Tokio TV priedėlio turbūt dar nematėte - masiškai perkamas „Xiaomi Mi TV Stick“ bet kokį monitorių paverčia išmaniuoju televizoriumi: super greitas pajungimas, Android TV, Netflix, Youtube, Dolby ir DTS garsas, bei kitos šaunios funkcijos (iš Lenkijos, nuolaidų kuponai, Video)  ()

„Xiaomi Mi TV Stick“ yra unikalaus dizaino TV priedėlis. Masiškai perkamas, patogus pasiimti su savimi, jokių laidų, vos kelios akimirkos ir bet koks televizorius ar monitorius pavirsta išmaniuoju televizoriumi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Mi TV Stick“ TV priedėlis:

  • Aliexpress30,03 € (su kuponu);
    • 25 % nuolaida + nuolaidos kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • Lenkijos, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 3,11 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

  • ​DHgate19,25 €;
    • nuolaidos kuponas DHKB5;
    • Lenkijos, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 1-7 dienas.
  • ​Lietuvoje jis kainuoja 35,19 €.

„Xiaomi Mi TV Stick“ yra ypatingai populiarus TV priedėlis: 11 500 užsakymų, 5 200 atsiliepimų ir ypatingai aukštas 4,9 balų įvertinimas.

Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos šiam kompaktiškam ir funkcionaliam TV priedėliui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą.

 

„Xiaomi Mi TV Stick“ yra labai dailus TV priedėlis. Sveria vos 30 gramų ir yra toks kompaktiškas, jog jį lengvai sutalpinsite į savo kišenę.

Ir nereikia jokių nepatogių laidų - prijunkite „Xiaomi Mi TV Stick“ prie bet kokio televizoriaus, monitoriaus ar projektoriaus, turinčio HDMI jungtį, bei paverskite jį išmaniuoju televizoriumi vos per kelias akimirkas.

„Xiaomi Mi TV Stick“ prijungiame prie TV, tada prijungiame prie WiFi tinklo ir jau galima naudotis visomis priedėlio suteikiamomis funkcijomis.

P.S. „Xiaomi Mi TV Stick“ maitinamas su pakuotėje esančiu USB laidu.

„Xiaomi Mi TV Stick“ naudoja Android TV 9.0 operacinę sistemą, palaikančią paiešką balsu ir Chromecast sąsają. Žiūrėkite mėgstamus serialus, žaiskite žaidimus, sužinokite naujienas ar klausykitės radijo.

Ir nieko nereikia rašyti. Tiesiog paspauskite mikrofono mygtuką ant nuotolinio valdymo pultelio ir akimirksniu rasite tai, ko ieškojote. Tai gali būti TV serialas, daina ar klausimas apie orą. Plius, čia iškart yra ir Netflix bei Prime Video mygtukai, nukelsiantys tiesiai į šias platformas.

Tuo pačiu čia rasime Youtube, HBO, Disney+, Spotify ir kt. O norintiems dar daugiau programėlių, žaidimų ir panašiai, beliks juos atsisiųsti iš Google Play parduotuvės.

 

Įdomu ir tai, kad dėka integruoto Chromecast palaikymo, galite lengvai transliuoti 1080p vaizdo įrašus iš savo išmaniojo telefono, planšetės (iPad, iPhone, Android) ar nešiojamo kompiuterio.

Svarbu ir tai, kad „Xiaomi Mi TV Stick“ palaiko tiek DTS, tiek Dolby daugiakanalį HD garso dekodavimą. Dėl to garsas yra sklandesnis, dinamiškesnis, labiau įtraukiantis ir realistiškas.

„Xiaomi Mi TV Stick“ labai šaunus TV priedėlis: 1GB RAM, 8GB ROM, 4 branduolių Cortex-A53, WiFi (2.4GHz/5GHz), Bluetooth 4.2 ir vos 30 gramų svorio.

Puikus prietaisas, kuriuo labai džiaugiasi pirkėjai ir dalijasi keletų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(23)
(23)
(0)

Komentarai ()