimama ir taip galima praktiškai nesustojus toliau sausai siurbti kiliminę dangą.

Dėmesio vertas ir štai šis priedas. Kas turite naminių gyvūnų, tai bus tikras išsigelbėjimas. Su šiuo priedu iškart galima iššukuoti katės kailį ir susiurbti jos šerius. Smagus priedas.

Didelis privalumas yra ir „XIAOMI ROIDMI NEX 2 Pro“ siurblio laikymo stotelė. Nors čia gausiai pakuotėje esančių priedų ir nesusidėsime, tačiau taip galima patogiai laikyti patį siurblį ir kas ne ką mažiau svarbu - iškart įkrauti jo bateriją.

 

Dar vienas įdomus „XIAOMI ROIDMI NEX 2 Pro“ dalykas yra tai, kad šis siurblys palaiko išmaniąją programėlę. Tikra naujiena.

Kam to reikia? Taip bus galima stebėti valymo laiką, kokioms patalpoms skiriama daugiausiai laiko, baterijos energijos likutį, kada metas išvalyti atliekų dėžutę, pakeisti filtrą ir net jei besidarbuojant Jums kas skambins, siurblys apie tai informuos.

Kalbant apie technines „XIAOMI ROIDMI NEX 2 Pro“ savybes, tai čia turime 150AW siurbimo galios ir 26500Pa siurbimo slėgį užtikrinantį siurblį. Labai geri parametrai.

Bešepetėlinis elektros variklis, Air-X dulkių atskyrimo technologija - 6 etapų su ciklonu ir HEPA filtrais, kas užtikrina maksimalų pačių smulkiausių dalelių sulaikymą. Filtrai yra plaunami.

Įkraunama 2500 mAh baterija tarnaus iki 70 minučių (viso palaikomi trys siurbimo režimai) ir vienu įkrovimu galima išvalyti 450 m2.

Galiausiai, pagrindinė motorizuota siurbimo galva turi LED apšvietimą, kas labai pravers valant tamsesnėse vietose ir OLED ekranėlis.

Dar viena šių metų belaidžių dulkių siurblių naujovė. Tai ne tik gražu, bet ir labai informatyvu. Iškart matyti energijos likutis, pasirinktas režimas ir kita svarbi informacija. Puikus siurblys už labai gerą kainą.

Jaunimui skirtas elektrinis paspirtukas „KUGOO KIRIN Mini 2“

  • Su nuolaidos kuponu VJiqSQ8Z​ ​jis kainuoja 179,99 €;
  • Europos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška 2 metų garantija.

 

„KUGOO KIRIN Mini 2“ yra būtent tas elektrinis paspirtukas, kurio taip geidžia jūsų vaikas. Ir tiesą sakant, šiuo simpatišku ir labai geros kainos elektriniu paspirtuku galėsite važinėtis ir patys.

„KUGOO KIRIN Mini 2“ yra tvirto aliuminio rėmo elektrinis ir sulankstomas paspirtukas. Jo priekinis ratas yra 8 colių, o galinis ratas 6,5 colių dydžio.

Paspirtukas skirtas jaunimui, tačiau kaip ir minėjome, juo gali važinėtis ir suaugę. Tiesa, svorio riba yra 65 kg.

„KUGOO KIRIN Mini 2“ aprūpintas 150W galios elektros varikliu bei įkraunama 4Ah baterija. Pasiekiamas maksimalus greitis siekia 15 km/h, o vienu įkrovimu galima nuvažiuoti iki 15 km. Pats tas vaikams.

Plačiau apie šį šaunų elektrinį paspirtuką galite sužinoti šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(3)
(4)

Komentarai ()